NEWCOURT FINANCIAL BELG.

Contactgegevens NEWCOURT FINANCIAL BELG.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NEWCOURT FINANCIAL BELG.: address, phone, fax, email, website, opening hours

NEWCOURT FINANCIAL BELG.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LOZENBERG 23BD; 1932; ZAVENTEM, België

Telefoon (phone): 27203025 (+32-27203025) 27203025 (+32-27203025)

Fax (fax): +32 (19) 187-73-34 +32 (19) 187-73-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NEWCOURT FINANCIAL BELG.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NEWCOURT FINANCIAL BELG."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NEWCOURT FINANCIAL BELG."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NEWCOURT FINANCIAL BELG., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NEWCOURT FINANCIAL BELG.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NEWCOURT FINANCIAL BELG., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NEWCOURT FINANCIAL BELG.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NEWCOURT FINANCIAL BELG.
Products information NEWCOURT FINANCIAL BELG.

BTW identificatienummer (tax): BE01190338134
Ondernemingsnummer: 7674194335
Hoofdstad (capital): 353,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 232,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in NEWCOURT FINANCIAL BELG. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Autoverhuur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NEWCOURT FINANCIAL BELG.
(Get full report from official database of BE for NEWCOURT FINANCIAL BELG.)

Aanvulling soorten activiteiten voor NEWCOURT FINANCIAL BELG.
Addition kinds of activities for NEWCOURT FINANCIAL BELG.

5082. Bouw- en mijnbouwmachines | Construction and mining machinery
5113. Industrieel en persoonlijk dienstpapier | Industrial and personal service paper
7819. Diensten gekoppeld aan bewegende beelden | Services allied to motion pictures
226102. Chemische coating of behandeling van katoenen breedgeweven stoffen | Chemical coating or treating of cotton broadwoven fabrics
249102. Bruggen en bochten, behandeld hout | Bridges and trestles, treated wood
513102. Naaien leveringen en noties | Sewing supplies and notions
38260200. Analytische optische instrumenten | Analytical optical instruments

Werken bij NEWCOURT FINANCIAL BELG.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NEWCOURT FINANCIAL BELG.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NEWCOURT FINANCIAL BELG.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NEWCOURT FINANCIAL BELG.. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de goederen op locatie te plaatsen. Je zal rijden tussen smalle racks. Hoog stapelen vormt dan ook geen probleem voor jou. Je zal instaan voor 80% reachtruckwerk en 20% manueel werk.

  • Hulpkok - Mooie uren!!! (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een brasserie in Lovendegem zijn wij op zoek naar een (hulp)kok. Mooie uurregeling!

  • Mecanicien rollend materieel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het nazicht en de herstellingen van machines op verschillende locaties, je spoort storingen op en je zoekt naar een geschikte oplossing. Je doet voornamelijk onderhoud en herstellingen aan rolbruggen, heftrucks en zijladers.

  • Magazijn medewerker losser inbound (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Lossen van vrachtwagens/containers handmatig of met een elektrisch toestel ( heftruck of elektrisch transpallet). - Uitvoeren van controle op beschadigde producten. - Goederen in het WMS ontvangen - goederen voorzien van ID labels. - Tellen van de ontvangen goederen en vergelijken met de aangegeven hoeveelheden. - Overstapelen van goederen indien nodig. - De werkplek (locaties, gangen) net houden. - Afval zoals karton en plastic steeds verwijderen van de locaties en sorteren volgens de aangewezen procedures. - Op een juiste en veilige manier gebruik maken van rollend materiaal, gereedschappen en andere machines. - Op een juiste manier gebruik maken van de ter beschikking gestelde PBM's en CBM's. - Elk ongeval, (bijna-ongeval) of situatie die een gevaar kan zijn voor de veiligheid, welzijn en gezondheid van elk persoon direct melden aan de directe leidinggevende of aan de interne preventieadviseur.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Nederokkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NEDEROKKERZEEL)

    Regio: NEDEROKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Studenten Hoge School/Univ (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Studentenjob

    Voor een grote winkelketen te Mol zijn wij op zoek naar studenten die Hoge school of Universiteit volgen en een vrije dag door de week hebben Ben je door de week een dag thuis en wil je een centje bijverdienen dan bij jij de geschikte student

  • Jobstudenten Zorg Weekend en/of Vakantie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ST VINCENTIUS

