Car Control SPRL

Contactgegevens Car Control SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Car Control SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Car Control SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Baume Marpent 26; 7100; La Louvi猫re (Haine-Saint-Pierre), België

Telefoon (phone): 064 22 74 81 (+32-064 22 74 81) 064 22 74 81 (+32-064 22 74 81)

Fax (fax): 064 26 09 73 (+32-064 26 09 73) 064 26 09 73 (+32-064 26 09 73)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Car Control SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Car Control SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Car Control SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Car Control SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Car Control SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Car Control SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Car Control SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Car Control SPRL
Products information Car Control SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05747467041
Ondernemingsnummer: 7819213867
Hoofdstad (capital): 252,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 218,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Tyres; Accumulators; Automobile - Shock absorbers; Exhaust systems

Product categorie (product category): Automobiles and trucks - Brakes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Car Control SPRL
(Get full report from official database of BE for Car Control SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Car Control SPRL
Addition kinds of activities for Car Control SPRL

802199. Kantoren en klinieken van tandartsen, nec | Offices and clinics of dentists, nec
14590205. Sillimaniet mijnbouw | Sillimanite mining
20150900. Pluimvee worst, lunch vlees en andere pluimvee producten | Poultry sausage, luncheon meats, and other poultry products
22410205. Garen, elastisch: stof bedekt | Yarns, elastic: fabric covered
24991401. Gavels, hout | Gavels, wood
26550401. Bobbins, vezel: gemaakt van gekocht materiaal | Bobbins, fiber: made from purchased material
72180202. Vlam- en hittebestendige kledingvoorziening | Flame and heat resistant clothing supply

Werken bij Car Control SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Car Control SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Car Control SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Car Control SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • inpakker/productiemedewerkers (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Inhouse Vandemoortele Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor onze klant, een gerenomeerd voedingsbedrijf, regio meetjesland, zoeken we gemotiveerde INPAKKERS/PRODUCTIEMEDEWERKERS. Je wordt opgenomen binnen de actieve poollijst van kandidaten en wordt in functie van de planning ingeschakeld in diverse afdelingen binnen de productie aan de hand van dagcontracten.

  • Chauffeur C rolcontainer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een chauffeur C voor een afvalwerkend bedrijf te Brugge. Je voorziet regionale ophaalrondes voor het oppikken van rolcontainers. Je rijdt met de perswagen die ingezet wordt voor het ledigen van rolcontainers bij de klanten. Hierbij maken zowel chauffeurswerkzaamheden als het beladen onderdeel uit van het takenpakket. Je werkt meestal wel samen met een collega die steeds meegaat op de ronde. Je krijgt de planning op voorhand met opstartuur.

  • Polyvalente productiearbeider gezocht (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    1 van onze klanten breidt uit. Hiervoor hebben wij jou nodig! Jij kan deel uitmaken van dit nieuwe project, en helpen dit tot een goed einde te brengen. Als productiearbeider zorg je ervoor dat de lekkere producten verpakt worden.

  • Huishoudhulp Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Adecco Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis? Ben je vriendelijk, hulpvaardig, kan je zelfstandig werken? Dan ben JIJ de poetshulp die wij zoeken! Adecco Home Services is gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatieve huishoudhulp via het systeem van dienstencheques. Op ons kantoor word je individueel opgevolgd en ondersteund door een vast contactpersoon.

  • Jobstudent kassa 18+ (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als verkoop- /kassamedewerker ben jij van alle markten thuis. Je staat klanten enthousiast te woord en helpt ze snel en vriendelijk. Je zorgt ervoor dat de inhoud van de kassa tot op de laatste cent klopt en dat de schappen in de winkel er piekfijn uitzien. Je ontvangt en controleert goederen, vult de schappen en vakken en houdt de winkelruimte netjes.

  • Student bakkerij (regio Oostende) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    GEZOCHT! Enthousiaste, werklustige student (m/v) om tijdens het weekend te werken in een bakkerij regio Oostende en/of De Haan ! Je staat in voor de bediening van klanten in de bakkerij Je staat in voor de orde en netheid in de winkel Je staat in voor het aanvullen van de toonbank en de rekken Je staat in voor het afhandelen van de verkoop aan de kassa

  • Jobstudent (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Junior Boekhouder / Schoolverlater (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Inboeken van aan- en verkoopfacturen  Inboeken van het financieel  Voorbereiding van de BTW aangifte Het opmaken en de opvolging van verkoopfacturen Opmaak van dienstveleningscontracten Voorbereiden van de tussentijdse afsluiting en eindejaarsafsluiting (dit onder begeleiding) Voorbereiden van de jaarrekening, met ondersteuning van de Hoofdboekhoudster Naast de boekhoudkundige taken komen ook nog heel wat administratieve taken aan bod Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een sterk groeiend investeringsfonds, zijn we momenteel op zoek naar een hulpboekhouder die ondersteuning zal bieden aan de Hoofdboekhoudster/Group Controller. Een fulltime of 4/5 is hier mogelijk.

