Torfs Garage

Contactgegevens Torfs Garage: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Torfs Garage: address, phone, fax, email, website, opening hours

Torfs Garage

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tongerlodorp 17; 2260; Westerlo (Tongerlo), België

Telefoon (phone): 014 54 48 91 (+32-014 54 48 91) 014 54 48 91 (+32-014 54 48 91)

Fax (fax): 014 54 14 13 (+32-014 54 14 13) 014 54 14 13 (+32-014 54 14 13)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Torfs Garage: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Torfs Garage"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Torfs Garage"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Torfs Garage, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Torfs Garage. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Torfs Garage, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Torfs Garage. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Torfs Garage
Products information Torfs Garage

BTW identificatienummer (tax): BE05924072265
Ondernemingsnummer: 3226654052
Hoofdstad (capital): 148,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 467,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Garages

Product categorie (product category): Automobile-body repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Torfs Garage
(Get full report from official database of BE for Torfs Garage)

Aanvulling soorten activiteiten voor Torfs Garage
Addition kinds of activities for Torfs Garage

2085. Gedistilleerde en gemengde dranken | Distilled and blended liquors
154204. Gespecialiseerde openbare bouwbedrijven | Specialized public building contractors
28249907. Paardhaar, kunstmatig: nylon | Horsehair, artificial: nylon
32590000. Structurele kleiproducten, nec | Structural clay products, nec
32710000. Betonblok en baksteen | Concrete block and brick
39990303. Stofzuiger, veer | Dusters, feather

Werken bij Torfs Garage: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Torfs Garage: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Torfs Garage. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Torfs Garage. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Uitvoeren van (licht) montagewerk

  • Employé Logistique (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de marktleider in de parkeersector zijn wij op zoek naar een CONTROL ROOM OPERATOR voor de parkings te centrum Brussel. Wat houdt de functie in? Als operator in de Control Room zal je via telefoon/interfonie fungeren als het aanspreekpunt voor de klanten in de parkings. Dat houdt in dat je op vraag van de klant de nodige informatie versterkt (vb. openingsuren, tarieven, productinformatie, ...)  Daarnaast geef je ook de nodige ondersteuning aan klanten bij incidenten/probleemmeldingen en, indien mogelijk, los je het probleem vanop afstand op. Als het probleem echter niet vanop afstand opgelost kan worden, dan stuur jij een team van collega's ter plaaste om de klant te helpen. Achteraf maak je een duidelijke analyse van het vastgestelde probleem en stel je de juiste prioriteiten.  Tot slot sta je eveneens in voor de registratie van iedere ontvangen oproep en de ondernomen actie(s) in het logboek. 

  • MONTEUR ZONWERING ROLLUIKEN EN GARAGEPOORTEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een collega sta je in voor het plaatsen van rolluiken zonwering en sectionale poorten. Voor deze job ben je vaak ter plaatse bij zowel particulieren als bedrijven en heb je een gevarieerde job.

  • Zaalmedewerker - restaurant Damme (géén weekends!) (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend restaurant in Damme gaat Randstad momenteel op zoek naar een fulltime zaalmedewerker met optie vast. Je staat onder andere in voor het opnemen van de bestellingen, de bediening van de klanten en het afruimen van de tafels. Je werkt in een service coupé, waarbij de uren vaak lopen van 11u30 - 15u en 18u - 22u. Tijdens het weekend is het restaurant gesloten en moet je dus nooit werken.

  • Huishoudhulp regio Hamme (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Studentenjob: hulp in de beenhouwerij / Ertvelde (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Ertvelde zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die om de 2 weken op zaterdag kan werken. Je snijdt charcuterie en maakt salades klaar Je bestelt de klanten aan de verstoog Je vult de toog aan waar nodig Je helpt ook mee bij de bereiding van kant-en-klare gerechten

  • zaalmedewerker (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: AUBERGE DE HERBORIST

    Type: Studentenjob

    Zin om in een jong team te werken? Je staat in voor het onthaal van de mensen.

  • GEMOTIVEERDE MONTAGEMEDEWERKERS (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Isomasters

    Type: Vaste Job

    We zoeken dringend medewerkers voor de montage van Isothermische ramen en deuren. Je hebt technisch inzicht en werkt in een 2- ploegenstelsel.

  • Account Manager (West/Oost-Vlaanderen) B2B - services | driving behaviour (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Je biedt bedrijven een innovatief concept voor een veilig en zuinig rijgedrag. Milieuvriendelijk en economisch ! Een klein, maar multidisciplinair team ondersteunt bedrijven bij het verminderen van hun arbeidsongevallen in het verkeer, het reduceren van het brandstofverbruik en het verbeteren van hun vlootresultaten (TCO). Als extra account manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille. Je benadert prospecten, je gaat met hen in gesprek zodat de meerwaarde bij het beheren van hun vloot duidelijk wordt. Deze gesprekken voer je ofwel in de vrachtwagensector (vakbekwaamheid) ofwel bij bedrijven met grotere wagenparken. Je werkt dus steeds in een B2B omgeving. Je verkoopt zowel opleidingen als aanvullende diensten zodat we samen met onze klanten bouwen aan een duurzaam vlootbeleid. Je garandeert met het nodige enthousiasme en systematiek de prospectie en het klantenbeheer. Je staat in voor het opmaken en opvolgen van offertes. Je werkt nauw samen met de rest van het team. Je denkt kritisch na over bestaande verkoopprocessen, werkt mee aan de verdere uitbouw hiervan en draagt je steentje bij tot de groei van een kleine maar professionele KMO. Je richt je voornamelijk op klanten in de regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • Solution Sales Specialist (Healthcare ICT) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Xperthis

