Garage Carrosserie 2000

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • Garage Carrosserie 2000
Private companiesTransportation Services • Garage Carrosserie 2000

Contactgegevens Garage Carrosserie 2000: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Garage Carrosserie 2000: address, phone, fax, email, website, opening hours

Garage Carrosserie 2000

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kernenergiestraat 45 Box 2; 2610; Antwerpen (Wilrijk), België

Telefoon (phone): 03 825 30 10 (+32-03 825 30 10) 03 825 30 10 (+32-03 825 30 10)

Fax (fax): 03 825 80 51 (+32-03 825 80 51) 03 825 80 51 (+32-03 825 80 51)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Garage Carrosserie 2000: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Garage Carrosserie 2000"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Garage Carrosserie 2000"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Garage Carrosserie 2000, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Garage Carrosserie 2000. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Garage Carrosserie 2000, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Garage Carrosserie 2000. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Garage Carrosserie 2000
Products information Garage Carrosserie 2000

BTW identificatienummer (tax): BE03471099853
Ondernemingsnummer: 9656127929
Hoofdstad (capital): 766,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 579,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Garages

Product categorie (product category): Automobile-body repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Garage Carrosserie 2000
(Get full report from official database of BE for Garage Carrosserie 2000)

Aanvulling soorten activiteiten voor Garage Carrosserie 2000
Addition kinds of activities for Garage Carrosserie 2000

274104. Muziek boek en bladmuziek publicatie | Music book and sheet music publishing
516909. Voedingsadditieven en conserveermiddelen | Food additives and preservatives
23970000. Schiffli machine borduren | Schiffli machine embroideries
26210606. Papeteries | Papeteries
27599904. Directories, telefoon: printen, nsk | Directories, telephone: printing, nsk
37280114. Stabilisatoren, vliegtuigen | Stabilizers, aircraft
38250241. Apparatuur voor het meten en analyseren van golfvorms, nec | Waveform measuring and/or analyzing equipment, nec
51549905. Schapen | Sheep
54999905. Kruiden en kruiden | Spices and herbs
89991003. Psychologische consultant | Psychological consultant

Werken bij Garage Carrosserie 2000: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Garage Carrosserie 2000: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Garage Carrosserie 2000. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Garage Carrosserie 2000. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur - Tijdelijke lange opdracht (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De parkwachter zorgt ervoor dat dat de bedrijfsmiddelen tijdig inzetbaar en klaargelegd zijn zodat de geplande werkzaamheden tijdig uitgevoerd kunnen worden. - Klaarzetten van het gevraagde materiaal om mee naar de werf te nemen. - Controleren van de staat en keuring van in-en uitgaande materialen. - Communiceren over het niet-inzetbaar materiaal aan operations en proactief meezoeken naar oplossingen - Uitvoeren van werkzaamheden aan allerhande soorten slangen. - Onderhouden van de interne hallen en het terrein buiten.

  • Technieker (Dienst na verkoop) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de ventilatie-, cv- en warmwaterapparatuur en duurzame klimaatsystemen, zijn wij op zoek naar een technieker ter ondersteuning voor de dienst na verkoop. Je staat in voor het herstellen en onderhouden van verwarming- en ventilatietoestellen. Je stelt de nodige rapporten op. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van materialen voor de opdrachten. Tevens zorg je voor elektrische aansluitingen. Je draagt de eindverantwoordelijkheid voor de werf ter plaatse.

