Autobedrijf Nubaco BVBA

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • Autobedrijf Nubaco BVBA
Private companiesPersonal Services • Autobedrijf Nubaco BVBA

Contactgegevens Autobedrijf Nubaco BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Autobedrijf Nubaco BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Autobedrijf Nubaco BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ma?sstraat 40; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 226 02 91 (+32-09 226 02 91) 09 226 02 91 (+32-09 226 02 91)

Fax (fax): 09 226 02 91 (+32-09 226 02 91) 09 226 02 91 (+32-09 226 02 91)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Autobedrijf Nubaco BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Autobedrijf Nubaco BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Autobedrijf Nubaco BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Autobedrijf Nubaco BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Autobedrijf Nubaco BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Autobedrijf Nubaco BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Autobedrijf Nubaco BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Autobedrijf Nubaco BVBA
Products information Autobedrijf Nubaco BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08313049316
Ondernemingsnummer: 1372711181
Hoofdstad (capital): 883,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 114,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Automobile dealers - Used cars; Garages

Product categorie (product category): Automobiles and trucks - Washing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Autobedrijf Nubaco BVBA
(Get full report from official database of BE for Autobedrijf Nubaco BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Autobedrijf Nubaco BVBA
Addition kinds of activities for Autobedrijf Nubaco BVBA

1321. Natuurlijke gas vloeistoffen | Natural gas liquids
5661. Schoenenwinkels | Shoe stores
208201. Moutdrankproducten | Malt beverage products
279199. Typesetting, nec | Typesetting, nec
341101. Voedsel en drank containers | Food and beverage containers
804299. Kantoren en klinieken van optometristen, nec | Offices and clinics of optometrists, nec
50529901. Metaalconcentraten | Metallic concentrates
51499911. Broodmengsels | Breading mixes
72170202. Tapijt- en tapijtreinigingsinstallatie | Carpet and rug cleaning plant
79991508. Pakketrein, voor amusement | Pack train, for amusement

Werken bij Autobedrijf Nubaco BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Autobedrijf Nubaco BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Autobedrijf Nubaco BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Autobedrijf Nubaco BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een afwisselend takenpakket: * Inpakken van pralines en truffels * Kwaliteitscontroles * Schoonmaken van de verschillende lijnen * Afwassen * Strooien van chocolade en nootjes

  • CE Rolkraanchauffeur regio Gent - Brussel - Antwerpen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant bij Asap, zijn wij op zoek naar rolkraanchauffeurs CE. - Als chauffeur staat u in voor het vervoeren van bouwmaterialen (o.a. klinkers / buizen / betonelementen/bekistingmateriaal/tuinelementen/bigbags/DHZ-materialen). U dient deze op verschillende locaties met de kraan te leveren. - Je uren zijn flexibel d.w.z start- en einduur: soms om 03.00 beginnen, soms 04.00, soms 05.00,… en einduur is nooit op voorhand te voorspellen. - Het kan is gebeuren dat je s nachts gaat werken

  • Halfautomaat Lasser (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant in de regio van Grobbendonk zijn we op zoek naar gemotiveerde Halfautomaat Lassers die ook willen speten. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring in prefab beton, waar kwaliteit dan ook altijd belangrijk is. Ze zijn uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de sector van de prefab elementen. Ze zijn dan ook op zoek naar gemotiveerde mensen om het team te versterken. Voor deze functie als Lasser, zoekt het bedrijf Halfautomaat Lassers die ook willen speten. Ben jij een Halfautomaat Lasser en wil je ook speten? Dan is deze job ideaal voor jou. Je zal werken in een twee-ploegensysteem en je werkt altijd in een atelier, niet op verplaatsing.

  • HUISHOUDHULP (M/V) MERELBEKE (voltijds) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • POETSHULP Regio Zammel en Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Student tijdens het schooljaar M/V (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en ben je tussen midden januari en eind maart beschikbaar om tijdens de week aan de slag te gaan, lees dan zeker verder. Je pakt de goederen uit en je zet ook de bestellingen klaar per klant. Je werkt tijdens de week in de dagploeg.

