GARAGE VANDE CASTEELE

Contactgegevens GARAGE VANDE CASTEELE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE VANDE CASTEELE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE VANDE CASTEELE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KUURNSESTEENWEG 107; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56351000 (+32-56351000) 56351000 (+32-56351000)

Fax (fax): +32 (71) 176-92-26 +32 (71) 176-92-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE VANDE CASTEELE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE VANDE CASTEELE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE VANDE CASTEELE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE VANDE CASTEELE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE VANDE CASTEELE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE VANDE CASTEELE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE VANDE CASTEELE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE VANDE CASTEELE
Products information GARAGE VANDE CASTEELE

BTW identificatienummer (tax): BE02925903320
Ondernemingsnummer: 5567840576
Hoofdstad (capital): 534,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 161,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in GARAGE VANDE CASTEELE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Autoverhuur; Benzinestations and brandstoffen; Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE VANDE CASTEELE
(Get full report from official database of BE for GARAGE VANDE CASTEELE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE VANDE CASTEELE
Addition kinds of activities for GARAGE VANDE CASTEELE

284400. Toilet preparaten | Toilet preparations
39520112. Verf, goud of brons: kunstenaars ' | Paints, gold or bronze: artists'
41110400. Passagierspoorvervoer | Passenger rail transportation
76991100. Slot- en sleuteldiensten | Lock and key services
80110522. Thoracische arts | Thoracic physician

Werken bij GARAGE VANDE CASTEELE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE VANDE CASTEELE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE VANDE CASTEELE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE VANDE CASTEELE. Looking for open vacancies in other companies

  • Accounts Payable - regio Nazareth (optie vast) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Accounts Payable (m/v). Onze klant is gevestigd in Nazareth. De verantwoordelijkheden als Accounts Payable: Aankoopfacturen inboeken en verwerken; Controle van aangekochte producten; Onkostennota's opmaken en opvolgen; Ondersteuning bij de maandafsluiting. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Onderhoudstechnieker | 2 ploegen | Regio: Kaulille (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een metaalverwerkend bedrijf zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker in 2 ploegen. Je zal kleine storingen oplossen aan de productiemachines en preventief en curatief onderhoud uitvoeren.

  • Polyvalente kassamedewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloemengroothandel gelegen te Wevelgem zoeken wij een verkoopmedewerker. Je zal polyvalent ingezet worden en verantwoordelijk zijn voor: - het onthaal van klanten - aannemen van telefoons - noteren van bestellingen - kassawerk - afrekenen facturen aan kassa - proper houden kassaomgeving - klaarmaken van bestellingen….

  • Mechanieker dagdienst (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Merksem zijn wij op zoek naar een mechanieker dagdienst  Functieomschrijving: Je reageert meteen bij storingen  Je herstelt en reviseert de productieapparatuur in de discipline mechanica  Je voert onderhoudswerkzaamheden uit op het geautomatiseerd productieproces  Je bent betrokken bij het optimaliseren van de onderhoudsmethodiek Je volgt de veiligheids- en kwaliteitsprocedures  Je behandelt de bijbehorende administratie Je staat nauw bij het proces om de productieapparatuur te optimaliseren en storingen te elimineren  Je maakt deel uit van een renovatieproject 

  • Schrijnwerker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Groot-Gent, in Deinze, dat meubels maakt voor interieur, badkamers en keukens, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Schrijnwerker. U staat in voor de montage in het atelier van alle soorten meubels voor interieur, badkamer en keuken U staat ook in voor de afwerking ervan

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • STUDENT Recruiter te Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Ben je een meester in het luisteren? Is telefoneren je tweede natuur? Op zoek naar een studentenjob regio Brussel? Dan ben jij de medewerker die we zoeken! Voor onze rekruteringscel in Diegem zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die ons team zal ondersteunen tijdens het schooljaar. Ben je een aantal dagen in de week vrij en heb je nog genoeg uren over, lees dan zeker verder! Als recruiter zal je zoeken naar potentiële kandidaten via verschillende kanalen om te matchen aan onze openstaande vacatures. Je bent het aanspreekpunt voor bepaalde vacatures en zal onze uitzendkrachten zowel telefonisch als via mail te woord staan. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van jouw kandidaten: testen laten maken, evalueren, voorstellen aan de klant en eventueel afspraak bevestigen. Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer.

  • Telefonisch enquêteur Bijverdienste (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco zoekt Nederlandstalige, Franstalige en perfect tweetalige studenten die vanaf begin april als enquêteur vanuit Gent en op iets langere termijn van thuis uit willen werken. Je werkt voor een gerenommeerd marktonderzoekbureau. Dit kan zowel voltijds of deeltijds, in de week of op zaterdag. Je neemt contact op met particulieren en bedrijven en neemt telefonisch enquêtes af. Hiervoor krijg je de nodige opleiding en een script dat je dient toe te passen. De antwoorden registreer je via de computer correct in het systeem. Je plant jouw dagen zelf in.

