AVIS

Contactgegevens AVIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AVIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AVIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GOUV. VERWILGHENSINGEL 28; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11210251 (+32-11210251) 11210251 (+32-11210251)

Fax (fax): +32 (19) 413-94-38 +32 (19) 413-94-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AVIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AVIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AVIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AVIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AVIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AVIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AVIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AVIS
Products information AVIS

BTW identificatienummer (tax): BE03945159912
Ondernemingsnummer: 1989318847
Hoofdstad (capital): 845,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 107,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in AVIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Autoverhuur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AVIS
(Get full report from official database of BE for AVIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AVIS
Addition kinds of activities for AVIS

2386. Lederen en schapenbeklede kleding | Leather and sheep-lined clothing
17310301. Kabeltelevisie installatie | Cable television installation
20450108. Farina, behalve ontbijtgranen ontbijt: van gekochte bloem | Farina, except cereal breakfast food: from purchased flour
22990603. Voorbereiding van textielvezels voor het spinnen (schuren en kammen) | Preparing textile fibers for spinning (scouring and combing)
34440503. Plaatsen, plaatwerk | Casings, sheet metal
50640203. Radios, nec | Radios, nec
82110304. Openbare middelbare school | Public junior high school

Werken bij AVIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AVIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AVIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AVIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Stagiair Sales Antwerpen bij Qiwie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Stagiair Sales bij Qiwie krijg je de opportuniteit om jezelf te ontwikkelen in de wereld van de verkoop. Jij wilt graag verder ontdekken hoe je met de juiste communicatie jouw doelen kunt bereiken. Het overtuigen van anderen zie jij als een echte uitdaging. Je telefoneert graag als Stagiair Sales en hebt hierbij oog voor een verzorgd taalgebruik.

  • Conventioneel draaier (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Maasmechelen is Actief Interim Maasmechelen op zoek naar een conventioneel draaier m/v. De draaier is verantwoordelijk voor het verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen en/of walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Verwijderen van oude bekleding: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank. De oude bekleding dient verwijderd te worden en de controle kaal product dient uitgevoerd te worden. Hierna dient de kerndiameter en de slag gecontroleerd en op het overzicht ingevuld te worden. De klantnaam, het L-nummer en het kerndiameter dient op het kaal product geschreven te worden. Het kaal product wordt naar de productie-afdeling (= stralerij) gebracht. Afwerken van producten: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank en klokt de rol uit. Hierna wordt voorgedraaid en de coniciteit gecontroleerd. Vervolgens wordt het product conform de specificaties op de productienota en/of bijgaande tekening afgewerkt. Invullen meetrapporten: de draaier is verantwoordelijk voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen. Zorgen voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Elektromechanieker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingezet op onze productiesite te Oudenaarde. Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen van alle betonverwerkingsinstallaties. Je gaat ook preventief te werk, zodat de productie steeds optimaal blijft functioneren. Je waakt hierdoor een veilige werkomgeving. Er wordt een interne opleiding voorzien.

  • Uitzendconsulent(e) | Synergie Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als uitzendconsultent(e) bij Synergie ben je in de eerste plaats een matchmaker tussen bedrijf en uitzendkracht. Je peilt naar de competenties, ervaring en motivatie van de kandidaat en stelt de passende vacatures voor. Je rekruteert actief op verschillende kanalen en je hebt een neus voor opportuniteiten op de lokale arbeidsmarkt. Door jouw commerciële feeling profileer je je als sterke partner van jouw klanten. Je begrijpt de noden in hun personeelsbeleid en stemt je service hierop af. Samen met je team zet je straffe commerciële acties op poten om interessante prospecten binnen te halen. Ook op administratief vlak laat je alles op rolletjes verlopen: je houdt klanten- en kandidatenfiches up-to-date, brengt alle arbeidscontracten en werkpostfiches in orde, post vacatures op jobsites,…

  • Technieker - Steenokkerzeel (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een onderneming in Steenokkerzeel zijn wij op zoek naar meerdere techniekers met kennis elektromechanica of autotechnieken. Het bedrijf is gespecialiseerd in de verhuur en het onderhoud van rollend materiaal op luchthavens. Als technieker bent u er verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie van zware (diesel) motoren of elektromotoren en dit alles met respect voor de onderhoudsplannen.

