Tirry J

Contactgegevens Tirry J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tirry J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tirry J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Langensteenweg 8; 1785; Merchtem, België

Telefoon (phone): 052 37 10 21 (+32-052 37 10 21) 052 37 10 21 (+32-052 37 10 21)

Fax (fax): 052 37 10 21 (+32-052 37 10 21) 052 37 10 21 (+32-052 37 10 21)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tirry J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tirry J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tirry J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tirry J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tirry J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tirry J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tirry J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tirry J
Products information Tirry J

BTW identificatienummer (tax): BE01638580322
Ondernemingsnummer: 1196655273
Hoofdstad (capital): 388,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 310,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Tirry J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile-body repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tirry J
(Get full report from official database of BE for Tirry J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tirry J
Addition kinds of activities for Tirry J

4141. Lokale bus charter service | Local bus charter service
13899911. Olieconsulenten | Oil consultants
20230105. Verwerkte babyformule | Processed baby formula
35890000. Service industrie machines, nec | Service industry machinery, nec
50520104. Lood erts | Lead ore

Werken bij Tirry J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tirry J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tirry J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tirry J. Looking for open vacancies in other companies

  • Gouden operator gezocht (Puurs, 2 ploegen) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als gouden operator bedien je de installaties en volgt het proces op van de machines. Eventueel kan je ook de heftruckchauffeurs vervangen indien nodig. Orde en netheid is een must voor jou en je respecteert de hygiëne en veiligheidsvoorschriften.

  • ... Op zoek naar een TIJDELIJKE JOB of naar EEN BIJVERDIENSTE?? (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Eeklo zijn we op zoek naar personen die snel kunnen opstarten als inpakmedewerker. Je staat in voor het verpakken en het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de verpakte goederen. Ben je snel beschikbaar? Eerder op zoek naar een tijdelijke job? En kan je je toch voor een aanal weken engageren? Stuur dan meteen jouw gegevens door naar ons kantoor.

  • Dakwerker hellende daken (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken dringend een dakdekker voor hellende daken voor onze klant uit Tielt. Je werkt steeds zeer regionaal.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Ruddervoorde/Waardamme (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Geraardsbergen Voltijds (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student verkoper / verkoopster - hippe kledingszaak centrum Roeselare (weekendwerk + vakanties) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ga jij op zoek naar weekendwerk in een leuke hippe en trendy werkplaats? Je bent gebeten door alles aangaande mode en volgt de laastste trends? Dan ben jij de student die wij zoeken!!! De bedoeling is dat we studenten aan het werk zetten tijdens het weekend en de vakantieperiodes. Wat wordt er van jou verwacht? Helpen van de klanten bij het kiezen van de juiste outfit, juiste maat... Aanvullen van de winkel De algemene orde en netheid opvolgen van de winkel Etalage aanpassen

  • Jobstudent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Montagetechnieker Liften Regio West-Vlaanderen (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: KONE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Montage technieker - Liften Als Montage Technieker sta je in voor de installatie en montage van een lift in een nieuw of bestaand gebouw. Je doet dit in verschillende types van gebouwen: residentieel, commercieel, kantoren, zorginstellingen, … De werkzaamheden voer je uit aan de hand van montage-procedures en plannen. Je staat in voor de volledige montage van de lift en alle afwerkingen (signalisatie, verlichting, sensoren, informatie-schermen in de lift,…). Jouw verantwoordelijkheden Je staat in voor een veilige en kwalitatieve installatie, je volgt hiervoor de KONE-procedures Je staat in voor de werkplekomgeving en veiligheid op de werf tijdens de montage Je communiceert met de klant over dagelijkse zaken Je rapporteert aan jouw supervisor over de voortgang van de werkzaamheden Vereisten Je beschikt ten minste over een BSO-diploma elektromechanica, elektriciteit of elektronica Je spreekt vlot Nederlands Je bent in het bezit van een rijbewijs B Je bent klantvriendelijk en je hecht veel belang aan veiligheid Ervaring in de sector is een plus, maar is geen vereiste (er wordt interne opleiding voorzien) Ons aanbod Dit is een mooie opportuniteit voor zowel ervaren techniekers als schoolverlaters om in een dynamische onderneming terecht te komen. Je geniet van zowel de voordelen van een kleine en lokale organisatie in de regio, als de voordelen van een internationale en succesvolle organisatie. Wij moedigen onze medewerkers aan om zich te ontwikkelen en bieden uiteenlopende carrièremogelijkheden aan. In 2018 behaalde KONE België voor het tweede jaar op rij het van Top Employers-certificaat! We bieden een aantrekkelijk salaris aan in een internationaal, groeiend bedrijf. Bijkomend geniet je van verschillende extralegale voordelen.