  • Jobstudent (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • PHP Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Striktly Business Software - DTI-M

    Type: Vaste Job

    Striktly Business Software is een snel groeiend Hip en Trendy IT Bedrijf dat een CRM heeft geschreven voor en door ondernemers. Om ons team van developers te ondersteunen zijn wij op zoek naar een PHP Developer. Takenpakket: Meewerken aan de ontwikkeling van onze CRM; Onderhoud van bestaande modules; Ontwikkeling van nieuwe modules voor onze Striktly Software Zelf de problemen identificeren en aanpassingen in de code aanbrengen om deze Bug's te verhelpen in samenspraak met het team van developers; Mee brainstormen over vernieuwing; Nieuwste technologieen op de voet volgen en kijken of deze interessant kunnen zijn voor Striktly Pro-actief problemen in de software opsporen en oplossen; Testing; Tickets loggen en opvolgen;

  • FLEURISTE SUR TOURNAI (TOURNAI)

    Regio: TOURNAI

    Bedrijf: FORUM JOBS MOUSCRON

    Type: Werfreserve

    Vous avez un gout prononcé pour la décoration. Vous créez des compositions florales en fleurs fraiches ou artificielles destinées à la vente. En fonction de vos envies, vous prenez alors votre role de conseiller très au serieux. Vous verifiez l'achat des stocks, selectionnez les fleurs mais également les chouchouter fait partie de votre quotidien Een volledig overzicht van onze vacatures vindt u op

  • Flexi-Job Onthaal / Administratie / klantenservice (M/V) Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: HUYZE GEZELLE

    Type: Flexijob

    Huyze Gezelle (Kuurne) is een gerenommeerde restaurant.Om onze klanten nog meer van dienst te zijn zoeken wij een gemotiveerde medewerker onthaal / receptie / klantenservice. U wil graag een centje bijverdienen? Voelt iedereen zich onmiddellijk welkom bij jou? Draag jij gastvrijheid en professionaliteit hoog in het vaandel? Dan hebben wij de ideale functie voor u ! Het is uw taak dat wij onze klant zo optimaal en gastvrij mogelijk kunnen ontvangen ! TAKENPAKKET * U staat in voor het vriendelijk onthaal, zowel fysiek als telefonisch. * U verwerkt de hoogst dringende inkomende mails. * U drukt de nodige documenten af voor de dienst (studentencontracten, menukaart, …). * U informeert klanten bij vragen over onze verschillende feestmogelijkheden en voorziet hen van de nodige documentatie. * U werkt tijdens de dienst actief mee door het polsen naar klantentevredenheid. * U registreert bestellingen en volgt deze op. * U vult de nodige brochure aan. * U verzorgt de afrekeing bij vertrek van de klant. * U werkt tijdens de dienst actief mee in de bar, aan de buffetten.

Zoek naar antwoorden van GARAGE VANDE CASTEELE in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE VANDE CASTEELE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE VANDE CASTEELE. Laat een reactie achter voor GARAGE VANDE CASTEELE. GARAGE VANDE CASTEELE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE VANDE CASTEELE. Leave a respond for GARAGE VANDE CASTEELE. GARAGE VANDE CASTEELE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE VANDE CASTEELE op de google maps. Adres en contacten GARAGE VANDE CASTEELE
Location of GARAGE VANDE CASTEELE on the google maps. Address and contacts of GARAGE VANDE CASTEELE

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE VANDE CASTEELE GARAGE VANDE CASTEELE: Edelweiss | Aerts R | Multistock | JOZEF NIJS | KRIBBE 'T ANEMOONTJE

Other related companies as GARAGE VANDE CASTEELE: Edelweiss | Aerts R | Multistock | JOZEF NIJS | KRIBBE 'T ANEMOONTJE

GARAGE VANDE CASTEELE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE VANDE CASTEELE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02925903320. Het bedrijf GARAGE VANDE CASTEELE bevindt zich op het adres: KUURNSESTEENWEG 107; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 534,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 161,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Autoverhuur; Benzinestations and brandstoffen; Voertuigen. Producten gemaakt in GARAGE VANDE CASTEELE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE VANDE CASTEELE is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE VANDE CASTEELE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE VANDE CASTEELE, openstaande posities, locatie van GARAGE VANDE CASTEELE op de kaart.

GARAGE VANDE CASTEELE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE VANDE CASTEELE, company assigned to the tax number BE02925903320. The company GARAGE VANDE CASTEELE is located at the address: KUURNSESTEENWEG 107; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 534,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 161,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Autoverhuur; Benzinestations and brandstoffen; Voertuigen. Products created in GARAGE VANDE CASTEELE were not found.
The main activity of GARAGE VANDE CASTEELE is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE VANDE CASTEELE is not available. You also can look at reviews of GARAGE VANDE CASTEELE, open positions, location of GARAGE VANDE CASTEELE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE VANDE CASTEELE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE VANDE CASTEELE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE VANDE CASTEELE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE VANDE CASTEELE, employees, financial statistics.