Tasseroul (Carrosserie)

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • Tasseroul (Carrosserie)
Private companiesNonclassifiable Establishments • Tasseroul (Carrosserie)

Contactgegevens Tasseroul (Carrosserie): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tasseroul (Carrosserie): address, phone, fax, email, website, opening hours

Tasseroul (Carrosserie)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de Dinant 156; 5170; Profondeville, België

Telefoon (phone): 081 41 10 82; 0475 60 65 14 (+32-081 41 10 82; 0475 60 65 14) 081 41 10 82; 0475 60 65 14 (+32-081 41 10 82; 0475 60 65 14)

Fax (fax): 081 41 23 05 (+32-081 41 23 05) 081 41 23 05 (+32-081 41 23 05)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tasseroul (Carrosserie): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tasseroul (Carrosserie)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tasseroul (Carrosserie)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tasseroul (Carrosserie), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tasseroul (Carrosserie). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tasseroul (Carrosserie), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tasseroul (Carrosserie). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tasseroul (Carrosserie)
Products information Tasseroul (Carrosserie)

BTW identificatienummer (tax): BE02111816406
Ondernemingsnummer: 6876312255
Hoofdstad (capital): 743,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 656,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Tasseroul (Carrosserie) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile-body repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tasseroul (Carrosserie)
(Get full report from official database of BE for Tasseroul (Carrosserie))

Aanvulling soorten activiteiten voor Tasseroul (Carrosserie)
Addition kinds of activities for Tasseroul (Carrosserie)

124199. Steenkoolmijndiensten, nv | Coal mining services, nec
28420110. Wax removers | Wax removers
35550102. Persen, gravure | Presses, gravure
38429910. Gynaecologische benodigdheden en toestellen | Gynecological supplies and appliances
87320102. Bedrijfseconomische dienstverlening | Business economic service

Werken bij Tasseroul (Carrosserie): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tasseroul (Carrosserie): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tasseroul (Carrosserie). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tasseroul (Carrosserie). Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudsmechanicus - dagdienst - Terumo te Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Tienen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als onderhoudstechnieker bij Terumo zal je instaan voor het nodige onderhoud, de technische interventies en de herstellingen van het machinepark teneinde de efficiëntie en effectiviteit van de plant te garanderen. Meer specifiek gaat het om: 1. Dagelijks technische bijstand verlenen aan productiemachines/matrijzen/processen en de hierin uitgevoerde interventies op een adequate en compliant manier borgen. 2. Duurzaam technisch in stand houden van productiemachines/matrijzen/processen teneinde in te staan voor een vlotte, veilige en kwaliteitsvolle productie en de nodige technische indicatoren hierbij bewaken en rapporteren. 3. Verbetervoorstellen proactief formuleren, voorstellen en implementeren aan het machinepark/processen (continuous improvements) naar yield-output-kwaliteit-stabiliteit toe met als doel de vooropgestelde targets te halen. 4. Kwaliteitsvol, ordelijk en veilig werken uitvoeren met respect voor alle na te leven procedures en afspraken. 5. Efficiënte samenwerking: Informeren en trainen van collega’s en zorgen voor een duidelijke vlotte communicatie en rapportering tussen teamleden en naar onze interne klanten toe. 6. Ondersteuning leveren bij het invoeren van nieuwe projecten.

  • Milieucoördinator - Niveau B (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Dendermonde zoeken we een milieucoördinator - niveau B Je takenpakket: Ondersteuning geven aan de Environmental manager met betrekking tot bedrijfsinterne milieuzorg. Het opvolgen van diverse registers: afvalstoffenregister, waterbalans, wetgevingsregister, keuringsregister, etc… Het verzamelen en het verwerken van data met betrekking tot energie. Ondersteuning in ISO14001 en ISO50001. Interne audits (EMAT, SMAT, …). Opmaken en geven van toolboxen. Administratieve ondersteuning geven aan Environmental Manager in functie van WCM Ondersteuning geven in diverse milieu gerelateerde projecten.

  • Loodgieter (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken dringend een loodgieter voor onze klant uit Torhout. Het bedrijf is gespecialiseerd in badkamerrenovatie, centrale verwarming, sanitair, ontstoppingen, vloerverwarming & zonneboilers. Je wordt tewerkgesteld in de regio West- en Oost-Vlaanderen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Everberg, 22 uur per week (EVERBERG)

    Regio: EVERBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 22 uren per week, voor 1 gastgezin wonende te Everberg. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en kook. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Enthousiaste POETSHULP Tremelo deeltijds of voltijds (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Stage : Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) in de HR (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een jong dynamisch team, waar je zal beschouwd word als een volwaardige medewerker. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail. - Je beheert de mailboxen en verwerkt de binnenkomende CV's. - Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen. - Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidaten interviews. - Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op. - Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards. - Je verzamelt commerciële informatie en detecteert sales opportuniteiten. - Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs. - Je beheert onze database zodat je die optimaal kan gebruiken om kandidaten aan te leveren en je houdt de gegevens up-to-date. - Je bent verantwoordelijk voor de sourcing en rekrutering van sterke profielen. - Je screent grondig de ingezonden CV's van potentiële kandidaten en contacteert hen telefonisch om een interview vast te leggen.

