Patriek (Carrosserie)

Contactgegevens Patriek (Carrosserie): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Patriek (Carrosserie): address, phone, fax, email, website, opening hours

Patriek (Carrosserie)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bleregemstraat 2; 1790; Affligem (Hekelgem), België

Telefoon (phone): 053 66 10 99 (+32-053 66 10 99) 053 66 10 99 (+32-053 66 10 99)

Fax (fax): 053 68 23 99 (+32-053 68 23 99) 053 68 23 99 (+32-053 68 23 99)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Patriek (Carrosserie): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Patriek (Carrosserie)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Patriek (Carrosserie)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Patriek (Carrosserie), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Patriek (Carrosserie). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Patriek (Carrosserie), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Patriek (Carrosserie). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Patriek (Carrosserie)
Products information Patriek (Carrosserie)

BTW identificatienummer (tax): BE03518341064
Ondernemingsnummer: 3458740234
Hoofdstad (capital): 829,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 375,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Patriek (Carrosserie) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile-body repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Patriek (Carrosserie)
(Get full report from official database of BE for Patriek (Carrosserie))

Aanvulling soorten activiteiten voor Patriek (Carrosserie)
Addition kinds of activities for Patriek (Carrosserie)

239202. Wasserij, kledingstuk en opbergzakken | Laundry, garment and storage bags
731900. Reclame, anders | Advertising, nec
16229903. Tunnelbouw | Tunnel construction
16299903. Opruimingscontractant | Land clearing contractor
32690201. Chemisch porselein | Chemical porcelain
51620100. harsen | Resins

Werken bij Patriek (Carrosserie): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Patriek (Carrosserie): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Patriek (Carrosserie). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Patriek (Carrosserie). Looking for open vacancies in other companies

  • Dedicated account medewerker - M/V (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke klant te Brucargo zijn wij op zoek naar een dedicated account medewerker: Aanbod: Een internationaal en dynamisch bedrijf met doorgroeimogelijkheden (horizontaal en verticaal). Een voltijdse functie voor een tijdelijke tewerkstelling Een werkweek van maandag tot vrijdag met wisselende shiften tussen 8u en 18u. Een aantrekkelijk loon, maaltijdcheques, vergoeding woon-werkverkeer, etc. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de opvolging en coördinatie van “special zendingen” (zware, breekbare, waardevolle of tijdkritische zendingen) voor grote klanten (+ €250K per jaar). Je staat in voor de facturatie. Je hebt nauwgezet contact met de verschillende klanten (voornamelijk via mail). Je tracht bij vragen en/ of problemen een gepast antwoord te bieden of een oplossing te zoeken.

  • Bandenmonteur (M/V) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bandenmonteur: - sta je in voor het monteren en demonteren van wielen, banden en velgen. - herstel je en zorg je voor de wielbalans en wielgeometrie. - varieert je opdracht van het herstellen van nagelgaten en kleine beschadigingen in het loopvlak en de zijwanden van personenwagens, tot het vulkaniseren van vrachtwagenbanden. - zorg jij ervoor dat de banden weer in topconditie zijn, helemaal klaar voor op de weg. - ben jij de specialist die bovendien weet dat de verschillende onderdelen van het onderstel van een voertuig goed moeten afgestemd zijn. Zo voorkom je vroegtijdige slijtage en vergroot je het rijcomfort en de veiligheid. TREFWOORDEN: bandenmonteur - automechaniek - monteur

  • Ervaren en nauwkeurige heftruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als crossdock medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen met de heftruck van de verschillende vrachtwagens. Je doet de routings van de verschillende pallets, je sorteert en controleert de kwaliteit van alle ingaande en uitgaande goederen. Je gebruikt het scansysteem voor alle goederen.

  • financial controller (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens groei zijn wij momenteel opzoek naar een Financial Controller Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opmaken van managementrapporteringen die de financiële en operationele doelstellingen in kaart brengen. Aanleveren van informatie voor en het begeleiden van het opstellen van een businessplan Continu meedenken over optimaliseren van bestaande rapporteringsprocessen. Hierbij neemt u Proactief initiatief m.b.t. efficiëntiemaatregelen m.b.t. deze processen. Beheren en optimaliseren van processen m.b.t. administratieve organisatie / interne controle. En hierbij het implementeren van de nodige controles m.b.t. risk-management. Adviseren van het management inzake financiële en organisatorische issues op korte en langere termijn Meewerken aan de optimalisatie van diverse bedrijfsprocessen en ontwikkelen van diverse verbeteringsinitiatieven. Bv. het uitwerken van processen voor budgettering Je bent de functionele rechterhand van de Financieel Directeur en werkt nauw samen met de hoofdboekhouders.