  • Studierelevante bijbaan Autocad Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag ervaring opdoen als student in een familiale firma? Wil je meedraaien op de technisch afdeling betreffende autocad? Ben je beschikbaar om 1 dag per week te werken en dit gedurende 1 of 2 maanden? Randstad Young Talents heeft de ideale job voor jou. Voor dit bedrijf dienden de handmatige tekeneningen in autocad gestoken te worden

  • Mecaniciens met rijbewijs C (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: PETIT FORESTIER

    Type: Vaste Job

    Wij, Petit Forestier, marktleider in het verhuren van koelwagens in Europa zijn op zoek naar een gedreven, flexibele mecanicien die van aanpakken weet. Als verhuurbedrijf werken wij met verschillende automerken en beheren zowel kleine bestelwagens als vrachtwagens. Wij zijn een leasemaatschappij die een grote vloot beheren van verschillende klanten. Je staat in voor het onderhoud en reparaties van de vloot. Je communiceert rechtstreeks met de verantwoordelijke van onze interne atelier. Je biedt je zelfstandig aan bij de technische keuring met de koelwagens. Maandelijks sta je één week in voor de depannagedienst.

  • Projectingenieur technieken (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Ben jij de man/vrouw die gebeten is door de HVAC- microbe en ben je ook zo gepassioneerd in elektriciteit en sanitair? Jij maakt de ontwerpen; zowel autonoom alsook in teamverband. Een team van tekenaars zal u hierin bijstaan. Het is dus zeer belangrijk om zelfstandig, alsook in team te kunnen werken. Kennis van Revit is in deze functie een zeer groot pluspunt. Je begeleid de projecten van A tot Z. Tevens ben je een prima planner en zorg je dat het budget en de kwaliteit gerespecteerd worden. Jij steekt ook je neus eens graag buiten en volgt je werven in uitvoering mee op, rapporteert hierover en maakt de nodige verslagen op.

  • Sales Representative in Security (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: JOBMATCH GENT

    Type: Vaste Job

    Ontwikkelen van de verkoop in de aan jou toegewezen regio op basis van networking, cold calling en prospectie; Verkopen van Security services aan small & medium business klanten om zo je targets te behalen en overshooten; Ontwikkelen en identificeren van nieuwe business opportuniteiten in jouw regio; Onderhouden van relaties met bestaande klanten en deze verder uitbouwen; Update van de CRM tool om zo je klanten te kunnen opvolgen en ook correct te kunnen rapporteren; Je rapporteert op regelmatige basis aan de Sales Manager de stand van zaken: afgesloten contracten, zaken in de pipeline enz; Je gaat de behoefte van de klanten analyseren en aangepaste technische oplossingen aanbieden;

  • Beautyconsulent(e)-Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio URSEL (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van Autobedrijf Nubaco BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Autobedrijf Nubaco BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Autobedrijf Nubaco BVBA. Laat een reactie achter voor Autobedrijf Nubaco BVBA. Autobedrijf Nubaco BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Autobedrijf Nubaco BVBA. Leave a respond for Autobedrijf Nubaco BVBA. Autobedrijf Nubaco BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Autobedrijf Nubaco BVBA op de google maps. Adres en contacten Autobedrijf Nubaco BVBA
Location of Autobedrijf Nubaco BVBA on the google maps. Address and contacts of Autobedrijf Nubaco BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Autobedrijf Nubaco BVBA Autobedrijf Nubaco BVBA: Toritec | GAREIN | ROBERT HELBIG ALUMINIUM NV | LUDO VAN LANDEGHEM | CHAUFFAGE SANITAIRE ILSEN

Other related companies as Autobedrijf Nubaco BVBA: Toritec | GAREIN | ROBERT HELBIG ALUMINIUM NV | LUDO VAN LANDEGHEM | CHAUFFAGE SANITAIRE ILSEN

Autobedrijf Nubaco BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Autobedrijf Nubaco BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08313049316. Het bedrijf Autobedrijf Nubaco BVBA bevindt zich op het adres: Ma?sstraat 40; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 883,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 114,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Automobiles and trucks - Washing. Lijst met producten zijn Automobile dealers - Used cars; Garages.
De hoofdactiviteit van Autobedrijf Nubaco BVBA is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Autobedrijf Nubaco BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Autobedrijf Nubaco BVBA, openstaande posities, locatie van Autobedrijf Nubaco BVBA op de kaart.

Autobedrijf Nubaco BVBA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Autobedrijf Nubaco BVBA, company assigned to the tax number BE08313049316. The company Autobedrijf Nubaco BVBA is located at the address: Ma?sstraat 40; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 883,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 114,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Automobiles and trucks - Washing. List of products are Automobile dealers - Used cars; Garages.
The main activity of Autobedrijf Nubaco BVBA is Personal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Autobedrijf Nubaco BVBA is not available. You also can look at reviews of Autobedrijf Nubaco BVBA, open positions, location of Autobedrijf Nubaco BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Autobedrijf Nubaco BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Autobedrijf Nubaco BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Autobedrijf Nubaco BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Autobedrijf Nubaco BVBA, employees, financial statistics.