FATA

Contactgegevens FATA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FATA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FATA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENAKKER 18; 3600; GENK, België

Telefoon (phone): 89367520 (+32-89367520) 89367520 (+32-89367520)

Fax (fax): +32 (9) 121-35-20 +32 (9) 121-35-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FATA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FATA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FATA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FATA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FATA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FATA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FATA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FATA
Products information FATA

BTW identificatienummer (tax): BE01141174316
Ondernemingsnummer: 6013336181
Hoofdstad (capital): 335,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 477,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in FATA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Autoverhuur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FATA
(Get full report from official database of BE for FATA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FATA
Addition kinds of activities for FATA

516201. harsen | Resins
10410200. Gouden erts verwerking | Gold ores processing
20470000. Hond- en kattenvoer | Dog and cat food
20759900. Sojabonen-oliefabrieken, niet inbegrepen | Soybean oil mills, nec
22110512. Pocketing twill, katoen | Pocketing twill, cotton
22990106. Kussenvullingen: gekruld haar, katoenafval, mos, henneptak | Pillow fillings: curled hair, cotton waste, moss, hemp tow
23319903. T-shirts en tops, vrouwen: gemaakt van aangekochte materialen | T-shirts and tops, women's: made from purchased materials
24490305. Tanks, hout: gecoördineerd | Tanks, wood: coopered
36479907. Streetcar verlichting fixtures | Streetcar lighting fixtures
50320402. Marmerbouwsteen | Marble building stone

Werken bij FATA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FATA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FATA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FATA. Looking for open vacancies in other companies

  • Airport Crew (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als onthaalmedewerker zorg je ervoor dat de passagiers op de luchthaven hun reis op een aangename manier kunnen aanvatten of afronden. Je staat samen met een team van dynamische collega’s in voor de vlotte doorstroming van reizigers aan de veiligheidscontrole en paspoortcontrole. Je pakt eventuele problemen pro-actief en diplomatisch aan, en biedt hulp en advies waar nodig. Je bekwaamt je in de geldende regels en procedures, de luchthaven zal voor jou geen geheimen kennen. Als je merkt dat reizigers naar iets op zoek zijn, ga je er naartoe en probeer je hen verder te helpen. Verder help je aan de douane reizigers verder die problemen ervaren met het inscannen van hun ticket. Bovendien zal je aan de douane worden ingezet om ervoor te zorgen dat passagiers vlot aanschuiven. Welke rol je ook uitoefent, je bent hét aanspreekpunt voor de gasten van de luchthaven. Met de glimlach garandeer je een continue, kwaliteitsvolle dienstverlening. Kortom, je maakt het bezoek aan de luchthaven een aangename beleving.

  • Wever 2 ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Waregem zijn we op zoek naar een wever.

  • chauffeur rijbewijs C + Polyvalent medewerker vaste planten (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In het voorjaar werk je voltijds als chauffeur + orderpicker, in de winterperiode werk je meer in het bedrijf zelf. De andere periodes is het een combinatie van de 2 afhankelijk van de bestellingen. TAKEN: - klaarzetten van bestellingen + laden en lossen van vrachtwagen - uitvoeren van de bestellingen - verspenen of stekken van jonge plantjes - knippen of snoeien van planten in groei met behulp van een manuele snoeischaar - inpotten en verpotten met behulp van een inpotmachine - potten op de transportband zetten en/of er terug afhalen - uitzetten van de potten op een containerveld - buitenzetten en of binnenhalen van de potten - wieden - water geven - inpakken van planten en verzendklaar maken - laden van planten op deense karren, met behulp van een manuele transpallet - algemene opkuiswerkzaamheden

  • Heftruckbestuurder dagwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon dient met de heftruck te rijden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bekkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEKKERZEEL)

    Regio: BEKKERZEEL

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Tielt, Aarsele, Kanegem, Dentergem, Markegem,Ruiselede,Pittem (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een huishoudhulp voor regio Tielt en omliggende gemeentes U staat in voor de huishoudelijke taken in de privé woning van de klant. De belangrijkste taken zijn schoonmaken en strijken. Dit kan eventueel aangevuld worden met maaltijden (voor-)bereiden en boodschappen doen.

  • JOBSTUDENT horeca (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Sunset

    Type: Studentenjob

    Voor onze zaak zoeken wij een gemotiveerde jobstudent. U werkt aan de bar en in de zaal. Periode : weekends en schoolvakantie

  • Student Grand café (Zaterdagwerk) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HGC - HANOS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke Medewerker voor in het Grand Café of onze Personeelskantine. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit het opnemen van de bestelling van de klant, het klaarmaken of voorbereiden van de bestelling in de keuken en vervolgens het bedienen van de klant. Het uitdenken van week specials, deze uitwerken en calculeren, bestellingen verzorgen, verwerken van aangekochte goederen volgen fifo systeem. Ook ben je verantwoordelijk voor overige werkzaamheden, handhaving HACCP, het opruimen en schoonhouden van het grand café en verzorg je de afwas. Je bent elke zaterdag vrij om te werken!

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • Psycholoog (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Tine Bolle

    Type: Zelfstandige activiteit

    Begeleiding en therapie bieden aan ouders en volwassenen met verscheidenheid aan problematieken (depressie, burn-out, angsten, dwanghandelingen/-gedachten, relationele problemen…). Individuele, gezins- of relatietherapie volgens individuele noden van de cliënt en het cliëntsysteem.

  • WERKMAN E1-E3 (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Gemeentebestuur KOKSIJDE

    Type: Werfreserve

    Als werkman sta je in voor het onderhoud van het openbaar domein in de diverse technische uitvoerende diensten van het gemeentebestuur. Voor de volledige functiebeschrijving en meer info zie infobrochure op site van Gemeente Koksijde.

Zoek naar antwoorden van FATA in sociale netwerken
Look for responds of FATA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FATA. Laat een reactie achter voor FATA. FATA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FATA. Leave a respond for FATA. FATA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FATA op de google maps. Adres en contacten FATA
Location of FATA on the google maps. Address and contacts of FATA

Andere gerelateerde bedrijven als come FATA FATA: VAN DINTER | BORA SYSTEMS | DE SPLEEN | ORG. COM. WANDELTOCHTEN | PHOTO-HALL EUPEN

Other related companies as FATA: VAN DINTER | BORA SYSTEMS | DE SPLEEN | ORG. COM. WANDELTOCHTEN | PHOTO-HALL EUPEN

FATA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FATA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01141174316. Het bedrijf FATA bevindt zich op het adres: STEENAKKER 18; 3600; GENK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 335,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 477,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Autoverhuur. Producten gemaakt in FATA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FATA is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FATA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FATA, openstaande posities, locatie van FATA op de kaart.

FATA is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is FATA, company assigned to the tax number BE01141174316. The company FATA is located at the address: STEENAKKER 18; 3600; GENK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 335,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 477,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Autoverhuur. Products created in FATA were not found.
The main activity of FATA is Insurance Agents, Brokers and Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FATA is not available. You also can look at reviews of FATA, open positions, location of FATA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FATA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FATA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FATA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FATA, employees, financial statistics.