FLVAN WINKEL FASHIONS NV

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • FLVAN WINKEL FASHIONS NV
Private companiesAmusement and Recreation Services • FLVAN WINKEL FASHIONS NV

Contactgegevens FLVAN WINKEL FASHIONS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLVAN WINKEL FASHIONS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLVAN WINKEL FASHIONS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Baalhoek 48 1853 Grimbergen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-22-67-18-42 32-22-67-18-42

Fax (fax): 32-22-67-71-04 32-22-67-71-04

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLVAN WINKEL FASHIONS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLVAN WINKEL FASHIONS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLVAN WINKEL FASHIONS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLVAN WINKEL FASHIONS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLVAN WINKEL FASHIONS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLVAN WINKEL FASHIONS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLVAN WINKEL FASHIONS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLVAN WINKEL FASHIONS NV
Products information FLVAN WINKEL FASHIONS NV

BTW identificatienummer (tax): BE07957092285
Ondernemingsnummer: 7046051025
Hoofdstad (capital): 512,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 476,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in FLVAN WINKEL FASHIONS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Textiles & Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLVAN WINKEL FASHIONS NV
(Get full report from official database of BE for FLVAN WINKEL FASHIONS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLVAN WINKEL FASHIONS NV
Addition kinds of activities for FLVAN WINKEL FASHIONS NV

0131. Katoen | Cotton
344406. Markten en luifels | Awnings and canopies
962100. Regeling, administratie van het vervoer | Regulation, administration of transportation
33560103. Zink- en zinklegeringen, platen, lakens, enz. | Zinc and zinc alloy bars, plates, sheets, etc.
36510104. Klokradio's | Clock radios
44919900. Marine vrachtvervoer, nv | Marine cargo handling, nec
76220400. Antenne reparatie en installatie | Antenna repair and installation
95319900. Huisvestingsprogramma's, NIET | Housing programs, nec

Werken bij FLVAN WINKEL FASHIONS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLVAN WINKEL FASHIONS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLVAN WINKEL FASHIONS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLVAN WINKEL FASHIONS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de onderhoud en herstellingen van compressoren, generatoren en bouwmachines.

  • Administratief Bediende commerciële ondersteuning (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal mede verantwoordelijk zijn voor telefonische ondersteuning tot elke kwestie aan agentschappen met betrekking tot klanten en accounts (communicatie van het te volgen administratieve proces, incidentbeheer, hulp bij het gebruik van bureautools, enz.).

  • Hulpboekhouder te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hulpboekhouder m/v sta je in voor volgende taken en verantwoordelijkheden: Inboeken van aankoopfacturen Verwerking verkoopsfacturen Financiële verrichtingen Intrastat Kredietverzekering Debiteurenbeheer Algemene administratieve taken verbonden met de boekhouding Ondersteuning facturatie Bijspringen telefonische oproepen

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Katelijne-Waver M/V (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Werken als huishoudhulp Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Huldenberg, 16 uur per week (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, voor een gastgezin wonende te Huldenberg. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Productieleider met ambities (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Jou taak bestaat uit het aansturen, coachen, bijsturen van een team van operatoren en productie medewerkers die in ploegen werken, ook draag je bij tot de evaluatie en ontwikkeling van jou team Dankzij jou kennis die je overdraagt aan jouw mensen, kan je polyvalentie en flexibiliteit van je team garanderen Je staat in voor een efficiënte werkorganisatie, je bewaakt wissels, doorlooptijden en flexibiliteit Samen met de productiemedewerkers sta je in voor de realisatie van de vooropgestlede KPI'S op vlak van rendement, volumes en kwaliteit Op basis van je kennis m.b.t. evoluties binnen de sector die je up to date houdt ,werk je adequate verbetervoorstellen uit Je leert je medewerkers om de kwaliteits- en servicenodgen van de klanten na te leven waardoor je de gevraagde kwaliteit garandeerd Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal actieve firma in Wielsbeke gaan wij op zoek naar een PRODUCTIELEIDER. Deze firma heeft naam en faam en kent iedereen als een hele goede werkgever. Er is ruimte voor initiatief en steeds willen ze de volgende stap vooruit zetten.

