XL CARROSSERIE-MR DE POTTER

Contactgegevens XL CARROSSERIE-MR DE POTTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data XL CARROSSERIE-MR DE POTTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

XL CARROSSERIE-MR DE POTTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de Boondael 438; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 649 03 31; 0475 54 39 64 (+32-02 649 03 31; 0475 54 39 64) 02 649 03 31; 0475 54 39 64 (+32-02 649 03 31; 0475 54 39 64)

Fax (fax): 02 647 41 38 (+32-02 647 41 38) 02 647 41 38 (+32-02 647 41 38)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) XL CARROSSERIE-MR DE POTTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "XL CARROSSERIE-MR DE POTTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "XL CARROSSERIE-MR DE POTTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van XL CARROSSERIE-MR DE POTTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen XL CARROSSERIE-MR DE POTTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of XL CARROSSERIE-MR DE POTTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees XL CARROSSERIE-MR DE POTTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti XL CARROSSERIE-MR DE POTTER
Products information XL CARROSSERIE-MR DE POTTER

BTW identificatienummer (tax): BE08438293457
Ondernemingsnummer: 6709869384
Hoofdstad (capital): 297,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 654,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in XL CARROSSERIE-MR DE POTTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile-body repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor XL CARROSSERIE-MR DE POTTER
(Get full report from official database of BE for XL CARROSSERIE-MR DE POTTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor XL CARROSSERIE-MR DE POTTER
Addition kinds of activities for XL CARROSSERIE-MR DE POTTER

7331. Directe postadvertentieservices | Direct mail advertising services
328103. Bouw van steenproducten | Building stone products
16290107. Havenconstructie | Harbor construction
20919902. Kaviaar: verpakt in blikjes, potten, enz. | Caviar: packaged in cans, jars, etc.
22580202. Stofafwerking, kettingbrei | Fabric finishing, warp knit
24349901. Vanities, badkamer: hout | Vanities, bathroom: wood
33540200. Aluminium pijp en buis | Aluminum pipe and tube
34830105. Smeden, projectiel: bewerkt voor munitie boven 30 mm. | Forgings, projectile: machined for ammunition over 30 mm.
79999916. Ticketverkoopkantoor voor sportevenementen, contract | Ticket sales office for sporting events, contract

Werken bij XL CARROSSERIE-MR DE POTTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in XL CARROSSERIE-MR DE POTTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor XL CARROSSERIE-MR DE POTTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for XL CARROSSERIE-MR DE POTTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent medewerker slachthuis (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor zowel administratieve taken als hands-on op de werkvloer. Je takenpakket bestaat onder andere uit: - Het stempelen van varkens. - Het wegen van bestellingen. - Het klaarzetten van bestellingen. - Het noteren van gewichten en de administratieve opvolging hiervan.

  • Productiearbeider 3 ploegen (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zwevegem zoeken we dringend medewerkers voor de poederlakafdeling. Je bent actief in een grote productie van metalen afsluitingen. Je taken: stukken monteren, op- en afnemen van de afsluitingen aan de poederlaklijn.

  • Dakwerker platte daken regio Limburg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functieomschrijving Voor onze klant in de regio van Limburg zijn wij op zoek naar ervaren dakwerkers gespecialiseerd in platte daken. Jouw functie: Je hebt al ervaring als dakwerker en platte daken Je wilt buiten werken Je kan werken in koude en warme weersomstandigheden Je voert algemene dakwerken uit Je voert timmerwerken uit Je controleert waterdichtheid Je maakt dakranden, hangt goten en voorziet ventilatiegaten Je hebt kennis van roofing en isolatie Je hebt een geldig VCA attest Je bent een echte teamplayer Je kan zelfstandig werken Je rijdt met de ploegbaas mee naar de werven en terug naar het afzetpunt

  • Receptionist vrachtwagens | dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de automotive sector zoeken we een allround receptie bediende. In deze functie ga je de receptie bemannen, inkomende telefoons beantwoorden, algemene administratie behandelen, ... Voor deze job zoeken we iemand met een brede en toch doorgedreven technische kennis van vrachtwagens. Je zal immers al een eerste diagnose moeten stellen indien mensen met een defect bellen of langskomen. Verder werk je zeer nauw samen met het hele team en is het de bedoeling dat je multi-ineztbaar zal zijn.