  • Word jij onze nieuwe collega huishoudhulp? (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: PWA/DCO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij gemotiveerd? Hou jij van poetsen? Doe jij ook graag andere kleine huishoudelijke taken? Kan je zelfstandig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!! Als medewerker-huishoudhulp (via het systeem van de dienstencheques) sta je in voor het verrichten van huishoudelijke taken (schoonmaken van de woning, poetsen van de ramen, strijken, eventueel bereiden van kleine maaltijden of boodschappen doen) bij één of meerdere particulieren. Wij zijn vooral en dringend op zoek naar nieuwe medewerkers, woonachtig in Landen of in één van de deelgemeenten van Landen, omdat ons klantenbestand (personen bij wie u werkt) zich bijna uitsluitend in Landen situeert.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudenten herfstvakantie (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een chocoladebedrijf regio Ledegem is AGO Jobs & HR op zoek naar jobstudenten voor de herstvakantie. Je zal instaan voor het inpakken van chocolade.

  • JOBSTUDENT MEDEWERKER SANDWICHBAR (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HET PREPAREEKE

    Type: Studentenjob

    In onze sandwichbar bedien je de klanten en sta je eveneens in voor de afwas en het schoonmaken van de keuken.

  • Hoger Redder Sportoase be-MINE Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • Quality Engineer (Picanol) | Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het coördineren en opvolgen van alle kwaliteitsaspecten van een bepaalde productgroep. Je bent hierbij het aanspreekpunt voor klanten, leveranciers en de interne productieafdelingen. Je staat in nauw contact met de klant voor de kwaliteitsopvolging. Je maakt hierbij kwaliteitsafspraken, behandelt opmerkingen, voert audits uit, … Je gaat aan de slag met de verzamelde informatie om verbeteracties op te zetten en deze te coördineren om zo de kwaliteit van de producten en/of systemen verder te verbeteren. Je stelt correctieve en preventieve maatregelen voor in het geval van klantenklachten en je volgt deze nauwgezet op. Je waakt over de implementatie en evaluatie van de voorgestelde oplossingen. Je beoordeelt de toegeleverde producten en goederen die door klanten werden teruggestuurd en je beslist wat de volgende acties zijn. Je evalueert en begeleidt de productieafdelingen (intern) en de leveranciers (extern) zodat de producten aan de gestelde eisen voldoen en continu verbeterd worden. Als interne auditor controleer en beoordeel je de verschillende processen. Je geeft tijdens de volledige productiecyclus advies vanuit je streven naar kwaliteit zodat de producten op een kwalitatieve manier afgeleverd worden aan de klant. Je stimuleert de productieafdelingen en leveranciers onder meer met behulp van kwaliteitscirkels. Je verzamelt, beheert en rapporteert alle kwaliteitsgegevens.

  • Aangeboden: stageplek HR (professionele bachelor) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BRADY

    Type: Leercontract

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en gedreven stagiaire HR. Je krijgt de kans om mee te werken aan de volgende zaken: Rekruteringen en selecties: face to face interviews / telefonische screenings meevolgen vacature intakes met managers CV's screenen assessments meevolgen vacatures posten op jobsites de adminstratie verzorgen kandidaten feedback geven interne HR communicatie interne job transfers/promoties ... HR projecten: meedenken over zaken als employer branding, stageprogramma's soft HR projecten ...

Zoek naar antwoorden van AVIS in sociale netwerken
Look for responds of AVIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AVIS. Laat een reactie achter voor AVIS. AVIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AVIS. Leave a respond for AVIS. AVIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AVIS op de google maps. Adres en contacten AVIS
Location of AVIS on the google maps. Address and contacts of AVIS

Andere gerelateerde bedrijven als come AVIS AVIS: GILBERT STRYMEERS | B.G.M.K. | Gobeyn Electro-Comfort NV | PH. MOONS | ESSEC TELECOM CENTER NV

Other related companies as AVIS: GILBERT STRYMEERS | B.G.M.K. | Gobeyn Electro-Comfort NV | PH. MOONS | ESSEC TELECOM CENTER NV

AVIS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AVIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03945159912. Het bedrijf AVIS bevindt zich op het adres: GOUV. VERWILGHENSINGEL 28; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 845,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 107,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Autoverhuur. Producten gemaakt in AVIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AVIS is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AVIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AVIS, openstaande posities, locatie van AVIS op de kaart.

AVIS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is AVIS, company assigned to the tax number BE03945159912. The company AVIS is located at the address: GOUV. VERWILGHENSINGEL 28; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 845,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 107,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Autoverhuur. Products created in AVIS were not found.
The main activity of AVIS is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AVIS is not available. You also can look at reviews of AVIS, open positions, location of AVIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AVIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AVIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AVIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AVIS, employees, financial statistics.