  • Jobstudenten verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent ondersteun je het verkoopsteam met het op orde houden van de winkel, het bedienden van de klanten en het verwerken van leveringen. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en de klant steeds centraal plaatst zodat ze steeds met een goed gevoel de winkel verlaten.  Bedrijfsprofiel: Voor de grootste winkel van kinderkledij van de Benelux zijn we op zoek naar een team van jobstudenten die het verkoopsteam in Oostende tijdens de weekends en vakantieperiodes kan ondersteunen. Je kan in de winkel terecht om kinderen van 2 tot 18 jaar te kleden in de mooiste merken en in allerhande stijlen. Ze staan garant voor een professionele begeleiding in het uitkiezen van de juiste outfit. 

  • Host/hostesses en promoteam (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

    Type: Studentenjob

    Jij bent hét uithangbord voor diverse topmerken! Je straalt de hele dag door en bent heel flexibel ingesteld... (Wij zoeken geen studenten die enkel tijdens de vakanties willen werken! Enkel kandidaten die het hele jaar door beschikbaar zijn komen in aanmerking!) Wij van BC Hospitality Services geloven in een open communicatie waarbij zowel de klanten als de werknemers op de eerste plaats staan. Door deze persoonlijke aanpak word je niet als een nummer behandeld, maar als een medewerker van ons team! Onthaal, vestiairebeheer, flyering en demonstraties zijn slechts enkele voorbeelden van het uitgebreide takenpakket. Ben jij enkele dagen in de werkweek (maandag-vrijdag) vrij en schrikt weekendwerk je niet af? Heb je een rijbewijs + wagen ter beschikking? Solliciteer dan nu! Sollicitaties moeten verstuurd worden via het online sollicitatieformulier. Stuur zeker je CV + enkele recente foto's. Anders kunnen we je kandidatuur niet behandelen.

  • Chauffeur CE (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben jij de chauffeur CE die wij zoeken? Binnen deze vacature sta je in voor het transport van palletgoederen met de vrachtwagen, binnen België. Je staat ook in voor het laden en lossen van de goederen.

  • Medewerker fruitteelt rijbewijs G (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: Landbouwven. Vandewijngaerden

    Type: Vaste Job

    Je stuurt ons team van fruitplukkers aan maar staat ook zelf in voor het plukken, sorteren, snoeien en aanplanten. Je bedient hierbij verschillende landbouwvoertuigen.

  • zelfstandig vertegenwoordiger/agent pharma (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: RAVEL BRIGITTE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voorstelling van het productgamma bij professionele klanten.

Zoek naar antwoorden van Tasseroul (Carrosserie) in sociale netwerken
Look for responds of Tasseroul (Carrosserie) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tasseroul (Carrosserie). Laat een reactie achter voor Tasseroul (Carrosserie). Tasseroul (Carrosserie) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tasseroul (Carrosserie). Leave a respond for Tasseroul (Carrosserie). Tasseroul (Carrosserie) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tasseroul (Carrosserie) op de google maps. Adres en contacten Tasseroul (Carrosserie)
Location of Tasseroul (Carrosserie) on the google maps. Address and contacts of Tasseroul (Carrosserie)

Andere gerelateerde bedrijven als come Tasseroul (Carrosserie) Tasseroul (Carrosserie): Haarstudio Muis | Brouwers J | 'T PAKJESHUIS | HERMAN VAN DE VELDE | Magain J-M

Other related companies as Tasseroul (Carrosserie): Haarstudio Muis | Brouwers J | 'T PAKJESHUIS | HERMAN VAN DE VELDE | Magain J-M

Tasseroul (Carrosserie) is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Tasseroul (Carrosserie), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02111816406. Het bedrijf Tasseroul (Carrosserie) bevindt zich op het adres: Chauss茅e de Dinant 156; 5170; Profondeville. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 743,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 656,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Automobile-body repair. Producten gemaakt in Tasseroul (Carrosserie) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Tasseroul (Carrosserie) is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tasseroul (Carrosserie) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tasseroul (Carrosserie), openstaande posities, locatie van Tasseroul (Carrosserie) op de kaart.

Tasseroul (Carrosserie) is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Tasseroul (Carrosserie), company assigned to the tax number BE02111816406. The company Tasseroul (Carrosserie) is located at the address: Chauss茅e de Dinant 156; 5170; Profondeville. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 743,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 656,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Automobile-body repair. Products created in Tasseroul (Carrosserie) were not found.
The main activity of Tasseroul (Carrosserie) is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Tasseroul (Carrosserie) is not available. You also can look at reviews of Tasseroul (Carrosserie), open positions, location of Tasseroul (Carrosserie) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tasseroul (Carrosserie), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tasseroul (Carrosserie), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tasseroul (Carrosserie), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tasseroul (Carrosserie), employees, financial statistics.