Car Clean Wildemeersch

Contactgegevens Car Clean Wildemeersch: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Car Clean Wildemeersch: address, phone, fax, email, website, opening hours

Car Clean Wildemeersch

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Handelsstraat 18B; 8020; Oostkamp, België

Telefoon (phone): 050 55 18 48 (+32-050 55 18 48) 050 55 18 48 (+32-050 55 18 48)

Fax (fax): 050 55 18 58 (+32-050 55 18 58) 050 55 18 58 (+32-050 55 18 58)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Car Clean Wildemeersch: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Car Clean Wildemeersch"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Car Clean Wildemeersch"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Car Clean Wildemeersch, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Car Clean Wildemeersch. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Car Clean Wildemeersch, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Car Clean Wildemeersch. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Car Clean Wildemeersch
Products information Car Clean Wildemeersch

BTW identificatienummer (tax): BE04871582031
Ondernemingsnummer: 2112640380
Hoofdstad (capital): 478,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 426,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Car Clean Wildemeersch zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobiles and trucks - Washing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Car Clean Wildemeersch
(Get full report from official database of BE for Car Clean Wildemeersch)

Aanvulling soorten activiteiten voor Car Clean Wildemeersch
Addition kinds of activities for Car Clean Wildemeersch

17990604. Demountable partitie installatie | Demountable partition installation
27820200. Scrapbooks, albums en dagboeken | Scrapbooks, albums, and diaries
36340202. Kan openers, elektrisch | Can openers, electric
38450108. ECG | Electrocardiographs
50470302. Baden, whirlpool | Baths, whirlpool
83990100. Communautaire ontwikkelingsgroepen | Community development groups

Werken bij Car Clean Wildemeersch: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Car Clean Wildemeersch: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Car Clean Wildemeersch. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Car Clean Wildemeersch. Looking for open vacancies in other companies

  • Brandertechnieker (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • U bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het preventief onderhoud, voor de depannages en herstellingen aan verwarmings-, koel- en luchttechnische installaties in gebouwen en industrieën. • U stelt duidelijke service rapporten op en laat deze tekenen door de klant. • U bent verantwoordelijk voor de administratie zoals het updaten van logboeken en technische plannen. • U rapporteert commerciële opportuniteiten aan uw leidinggevende. • U neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie.

  • Chauffeur C / CE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend transport bedrijf regio Halle, zoeken ze een gemotiveerde en flexibele vrachtwagenchauffeur. taken: - het laden en lossen van paletten. - soms retours mee terug nemen. - doc laten aftekenen. - vriendelijk en attent ingesteld.

  • Lasser/samensteller (m/v) (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Bocholt dat actief is in de productie van trappen en leuningen, maar ook carports, poorten en ander metaalwerken in staal en inox zijn wij op zoek naar een gedreven lasser/ samensteller. Belangrijk is dat je zelfstandig kan werken. Je krijgt de nodige plannen, waarna je zelf de constructie samen stelt. Je zal vooral tewerkgesteld worden in het atelier, maar verplaatsing tot werf kan sporadisch voorkomen. Het betreft een functie in dagdienst. Voorlopig om een drukke periode op te vangen, maar de mogelijkheid tot een vast contract zit er zeker in.

  • Koeltechnieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een logistiek bedrijf in de Antwerpse haven zijn wij op zoek naar een technieker gespecialiseerd in de herstelling van koelcontainers.  Je zal instaan voor het onderhoud en de herstellingen aan koelcontainers. Je controleert de staat, de installatie en de besturing ervan. Daarnaast sta je in voor het solderen van koper en het maken van estimates. Je zal kleine onderhoudswerkzaamheden uitvoeren en reinigt containers in de wasplaats. Licht administratieve taken kunnen eveneens tot de job behoren.