  • Preventieadviseur (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een textielbedrijf in de regio van Komen, zijn wij op zoek naar een Preventieadviseur m/v: Functie: - Je bent verantwoordelijk dat al de activiteiten binnen de vestiging verlopen volgens het EHS beleid - Je bewaakt de naleving van veiligheids-, milieu- en gezondheidsprocedures, stelt beleidsondersteunende processen op - Je adviseert de leiding van de vestiging inzake problematieken, risico's en oplossingen

  • Huishoudhulp (M/V) regio Tielt-Winge- Bekkevoort -Binkom-Lubbeek (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht - Tielt-Winge - Bekkevoort Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-JAN-IN-EREMO (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • JOBSTUDENT VERKOOP BAKKERIJ regio Koksijde (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Koksijde zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die zich willen engageren om op zaterdag en/of zondag te werken, alsook tijdens de schoolvakanties. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

  • verkoper/verkoopster m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Alleen voor de woensdagen de gehele dag. Algemene werkzaamheden winkelomgeving. Vlot helpen van de klanten. Bedienen van de kassa. Beheren van de stockruimte door goederen te halen en terug te plaatsen volgens geldend systeem. Schoon en opgeruimd houden van de winkel- en stockruimte.

  • Marketing bediende (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in truck solutions zijn we op zoek naar een studierelevante bijbaner. Je zal ingezet worden obv je talenten en competenties. Zo kan je ingezet worden op de marketing, communicatie of kunnen je technische taklen toegewezen worden.

  • administratief medewerker - sales (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker - sales ben je werkzaam op de binnendienst verkoop van onze klant. Je werkt nauw samen met de buitendienst en de planningsafdeling Je staat in voor klantencontact via mail en telefoon Je informeert klanten over levertijden, voorraden, advies en technische ondersteuning Je maakt technische offertes op Je geeft orders in Je handelt eventuele klachten af Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • (jr) Enterprise Architect (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Tri-ICT

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze (jr) Enterprise Architect. Als architect ga je aan de slag in grote en kleine projecten om samen met onze klant business systemen en processen te definiëren en te verbeteren; Je levert methodologieën, processen en een governance-kader aan aan onze klanten; Je doet projecten op basis van expertise, vaardigheden en ambitie; Je bent in staat te rapporteren aan Executive levels bij klanten. Je werkt op langdurige projecten bij onze klanten in diverse regio's : Brussel of Antwerpen of Gent

Zoek naar antwoorden van Patriek (Carrosserie) in sociale netwerken
Look for responds of Patriek (Carrosserie) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Patriek (Carrosserie). Laat een reactie achter voor Patriek (Carrosserie). Patriek (Carrosserie) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Patriek (Carrosserie). Leave a respond for Patriek (Carrosserie). Patriek (Carrosserie) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Patriek (Carrosserie) op de google maps. Adres en contacten Patriek (Carrosserie)
Location of Patriek (Carrosserie) on the google maps. Address and contacts of Patriek (Carrosserie)

Andere gerelateerde bedrijven als come Patriek (Carrosserie) Patriek (Carrosserie): PASCAL VANHOUTTE | B.T.C. | GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL | VRIJE BASISSCHOOL | DANIEL VAN HAELEWIJN

Other related companies as Patriek (Carrosserie): PASCAL VANHOUTTE | B.T.C. | GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL | VRIJE BASISSCHOOL | DANIEL VAN HAELEWIJN

Patriek (Carrosserie) is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Patriek (Carrosserie), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03518341064. Het bedrijf Patriek (Carrosserie) bevindt zich op het adres: Bleregemstraat 2; 1790; Affligem (Hekelgem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 829,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 375,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Automobile-body repair. Producten gemaakt in Patriek (Carrosserie) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Patriek (Carrosserie) is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Patriek (Carrosserie) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Patriek (Carrosserie), openstaande posities, locatie van Patriek (Carrosserie) op de kaart.

Patriek (Carrosserie) is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Patriek (Carrosserie), company assigned to the tax number BE03518341064. The company Patriek (Carrosserie) is located at the address: Bleregemstraat 2; 1790; Affligem (Hekelgem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 829,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 375,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Automobile-body repair. Products created in Patriek (Carrosserie) were not found.
The main activity of Patriek (Carrosserie) is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Patriek (Carrosserie) is not available. You also can look at reviews of Patriek (Carrosserie), open positions, location of Patriek (Carrosserie) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Patriek (Carrosserie), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Patriek (Carrosserie), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Patriek (Carrosserie), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Patriek (Carrosserie), employees, financial statistics.