CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV
Private companiesDepository Institutions • CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV

Contactgegevens CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tramstraat 5; 8560; Wevelgem, België

Telefoon (phone): 056 41 61 25; 056 43 97 11 (+32-056 41 61 25; 056 43 97 11) 056 41 61 25; 056 43 97 11 (+32-056 41 61 25; 056 43 97 11)

Fax (fax): 056 42 53 69 (+32-056 42 53 69) 056 42 53 69 (+32-056 42 53 69)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV
Products information CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV

BTW identificatienummer (tax): BE08204010009
Ondernemingsnummer: 9555053710
Hoofdstad (capital): 837,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 831,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile-body repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV
(Get full report from official database of BE for CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV
Addition kinds of activities for CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV

201507. Konijnen slachten en verwerken | Rabbit slaughtering and processing
209201. Verse of bevroren vis of zeevruchten chowders, soepen en stoofpotjes | Fresh or frozen fish or seafood chowders, soups, and stews
13110303. Tar zand mijnbouw | Tar sands mining
30690603. Cyclo rubbers, natuurlijk | Cyclo rubbers, natural
76290301. Lamp reparatie en montage | Lamp repair and mounting

Werken bij CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien/bankwerker (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    VDL Bus Roeselare zoekt 3 mecaniciens-bankwerkers voor een tijdelijke opdracht. Deze opdracht loopt minstens tot het einde van het jaar. Monteren en demonteren van chassis. Terugplaatsen van componenten. Opbouw van wagens (airco, pneumatiek, verwarming, ...).

  • Medewerker Inpak 3 ploegen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega's sta je in voor het inpakken en verpakken van de geproduceerde producten. Op termijn zal je ook regelmatig kwaliteitscontroles uitvoeren. Je precisie en oog voor detail vertalen zich rechtstreeks in de kwaliteit van het eindproduct.

  • Allround onderhoudstechnieker (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een industriebouw bedrijf in de metaalsector zoeken we een onderhoudstechnieker voor het machinepark in het atelier. Na een inwerkperiode sta je in voor de onberispelijke werking van ons machinepark en het onderhoud van onze gebouwen en technische infrastructuur. Storingen in het machinepark los je snel en zelfstandig op. Je werkt en denkt mee aan technische projecten (o.m. installatie van nieuwe machines) soms samen met externe aannemers. Je staat mee in voor het periodiek onderhoud. Je rapporteert rechtstreeks aan het hoofd technische dienst.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Nieuwkerken (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudent automechanieker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Door je passie voor vrachtwagens en oog voor kwaliteit zal je voortdurend bijleren. Je spreekt en begrijpt goed Nederlands. De klant verwacht dat je de juiste diagnose kan stellen. In het begin wordt je begeleid bij herstellingen van vrachtwagens of camionetten. Na verloop van tijd zou je dit alleen kunnen. Daarnaast sta je ook in voor zowel klein als groot onderhoud van de wagens als het onderhoud van de werkplaats.

  • student poetsmedewerker (PULDERBOS)

    Regio: PULDERBOS

    Bedrijf: PNIEL

    Type: Studentenjob

    Poetsen van kamers, gemeenschappelijke ruimten en toiletten Uitdelen van warme maaltijd en afruimen van tafels. Inzetten van afwas in afwasmachien.

  • Studenten gezocht m/v voor mobiele carwash voor in de week (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Studentenjob

    Ben jij een sportieve persoon die graag zijn handen uit de mouwen steekt? Hebben de straten van Antwerpen- centrum geen geheimen voor jou? Zie jij ook graag blinkende wagens? Dan ben jij de student die we zoeken! Voor een autodeelconcept zijn we namelijk op zoek naar studenten die, doorheen Antwerpen-centrum,  wagens willen poetsen. Je poetst de wagen zowel langs de binnen- als de buitenkant. Het is voor in de week van MA tot VRIJ van 9u tot 17u

  • KEUKENPLAATSERS (M/V) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: AUGUSTYNS KEUKENS BVBA

    Type: Vaste Job

    Als keukenplaatser bij Augustijns Keukens ben je een ‘ambassadeur’ die vooral graag zijn job goed doet en fier is over zijn afgeleverde projecten. In een team van 2 à 3 personen plaats je keukens, maatkasten en dressings bij zowel particulieren, alsook op projecten. Tevens zorg je mee voor de aansluitingen van de elektrische toestellen en de loodgieterij. Je hebt hierin voldoende ervaring om jonge snaken op te leiden op de werkvloer en je kennis te delen. Werken met hoogstaande kwaliteit uit eigen productie geeft jou een meerwaarde aan je job.

