ALBERTE JACKERS

Contactgegevens ALBERTE JACKERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALBERTE JACKERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALBERTE JACKERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOCHOLTERSTRAAT 14; 3960; BREE, België

Telefoon (phone): 89461562 (+32-89461562) 89461562 (+32-89461562)

Fax (fax): +32 (53) 335-88-40 +32 (53) 335-88-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALBERTE JACKERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALBERTE JACKERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALBERTE JACKERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALBERTE JACKERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALBERTE JACKERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALBERTE JACKERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALBERTE JACKERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALBERTE JACKERS
Products information ALBERTE JACKERS

BTW identificatienummer (tax): BE01143646240
Ondernemingsnummer: 1973937988
Hoofdstad (capital): 406,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 424,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALBERTE JACKERS
(Get full report from official database of BE for ALBERTE JACKERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALBERTE JACKERS
Addition kinds of activities for ALBERTE JACKERS

341101. Voedsel en drank containers | Food and beverage containers
802199. Kantoren en klinieken van tandartsen, nec | Offices and clinics of dentists, nec
20240204. spumoni | Spumoni
20350202. Vruchten, Brined | Fruits, brined
26210608. Schrijfpapier | Writing paper
35720102. Drum drives, computer | Drum drives, computer
59990501. munten | Coins

Werken bij ALBERTE JACKERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALBERTE JACKERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALBERTE JACKERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALBERTE JACKERS. Looking for open vacancies in other companies

 • Kok (PETEGEM-AAN-DE-SCHELDE)

  Regio: PETEGEM-AAN-DE-SCHELDE

  Bedrijf: GOLF CLUB OUDENAARDE

  Type: Vervanging brugpensioen

  Binnen ons keukenteam zijn we op zoek naar een kok. Uw taken, waarvan je reeds grondige kennis opdeed in de praktijk, bestaan uit: - creatief opstellen van menu's en suggesties - het bereiden van koude en warme gerechten in samenwerking met onze kok, of bij zijn afwezigheid, zelfstandig het restaurant draaiend houden - (mee) organiseren van mis en place en keukenservice - kwaliteitscontrole van het productieproces

 • Mechanisch en elektrisch monteurs (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor outsourcing projecten regio Kortrijk zijn we steeds op zoek naar technische profielen. De functie betreft voornamelijk montage werk van nieuwe machines (machinebouw).

 • Projectleider Beton (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een wegenbouwbedrijf gelegen te Sint-Truiden (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een projectleider Beton: Je bent het voornaamste aanspreekpunt van de betonploeg (wegenbeton en lijnvormige elementen). Je bent verantwoordelijk op technisch, commercieel en financieel vlak voor de grote projecten met beton. Je staat in voor de veiligheid en de kwaliteit op de werf en onderhoudt de contacten met de opdrachtgevers. Gedurende het hele project (van de voorbereiding tot de oplevering) leid en coördineer je alle activiteiten. Je rapporteert op regelmatige basis aan de directie over het verloop van de projecten.

 • Field service engineer (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in het onderhouden en installeren van betaalautomaten, in Duffel, regio Mechelen, zijn we op zoek naar een Field service engineer.  Je zal als technieker voornamelijk instaan voor:  De installatie van betaalautomaten  Het onderhoud van betaalautomaten

 • Schrijnwerker rijbewijs C (BONHEIDEN)

  Regio: BONHEIDEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Bonheiden zijn we op zoek naar een schrijnwerker met rijbewijs C. Het bedrijf is gespecialiseerd in verpakkingen op maat, zoals: houten kisten en kratten multiplexkisten paletten en bodems glasverpakkingen Je zal voor 30% ingeschakeld worden als chauffeur C voor het uitvoeren van leveringen en voor 70% als schrijnwerker voor vervaardiging van deze verpakkingen.