  • Sales Manager (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jobomschrijving Verkoopovereenkomsten opzetten, ontwikkelen en onderhouden via lange termijn partnerships met vendors en klanten teneinde de positie van Advanced Solutions als preffered verdeler/partner uit te bouwen en te verzekeren en omzet te realiseren dit specifiek gericht naar IBM en Lenovo. Verantwoordelijkheidsgebieden • Identificeren van marktpotentieel en kwalificeren van accounts, in de vorm van een strategisch accountplan. • Initiëren van het verkoopproces door het plannen van afspraken en het bezoeken van potentiële en bestaande klanten. • Actief prospecteren naar nieuwe klanten voor IBM en Lenovo op basis van gestructureerde input. • Overeenkomsten afsluiten door een relatie op te bouwen, een gedegen uitleg van product en service te geven en nieuwe toepassingen te ontwikkelen en te initiëren. • Een sterke relatie uitbouwen met de contactpersonen bij de vendor en cliënteel. • De omzet vergroten van bestaande accounts door nieuwe producten en diensten aan te bieden, kansen in de markt te spotten en deze verder te ontwikkelen. • Bijdragen leveren aan het verzamelen van strategische marktinformatie door producten van concurrenten en reacties van klanten te volgen. • Nieuwe producten en diensten proactief promoten; signaleren van behoeften. • Bijhouden van een correcte administratie en opvolging van bezoeken, offertes, klanten contactgegevens in CRM • In nauw contact met Inside Sales de pipeline opvolgen en vragen van klanten beantwoorden. • Up-to-date houden van vakkennis • Voldoen aan de salesresultaten door het behalen van de verwachte omzet, gross profit en targets.

  • Depotmonteur Antwerpen Haven (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur maak je deel uit van een klein team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten. Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking. Incidenteel kan het voorkomen dat voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant of zorg je er als chauffeur voor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald op het juiste tijdstip en de juiste plaats.

  • Team Leader Productie - regio Bornem (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Team Leader zijn dit jouw voornaamste taken: Je begeleidt een team van 2 - 5 productiemedewerkers Je zorgt voor een correct verloop van het machinaal verwerken van de producten Belangrijk is dat dit op een zo efficiënt mogelijke manier gebeurd om de vooropgestelde planning te respecteren en gevraagde kwaliteitsniveau te behalen. Dit doe je door een juiste bediening van de opleg- en verpakkingsmachine Je staat in voor het voorbereiden van de opstart van de productie: dit met behulp van een pc programma Je ziet toe op het behalen van de vooropgestelde productiedoelstellingen met betrekking tot de kwaliteit, veiligheid en milieu Je stelt de productiemachine in, je verricht klein onderhoud en verhelpt/voorkomt storingen Je durft initiatief nemen en denkt mee na over verbeteringen; Je stelt na de productie een productierapport op Je rapporteert aan de Production Supervisor of Shift Leader nacht.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DRONGEN (deeltijds - zelf te kiezen) (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • STAGEPLAATS/INTERNSHIP (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Zoek je nog een toffe en leerrijke stageplaats? Droom je van een job in de fieldmarketing-sector? Benieuwd hoe het er allemaal achter de schermen aan toe gaat? Dan is een stage bij Europromotion misschien iets voor jou! Europromotion N.V. is het toonaangevend multichannel sales & fieldmarketing bedrijf, met kantoren gelegen te Wommelgem. Met een jong en dynamisch team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Als stagiair Event Management/Office Management/Marketing/Communicatie/Internationaal Ondernemen/.. sta je de Project Manager bij met volgende taken : Administratieve voorbereiding van de promotionele activiteiten zoals o.a. het opmaken en verzenden van contracten, het verzamelen van informatie, het opmaken van rapporteringen in Excel, ...; Bijwonen van vergaderingen met de promo-teams en het opstellen en geven van briefings; Telefonische en/of schriftelijke contacten met de uitvoerders (promo-teams, merchandisers, animatrices, ...)

