ALEXIS LEFEBVRE

Contactgegevens ALEXIS LEFEBVRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALEXIS LEFEBVRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALEXIS LEFEBVRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE HENNIN 65; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26466955 (+32-26466955) 26466955 (+32-26466955)

Fax (fax): +32 (58) 802-69-88 +32 (58) 802-69-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALEXIS LEFEBVRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALEXIS LEFEBVRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALEXIS LEFEBVRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALEXIS LEFEBVRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALEXIS LEFEBVRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALEXIS LEFEBVRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALEXIS LEFEBVRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALEXIS LEFEBVRE
Products information ALEXIS LEFEBVRE

BTW identificatienummer (tax): BE01868194580
Ondernemingsnummer: 4981445312
Hoofdstad (capital): 213,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 231,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALEXIS LEFEBVRE
(Get full report from official database of BE for ALEXIS LEFEBVRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALEXIS LEFEBVRE
Addition kinds of activities for ALEXIS LEFEBVRE

07230304. Groentetrogendiensten | Vegetable drying services
22110208. Oxfords (katoenen stoffen) | Oxfords (cotton fabrics)
32910500. Synthetische schuurmiddelen | Synthetic abrasives
34620401. Bouw of mijnbouw apparatuur smeedstukken, ferro | Construction or mining equipment forgings, ferrous
36610103. Facsimile apparatuur | Facsimile equipment
38120119. Inertiale begeleidingssystemen | Inertial guidance systems
38610603. Toners, voorbereid fotografisch (niet gemaakt in chemische installaties) | Toners, prepared photographic (not made in chemical plants)
45139902. Pakket levering, privé-lucht | Package delivery, private air
73630103. Tijdelijke hulpdienst | Temporary help service

Werken bij ALEXIS LEFEBVRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALEXIS LEFEBVRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALEXIS LEFEBVRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALEXIS LEFEBVRE. Looking for open vacancies in other companies

 • Carrossier in Borgloon (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een garage gelegen in Borgloon zijn we op zoek naar een carrossier. Als carrossier voer je efficiënt en nauwkeurig de herstelopdrachten uit. Je takenpakket bestaan onder andere uit: - Voorbereidend werk mbt schuren en plamuren - Monteren en demonteren van onderdelen - Uitdeukwerken - Herstelling van het koetswerk van voertuigen

 • Receptionist(e) Brucargo (BRUCARGO)

  Regio: BRUCARGO

  Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je verwerkt de dagelijkse post. Als receptionist ben je het eerste aanspreekpunt voor alle praktische bekommernissen, gaande van het boeken van vergaderzalen, broodjes, …., tot verwelkomen van bezoekers. Je bent de spilfiguur voor wat betreft de administratieve verwerking van documenten vanuit het warehouse. Gegevens rechtzetten in het tijdsregistratiesysteem Doorgeven van activiteiten op inactiviteitsdagen Verzamelen en geconsolideerd doorgeven van documenten Samen met het team streef je naar een constante verbetering, groei en resultaatsverbetering. Hiervoor verzorg je de dagelijkse service en de contacten met klanten die via het algemene nummer de kantoren contacteren.

 • POLYVALENTE WINKELBEDIENDE VOOR AFDELING GROENTEN & FRUIT (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken iemand die graag in de voeding en in de verkoop wil werken! Voor onze supermarkt regio Groot Eeklo zoeken wij iemand die graag polyvalent wil werken. U krijgt een job met veel variatie!

 • Dakwerker (m/v) (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons in Lommel zijn wij op zoek naar een dakwerker.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Herent (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Lier – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • Winkelbediende (jobstudent) (RAMSKAPELLE)

  Regio: RAMSKAPELLE

  Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

  Type: Studentenjob

  Voor een uniek een hip concept te Knokke-Heist zijn wij op zoek naar een aantal jobstudenten. Het concept is een shop in shop in Delhaize van Knokke-Heist. Ze bieden hoofdzakelijk ambachtelijke producten aan zoals, charcuterie, tapasschotels, kaasschotels, verse pizza's, belegde broodjes,... Takenpakket: klanten adviseren bedienen van cliënteel netjes houden van de toonbank

 • Technisch opstarter CNC machines (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: vind! Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Na een specifieke opleiding wordt u verantwoordelijk voor het opstarten van de afkantpersen, lasersnijmachines of ponsmachines. U regelt de systemen af, bepaalt de parameters, installeert en configureert de besturingssoftware. U zorgt ervoor dat de machine feilloos kan proefdraaien. U wordt een specialist in uw vakgebied en geeft in bijzondere situaties ook ondersteuning aan de service-engineers bij de klant.

