ALBERT COPPENS

Contactgegevens ALBERT COPPENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALBERT COPPENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALBERT COPPENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CAPUCIENENLAAN 63; 9300; AALST, België

Telefoon (phone): 53777748 (+32-53777748) 53777748 (+32-53777748)

Fax (fax): +32 (87) 595-29-92 +32 (87) 595-29-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALBERT COPPENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALBERT COPPENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALBERT COPPENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALBERT COPPENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALBERT COPPENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALBERT COPPENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALBERT COPPENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALBERT COPPENS
Products information ALBERT COPPENS

BTW identificatienummer (tax): BE06910369873
Ondernemingsnummer: 2506774902
Hoofdstad (capital): 708,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 313,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALBERT COPPENS
(Get full report from official database of BE for ALBERT COPPENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALBERT COPPENS
Addition kinds of activities for ALBERT COPPENS

26750403. Eierschalen vulstoffen en flats, doodgesneden: aangekochte materialen | Egg case fillers and flats, die-cut: purchased materials
30210103. Laarzen, rubber of rubber soldeerstof | Boots, rubber or rubber soled fabric
32119901. Antiekglas | Antique glass
38410415. retractors | Retractors
87429902. Bedrijfsadviseur | Business management consultant

Werken bij ALBERT COPPENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALBERT COPPENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALBERT COPPENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALBERT COPPENS. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE - Bulktransport (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in Brecht zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE. Bij voorkeur heb je reeds ervarig met bulktransport, maar met de nodige motivatie voor een opleiding binnen het bedrijf kom je zeker ook in aanmerking! Je laat je zeker niet afschrikken door de nodige fysieke arbeid. Je hebt in elk geval zin om af en toe je handen vuil te maken! Flexibiliteit is zeer belangrijk, gezien je met zeer variabele uren werkt.

 • administratief medewerker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SAFETEC INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - aannemen van nieuwe opdrachten en deze verwerken - aanmaken en verwerken van werkbonnen - algemene administratieve taken

 • Polyvalente kassamedewerker (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Menen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bloemengroothandel gelegen te Wevelgem zoeken wij een verkoopmedewerker. Je zal polyvalent ingezet worden en verantwoordelijk zijn voor: - het onthaal van klanten - aannemen van telefoons - noteren van bestellingen - kassawerk - afrekenen facturen aan kassa - proper houden kassaomgeving - klaarmaken van bestellingen….

 • Representative Inspection Team (VERREBROEK)

  Regio: VERREBROEK

  Bedrijf: t-interim Beveren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de voorbereiding en het beheer van stalen, monitoring in het magazijn en de administratie hiervan. Daarnaast biedt je ondersteuning in de communicatie met en het begeleiden van klanten. Je monitort continue de kwaliteit van de goederen in de magazijnen (zowel op linker- als rechteroever): staalnames, dataregistratie en -analyses en administratie. Je bereidt klantenbezoeken in het kader van taakinspecties voor. Je rapporteert de resultaten van verschillende activiteiten aan de leidinggevende en neemt deel aan meetings. De plaats van tewerkstelling is Verrebroek.

 • Hulpexpediteur (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een hulpexpediteur (M/V). Bij deze een korte greep uit het takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van zeevracht zendingen conform de wensen van de klant en/of agent. Je handelt je import dossiers ( zowel LCL als FCL ) zelfstandig van A-Z af ( incl transportopdrachten, factureren, etc ...) Je draagt zorg voor een complete en volledige administratie in een eigen computerprogramma en je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de afhandeling van de zending en service aan de klant. Je informeert de klant over het verloop van de zendingen en je bouwt een goede relatie op met klanten en leveranciers.

 • Gérant in de verzorgingssector - Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw verantwoordelijkheden : U staat garant voor een goede service die verleend wordt aan het cliënteel. Samen met uw team geeft U raad aan de klant over het product dat het best bij hem/haar past en begrijpt de behoeften van de klant. U stelt alles in het werk om de klant tevreden te stellen en te behouden. U vergroot uw kennis door U te verdiepen in het productengamma. U verzekert de bevoorrading van de winkel. U organiseert het werk van het verkoopsteam en plant de uren in. U zorgt voor een blijvende motivatie van het team. Als kassabediende houdt u zich bezig met de klantenbetalingen. U houdt van kwaliteit en zorgt dat uw afdeling ordelijk en aantrekkelijk is. Samen met uw team de vooropgestelde doelstellingen behalen.

