BUDGET CAR & TRUCK RENTAL

Contactgegevens BUDGET CAR & TRUCK RENTAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUDGET CAR & TRUCK RENTAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUDGET CAR & TRUCK RENTAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NOORDERLAAN 32; 2060; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32137960 32137960

Fax (fax): +32 (12) 509-34-46 +32 (12) 509-34-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUDGET CAR & TRUCK RENTAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUDGET CAR & TRUCK RENTAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUDGET CAR & TRUCK RENTAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUDGET CAR & TRUCK RENTAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUDGET CAR & TRUCK RENTAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUDGET CAR & TRUCK RENTAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUDGET CAR & TRUCK RENTAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUDGET CAR & TRUCK RENTAL
Products information BUDGET CAR & TRUCK RENTAL

BTW identificatienummer (tax): BE08845611572
Ondernemingsnummer: 9106811523
Hoofdstad (capital): 250,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 801,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in BUDGET CAR & TRUCK RENTAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Autoverhuur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUDGET CAR & TRUCK RENTAL
(Get full report from official database of BE for BUDGET CAR & TRUCK RENTAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUDGET CAR & TRUCK RENTAL
Addition kinds of activities for BUDGET CAR & TRUCK RENTAL

3769. Ruimteauto-uitrusting, nec | Space vehicle equipment, nec
519400. Tabak en tabaksproducten | Tobacco and tobacco products
14469901. Schuurzandwinning | Abrasive sand mining
20990000. Voedingspreparaten, nec | Food preparations, nec
22820402. Ruggaren: draaien, wikkelen of spoelen | Rug yarn: twisting, winding, or spooling
27310000. Boekuitgeverij | Book publishing
27890302. Boekbinding en reparatie: handel, editie, bibliotheek, enz. | Bookbinding and repairing: trade, edition, library, etc.
39140405. Houtwerk, geplateerd (alle metalen) | Hollowware, plated (all metals)
44910200. Docks, pieren en terminals | Docks, piers and terminals

Werken bij BUDGET CAR & TRUCK RENTAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUDGET CAR & TRUCK RENTAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUDGET CAR & TRUCK RENTAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUDGET CAR & TRUCK RENTAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Montage technieker (M/V) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze firma combineert al bijna 48 jaar ervaring met hoge kwaliteit, functionaliteit en een aantrekkelijk ontwerp. Door een continue vooruitgang en een sterke organisatie zijn wij erin geslaagd onze positie als toonaangevende producent van kwaliteitsvolle industriële sectionaalpoorten te handhaven. Taken: Monteren van onze producten en -toebehoren.Je werkt samen in een team, bestaande uit 2 monteurs en vertrekt vanuit jullie woonplaats naar de werven toe.

  • Residentiele elektricien (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een functie als residentieel elektricien regio Gent? Lees snel verder want Actief Interim heeft jou nodig! Als residentieel elektricien ben jij in staat om zelfstandig onderstaande taken uit te voeren: - Kabels trekken - Kabelgoten plaatsen - Plaatsen en afwerken van stopcontacten, verlichting - ....

  • BEKISTER (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als volle bekister? Heb je ervaring met een torenkraan? Dan is deze job zeker iets voor jou! neem snel contact met ons op..

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoeselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Paal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Vilvoorde en Grimbergen (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Vilvoorde en Grimbergen Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Studenten belader gezocht regio Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Studentenjob

    Interesse om een centje bij te verdienen op lesvrije dagen tijdens het schooljaar? Voor Renewi in Puurs zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v). Renewi richt zich op het verkrijgen van waarde uit afval in plaats van het te verbranden of storten. Als student sta je in voor de ophaling van rolcontainers bij verschillende klanten. Je ledigt de containers samen met de chauffeur. Of je wordt ingezet op de huis-aan-huis afdeling en gaat samen met je collega's in de omliggende gemeentes het afval ophalen. Je wordt 1 of meerdere dagen tijdens de week ingeschakeld, afhankelijk van wanneer je beschikbaar bent. Plaats van tewerkstelling: Puurs, maar er zijn ook opstartplaatsen in Antwerpen of Lier

  • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KIDS CARE NV

    Type: Studentenjob

    Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Leuven zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

  • Student Receptionist(e) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hospitality House

