TAXI MOL

Contactgegevens TAXI MOL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TAXI MOL: address, phone, fax, email, website, opening hours

TAXI MOL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES J?SUITES 49; 7500; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69224817 (+32-69224817) 69224817 (+32-69224817)

Fax (fax): +32 (10) 318-24-81 +32 (10) 318-24-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TAXI MOL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TAXI MOL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TAXI MOL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TAXI MOL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TAXI MOL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TAXI MOL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TAXI MOL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TAXI MOL
Products information TAXI MOL

BTW identificatienummer (tax): BE04490356445
Ondernemingsnummer: 6077606201
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 525,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in TAXI MOL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Autoverhuur; Taxi's; Taxi's speciale diensten; Verhuisdiensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TAXI MOL
(Get full report from official database of BE for TAXI MOL)

Aanvulling soorten activiteiten voor TAXI MOL
Addition kinds of activities for TAXI MOL

3494. Ventielen en buisleidingen, nec | Valves and pipe fittings, nec
231100. Mannen en jongens pakken en jassen | Men's and boy's suits and coats
393101. Toetsenbord instrumenten en onderdelen | Keyboard instruments and parts
20239900. Droge, gecondenseerde, verdampte producten, nec | Dry, condensed, evaporated products, nec
24119907. Houtspaanders, geproduceerd in het veld | Wood chips, produced in the field
86519903. Politieke club | Political club

Werken bij TAXI MOL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TAXI MOL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TAXI MOL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TAXI MOL. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator zaagmachine metaalsector (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een onze klant te Gullegem zijn wij op zoek naar een zaagoperator. Dankzij je inzicht kan je de zaagmachines correct instellen volgens de richtlijnen naar vorm, profiel, hoek en lengte Gezaagde profielen ga je per bon stapelen op de voorziene plaatsen Je gaat organisatorisch te werk en plant correct volgens de doorgegeven bonnen Je bent bewust van veiligheidsnormen en kwaliteitsvereisten Je bent flexibel om in te springen waar nodig Werkuren van 8 tot 12 en van 12.30 tot 16.30h, op vrijdag tot 15.30h Aanbod : Je komt terecht in een groeiend bedrijf Aantrekkelijk loon Kans op optie vast

  • Chauffeur CE (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Bilzen (regio Hasselt) zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur. Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in het leveren van bouwmaterialen + stortklaar beton, de vrachtwagens zijn uitgerust met kranen van 17 meter - 21 meter en 25 meter. 

  • Huishoudhulp met dienstencheques m / v (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Actief Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp met dienstencheques poets je bij particulieren thuis. Je voert volgende taken uit op vraag van de klant: * Schoonmaken van de woning * Wassen en strijken van huishoudlinnen

  • Voltijdse huishoudhulp Harelbeke M/V. (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u.

  • Jobstudent verkoop kleding voor weekends en vakanties (m/v) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de regio van Blankenberge zijn wij op zoek naar een jobstudent (m/v) die gedurende de weekends en vakantieperiodes wil werken als verkoopsmedewerker binnen de klediij. - U houdt de winkel draaiend en volledig in orde - U plooit de kleren netjes op en onderhoudt de winkel - Het ontvangen van klanten, bedienen en advies geven aan klanten

  • Lesgever blind typen - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op schooldagen van 16 tot 17 uur in Mechelen.

  • VERPLEEGKUNDIGE THUISZORG (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: MEDZORG

    Type: Vaste Job

    MedZorg is als KMO actief in de thuisverpleging. MedZorg onderscheidt zich in haar kwalitatieve aanpak en oog voor detail bij de thuisverzorging van mensen. Wij zijn op dit moment op zoek naar een verpleegkundige om ons huidig team uit te breiden. Jouw functie: Je staat in voor de kwalitatieve verpleging aan huis van onze patiënten. Je wordt ondersteund door een team gemotiveerde en ervaren collega's.

  • PRODUCTIE MANAGER REGIO WOMMELGEM (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Vaste Job

    Als Productie Manager ben je verantwoordelijk voor het productie gebeuren van A tot Z. Je rapporteert rechtstreeks aan de Bedrijfsleider. Je wordt verantwoordelijk voor zowel machines, mensen als processen. Je bent in staat om dagelijkse beslissingen te nemen die output, veiligheid, kwaliteit en efficiëntie waarborgen. Je geeft leiding aan een team van productiemedewerkers en teamleaders. Je bent hiertoe hoofdzakelijk fysiek aanwezig op de werkvloer om directe aansturingen te bewerkstelligen en de continuïteit van de productie processen te waarborgen. Je ontwikkelt je eigen visie in lijn met de groei- en uitbreidingsstrategie van het bedrijf en weet die ook plan- en projectmatig te realiseren met je team. In samenwerking met het huidige management breng je de productie naar een next level. Je slaagt erin om samen met de teams de hoge kwaliteitseisen van onze klanten te realiseren door je te richten op een continue verbetering van onze productieprocessen. Je werkt in team met zowel de verkoop, kwaliteit, logistiek en ondersteunende diensten.