  • CHAUFFEUR C (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: BNF AUTOLOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Met de vrachtwagen staat u in voor het leveren van paletten en meubels aan zowel particulieren als ondernemingen. U bent zelf verantwoordelijk voor het plannen van uw route (15-tal stops). U werkt in de regio Sint-Niklaas. Ref. Servicepunt T&L Transport C

  • Junior dossierbeheerder accountancy (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Sterke begeleiding Alle kansen Nauwe band met de klant Kwaliteit Work-life-balance Is dit de ideale samenvatting van jouw droomjob? Perfect! Onze klant is een groeiend en modern accountantskantoor in Aalst met een interessant en uiteenlopend cliënteel. Het kantoor plaatst een nauwe band met de cliënten op de eerste plaats. Het kantoor werd onlangs volledig vernieuwd waardoor er plaats is vrijgekomen om jou met open armen te ontvangen. Dit doe je: Als junior word je ingezet voor een aantal verschillende dossiers: kmo's, éénmanszaken, vrije beroepers,… . Je beheert dossiers van A-Y. Daarmee bedoelen wij: Algemene boekhoudkundige taken (inboeken van AKF & VKF, voorbereiden van de balansen) Fiscale aangiftes (PB, BTW, VENN.B) Indien jij er klaar voor bent, krijg je steeds meer taken toevertrouwd. In de toekomst kan je volledig zelfstandig je eigen dossiers beheren! Daarbij behoort uiteraard ook het klantenadvies.

  • Docent Nederlands (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Zaalmedewerker (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: LA ROTONDA

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het: opdienen opmaken van de kassa beheer van de kassa bedienen van de klanten opnemen van de bestellingen enzovoort

  • zaal- en barmedewerker (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: KENZ

    Type: Flexijob

    U noteert de bestellingen van de klanten, dient op en ruimt af. U werkt op zaterdag en zondag van omstreeks 17 uur tot omstreeks 22 uur. U mag onmiddellijk starten.

Zoek naar antwoorden van Garage Carrosserie 2000 in sociale netwerken
Look for responds of Garage Carrosserie 2000 in social networks

Lees alle opmerkingen voor Garage Carrosserie 2000. Laat een reactie achter voor Garage Carrosserie 2000. Garage Carrosserie 2000 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Garage Carrosserie 2000. Leave a respond for Garage Carrosserie 2000. Garage Carrosserie 2000 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Garage Carrosserie 2000 op de google maps. Adres en contacten Garage Carrosserie 2000
Location of Garage Carrosserie 2000 on the google maps. Address and contacts of Garage Carrosserie 2000

Andere gerelateerde bedrijven als come Garage Carrosserie 2000 Garage Carrosserie 2000: Sayonara | RENMANS | JAN CEUSTERS | L?ATELIER HORLOGER | COMPTOIR DES MONTRES SUISSES

Other related companies as Garage Carrosserie 2000: Sayonara | RENMANS | JAN CEUSTERS | L?ATELIER HORLOGER | COMPTOIR DES MONTRES SUISSES

Garage Carrosserie 2000 is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Garage Carrosserie 2000, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03471099853. Het bedrijf Garage Carrosserie 2000 bevindt zich op het adres: Kernenergiestraat 45 Box 2; 2610; Antwerpen (Wilrijk). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 766,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 579,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Automobile-body repair. Lijst met producten zijn Garages.
De hoofdactiviteit van Garage Carrosserie 2000 is Transportdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Garage Carrosserie 2000 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Garage Carrosserie 2000, openstaande posities, locatie van Garage Carrosserie 2000 op de kaart.

Garage Carrosserie 2000 is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Garage Carrosserie 2000, company assigned to the tax number BE03471099853. The company Garage Carrosserie 2000 is located at the address: Kernenergiestraat 45 Box 2; 2610; Antwerpen (Wilrijk). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 766,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 579,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Automobile-body repair. List of products are Garages.
The main activity of Garage Carrosserie 2000 is Transportation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Garage Carrosserie 2000 is not available. You also can look at reviews of Garage Carrosserie 2000, open positions, location of Garage Carrosserie 2000 on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Garage Carrosserie 2000, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Garage Carrosserie 2000, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Garage Carrosserie 2000, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Garage Carrosserie 2000, employees, financial statistics.