  • Lasser Half-Automaat grote voertuigen (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in de regio van Roeselare actief in het maken van transportmiddelen zijn wij op zoek naar een Lasser Half-Automaat.

  • MONTEUR / SPORADISCH BUITENLANDSE OPDRACHTEN (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: MENTALITEIT

    Type: Vaste Job

    Als monteur sta je in voor de mechanische montage van machines in de werkplaats op basis van technische plannen. Je monteert naast mechanische componenten ook aandrijvingen, perslucht onderdelen en gedeeltelijk ook elektrische onderdelen. Je staat mee in voor het proefdraaien en testen van individuele machines of een volledige productielijn. Geregeld verzorg je de installatie en het opstarten van de machines op verplaatsing. Ook telefonische service en depannages of onderhoud behoren tot het takenpakket, voornamelijk in het binnenland, sporadisch in het buitenland.

  • Lean professional Customer Communication & Experiences (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Werkvereenvoudiging is cruciaal voor elk bedrijf en al zeker voor Colruyt Group. We zijn ervan overtuigd dat we continu beter kunnen. Als werkvereenvoudiger zoek jij daarom elke dag opnieuw naar manieren om werkprocessen efficiënter te maken en de werktevredenheid van onze medewerkers te verhogen. Veel bedrijven verliezen tijd met taken die niet tot hun corebusiness behoren, zoals e-mails en vergaderingen. Of ze beseffen niet dat sommige processen met enkele ingrepen heel wat sneller kunnen. Colruyt Group wil anders te werk gaan: eenvoudiger en dus efficiënter. Daarom zetten wij werkvereenvoudigers in. Als werkvereenvoudiger voor CCX zoek jij actief naar manieren om het werk van onze medewerkers te vereenvoudigen. Je analyseert de manier van werken en brengt in kaart wat anders werken kan opbrengen. Samen met de betrokken medewerkers ga je aan de slag, je brengt hen de principes van o.a. kanban en visueel management bij, je moedigt hen aan en helpt hen om hun dagelijkse werk te verbeteren en te vergemakkelijken. Dat gaat vaak volgens dit scenario: Je bouwt mee aan het kanban-systeem en het visueel management in de teams. Waar zit het probleem precies: bij de planning, een specifiek procesonderdeel of de bezetting? Je analyseert het huidige proces en kijkt waar het fout loopt of beter kan. Je doet dit door opvolging en analyse van de meetpunten en procesindicatoren. Je overlegt met de medewerkers tijdens de dagelijkse stand-ups en denkt samen met hen na over een oplossing. Je steekt de handen uit de mouwen en komt samen tot een gedragen resultaat. Daarbij reik je ook middelen aan waarmee de medewerkers zelf aan werkvereenvoudiging kunnen doen. Je werkt in Halle.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van Car Control SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Car Control SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Car Control SPRL. Laat een reactie achter voor Car Control SPRL. Car Control SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Car Control SPRL. Leave a respond for Car Control SPRL. Car Control SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Car Control SPRL op de google maps. Adres en contacten Car Control SPRL
Location of Car Control SPRL on the google maps. Address and contacts of Car Control SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Car Control SPRL Car Control SPRL: GROEP ARGENTA | BOUCHERIE GIOVANNI | Wansart N | LUC BEERDEN | T.C. 'T KATTEGAT

Other related companies as Car Control SPRL: GROEP ARGENTA | BOUCHERIE GIOVANNI | Wansart N | LUC BEERDEN | T.C. 'T KATTEGAT

Car Control SPRL is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Car Control SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05747467041. Het bedrijf Car Control SPRL bevindt zich op het adres: Rue de Baume Marpent 26; 7100; La Louvi猫re (Haine-Saint-Pierre). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 252,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 218,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Automobiles and trucks - Brakes. Lijst met producten zijn Tyres; Accumulators; Automobile - Shock absorbers; Exhaust systems.
De hoofdactiviteit van Car Control SPRL is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Car Control SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Car Control SPRL, openstaande posities, locatie van Car Control SPRL op de kaart.

Car Control SPRL is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Car Control SPRL, company assigned to the tax number BE05747467041. The company Car Control SPRL is located at the address: Rue de Baume Marpent 26; 7100; La Louvi猫re (Haine-Saint-Pierre). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 252,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 218,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Automobiles and trucks - Brakes. List of products are Tyres; Accumulators; Automobile - Shock absorbers; Exhaust systems.
The main activity of Car Control SPRL is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Car Control SPRL is not available. You also can look at reviews of Car Control SPRL, open positions, location of Car Control SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Car Control SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Car Control SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Car Control SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Car Control SPRL, employees, financial statistics.