 • Microsoft .NET Developer (RAMSEL)

  Regio: RAMSEL

  Bedrijf: ECQ APPLICATIONS

  Type: Vaste Job

  Onze IT-oplossing Build Software beschikt over ruime functionaliteiten op basis van Microsoft .NET, zoals voorcalculatie, projectbeheer, materiaalbeheer, nacalculatie en vorderingsstaten. Als .NET Developer ontwikkel je samen met je collega’s nieuwe functionaliteiten, zodat de software klanten nog beter ondersteunt. De focus ligt daarbij op de optimale verwerking van aanbestedingen en offertes, het veilig stellen van rendementen en een grotere klanttevredenheid. Daarnaast sta je als ontwikkelaar open voor de mogelijkheden die nieuwe technologieën zoals cloud en mobile bieden en weet je ze te vertalen naar een meerwaarde voor onze klanten.

 • SQL/BI Developer (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een geronommeerde internationale retail keten, zijn wij op zoek naar een SQL/BI Developer. Binnen deze rol ontwikkel en onderhoudt je de procedures om data uit de verschillende brondatabanken te halen (ETL) enerzijds en communicatie tussen verschillende databases anderzijds. Je stabiliseert en onderhoudt de huidige operationele (OLTP) en rapporterings (DWH) databases. Je werkt mee aan een goede SQL Server infrastructuur (bijvoorbeeld opvolging van performantie en availability van de servers en waar mogelijk verbeteren). Je ontwikkelt en optimaliseert de management rapportering voor de verschillende afdelingen. Tenslotte maak je kwalitatieve ad-hoc data en rapporten die de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van business analyses.

 • BARBIER (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: PARREIN MARC

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als herenkapper sta je in voor het knippen en scheren van onze klanten. Daarnaast othaal je de klant en reken je achteraf af.

 • Telefonist(e) outbound Gent centrum (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Konvert Interim Gent

  Type: Werfreserve

  Voor een partner van Konvert zijn wij op zoek naar call agents die geen schrik hebben om consumenten of zakelijke contacten te contacteren. Tijdens dit telefoongesprek is het de bedoeling om een commercieel contact te leggen of zelf direct iets te verkopen! Je komt terecht in een relatief groot team van call agents en kan op een doorgedreven opleiding rekenen. Je bent gemotiveerd en je behaalt graag vooropgestelde doelen. Je volgt eerst vrijblijvend een infosessie waarbij je de volledige uitleg krijgt + script die je kan volgen tijdens de telefoongesprekken. Na afloop zit je samen met de vaste werknemers en mag je ook zelf eens echt bellen. Op het einde van de infosessie krijg je meteen mee of je al dan niet mag opstarten.

Zoek naar antwoorden van ALEXIS LEFEBVRE in sociale netwerken
Look for responds of ALEXIS LEFEBVRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALEXIS LEFEBVRE. Laat een reactie achter voor ALEXIS LEFEBVRE. ALEXIS LEFEBVRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALEXIS LEFEBVRE. Leave a respond for ALEXIS LEFEBVRE. ALEXIS LEFEBVRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALEXIS LEFEBVRE op de google maps. Adres en contacten ALEXIS LEFEBVRE
Location of ALEXIS LEFEBVRE on the google maps. Address and contacts of ALEXIS LEFEBVRE

Andere gerelateerde bedrijven als come ALEXIS LEFEBVRE ALEXIS LEFEBVRE: FLTRAU BROS NV | COIFFURE DOMINIQUE | Essentiel SPRL | ANDRE PH. | Ursi B

Other related companies as ALEXIS LEFEBVRE: FLTRAU BROS NV | COIFFURE DOMINIQUE | Essentiel SPRL | ANDRE PH. | Ursi B

ALEXIS LEFEBVRE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALEXIS LEFEBVRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01868194580. Het bedrijf ALEXIS LEFEBVRE bevindt zich op het adres: RUE DE HENNIN 65; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 213,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 231,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ALEXIS LEFEBVRE is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALEXIS LEFEBVRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALEXIS LEFEBVRE, openstaande posities, locatie van ALEXIS LEFEBVRE op de kaart.

ALEXIS LEFEBVRE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALEXIS LEFEBVRE, company assigned to the tax number BE01868194580. The company ALEXIS LEFEBVRE is located at the address: RUE DE HENNIN 65; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 213,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 231,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ALEXIS LEFEBVRE is Electric, Gas and Sanitary Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ALEXIS LEFEBVRE is not available. You also can look at reviews of ALEXIS LEFEBVRE, open positions, location of ALEXIS LEFEBVRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALEXIS LEFEBVRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALEXIS LEFEBVRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALEXIS LEFEBVRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALEXIS LEFEBVRE, employees, financial statistics.