    Type: Vaste Job

    Als Solution Sales Specialist ben je verantwoordelijk voor de prospectie en verkoop van onze Oazis administratieve oplossingen aan Franstalige ziekenhuizen in Belgïë. Je vervoegt het sales team van Smart Care Management (Oazis/ERP4HC/Apotheek) en werkt nauw samen met de ontwikkelings- en implementatie experten. Je staat in voor het identificeren van nieuwe commerciële opportuniteiten voor Oazis bij nieuwe klanten en ondersteunt de Key Account Managers voor Oazis bij bestaande klanten. Een goede samenwerking met Smart Care Delivery opbouwen en onderhouden, dat verantwoordelijk is voor oplossingen in het domein van patiëntendossiers en een sterke klantenbasis heeft bij Franstalige klanten, is hiertoe essentieel. Je focus ligt op het uitbouwen en onderhouden van de relaties met de functionele verantwoordelijken van de ziekenhuizen. Je hebt interesse in de digitale uitdagingen van ziekenhuizen en de zorgsector en volgt de marktevolutie en nieuwe technologieën. Je voornaamste verantwoordelijkheden zijn: de administratieve noden van ziekenhuizen analyseren, nieuwe kansen identificeren en offertes opstellen en opvolgen; met je inzicht in de organisatiedynamiek en -processen van ziekenhuizen Oazis voorstellen met toegevoegde waarde uitwerken en verantwoordelijk zijn voor het afhandelen van het verkoopstraject; samen met je collega's de haalbaarheid, kosteneffectiviteit en bruikbaarheid van nieuwe Oazis offertes uitwerken; veranderingen van organisatie, processen en medewerkers in ziekenhuizen nauw opvolgen; als commercieel aanspreekpunt nauwlettend toezien op de voltooiing van Oazis contracten met ziekenhuizen, met bijzondere nadruk op tijdigheid, kwaliteit en klantentevredenheid.

  • Teamleiders 2 ploegen/weekend/nacht bij ARDO Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES ARDO

    Type: Vaste Job

    Instaan voor de dagelijkse organisatie van de activiteiten van een groep arbeiders en het productieproces/verpakkingsproces om toe te zien op de naleving van enerzijds de planning en anderzijds de kwaliteit van het werk. Technische interventies bij het productieproces/verpakkingsproces Algemeen onderhoud Onthaal en opleiding van nieuwe mensen ondersteunen Inplannen en instaan voor orde, hygiëne en veiligheid in de werkomgeving (aansturen van het team ...) Evaluaties van medewerkers

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van Torfs Garage in sociale netwerken
Look for responds of Torfs Garage in social networks

Lees alle opmerkingen voor Torfs Garage. Laat een reactie achter voor Torfs Garage. Torfs Garage bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Torfs Garage. Leave a respond for Torfs Garage. Torfs Garage on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Torfs Garage op de google maps. Adres en contacten Torfs Garage
Location of Torfs Garage on the google maps. Address and contacts of Torfs Garage

Andere gerelateerde bedrijven als come Torfs Garage Torfs Garage: GROEP ARGENTA | CLEANINGBOY BVBA | K.F.C. ROSSELAAR SPORT | JEAN COTTIN | LUYCKX SAFETY

Other related companies as Torfs Garage: GROEP ARGENTA | CLEANINGBOY BVBA | K.F.C. ROSSELAAR SPORT | JEAN COTTIN | LUYCKX SAFETY

Torfs Garage is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Torfs Garage, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05924072265. Het bedrijf Torfs Garage bevindt zich op het adres: Tongerlodorp 17; 2260; Westerlo (Tongerlo). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 148,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 467,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Automobile-body repair. Lijst met producten zijn Garages.
De hoofdactiviteit van Torfs Garage is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Torfs Garage is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Torfs Garage, openstaande posities, locatie van Torfs Garage op de kaart.

Torfs Garage is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Torfs Garage, company assigned to the tax number BE05924072265. The company Torfs Garage is located at the address: Tongerlodorp 17; 2260; Westerlo (Tongerlo). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 148,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 467,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Automobile-body repair. List of products are Garages.
The main activity of Torfs Garage is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Torfs Garage is not available. You also can look at reviews of Torfs Garage, open positions, location of Torfs Garage on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Torfs Garage, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Torfs Garage, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Torfs Garage, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Torfs Garage, employees, financial statistics.