    Type: Studentenjob

    Uw takenpakket: Zorgen voor een aangename woon- en leefsfeer. Het toedienen van hygiënische zorgen Observeren van de bewoner en rapportage van de observaties mondeling en schriftelijk. Het verzamelen en opvolgen van gegevens van de toegewezen bewoners. Opdienen, toedienen van voeding / vocht Opschik van de afdelingskeuken. Het bijhouden van de risicoscore en nemen van preventieve maatregelen tegen decubitus. Uitvoeren van mictietraining. Controle van parameters ( bloeddruk, pols, AH, glycaemie,…) Beantwoorden beloproepen van rustoordbewoners, occasioneel assistentie bij beloproepen serviceflats. Aandacht voor de opvang en begeleiding van familie. De familie betrekken in de zorg waar mogelijk. Schriftelijke en mondelinge rapportage van observaties en zorgen tegenover de arts. Deelname aan het periodiek teamoverleg/bewonersbespreking/dagelijks overleg. Doorgeven van informatie aan de verantwoordelijk verpleegkundige. Respecteren van het beroepsgeheim.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE DIE VAN WANTEN WEET! (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    STUDIECO VOF omvat een aantal dienstverlenende activiteiten en is gespecialiseerd in diensten aan huis bij particulieren Ik zoek in het kader van onze lopende werkzaamheden een administratieve kracht die onder meer kan instaan voor volgende taken: - instaan voor de operationele werkzaamheden verbonden met oa www.studieco.be en www.poetsco.be; - werkvoorbereiding in functie van de (overige) TODO's van de zaakvoerder en de technisch administratief bediende; - gegevensverwerking en telefonische contacten (inbound en outbound); - bijdragen leveren aan middellange termijn projecten. Je beschikt in elk geval over een vlotte administratieve aanpak (vooral in en outbound telefoons en mails; geen saaie administratieve communicatie via brief). Excel is een belangrijke tool in ons bedrijf dus ervaring hierin of bereidheid om deze te verwerven op korte termijn is een pluspunt. De concrete invulling en de taken die je voor je rekening neemt, zijn binnen zekere limieten bespreekbaar. Zo kan je het takenpakket maximaal laten aansluiten op jouw competenties en interesses. Mijn ervaring als zaakvoerder leert dat een eerste telefonisch contact van 5 minuten en een daaropvolgend gesprek van 20-40 minuten wederzijds veel kan verduidelijken. Dus solliciteer en waag je kans! Wij streven ernaar elke sollicitatie binnen twee werkdagen verder op te volgen.

  • Jobstudent persoonlijk assistent PAB (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor Robin een jonge kerel met het autismespectrum syndroom zijn wij op zoek naar een assistent om  samen met hem  activiteiten te doen tijdens zijn vrije tijd. Robin heeft het autismespectrum syndroom en communiceert via zijn spraakcomputer. We zoeken een assistent voor  3 dagen 4 uur per week en dit voor de maanden juli en augustus. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

  • Werfcoördinator/preventie-adviseur (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: VIND! Engineering Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je zorgt ervoor dat de uitvoering van de projecten bij de klant goed georganiseerd worden en vlot verlopen. Je bent mee verantwoordelijk voor preventie en veiligheid, zowel in atelier als op de werven.

  • Mecanicien personenauto's Junior (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een automechanicus Onderhoud en herstellingen van A tot Z aan personenwagens

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Herentals - Westerlo (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van NEWCOURT FINANCIAL BELG. in sociale netwerken
Look for responds of NEWCOURT FINANCIAL BELG. in social networks

Lees alle opmerkingen voor NEWCOURT FINANCIAL BELG.. Laat een reactie achter voor NEWCOURT FINANCIAL BELG.. NEWCOURT FINANCIAL BELG. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NEWCOURT FINANCIAL BELG.. Leave a respond for NEWCOURT FINANCIAL BELG.. NEWCOURT FINANCIAL BELG. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NEWCOURT FINANCIAL BELG. op de google maps. Adres en contacten NEWCOURT FINANCIAL BELG.
Location of NEWCOURT FINANCIAL BELG. on the google maps. Address and contacts of NEWCOURT FINANCIAL BELG.

Andere gerelateerde bedrijven als come NEWCOURT FINANCIAL BELG. NEWCOURT FINANCIAL BELG.: DEUGD EN VOLHARDING | MB-Poorten | Bigattini J | MIKADO BOCHER-LEDUC | Atelier Lucas

Other related companies as NEWCOURT FINANCIAL BELG.: DEUGD EN VOLHARDING | MB-Poorten | Bigattini J | MIKADO BOCHER-LEDUC | Atelier Lucas

NEWCOURT FINANCIAL BELG. is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NEWCOURT FINANCIAL BELG., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01190338134. Het bedrijf NEWCOURT FINANCIAL BELG. bevindt zich op het adres: LOZENBERG 23BD; 1932; ZAVENTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 353,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 232,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Autoverhuur. Producten gemaakt in NEWCOURT FINANCIAL BELG. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NEWCOURT FINANCIAL BELG. is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NEWCOURT FINANCIAL BELG. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NEWCOURT FINANCIAL BELG., openstaande posities, locatie van NEWCOURT FINANCIAL BELG. op de kaart.

NEWCOURT FINANCIAL BELG. is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is NEWCOURT FINANCIAL BELG., company assigned to the tax number BE01190338134. The company NEWCOURT FINANCIAL BELG. is located at the address: LOZENBERG 23BD; 1932; ZAVENTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 353,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 232,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Autoverhuur. Products created in NEWCOURT FINANCIAL BELG. were not found.
The main activity of NEWCOURT FINANCIAL BELG. is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of NEWCOURT FINANCIAL BELG. is not available. You also can look at reviews of NEWCOURT FINANCIAL BELG., open positions, location of NEWCOURT FINANCIAL BELG. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NEWCOURT FINANCIAL BELG., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NEWCOURT FINANCIAL BELG., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NEWCOURT FINANCIAL BELG., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NEWCOURT FINANCIAL BELG., employees, financial statistics.