Carrosserie de l'Hypodrome

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • Carrosserie de l'Hypodrome
Private companiesGeneral Merchandise Stores • Carrosserie de l'Hypodrome

Contactgegevens Carrosserie de l'Hypodrome: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Carrosserie de l'Hypodrome: address, phone, fax, email, website, opening hours

Carrosserie de l'Hypodrome

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de l'Hippodrome 133; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 646 46 95 (+32-02 646 46 95) 02 646 46 95 (+32-02 646 46 95)

Fax (fax): +32 (15) 449-48-84 +32 (15) 449-48-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Carrosserie de l'Hypodrome: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Carrosserie de l'Hypodrome"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Carrosserie de l'Hypodrome"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Carrosserie de l'Hypodrome, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Carrosserie de l'Hypodrome. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Carrosserie de l'Hypodrome, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Carrosserie de l'Hypodrome. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Carrosserie de l'Hypodrome
Products information Carrosserie de l'Hypodrome

BTW identificatienummer (tax): BE04512603759
Ondernemingsnummer: 5723022460
Hoofdstad (capital): 819,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 853,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Carrosserie de l'Hypodrome zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile-body repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Carrosserie de l'Hypodrome
(Get full report from official database of BE for Carrosserie de l'Hypodrome)

Aanvulling soorten activiteiten voor Carrosserie de l'Hypodrome
Addition kinds of activities for Carrosserie de l'Hypodrome

27590200. Kaartdruk en gravure, behalve groet | Card printing and engraving, except greeting
54990102. Gezond voedsel | Health foods
80999909. Orgelbank | Organ bank
87420102. Industriële consultant | Industrial consultant
91110102. Voorzitterschap | Presidents' office

Werken bij Carrosserie de l'Hypodrome: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Carrosserie de l'Hypodrome: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Carrosserie de l'Hypodrome. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Carrosserie de l'Hypodrome. Looking for open vacancies in other companies

  • HR verantwoordelijke Neder-Over-Heembeek (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar HR verantwoordelijke (M/V) voor een bedrijf in de regio rond Neder-Over-Heembeek. Onze klant is actief in de metaalindustrie. Als HR verantwoordelijke heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je bent het centraal aanspreekpunt voor werknemers en staat hen bij met raad en daad (vragen betreffende ziekte, verlof, verloning, etc.); Je beheert de HR administratie en doet o.a. de loonaangiftes in samenwerking met een extern bureau; Je volgt personeelsdossiers zelfstandig op; Regelmatig rapporteer je aan het hoofdkantoor; Je bent mee verantwoordelijk voor de werving en selectie. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Calculator (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Calculator zal je in nauw overleg met de Sales Manager de binnenkomende dossiers analyseren en verder uitwerken tot creatieve en concurrentiële offertes. Je zal binnenkomende prijsaanvragen lastenboeken en plannen bekijken en analyseren om zo een duidelijk beeld te krijgen van wat er specifiek door de klant gevraagd wordt. Indien er iets niet duidelijk is zal je de klant contacteren voor extra informatie. Daarnaast zal je meetstaten opmaken ter voorbereiding op de prijscalculatie.

  • BEDIENER AUTOMATISCH PICKINGSYSTEEM (M/V) 2 PLOEGEN - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    BEDIENER AUTOMATISCH PICKINGSYSTEEM (M/V)  2 PLOEGEN -  Roeselare Voor een groot voedingsbedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een medewerker om de producten in te scannen. U bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van klantenorders met behulp van de automatische pickingmachine, u vult het automatisch lagensysteem aan en lost eventuele kleine storingen op, afgewerkte paletten verplaats je met een heftruck en indien nodig helpt u ook in de handmatige picking.

  • Magazijnier (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage te Aarschot zoeken een medewerker magazijn. Je staan in voor het op orde houden van het magazijn, stockbeheer etc. Je taak bestaat eruit onderdelen voor wagens op te zoeken, te verdelen, te bestellen en te stockeren, Je werkt voor externe klanten als voor collega's in de werkplaats mechaniek, Je hebt de verantwoordelijkheid over de bestelde en ontvangen onderdelen, alsook over de volumes, rotatie en correctheid van de voorraden. Je verzorgt de communicatie tussen dienst nieuwe wagen, werkplaats en receptie mbt uw afdeling. Je werkt van maandag tem vrijdag en dit in een voltijds regime. Kans op vast contract na de interimperiode mits positieve evaluatie

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student Schoonmakers (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor de regio van West-Vlaanderen zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten om op te starten in eigen regio. Volgende aspecten behoren tot het takenpakket: ?je maakt schoon bij onze klant in de regio ?dit volgens de gevraagde methodes met de gevraagde technieken materialen en machines (je krijgt hiervoor opleiding) ?je gebruikt de correcte persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM?s) ?je besteedt aandacht aan de specifieke procedures die van toepassing zijn bij onze klant

  • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Representative Spare Parts - Brabant en Henegouwen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als External Sales Advisor sta je in voor het realiseren van de vooropgestelde verkoop doelstellingen door middel van actieve verkoop en prospectie, en dit in nauwe samenwerking met de interne verkoopafdeling. Je staat in voor de uitbreiding en opvolging van onze klanten in de regio Brabant en Henegouwen: Je houdt van prospectie en van het overtuigen en verwerven van nieuwe klanten met wie je een lange termijnrelatie weet op te bouwen. Door onderzoekswerk en netwerking bouw je de nodige marktkennis op om potentiële klanten te benaderen. Je voorziet de klant van een goed advies, eventueel ondersteund door een demonstratie op locatie. Je werkt nauw samen met je collega's van de binnendienst om de gestelde doelstellingen te realiseren. Je geeft marktopportuniteiten intern door, en ondersteunt de nodige marketingacties. Je werkt van thuis uit en werkt gemiddeld één dag per week vanuit je thuisbureau om administratieve opvolging te doen.

