ANDR? MINEUR

Contactgegevens ANDR? MINEUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDR? MINEUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDR? MINEUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES D?PORT?S 26; 4800; VERVIERS, België

Telefoon (phone): 87225436 (+32-87225436) 87225436 (+32-87225436)

Fax (fax): +32 (82) 722-58-16 +32 (82) 722-58-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDR? MINEUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDR? MINEUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDR? MINEUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDR? MINEUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDR? MINEUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDR? MINEUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDR? MINEUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDR? MINEUR
Products information ANDR? MINEUR

BTW identificatienummer (tax): BE09553405761
Ondernemingsnummer: 1492462158
Hoofdstad (capital): 574,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 163,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDR? MINEUR
(Get full report from official database of BE for ANDR? MINEUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDR? MINEUR
Addition kinds of activities for ANDR? MINEUR

3543. Industriële patronen | Industrial patterns
339800. Metalen hittebehandeling | Metal heat treating
508506. Industriële gereedschappen | Industrial tools
01399904. Munt boerderij | Mint farm
20649917. Noten, glace | Nuts, glace
22990204. Tapijtkussens, vilt | Carpet cushions, felt
23950100. Quilt- en quiltbenodigdheden | Quilting and quilting supplies
82490102. Beroepsopleiding | Vocational apprentice training

Werken bij ANDR? MINEUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDR? MINEUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDR? MINEUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDR? MINEUR. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoper toonbank sanitair (m/v) (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een specialist in de distributie van sanitair, centrale verwarming en waterbehandelingen. Je onthaalt de klanten. (loodgieters, verwarmingsspecialisten, ...) Je staat in voor de verkoop, het technisch advies en levert een gepersonaliseerde service en dienst na verkoop aan de klant. Je zorgt voor de correcte afhandeling van binnenkomende goederen en stockeert deze op de correcte plaats in de winkel. Je zorgt dat de winkel er professioneel en net uitziet.

 • Teamleader 2 ploegen (LENDELEDE)

  Regio: LENDELEDE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een voedingsbedrijf in Lendelede, regio Roeselare zijn wij op zoek naar Een teamleader 2 ploegen Als teamleider heb je de hoofdrol in het teamproces. Je stuurt, schept voorwaarden, ruimt hindernissen uit de weg, creëert uitdagingen en stuurt bij als het nodig is. Daarnaast staat de teamleader ook in voor de opmaak van de planningen, bespreekt de evaluaties en keurt de verloven goed Teamleden moeten weten wat de doelstelling is van de organisatie, welke rol het team daarin speelt en wat daarin de bijdrage is van ieder teamlid. De teamleider geeft die helderheid. Liggen koers en doelstellingen vast, dan is het zaak knopen door te hakken over de omvang, samenstelling en werkwijze van het team. Essentieel voor teambuilding is dat teamleden onbevreesd hun bijdrage kunnen leveren en dat ze problemen of hindernissen onbelemmerd kunnen uiten. Als teamleider heb je voortdurend oog en oor voor teamleden. Dat komt bijvoorbeeld tot uiting in het geven en ontvangen van feedback, het omgaan met kritiek en open communicatie. Een effectieve teamleider schept voorwaarden voor samenwerking en teamprestaties. Dat begint met een duidelijk mandaat: het team moet het vertrouwen krijgen van het management en moet –binnen kaders- zelfstandig beslissingen kunnen nemen en vrij kunnen functioneren. Ondersteuning gaat ook over materiële zaken: het team moet over de middelen beschikken die nodig zijn om de doelstelling te halen.  