  • DRINGEND! Junior IT’ers met interesse in Software Testing (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: CTG Belgium

    Type: Vaste Job

    CTG België, een IT-consultancy bedrijf en de marktleider in Software Testing, is op zoek naar enthousiaste en gedreven Young Potentials die van Software Testing hun beroep willen maken. Daarom organiseren we opnieuw een intensieve opleiding tot Test Engineer. Nooit gedacht dat software testing een écht beroep is en dat er doorgroeimogelijkheden bestaan? Wij bieden je een interactieve training rond Gestructureerd Testen, Test Methodologie, Test Management en Test Design Technieken. In ons opleidingstraject laten we je verder kennis maken met HP ALM: Test Management Software. Na deze opleiding zal je je CTG-Testing collega's vervoegen in boeiende en uitdagende testprojecten in Vlaanderen, Brussel en Waals-Brabant. Als Test Engineer bij CTG kom je in aanraking met verschillende domeinen bij ICT en speel je een sleutelrol binnen het development proces. Tijdens de projecten bij onze klanten sta je in voor de diverse software tests, waaronder het testen van web services, mobile apps, ERP pakketten, het automatiseren van performantie- en regressietesten. Afhankelijk van je ambities en competenties krijg je de kans om door te groeien.

  • GL Accountant bij onze klant Xeikon (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TriFinance Belgium

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor: De algemene boekhouding van meerdere entiteiten. De dagdagelijkse boekhouding. Boeken van inkomende facturen. Beheren vast activa. Payroll. Voorbereiding van betalingen. BTW-aangiftes. De maandelijkse afsluiting en het controleren van intercompany reconciliaties. De opvolging en rapportering van R&D uitgaven, alsook voor de General Ledgers van de ondernemingen. Je bereidt de statutaire jaarrekening voor en stelt gerelateerde statistieken op.

  • NT2 Taaltrainer (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    http://www.callinter.com/wie-zijn-we/*******Taken: Call International, een organisatie voor taalopleidingen en communicatie, ontwikkelt zich steeds. We zijn op zoek naar gemotiveerde NT2 taaltrainer voor de Luikse regio. U houdt van het onderwijs en lesgeven. Zelfs indien u weinig ervaring heeft, wenst u nederlands te onderwijzen binnen een dynamisch team waar de menselijke relatie en de pedagogische ondersteuning van groot belang zijn? Wenst u gevarieerde, verrijkende opdrachten en gemotiveerde klanten? Stuur mij dan snel uw CV en overtuigende motivatiebrief naar [email protected]. Uw opdrachten zullen op maat van uw vaardigheden zijn en u zult de mogelijkheid krijgen te groeien in het bedrijf! Volgens onze taaltrainers, zijn wij een uniek geval in de sector van taalopleidingen. Doorheen een werkelijke pedagogische begeleiding van ons team, en aangepaste antwoorden aan de noden van de klant, getuigen wij van een grote vakkennis en een werkelijk entoesiasme, die al meer dan 30 jaar lang onze reputatie vormen. (Het zijn de klanten zelf die het zeggen, 94% tevredenheid) Wij vragen het statuut van zelfstandige (in bijberoep of volledige zelfstandige) . U moet beschikken over een gemotoriseerd voertuig, een laptop, een gsm , en u bent enthousiast! Wij verheugen ons u te ontmoeten bij Call International!

  • Lerares mode (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: CVO MEISE-JETTE

    Type: Werfreserve

    Je bent een enthousiaste en inspirerende leraar, die graag met volwassenen werkt. Deze vacature is bedoeld voor de werfreserve.

Zoek naar antwoorden van CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV in sociale netwerken
Look for responds of CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV. Laat een reactie achter voor CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV. CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV. Leave a respond for CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV. CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV op de google maps. Adres en contacten CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV
Location of CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV on the google maps. Address and contacts of CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV

Andere gerelateerde bedrijven als come CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV: BENONI DHONT | Deloitte & Touche Fiduciaire bv O.V.V.E. | Vuylsteke Trees | SPRL Maison Besem | Andr茅 Swenden

Other related companies as CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV: BENONI DHONT | Deloitte & Touche Fiduciaire bv O.V.V.E. | Vuylsteke Trees | SPRL Maison Besem | Andr茅 Swenden

CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08204010009. Het bedrijf CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV bevindt zich op het adres: Tramstraat 5; 8560; Wevelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 837,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 831,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Automobile-body repair. Producten gemaakt in CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV, openstaande posities, locatie van CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV, company assigned to the tax number BE08204010009. The company CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV is located at the address: Tramstraat 5; 8560; Wevelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 837,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 831,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Automobile-body repair. Products created in CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV were not found.
The main activity of CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV is not available. You also can look at reviews of CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV, open positions, location of CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARROSSERIE DENUTTE J.P. NV, employees, financial statistics.