A. DAUVRIN

Contactgegevens A. DAUVRIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. DAUVRIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. DAUVRIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE JONNIAUX 14; 1040; ETTERBEEK/ETTERBEEK, België

Telefoon (phone): 27321937 (+32-27321937) 27321937 (+32-27321937)

Fax (fax): +32 (19) 730-48-64 +32 (19) 730-48-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. DAUVRIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. DAUVRIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. DAUVRIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. DAUVRIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. DAUVRIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. DAUVRIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. DAUVRIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. DAUVRIN
Products information A. DAUVRIN

BTW identificatienummer (tax): BE04816650390
Ondernemingsnummer: 3877044677
Hoofdstad (capital): 592,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 794,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. DAUVRIN
(Get full report from official database of BE for A. DAUVRIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. DAUVRIN
Addition kinds of activities for A. DAUVRIN

0711. Bodemvoorbereiding | Soil preparation services
013300. Suikerriet en suikerbietjes | Sugarcane and sugar beets
41119900. Lokale en voorstedelijke doorvoer, nec | Local and suburban transit, nec
51490505. Water, gedestilleerd | Water, distilled
86990102. Bowlingclub | Bowling club

Werken bij A. DAUVRIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. DAUVRIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. DAUVRIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. DAUVRIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalmedewerker - Dagwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zaak regio Waregem zijn we op zoek naar een metaalbewerker voor in het atelier.

  • Kantoorverantwoordelijke (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een boekhoudkantoor in Oudenaarde zijn we op zoek naar een office manager Je staat in voor de coördinatie van de werking binnen het boekhoudkantoor Je staat in voor agendabeheer, websitebeheer, mailings, telefonie, digitaal archief Je staat in contact met het ondernemingsloket Daarnaast ook basiswerk boekhouden: input van gegevens en btw-aangifte Je staat in voor alle taken met betrekking tot de werking van het kantoor en gaat deze optimaliseren 

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Lievens-Houtem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-DENIJS-WESTREM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • student medewerker verkoop m/v (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een Hobbycenter in de regio zijn we op zoek naar een student om wekelijks op zaterdag volgende taken uit te voeren: Kassawerk, aanvullen van de winkelrekken en onderhoud van de zaak

  • Jobstudent Animator (M/V) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    Als animator help je mee met : het organiseren van activiteiten begeleiden van de activiteit tijdens de uitvoering: geeft uitleg en instructies zorgen voor ontspannen vakantiesfeer beheren van de spelmaterialen organiseren van de kidsdisco.

  • TWEETALIGE STUDENT- 1 OF 2 DAGEN PER WEEK (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: LABONORM

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een perfect tweetalige student. Je vertaalt teksten van Nederlands naar Frans. Je bent vrij in de herfstvakantie of 1 a 2 dagen per week.

  • SALES ADVISORS (weekendhulp) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: H & M

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar Sales Advisors (m/v) in Antwerpen centrum! Ben je klaar voor een klantgerichte carrière vol actie in het hart van ons bedrijf? Vind jouw ideale job in een internationale fashionomgeving die steeds in ontwikkeling is en waar je door uitstekende klantenservice de meest optimale shopping ervaring kunt creëren. We bieden jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Je verantwoordelijkheden Behalve heel veel fun, horen bij de job van Sales Advisor bij H&M heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do’-lijstje staan volgende taken: • Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa • Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. • Aan de kassa werken • De levering verwerken en goederen uitpakken • De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen • Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan • In team werken en actief je collega’s ondersteunen en helpen Je profiel We geloven dat jij, net als iedereen bij H&M, een verkoopgerichte, sociale, communicatieve, en ambitieuze team player bent, boordevol energie en optimisme. Je beschikt over de volgende persoonlijke kwaliteiten: • Je kunt klanten en collega’s op een vriendelijke en behulpzame manier benaderen. • Je bent in staat om verkoopopportuniteiten te herkennen en het aanbod van H&M te maximaliseren • Je staat open voor feedback en kan op een duidelijke en oprechte manier communiceren met je team en managers • Je kunt verschillende taken tegelijkertijd uitvoeren en kan omgaan met een hoge werkdruk • Je beschikt over de energie en ambitie om je taken op een efficiënte en geschikte manier af te werken • Je bent bereid om bij te leren en te verbeteren Interessant? Dit is je kans op een buitengewone carrière!

  • Design Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Als Design Engineer rapporteer je aan de engineringsmanager. Het doel van de functie is het onderzoeken en technisch ontwerpen van een installatietekening op basis van input van onze klant en leverancier. de installatie bestaat uit het ontwerpen van kabelwegen en het plaatsen van spoorwegtoestellen. De technische installaties worden aangeleverd door de klant. Hoofdtaken : - Hanteren van moderne meetapparatuur zoals GPS-meting, lasermeting - Het interpreteren en lezen van type-plannen - Het opmaken en controleren van uitvoeringsplannen - Op de Werf ter plaatste opmeten van kabelwegen en het bijstaan van de partner voor de plaatsingen van toestellen - Situaties en problemen vanuit verschillende invalshoeken bekijken en het uitwerken van oplossingen - Onderhandelen met klanten en partners - Het aansturen van de technisch tekenaar - Het opmaken van technische verslagen - Het opvolgen van meetstaten

  • Full-stack webdeveloper voor geografische software (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als full-stack developer sta je in voor het programmeren van software voor geografische doeleinden. Je beoordeelt de werkzaamheden aan de diverse luiken van de software. Je zorgt voor de vertaling naar de verschillende teamleden en houdt de voortgang in de gaten. Je zorgt ervoor dat de ontwikkeling van de software soepel verloopt.

  • Bijverdienste parfum (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DILLEN GUY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf biedt een breed gamma aan kwaliteitsvolle parfums. Voor elke gelegenheid, elke smaak en elk budget. De geuren hebben een eigen karakter en persoonlijke toets. We zoeken hiervoor promotors die onze parfums gaan laten testen aan zowel particulieren als aan zelfstandigen.

Zoek naar antwoorden van A. DAUVRIN in sociale netwerken
Look for responds of A. DAUVRIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. DAUVRIN. Laat een reactie achter voor A. DAUVRIN. A. DAUVRIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. DAUVRIN. Leave a respond for A. DAUVRIN. A. DAUVRIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. DAUVRIN op de google maps. Adres en contacten A. DAUVRIN
Location of A. DAUVRIN on the google maps. Address and contacts of A. DAUVRIN

Andere gerelateerde bedrijven als come A. DAUVRIN A. DAUVRIN: Top Running | Arthur Welter Belgium | VESPSOFT | LEON DE NEVE | L.P.G. B?N?LUX

Other related companies as A. DAUVRIN: Top Running | Arthur Welter Belgium | VESPSOFT | LEON DE NEVE | L.P.G. B?N?LUX

A. DAUVRIN is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. DAUVRIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04816650390. Het bedrijf A. DAUVRIN bevindt zich op het adres: RUE JONNIAUX 14; 1040; ETTERBEEK/ETTERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 592,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 794,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van A. DAUVRIN is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. DAUVRIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. DAUVRIN, openstaande posities, locatie van A. DAUVRIN op de kaart.

A. DAUVRIN is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. DAUVRIN, company assigned to the tax number BE04816650390. The company A. DAUVRIN is located at the address: RUE JONNIAUX 14; 1040; ETTERBEEK/ETTERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 592,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 794,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of A. DAUVRIN is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A. DAUVRIN is not available. You also can look at reviews of A. DAUVRIN, open positions, location of A. DAUVRIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. DAUVRIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. DAUVRIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. DAUVRIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. DAUVRIN, employees, financial statistics.