  • Payroll Consultant - Antwerpen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: PARTENA-SOCIAAL SECRETARIAAT VOOR W

    Type: Vaste Job

    De Payroll Services van Partena bieden oplossingen aan onze klanten voor de complexiteit van het sociaal beheer van hun medewerkers. Als payroll consultant sta je in voor de verwerking van de lonen en je verzorgt de administratieve opvolging. Welke is de uitdaging? Als Payroll Consultant: Zorg je voor het goede verloop van het berekeningsproces van de lonen in functie van de inlichtingen die de werkgever doorgeeft. Verzorg je de administratieve opvolging van de aanvragen van de klanten en de officiële instanties. Houd je je kennis van de sociale wetgeving op peil om onze klanten de beste dienstverlening te garanderen. Identificeer je de noden van de klanten om ze optimaal te beantwoorden en je bouwt een vertrouwensrelatie op met de klant. Om deze vertrouwensrelatie te versterken, onderneem je fideliseringsacties. Dankzij je kennis van de diensten en producten van Partena, stel je je klanten aangepaste oplossingen voor.

  • Afwasser - Keukenhulp (ASPELARE)

    Regio: ASPELARE

    Bedrijf: LA PROMESSE

    Type: Flexijob

    Je reinigt, onderhoudt en rangschikt de vaat, het keukengerei, de keukenuitrusting en de lokalen. Je verzamelt en sorteert de vaat volgens soort. Je vult en start de vaatwasser en maakt hem leeg. Je controleert de netheid van de afgewassen vaat en zet hem op zijn plaats. Je werpt afval en etensresten in de vuilnisbakken. Je sorteert het leeggoed. Je schuurt potten en pannen. Je schrobt, schuurt, ontvet, ontsmet werkruimten en installaties. Je verzamelt de vuilniszakken of bakken.

  • Hippe zaalmedewerker - barman/barvrouw (flexi) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Flexijob

    Voor een toffe horecazaak in Roeselare zijn wij op zoek naar een flexmedewerkers die zich voornamelijk op vrijdag- en zaterdagavond kunnen vrijmaken. Indien je op weekavonden en/of op zondagmiddag sporadisch kunt inspringen is dit heel mooi meegenomen. Wij zijn op zoek naar ieman die zowel achter de bar als in de zaal kan functioneren. Takenpakket: dranken klaarzetten en aan tafel brengen, eten doordragen, tafels afruimen, inspringen bij de afwas indien nodig,... Wij zijn op zoek naar iemand met minimum een eerste ervaring in de sector of die gemotiveerd is, snel nieuwe zaken aanleert, matuur is, klantvriendelijk is en waarop wij kunnen rekenen. Sollicitaties enkel geldig met motivatie en bijhorend cv.

Zoek naar antwoorden van Tirry J in sociale netwerken
Look for responds of Tirry J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tirry J. Laat een reactie achter voor Tirry J. Tirry J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tirry J. Leave a respond for Tirry J. Tirry J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tirry J op de google maps. Adres en contacten Tirry J
Location of Tirry J on the google maps. Address and contacts of Tirry J

Andere gerelateerde bedrijven als come Tirry J Tirry J: BONHOMME | Hotte JL | J.S. NODUWEZ | Homeland NV | Henk Brekelmans

Other related companies as Tirry J: BONHOMME | Hotte JL | J.S. NODUWEZ | Homeland NV | Henk Brekelmans

Tirry J is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Tirry J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01638580322. Het bedrijf Tirry J bevindt zich op het adres: Langensteenweg 8; 1785; Merchtem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 388,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 310,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Automobile-body repair. Producten gemaakt in Tirry J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Tirry J is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tirry J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tirry J, openstaande posities, locatie van Tirry J op de kaart.

Tirry J is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Tirry J, company assigned to the tax number BE01638580322. The company Tirry J is located at the address: Langensteenweg 8; 1785; Merchtem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 388,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 310,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Automobile-body repair. Products created in Tirry J were not found.
The main activity of Tirry J is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Tirry J is not available. You also can look at reviews of Tirry J, open positions, location of Tirry J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tirry J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tirry J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tirry J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tirry J, employees, financial statistics.