A.M. VERPLAETSE

Contactgegevens A.M. VERPLAETSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.M. VERPLAETSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.M. VERPLAETSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ISIDORE HOTON 14; 7800; ATH, België

Telefoon (phone): 68286176 (+32-68286176) 68286176 (+32-68286176)

Fax (fax): +32 (84) 247-33-46 +32 (84) 247-33-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.M. VERPLAETSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.M. VERPLAETSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.M. VERPLAETSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.M. VERPLAETSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.M. VERPLAETSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.M. VERPLAETSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.M. VERPLAETSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.M. VERPLAETSE
Products information A.M. VERPLAETSE

BTW identificatienummer (tax): BE01111511230
Ondernemingsnummer: 9486114501
Hoofdstad (capital): 379,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 307,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.M. VERPLAETSE
(Get full report from official database of BE for A.M. VERPLAETSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.M. VERPLAETSE
Addition kinds of activities for A.M. VERPLAETSE

367700. Elektronische spoelen en transformatoren | Electronic coils and transformers
10949903. Radium-ertsmijnen, nec | Radium ore mining, nec
20910326. Makreel, gezouten | Mackerel, salted
24990505. Tegels, kurk | Tiles, cork
30690607. Rug rugverbindingen, latex | Rug backing compounds, latex
36210104. Commutators, elektrische motor | Commutators, electric motor
38210119. Laboratoriumapparatuur voor de fysica, niet inbegrepen | Physics laboratory apparatus, nec

Werken bij A.M. VERPLAETSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.M. VERPLAETSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.M. VERPLAETSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.M. VERPLAETSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinier (m/v/x) Diverse Diensten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je maait het gras, ruige terreinen, graslandperceeltjes, rietvegetaties, wegbermen en plantstroken en werkt alles mooi af. Je spit, schoffelt, wiedt, harkt, verwijdert afgestorven of vernielde planten, struiken en bomen en verzamelt bladeren. Je helpt mee bij het (her)aanleggen van groenzones door mee uit te meten volgens plan, planten aan te planten en te rooien, grond te zuiveren, om te spitten en te nivelleren, gras te zaaien, perken aan te leggen,... Je voert kleine technische werken uit zoals het plaatsen van omheiningen, aanleggen van verharding,… Je ruimt zwerfvuil en sluikstort. Je maakt paden langs en in openbare groenzones sneeuw- en ijzelvrij. Kortom, onderhoud en (her)aanleg van groen zit jou in de vingers.

  • Monteur-lasser regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Functieomschrijving Voor onze klant in de regio van Hasselt zijn we op zoek naar een gemotiveerde monteur-lasser. Motivatie primeert over ervaring! Je zal de bedradingen en montage van gaskabels doen bij openbare nutsvoorzieningen. Vroege starturen, maar ook in de vroege namiddag gedaan. Jobgerelateerde competenties De assemblagebewerkingen en de benodigde materialen bepalen op basis van instructies, technische dossiers, ... Structuurelementen, las- en assemblagepunten, ... plaatsen en markeren De structuurelementen assembleren en bevestigen volgens de montageplannen en -richtlijnen Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren (storingen, interventies, ...) Afmetingen, vormen, lasnaden, ... controleren en de nodige bijwerkingen, afstellingen of aanpassingen uitvoeren bij vervormingen of fouten in de uitlijning

  • COMMUNICATIEF EN COMMERCIEEL TELEFONISCH TALENT - (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant zijn wij op zoek naar communicatief en commercieel telefonisch talent. Je komt terecht in een team van enthousiaste en gedreven medewerkers die dag in dag uit hun missie nastreven: een kwaliteitsvolle dienstverlening bieden aan de eindklant. Een kwaliteitsvolle dienstverlening, maar hoe? Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de klantendienst. Je zet dus als eerste de uitdagende stap naar het maken van nieuwe opportuniteiten! Niet onbelangrijk: je zorgt voor een nauwkeurige administratieve afhandeling van jouw dossiers.