 • Heftruckchauffeur diepvries - 2-ploegen (KOOLSKAMP)

  Regio: KOOLSKAMP

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je op zoek naar een job als heftruckchauffeur? Voor onze klant zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur voor de afdeling diepvries. Het bedrijf is actief in de voeding. Jouw takenpakket: Je bent verantwoordelijk om de producten vanuit de diepvries naar de verpakkingslijn te brengen Je haalt de producten uit de juiste koelruimte De cabine waarin je werkt is verwarmd Je bent verantwoordelijk voor het stockeren van afgewerkte producten Uren: Je werkt in 2-ploegen

 • bakker / cremebereider (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een crèmemaker met passie voor chocolade. Aan de hand van het receptenblad weeg je grondstoffen af en maak je de vullingen voor pralines en paaseitjes. Je staat in de voor de controle van de productieparameters en zorgt er steeds voor dat je werkpost net is.

 • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • HUISHOUDHULP regio ROESELARE (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Student frituur Waasmunster (weekend/woensdag) (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Studentenjob

  Voor een frituur-eethuis zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die een centje willen bijverdienen op woensdagnamiddag of in het weekend. Jouw taken zullen oa bestaan uit: bestellingen opnemen inpakken kassa eventueel afwas ....

 • Studenten weekdagen (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor verschillende winkels in Genk zoeken we studenten die beschikbaar zijn op 1 of meerdere dagen door de week. Dit zal vooral zijn voor het werken in supermarkten en kledingketens.

 • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

 • geschoolde schilder (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: COSAS BONITAS

  Type: Vaste Job

  we zijn op zoek naar één of twee geschoolde arbeiders met voldoende kennis van schilderwerken.

 • 3 Medewerkers montage innovatieve zonwering (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, gevestigd te Aalter, en gespecialiseerd in zonwering, zoeken wij 3 extra medewerkers voor de productie van een nieuw ontwikkeld, innovatief product in het gamma. Medewerker 1 heeft ervaring in montage of technische omgeving en staat in voor: - montagewerk van 1 specifiek onderdeel/profiel - inpakken van het volledige order Medewerker 2 heeft ervaring met zaagwerk en/of orderpicking en staat in voor: - op maat zagen van alle profielen - orderpicking van de profielen/onderdelen (kan fysiek zwaar zijn) Medewerker 3 heeft ervaring in orderpicking en staat in voor: - assisteren bij orderpicking van profielen/onderdelen - assisteren bij zaagwerk van profielen (fysiek zwaar werk)

 • helden voor het huishouden Herentals- solliciteer per sms (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

  Type: Vaste Job

  Eveline zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Eveline is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de regio Herentals Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

Zoek naar antwoorden van ANDR? MINEUR in sociale netwerken
Look for responds of ANDR? MINEUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDR? MINEUR. Laat een reactie achter voor ANDR? MINEUR. ANDR? MINEUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDR? MINEUR. Leave a respond for ANDR? MINEUR. ANDR? MINEUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDR? MINEUR op de google maps. Adres en contacten ANDR? MINEUR
Location of ANDR? MINEUR on the google maps. Address and contacts of ANDR? MINEUR

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDR? MINEUR ANDR? MINEUR: Domica BVBA | Minjou W | STRIJK - SERVICE | FREDERIC GLUCKMANN | AEC

Other related companies as ANDR? MINEUR: Domica BVBA | Minjou W | STRIJK - SERVICE | FREDERIC GLUCKMANN | AEC

ANDR? MINEUR is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDR? MINEUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09553405761. Het bedrijf ANDR? MINEUR bevindt zich op het adres: RUE DES D?PORT?S 26; 4800; VERVIERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 574,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 163,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANDR? MINEUR is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDR? MINEUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDR? MINEUR, openstaande posities, locatie van ANDR? MINEUR op de kaart.

ANDR? MINEUR is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDR? MINEUR, company assigned to the tax number BE09553405761. The company ANDR? MINEUR is located at the address: RUE DES D?PORT?S 26; 4800; VERVIERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 574,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 163,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANDR? MINEUR is Fishing, Hunting and Trapping, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDR? MINEUR is not available. You also can look at reviews of ANDR? MINEUR, open positions, location of ANDR? MINEUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDR? MINEUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDR? MINEUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDR? MINEUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDR? MINEUR, employees, financial statistics.