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek achter een leuke en afwisselende bijverdienste doorheen het jaar en i s hospitality op je lijf geschreven en is jouw werkdag pas geslaagd als je iedere gast met een grote glimlach door het hotel ziet lopen? In het voorjaar van 2018 opende het ibis budget Gent Centrum Dampoort de deuren en jij kan deel uitmaken van ons enthousiast team! Je wordt onderdeel van een klein team waar je de kans zult krijgen om zelfstandig te werken en veel bij te leren. We werken met een multicompetent team, dus je checkt de gasten in en uit en kan hen alles vertellen over het hotel, zijn omgeving en de bruisende stad Gent. Je bent de ambassadeur van Gent en van je hotel uiteraard! Bovendien zorg je ervoor dat onze gasten zorgeloos kunnen genieten van een heerlijk ontbijt en dat de lobby er elk dag netjes en aantrekkelijk uitziet. Vanaf het moment dat je onze gasten verwelkomt tot het moment dat ze weer vertrekken, ben jij hun eerste aanspreekpunt. Bij het behandelen van vragen of klachten, weet je de gasten te verrassen en zoek je altijd naar de beste oplossing. Je bent een echte gastheer en begrijpt dat het niet stopt bij het welkom heten van de gasten. Je gaat voor de “extra smile”. Je bent in staat om een oprechte klik te maken met de gasten en ons “Feel Welcome” gevoel over te brengen. We zoeken iemand die als het kan 1 tot 2 dagen per week kan werken en tijdens de vakanties vervangingen kan doen van ons vast personeel

  • Dossierbeheerder / Accountant voor familiale omgeving - Roesela (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Werken in eigen streek in een family friendly kantoor? Het is mogelijk. Met hun flexibele werktijden en werkschema's die aan jouw wensen zijn aangepast kan jij je gezinsleven vlot combineren met je werkleven. Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Als rechterhand van de vennoot assisteer je hem bij zijn taken. Je zal een 30-tal dossiers van volledig van A-Z afwerken. Je werkt heel nauw samen met twee bedrijfsleiders die je dossiers superviseren. Zo kan je op korte termijn veel bijleren. Je bent het aanspreekpunt bij uitstek van je klanten. Ze kunnen naar jou toekomen met al hun vragen en ook voor advies inzake diverse aangelegenheden kunnen ze bij jou terecht.

  • INDUSTRIEEL ELEKTRICIEN (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Elektriciens die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als elektricien weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Winkelbediende (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: BAKKERIJ TOM

    Type: Flexijob

    winkelbediende voor zaterdag en zondagmorgen om de veertien dagen werkend weekend valt in de oneven weken

Zoek naar antwoorden van BUDGET CAR & TRUCK RENTAL in sociale netwerken
Look for responds of BUDGET CAR & TRUCK RENTAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUDGET CAR & TRUCK RENTAL. Laat een reactie achter voor BUDGET CAR & TRUCK RENTAL. BUDGET CAR & TRUCK RENTAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUDGET CAR & TRUCK RENTAL. Leave a respond for BUDGET CAR & TRUCK RENTAL. BUDGET CAR & TRUCK RENTAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUDGET CAR & TRUCK RENTAL op de google maps. Adres en contacten BUDGET CAR & TRUCK RENTAL
Location of BUDGET CAR & TRUCK RENTAL on the google maps. Address and contacts of BUDGET CAR & TRUCK RENTAL

Andere gerelateerde bedrijven als come BUDGET CAR & TRUCK RENTAL BUDGET CAR & TRUCK RENTAL: ETANCO BENELUX NV | EDWARD JOOSEN | F. RAMAN | ARCO | LUC DONVIL

Other related companies as BUDGET CAR & TRUCK RENTAL: ETANCO BENELUX NV | EDWARD JOOSEN | F. RAMAN | ARCO | LUC DONVIL

BUDGET CAR & TRUCK RENTAL is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUDGET CAR & TRUCK RENTAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08845611572. Het bedrijf BUDGET CAR & TRUCK RENTAL bevindt zich op het adres: NOORDERLAAN 32; 2060; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 250,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 801,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Autoverhuur. Producten gemaakt in BUDGET CAR & TRUCK RENTAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUDGET CAR & TRUCK RENTAL is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUDGET CAR & TRUCK RENTAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUDGET CAR & TRUCK RENTAL, openstaande posities, locatie van BUDGET CAR & TRUCK RENTAL op de kaart.

BUDGET CAR & TRUCK RENTAL is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUDGET CAR & TRUCK RENTAL, company assigned to the tax number BE08845611572. The company BUDGET CAR & TRUCK RENTAL is located at the address: NOORDERLAAN 32; 2060; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 250,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 801,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Autoverhuur. Products created in BUDGET CAR & TRUCK RENTAL were not found.
The main activity of BUDGET CAR & TRUCK RENTAL is Construction - Special Trade Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BUDGET CAR & TRUCK RENTAL is not available. You also can look at reviews of BUDGET CAR & TRUCK RENTAL, open positions, location of BUDGET CAR & TRUCK RENTAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUDGET CAR & TRUCK RENTAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUDGET CAR & TRUCK RENTAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUDGET CAR & TRUCK RENTAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUDGET CAR & TRUCK RENTAL, employees, financial statistics.