  • Torenkraanmachinist (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hoeselt zijn we op zoek naar een ervaren torenkraanmachinist

  • Medewerker commerciële binnendienst (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket is vooral commercieel, namelijk het assisteren van de sales manager. Dit houdt meer bepaald in: Je onderhoudt een klantenportefeuille en zorgt voor de wekelijkse verkoop van karkassen en bijproducten. Je staat in voor de orderingave, de opvolging en de klachtenbehandeling. Je staat in voor het logistiek regelen en organiseren van nieuwe ritten en klanten. Je bent de verbindingspersoon met de productie. Je zal rapporteren vanuit ons ERP pakket naar de bedrijfsleiding zowel op vlak van aankoop als verkoop.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Kasterlee (Lichtaart en Tielen) (TIELEN)

    Regio: TIELEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Inventaris 5/11 - student (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een inventaris in een winkel in de M2, zijn we nog op zoek naar studenten die kunnen werken van 8 tot 15 of 16.45 tot 22.00. Je zal de goederen moeten tellen met behulp van een scanmachine.

  • Monteur (regio Lokeren) (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: NASSAU DOOR

    Type: Vaste Job

    Monteren van de Nassau-producten en toebehoren. Je werkt in een team met de hoofdmonteur en vertrekt vanuit de woonplaats naar de werven toe. De werven zijn verspreid over gans België en Noord-Frankrijk.

  • STORINGSTECHNIEKER (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het uitvoeren van mechanische en elektrische onderhoudswerkzaamheden aan machines teneinde de werkzekerheid van deze machines mee te kunnen verzekeren. Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud. Uitvoeren van werkbons volgens planning teneinde technische storingen op een adequate en vlotte wijze te kunnen verhelpen. Voorbereiden van en meehelpen aan een groot periodiek onderhoud teneinde de operationele werkzekerheid van de machines mee te kunnen verzekeren.

  • Homeopaat (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Zelfstandig logopediste (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: DE KOLIBRIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In deze praktijk werken we met kinderen, jongeren en volwassenen met spraak-, taal-, leer-, stem- en myofunctionele problemen. Wij zorgen voor inhoudelijke en administratieve ondersteuning, je staat er niet alleen voor! Therapiemateriaal is ter beschikking in de praktijk.

  • SCHOONMAAKSTER - SCHOONMAKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: THE OLD BILL PUB

    Type: Flexijob

    We zoeken een bekwame medewerker voor het onderhouden van onze zaak. Je werkt dagelijks een 2-tal uurtjes. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van A.M. VERPLAETSE in sociale netwerken
Look for responds of A.M. VERPLAETSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.M. VERPLAETSE. Laat een reactie achter voor A.M. VERPLAETSE. A.M. VERPLAETSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.M. VERPLAETSE. Leave a respond for A.M. VERPLAETSE. A.M. VERPLAETSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.M. VERPLAETSE op de google maps. Adres en contacten A.M. VERPLAETSE
Location of A.M. VERPLAETSE on the google maps. Address and contacts of A.M. VERPLAETSE

Andere gerelateerde bedrijven als come A.M. VERPLAETSE A.M. VERPLAETSE: APV Electricité SPRL | Regent's (The) | ABDELHAMID BELGUENANI | Ch?teau de Louvignies | OLIVIER ROUTHEUT

Other related companies as A.M. VERPLAETSE: APV Electricité SPRL | Regent's (The) | ABDELHAMID BELGUENANI | Ch?teau de Louvignies | OLIVIER ROUTHEUT

A.M. VERPLAETSE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.M. VERPLAETSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01111511230. Het bedrijf A.M. VERPLAETSE bevindt zich op het adres: RUE ISIDORE HOTON 14; 7800; ATH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 379,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 307,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van A.M. VERPLAETSE is Textielmolenproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.M. VERPLAETSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.M. VERPLAETSE, openstaande posities, locatie van A.M. VERPLAETSE op de kaart.

A.M. VERPLAETSE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.M. VERPLAETSE, company assigned to the tax number BE01111511230. The company A.M. VERPLAETSE is located at the address: RUE ISIDORE HOTON 14; 7800; ATH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 379,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 307,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of A.M. VERPLAETSE is Textile Mill Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A.M. VERPLAETSE is not available. You also can look at reviews of A.M. VERPLAETSE, open positions, location of A.M. VERPLAETSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.M. VERPLAETSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.M. VERPLAETSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.M. VERPLAETSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.M. VERPLAETSE, employees, financial statistics.