  • Onderhoudstechnieker (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: t-interim Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch als elektrisch onderhoud.  Je staat in het voor het correct en veilig uitvoeren van storingsinterventies.  Bedrijfsprofiel: silobouw (voeding/petrochemie)

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZOERSEL (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: GREENHOUSE MALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Zoersel zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp Hertsberge-Oostkamp (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. Wij zoeken de geschikte kandidaat om te matchen bij onze klant die graag 16 uren per week hulp zou willen in het huishouden afgewisseld met één andere collega.

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Grimbergen (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ninove – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT Administratie Zorgsector (dringend) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Kontich zoeken wij een student om 3 dagen klasseerwerk te verrichten in de herfstvakantie volgende week.

  • VERKOPER / BUSINESS CONSULTANT (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: CARL VAN DE VELDE TRAINING INSTITUUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We bieden je de opportuniteit om deel uit te maken van het Carl Van de Velde Training Instituut Team dat als missie heeft ondernemers te inspireren en motiveren naar een zakelijke doorbraak en de economie in Vlaanderen te stimuleren. In deze functie ben je verantwoordelijk voor onze klantenwerving in de B2B sector. Enerzijds werk je pro-actief aan de groei van een professioneel netwerk d.m.v. prospectie. Anderzijds bezoek je ondernemers en via 1-op-1-gesprekken voer je doorgedreven groeianalyses op hun bedrijf uit.

  • Installateur centrale verwarming en schouwrenovatie (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: MEULEMANS MICHAEL

    Type: Leercontract

    Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen Defecte onderdelen vervangen of herstellen De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …) Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …)

Zoek naar antwoorden van XL CARROSSERIE-MR DE POTTER in sociale netwerken
Look for responds of XL CARROSSERIE-MR DE POTTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor XL CARROSSERIE-MR DE POTTER. Laat een reactie achter voor XL CARROSSERIE-MR DE POTTER. XL CARROSSERIE-MR DE POTTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for XL CARROSSERIE-MR DE POTTER. Leave a respond for XL CARROSSERIE-MR DE POTTER. XL CARROSSERIE-MR DE POTTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie XL CARROSSERIE-MR DE POTTER op de google maps. Adres en contacten XL CARROSSERIE-MR DE POTTER
Location of XL CARROSSERIE-MR DE POTTER on the google maps. Address and contacts of XL CARROSSERIE-MR DE POTTER

Andere gerelateerde bedrijven als come XL CARROSSERIE-MR DE POTTER XL CARROSSERIE-MR DE POTTER: JEAN-LUC KILESSE | Rozet M | BALDININI BY LA FINESSE | Denef sprl (Imprimerie) | Renaissance

Other related companies as XL CARROSSERIE-MR DE POTTER: JEAN-LUC KILESSE | Rozet M | BALDININI BY LA FINESSE | Denef sprl (Imprimerie) | Renaissance

XL CARROSSERIE-MR DE POTTER is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is XL CARROSSERIE-MR DE POTTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08438293457. Het bedrijf XL CARROSSERIE-MR DE POTTER bevindt zich op het adres: Chauss茅e de Boondael 438; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 297,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 654,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Automobile-body repair. Producten gemaakt in XL CARROSSERIE-MR DE POTTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van XL CARROSSERIE-MR DE POTTER is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van XL CARROSSERIE-MR DE POTTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van XL CARROSSERIE-MR DE POTTER, openstaande posities, locatie van XL CARROSSERIE-MR DE POTTER op de kaart.

XL CARROSSERIE-MR DE POTTER is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is XL CARROSSERIE-MR DE POTTER, company assigned to the tax number BE08438293457. The company XL CARROSSERIE-MR DE POTTER is located at the address: Chauss茅e de Boondael 438; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 297,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 654,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Automobile-body repair. Products created in XL CARROSSERIE-MR DE POTTER were not found.
The main activity of XL CARROSSERIE-MR DE POTTER is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of XL CARROSSERIE-MR DE POTTER is not available. You also can look at reviews of XL CARROSSERIE-MR DE POTTER, open positions, location of XL CARROSSERIE-MR DE POTTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over XL CARROSSERIE-MR DE POTTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf XL CARROSSERIE-MR DE POTTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about XL CARROSSERIE-MR DE POTTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company XL CARROSSERIE-MR DE POTTER, employees, financial statistics.