 • DNV technieker (RELEGEM)

  Regio: RELEGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een ontwikkelaar en productent van producten en totaalsystemen op het gebeid van duurzame verwarmings-, warm water-, ventilatie- en regeltechniek oplossingen zijn we op zoek naar een DNV technieker. Je staat in voor het herstellen en onderhouden van verwarming- en ventilatietoestellen Je stelt de nodige rapporten op Je bent verantwoordelijk voor het beheer van materialen voor de opdrachten Je zorgt voor elektrische aansluitingen Je bent verantwoordelijk voor de werf ter plaatse 

 • Brandertechnieker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U bent verantwoordelijk voor algemene onderhouds- en herstellingswerken aan gas- en mazoutbranders

 • Huishoudhulp in Mechelen (MUIZEN)

  Regio: MUIZEN

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • ALGEMEEN DAKWERKER m/v (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: WALL & ROOF CONSTRUCT

  Type: Vaste Job

  Wall & Roof Construct bvba, een bouwbedrijf gespecialiseerd in dak- & gevelbeplatingswerken, zoekt voor haar afdeling DAK een ervaren algemeen dakdekker met kennis van dakdichting.

 • Zelfstandige logopediste (MEISE)

  Regio: MEISE

  Bedrijf: LOGOPEDIE LISA DAENEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ik ben op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste logopediste om mijn snelgroeiende praktijk te versterken. Je komt terecht in een moderne, dynamische praktijk. Binnen de praktijk sta je in voor onderzoek en behandeling van kinderen en volwassenen met taal-, stem-, articulatie- en leerstoornissen, alsook myofunctionele en neurogene stoornissen. Indien je een bepaalde specialisatie hebt of wil ontwikkelen, kan er in overleg besproken worden welke stoornissen bij jou terecht kunnen. Wat bied ik aan? - Een leuk en nieuw ingericht lokaal met het nodige therapiemateriaal en een printer - Administratieve ondersteuning en begeleiding - Een deeltijdse rooster: dinsdag, donderdag, zaterdag en eventueel zondag - Een gezellige werksfeer - Ruimte voor eigen inbreng - Vermelding op de website van de praktijk Zowel pasafgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Wil je meer weten over de praktijk, neem dan zeker eens kijkje op mijn site: www.logopedielisadaenen.be.

 • Installateur sanitair Antwerpen regio Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Kelner (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: DE CELT

  Type: Flexijob

  Je takenpakket bestaat uit: bediening van de zaal en de toog; betalingen ontvangen; tafels opruimen; materiaal aanvullen.

Zoek naar antwoorden van ALBERTE JACKERS in sociale netwerken
Look for responds of ALBERTE JACKERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALBERTE JACKERS. Laat een reactie achter voor ALBERTE JACKERS. ALBERTE JACKERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALBERTE JACKERS. Leave a respond for ALBERTE JACKERS. ALBERTE JACKERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALBERTE JACKERS op de google maps. Adres en contacten ALBERTE JACKERS
Location of ALBERTE JACKERS on the google maps. Address and contacts of ALBERTE JACKERS

Andere gerelateerde bedrijven als come ALBERTE JACKERS ALBERTE JACKERS: DE BAERDEMACKER | CAMPUS-GENT | J.C.B. | Chris | CICAF

Other related companies as ALBERTE JACKERS: DE BAERDEMACKER | CAMPUS-GENT | J.C.B. | Chris | CICAF

ALBERTE JACKERS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALBERTE JACKERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01143646240. Het bedrijf ALBERTE JACKERS bevindt zich op het adres: BOCHOLTERSTRAAT 14; 3960; BREE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 406,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 424,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ALBERTE JACKERS is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALBERTE JACKERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALBERTE JACKERS, openstaande posities, locatie van ALBERTE JACKERS op de kaart.

ALBERTE JACKERS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALBERTE JACKERS, company assigned to the tax number BE01143646240. The company ALBERTE JACKERS is located at the address: BOCHOLTERSTRAAT 14; 3960; BREE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 406,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 424,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ALBERTE JACKERS is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALBERTE JACKERS is not available. You also can look at reviews of ALBERTE JACKERS, open positions, location of ALBERTE JACKERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALBERTE JACKERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALBERTE JACKERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALBERTE JACKERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALBERTE JACKERS, employees, financial statistics.