  • Onderhoudstechnieker (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Allerlei pannes snel en efficiënt oplossen - Preventieve taken uitvoeren op het machinepark - Materiaal correct onderhouden en gezond houden - Bestelaanvragen indienden bij de technische aankoper - Meedenken over verdere optimalisaties - Diverse werkopdrachten uitvoeren

  • People Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven commerciële kandidaat die samen met de zaakvoerders het bedrijf verder om de kaart zet. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. We zijn actief in de regio Kortrijk - Antwerpen. Managen van verwachtingen en resultaten Behalen van personeelsresultaten door het managen van verwachtingen van zowel de organisatie als de medewerkers zelf; plannen, bijhouden en beoordelen van resultaten; coachen, adviseren en terechtwijzen van personeel indien nodig; ontwikkelen, coördineren en handhaven van systemen, beleid en procedures. Strategische doelstellingen bepalen Formuleren van strategische doelstellingen door het verzamelen van relevante bedrijfsgegevens, financiële informatie en informatie over bedrijfstargets, diensten en operationele activiteiten; identificeren en evalueren van trends en kansen; maken van strategische keuzes; definiëren van gewenste resultaten en dit doorvertalen naar acties en targets voor het team. Werving en selectie Betrokken zijn bij het proces van werving en selectie van nieuwe medewerkers, oriëntatie en training van personeel, behouden van een veilige werkomgeving, en persoonlijke ontwikkeling van personeel.

  • Vertegenwoordiger (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: WONEN EN LEVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    FORSELL - Voor marketingconcept betreffende verkoop van woningen zoeken we freelance medewerkers in West-Vlaanderen. Verdienste afhankelijk tussen de 750-1000 EUR per realisatie. Je werkt van thuis uit en wanneer je kan. Stuur je CV incl FB pagina naar [email protected]

  • Psycholoog - Therapeut voor kinderen & jongeren (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Arnica

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig psycholoog kom je terecht in een multidisciplinair team. Je zal samen of alleen in staan voor de therapeutische begeleiding van onze cliënten. Je werkt nauw samen met collega’s en verantwoordelijke om steeds de meest geschikte begeleiding te geven. Ook onderhoud je contact met verwijzers en het netwerk. Maar bovenal ben je uitstekend in je vakgebied en hou je ervan om in een hecht team te werken. Wat vragen we? Vereiste studies Master klinische psychologie Bachelor toegepaste psychologie Bijkomende psychotherapieopleiding of reeds bezig Gevraagde competenties: begeleiding van kinderen en jongeren (ook mogelijkheid om enkele volwassenen in begeleiding te nemen) therapeutische interventies/gesprekken kennis van cliëntgerichte therapie kennis van cognitieve gedragstherapie kennis van systeemtherapie samenwerken in multidisciplinair en integratief teamverband plannen en organiseren zelfstandig werken sociaal vaardig zijn nauwkeurig werken computervaardig Enige ervaring is vereist.

Zoek naar antwoorden van TAXI MOL in sociale netwerken
Look for responds of TAXI MOL in social networks

Lees alle opmerkingen voor TAXI MOL. Laat een reactie achter voor TAXI MOL. TAXI MOL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TAXI MOL. Leave a respond for TAXI MOL. TAXI MOL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TAXI MOL op de google maps. Adres en contacten TAXI MOL
Location of TAXI MOL on the google maps. Address and contacts of TAXI MOL

Andere gerelateerde bedrijven als come TAXI MOL TAXI MOL: GM AUTOMOTIVE SERVICES, BELGIUM NV | COIFFURE CHRISTINE | TICKET GEBROEDERS | CARROSSERIE DEGAND | Fabory Centre Turnhout & Geel

Other related companies as TAXI MOL: GM AUTOMOTIVE SERVICES, BELGIUM NV | COIFFURE CHRISTINE | TICKET GEBROEDERS | CARROSSERIE DEGAND | Fabory Centre Turnhout & Geel

TAXI MOL is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TAXI MOL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04490356445. Het bedrijf TAXI MOL bevindt zich op het adres: RUE DES J?SUITES 49; 7500; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 525,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Autoverhuur; Taxi's; Taxi's speciale diensten; Verhuisdiensten. Producten gemaakt in TAXI MOL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TAXI MOL is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TAXI MOL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TAXI MOL, openstaande posities, locatie van TAXI MOL op de kaart.

TAXI MOL is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is TAXI MOL, company assigned to the tax number BE04490356445. The company TAXI MOL is located at the address: RUE DES J?SUITES 49; 7500; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 525,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Autoverhuur; Taxi's; Taxi's speciale diensten; Verhuisdiensten. Products created in TAXI MOL were not found.
The main activity of TAXI MOL is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TAXI MOL is not available. You also can look at reviews of TAXI MOL, open positions, location of TAXI MOL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TAXI MOL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TAXI MOL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TAXI MOL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TAXI MOL, employees, financial statistics.