  • Keukenplaatser/maatmeubilair (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DE COEYER GEBROEDERS

    Type: Vaste Job

    Maken en plaatsen van keukens en ander maatmeubilair welke volledig volgens plan en ontwerp worden vervaardigd in eigen atelier. U beschikt hierover van een up to date machinepark en atelier. Kennis van computers en moderne houtbewerkingsmachines is een pluspunt. Alook basiskennis van electricteit en sanitaire aansluitingen.

  • Junior IT Business Analyst (m/w) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Project People provides complete talent acquisition and management solutions at a global level whilst maintaining a flexible and localised approach. Founded in 1995 as a specialist information technology and telecommunications recruitment company, we have evolved into a leading provider of global recruitment service programmes. We work in partnership with 200 of the world¿s most respected organisations including Fujitsu, Ericsson, Huawei, Three, GSMA, Nokia and many others.*******We are currently looking for a Junior IT Business Analyst for one of our client in the private sector based in Brussels Tasks: ¿ Analysis of Business requirements ¿ Business cases analysis and functional requirements ¿ Business processes modelling, especially with a focus on the integration of IT systems needed for the implementation of the ESC portal ¿ Process analysis and analysis of the integration of different information systems ¿ Risk and impact analysis ¿ Participation in technical working groups, progress meetings and meetings with the users ¿ Coordination and collaboration with the project teams and stakeholders at various levels ¿ Contribute to documentation of user requirements and functional requirements ¿ Identification of key processes used in successful movements ¿ Regular liaison between user services and development teams to ensure requirements are properly implemented; ¿ Follow-up of service quality.

  • Keukenhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SOEP+

    Type: Flexijob

    Soepplus is op zoek naar een keukenhulp voor het (voor)bereiden van soep & salades. Dit telkens op donderdag & vrijdag voormiddag van 7u-12u

  • KELNER FLEXIJOB (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MISTARA

    Type: Flexijob

    In brasserie La Plaza kan je genieten van een overheerlijk ontbijt, een snelle lunch of een uitgebreid diner.Wij zorgen voor een hartelijke ontvangst in combinatie met een rustiek en landelijk interieur. Ben jij degene die nog iets wil bijverdienen op donderdag en zaterdag. Kom eens langs om dit te bespreken. Je taak is zorgen voor een vlotte bediening in de zaal (opstellen tafels, klanten bedienen, drankjes klaarmaken achter de bar, afruimen,..). Tot gauw!!!

Zoek naar antwoorden van Carrosserie de l'Hypodrome in sociale netwerken
Look for responds of Carrosserie de l'Hypodrome in social networks

Lees alle opmerkingen voor Carrosserie de l'Hypodrome. Laat een reactie achter voor Carrosserie de l'Hypodrome. Carrosserie de l'Hypodrome bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Carrosserie de l'Hypodrome. Leave a respond for Carrosserie de l'Hypodrome. Carrosserie de l'Hypodrome on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Carrosserie de l'Hypodrome op de google maps. Adres en contacten Carrosserie de l'Hypodrome
Location of Carrosserie de l'Hypodrome on the google maps. Address and contacts of Carrosserie de l'Hypodrome

Andere gerelateerde bedrijven als come Carrosserie de l'Hypodrome Carrosserie de l'Hypodrome: Smekens Invest NV | Viva Nova NV | Engelen B | ETS. FORET GUY | HERREMAN

Other related companies as Carrosserie de l'Hypodrome: Smekens Invest NV | Viva Nova NV | Engelen B | ETS. FORET GUY | HERREMAN

Carrosserie de l'Hypodrome is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Carrosserie de l'Hypodrome, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04512603759. Het bedrijf Carrosserie de l'Hypodrome bevindt zich op het adres: Avenue de l'Hippodrome 133; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 819,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 853,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Automobile-body repair. Producten gemaakt in Carrosserie de l'Hypodrome zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Carrosserie de l'Hypodrome is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Carrosserie de l'Hypodrome is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Carrosserie de l'Hypodrome, openstaande posities, locatie van Carrosserie de l'Hypodrome op de kaart.

Carrosserie de l'Hypodrome is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Carrosserie de l'Hypodrome, company assigned to the tax number BE04512603759. The company Carrosserie de l'Hypodrome is located at the address: Avenue de l'Hippodrome 133; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 819,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 853,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Automobile-body repair. Products created in Carrosserie de l'Hypodrome were not found.
The main activity of Carrosserie de l'Hypodrome is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Carrosserie de l'Hypodrome is not available. You also can look at reviews of Carrosserie de l'Hypodrome, open positions, location of Carrosserie de l'Hypodrome on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Carrosserie de l'Hypodrome, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Carrosserie de l'Hypodrome, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Carrosserie de l'Hypodrome, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Carrosserie de l'Hypodrome, employees, financial statistics.