 • Werfleider (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Werfleider bouw Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een werfleider bouw Dagelijks een werf opvolgen naar uitvoering toe, op basis van een planning en in samenspraak met de projectleider Dagelijks alles opvolgen qua administratie Rapporteren in Navision G-Build (dagelijkse en maandelijkse meetstaten opmaken, materiaalbonnen ingeven,...) Aansturen van ploegen op de werf en ze ondersteuning geven Gelijktijdig laten werken van eigen arbeiders als personeel van onderaannemers Intern afroepen van materialen Dagboek invullen

 • Projectleider (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Willebroek zijn wij op zoek naar een PROJECTLEIDER m/v. Het bedrijf is gespecialiseerd in industriële automatisering. Je zal instaan voor volgende zaken: Opvolgen van projecten. Contact met klanten.  Bestellen van materialen.  Voorbereiden wat tekenaar moet uitwerken. Opmaken van offertes.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kasterlee/Lichtaart– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • HUISHOUDHULP (M/V) MELLE (deeltijds - zelf te kiezen) (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • PROJECTINGENIEUR (ENERGIEMANAGEMENT) (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Hays Gent

  Type: Vaste Job

  * Investerings- en verbeterprojecten met focus op energiemanagement * Project management, Lean management * Dendermonde Voor onze klant, een internationale productieonderneming met een vestiging in de regio van Dendermonde, zijn wij vanuit Hays Engineering Gent op zoek naar een Projectingenieur. In de job van Projectingenieur ben je verantwoordelijk voor de initiatie en opvolging van de investerings- en verbeterprojecten die hoofdzakelijk betrekking zullen hebben op energiebesparende maatregelen. Je doet dit voor de volledige vestiging in Dendermonde. Je zal de projecten van A-Z opvolgen: de studie- en engineeringfase, het selecteren van de leveranciers en aannemers, de technische uitwerking van de projecten, de opvolging en coördinatie van de planning, het bepalen van de prioriteiten, de financiële en budgettaire opvolging, de implementatie, installatie en oplevering van de projecten. Je bent het aanspreekpunt voor de verschillende partijen en je zal nauw samenwerken met de andere interne afdelingen. Je zal ook diverse verbeterprojecten implementeren op basis van Lean Management.

 • Onderhoudstechnicus bij een Voedingsbedrijf (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: McFleming Recruitment

  Type: Vaste Job

   Als Onderhoudstechnicus bij een Voedingsbedrijf  behoren volgende taken tot je takenpakket:  Je zal verantwoordelijk zijn voor het technisch beheren van aanvragen voor interventies, zowel corrigerend als preventief. Hierbij respecteert je de hygiëneregels, de veiligheidsregels en heb je respect voor het product en het gereedschap. Je rapporteert rechtstreeks aan de verantwoordelijke Technische Dienst ter plaatse en bij diens afwezigheid aan de Algemeen Directeur. Verder sta je in nauw contact met de verantwoordelijke van de productie afdeling, de ploegbazen en lijnverantwoordelijken, maar ook de verantwoordelijke van de labo en kwaliteits afdeling. Je werkt in een twee ploegensysteem en bent bereidt om in een beurtrol voor permanentie te stappen om de vier weken. Je zal hier uiteraard ook de nodige vergoeding voor ontvangen.     Bedrijfsprofiel: Onze klant is een zeer stabiele onderneming (horende tot een internationale groep) actief in de voedingssector. Er zijn 2 Onderhoudstechniekers werkzaam en momenteel wordt er gezocht naar een bijkomende technicus om hun team verder uit te bouwen.

Zoek naar antwoorden van ALBERT COPPENS in sociale netwerken
Look for responds of ALBERT COPPENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALBERT COPPENS. Laat een reactie achter voor ALBERT COPPENS. ALBERT COPPENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALBERT COPPENS. Leave a respond for ALBERT COPPENS. ALBERT COPPENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALBERT COPPENS op de google maps. Adres en contacten ALBERT COPPENS
Location of ALBERT COPPENS on the google maps. Address and contacts of ALBERT COPPENS

Andere gerelateerde bedrijven als come ALBERT COPPENS ALBERT COPPENS: Rottiers BVBA | M-SERVICES | SPORTA VAKANTIES | ROELANDT H.-VERMOESEN J. | Cordier P

Other related companies as ALBERT COPPENS: Rottiers BVBA | M-SERVICES | SPORTA VAKANTIES | ROELANDT H.-VERMOESEN J. | Cordier P

ALBERT COPPENS is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALBERT COPPENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06910369873. Het bedrijf ALBERT COPPENS bevindt zich op het adres: CAPUCIENENLAAN 63; 9300; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 708,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 313,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ALBERT COPPENS is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALBERT COPPENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALBERT COPPENS, openstaande posities, locatie van ALBERT COPPENS op de kaart.

ALBERT COPPENS is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALBERT COPPENS, company assigned to the tax number BE06910369873. The company ALBERT COPPENS is located at the address: CAPUCIENENLAAN 63; 9300; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 708,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 313,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ALBERT COPPENS is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALBERT COPPENS is not available. You also can look at reviews of ALBERT COPPENS, open positions, location of ALBERT COPPENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALBERT COPPENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALBERT COPPENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALBERT COPPENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALBERT COPPENS, employees, financial statistics.