  • Schrijnwerker met kennis CNC (ZELEM)

    Regio: ZELEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: een CNC bediener voor binnendeuren en meubels in de regio Zelem. Kan je overweg met houtbewerkingsmachines en kan je plan lezen? Je bent in staat om de machine te programmeren en uitvoeren van zaag- en maatwerkopdrachten met de CNC gestuurde opdeelzaag, afplakmachine en freesmachine. TYPE CNC: weeke venture 440M

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Munsterbilzen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MUNSTERBILZEN)

    Regio: MUNSTERBILZEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • productie medewerker vakantie job September Bd myShopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Studentenjob

    Als productie medewerker bij BD My Shopi sta je in voor het constant en correct aanvullen van werkstations (feeders) aan de carteermachine op een veilige en efficiënte manier met als doel de productie van een kwalitatief volledig sealpakket. Je taken als productie medewerker zijn: Checken van correctheid van klaargezette folders volgens de per feeder geafficheerde planning (replicages, taal, …) Correct en veilig plaatsen van folders in de toegewezen feeder volgens de voorgeschreven procedures (doorsnijden lint, folder met geplooide zijde achteraan in feeder leggen, …) Zorgen voor het niet leeglopen van de feeder Zorgdragen voor de toegewezen folders zodat verspilling en schade vermeden worden en er geen tekorten in de productie ontstaan. Waarschuwen van de Hoofdoperator wanneer productie van bepaalde folder afgelopen is Melden van problemen en storingen aan de Hoofdoperator Toekijken op de kwaliteit van de geproduceerde sealpakketten Opruimen van werkstation tijdens en na productie (gescheiden weggooien van karton en plastic lint, opkuisen van machine en sealomgeving na productie, …) en van de gemeenschappelijke ruimtes na gebruik Zorg dragen voor zijn/haar eigen veiligheid en gezondheid en die van andere betrokken personen in overeenstemming met de gegeven instructies en opleidingen Je werkt als productie medewerker / inpakker in 2 ploegen of vaste nachtploeg

  • Jobstudent 18+ M/V bij Panos Schelle (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: PANOS@FSB

    Type: Studentenjob

    Je werkt als jobstudent in de Panos van Schelle en staat in voor het bedienen van klanten, bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk.

  • Logopedist(e) Mariakerke-Gent (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: MAENHOUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor onderzoek en behandeling van kinderen en volwassenen met spraak-, taal-, leer-, stem- en/of neurologische stoornissen. Je werkt samen met een collega logopediste Je neemt deel aan gesprekken/overleg op school en in de praktijk. Je behandelt op school en/of in de praktijk. Je werkt met een zelfstandig statuut.

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

  • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • Zaalmedewerker (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Flexijob

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar zaalmedewerkers. Dit voor enkel in de weekends!

Zoek naar antwoorden van Car Clean Wildemeersch in sociale netwerken
Look for responds of Car Clean Wildemeersch in social networks

Lees alle opmerkingen voor Car Clean Wildemeersch. Laat een reactie achter voor Car Clean Wildemeersch. Car Clean Wildemeersch bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Car Clean Wildemeersch. Leave a respond for Car Clean Wildemeersch. Car Clean Wildemeersch on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Car Clean Wildemeersch op de google maps. Adres en contacten Car Clean Wildemeersch
Location of Car Clean Wildemeersch on the google maps. Address and contacts of Car Clean Wildemeersch

Andere gerelateerde bedrijven als come Car Clean Wildemeersch Car Clean Wildemeersch: Rovo sa (Ets) | Watteau Ch | Magnus Kwaliteitswijnen NV | E.F.L. ST.JOSEPH | ECOMOBIL

Other related companies as Car Clean Wildemeersch: Rovo sa (Ets) | Watteau Ch | Magnus Kwaliteitswijnen NV | E.F.L. ST.JOSEPH | ECOMOBIL

Car Clean Wildemeersch is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Car Clean Wildemeersch, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04871582031. Het bedrijf Car Clean Wildemeersch bevindt zich op het adres: Handelsstraat 18B; 8020; Oostkamp. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 478,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 426,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Automobiles and trucks - Washing. Producten gemaakt in Car Clean Wildemeersch zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Car Clean Wildemeersch is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Car Clean Wildemeersch is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Car Clean Wildemeersch, openstaande posities, locatie van Car Clean Wildemeersch op de kaart.

Car Clean Wildemeersch is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Car Clean Wildemeersch, company assigned to the tax number BE04871582031. The company Car Clean Wildemeersch is located at the address: Handelsstraat 18B; 8020; Oostkamp. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 478,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 426,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Automobiles and trucks - Washing. Products created in Car Clean Wildemeersch were not found.
The main activity of Car Clean Wildemeersch is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Car Clean Wildemeersch is not available. You also can look at reviews of Car Clean Wildemeersch, open positions, location of Car Clean Wildemeersch on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Car Clean Wildemeersch, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Car Clean Wildemeersch, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Car Clean Wildemeersch, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Car Clean Wildemeersch, employees, financial statistics.