  • (INLOOP)ONDERHOUDSTECHNIEKER vaste contract (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    HR MENTOR rekruteert en selecteert een (inloop)onderhoudstechnieker actief in de maritieme sector. Onze klant is actief op maritiem transport en maakt deel uit van een sterke internationale groep. Deze vacature is voor vaste aanwerving, zonder interimperiodes. Als onderhoudstechnieker sta je in voor verschillende zaken. Als inloop technieker wordt je begeleid naar een volwaardige job als zelfstandig onderhoudstechnieker. Je helpt bij het onderhoud van kaaikranen en rollend materieel. Je leert alle facetten van onderhouds-en herstellingswerken op de terminal kennen. Je verwerft hierdoor inzicht in prioriteiten en potentiële risico’s. Je zal voornamelijk instaan voor standaardonderhouden( smeerbeurten, inspecties op installaties, constructie bij garantie en herstellingswerken, periodieke keuringen. Je leert meewerken aan kleine en grote herstellingen (vervangen van hijskabels, remplaketten, remschijven,hydraulische componenten). Je helpt bij het uitvoeren van kleine schades. Je leert mee te helpen bij interventies bij pannes ( oplossen van storingen, planlezen, lezen van fouten in PLC, uitmeten van elektrische en hydraulische circuits, ander fout analyses). Je verleent daarnaast ad hod assistentie bij specifieke operationele handelingen. Je werkt samen met een senior technieker en de technical supervisor. Je werkt in een vol continu systeem.

  • ZORGKUNDIGE (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: NATIONAAL MS CENTER

    Type: Vaste Job

    Je functie: • Je werkt mee aan de revalidatie en behandeling van personen met multiple sclerose of andere chronische neurologische aandoeningen • Je maakt deel uit van een gedreven team van zorgkundigen en verpleegkundigen.

  • Schrijnwerker Provincie Luik (Regio Verviers)

    Regio: Regio Verviers

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Nachtzorgkundige okt/nov Temse (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zorgkundige sta je in voor de hygiënische zorgen en comfortzorg van de bewoners. Je rapporteert duidelijk en correct aan de verpleegkundige.

Zoek naar antwoorden van FLVAN WINKEL FASHIONS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLVAN WINKEL FASHIONS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLVAN WINKEL FASHIONS NV. Laat een reactie achter voor FLVAN WINKEL FASHIONS NV. FLVAN WINKEL FASHIONS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLVAN WINKEL FASHIONS NV. Leave a respond for FLVAN WINKEL FASHIONS NV. FLVAN WINKEL FASHIONS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLVAN WINKEL FASHIONS NV op de google maps. Adres en contacten FLVAN WINKEL FASHIONS NV
Location of FLVAN WINKEL FASHIONS NV on the google maps. Address and contacts of FLVAN WINKEL FASHIONS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLVAN WINKEL FASHIONS NV FLVAN WINKEL FASHIONS NV: PIZZA COCO | JACQUES THUNUS | A Joosen-R Power | Gaspard M | ANOUK DE GRAEF

Other related companies as FLVAN WINKEL FASHIONS NV: PIZZA COCO | JACQUES THUNUS | A Joosen-R Power | Gaspard M | ANOUK DE GRAEF

FLVAN WINKEL FASHIONS NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLVAN WINKEL FASHIONS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07957092285. Het bedrijf FLVAN WINKEL FASHIONS NV bevindt zich op het adres: Baalhoek 48 1853 Grimbergen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 512,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 476,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Textiles & Clothing. Producten gemaakt in FLVAN WINKEL FASHIONS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLVAN WINKEL FASHIONS NV is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLVAN WINKEL FASHIONS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLVAN WINKEL FASHIONS NV, openstaande posities, locatie van FLVAN WINKEL FASHIONS NV op de kaart.

FLVAN WINKEL FASHIONS NV is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLVAN WINKEL FASHIONS NV, company assigned to the tax number BE07957092285. The company FLVAN WINKEL FASHIONS NV is located at the address: Baalhoek 48 1853 Grimbergen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 512,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 476,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Textiles & Clothing. Products created in FLVAN WINKEL FASHIONS NV were not found.
The main activity of FLVAN WINKEL FASHIONS NV is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLVAN WINKEL FASHIONS NV is not available. You also can look at reviews of FLVAN WINKEL FASHIONS NV, open positions, location of FLVAN WINKEL FASHIONS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLVAN WINKEL FASHIONS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLVAN WINKEL FASHIONS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLVAN WINKEL FASHIONS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLVAN WINKEL FASHIONS NV, employees, financial statistics.