Carrosserie C.P.M.

Contactgegevens Carrosserie C.P.M.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Carrosserie C.P.M.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Carrosserie C.P.M.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de Mons 159; 7060; Soignies, België

Telefoon (phone): 067 33 40 82 (+32-067 33 40 82) 067 33 40 82 (+32-067 33 40 82)

Fax (fax): 067 33 95 58 (+32-067 33 95 58) 067 33 95 58 (+32-067 33 95 58)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Carrosserie C.P.M.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Carrosserie C.P.M."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Carrosserie C.P.M."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Carrosserie C.P.M., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Carrosserie C.P.M.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Carrosserie C.P.M., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Carrosserie C.P.M.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Carrosserie C.P.M.
Products information Carrosserie C.P.M.

BTW identificatienummer (tax): BE06664276123
Ondernemingsnummer: 4651306152
Hoofdstad (capital): 107,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 742,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Carrosserie C.P.M. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile-body repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Carrosserie C.P.M.
(Get full report from official database of BE for Carrosserie C.P.M.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Carrosserie C.P.M.
Addition kinds of activities for Carrosserie C.P.M.

275205. Atlas en kaartdruk, lithografisch | Atlas and map printing, lithographic
23229901. Nachtkleding, mannen en jongens ': van aangekochte materialen | Nightwear, men's and boys': from purchased materials
34790204. Coating van metalen en gevormde producten | Coating of metals and formed products
35310509. Rollers, sheepsfoot en trillingsdraad | Rollers, sheepsfoot and vibratory
50470201. Tandheelkundige laboratoriumapparatuur | Dental laboratory equipment
61110202. Nationale Consumentenbank | National consumer cooperative bank

Werken bij Carrosserie C.P.M.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Carrosserie C.P.M.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Carrosserie C.P.M.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Carrosserie C.P.M.. Looking for open vacancies in other companies

  • PRODUCTIEMEDEWERKER INPAK AFWISSELEND DAG EN VROEGE PLOEG (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de vleessector zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Deze firma bestaat uit diverse subafdelingen zoals gehaktbereidingen, vleesbereidingen, slicing, salades, keuken,…  Je wordt tewerkgesteld in de afdeling Slicing. Hier ben je verantwoordelijk voor de inpak van de charcuterie. Kwaliteit en hygiëne draag je hoog in het vaandel. Je doet er alles aan zodat de werkwijze en de eindproducten aan de hoogste normen voldoen. Veiligheid is voor al onze medewerkers van het hoogste belang, ook daar leef je de voorschriften ten allen tijde correct na. Een sterk geautomatiseerd bedrijf, alle processen worden ingegeven; je werkt hieraan mee. Tracering is een ketting doorheen de ganse firma, alle gegevens correct ingeven is bijzonder belangrijk.

  • PROJECTLEIDER (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider ben je verantwoordelijk voor een aantal werven. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Aansturen van ploegbazen en werfleiders; Opvolgen van de dagelijkse werking op de werven; Toezien op planning organisatie budget veiligheid en kwaliteit; In de voormiddag ben je aanwezig op de werven in de namiddag beheer je administratie op kantoor; Je rapporteert aan de technisch directeur.

  • HUISHOUDHULPEN BIERBEEK (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Bierbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Korbeek-Lo, Opvelp, Lovenjoel en Bierbeek.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Sint-Laureins - voltijds / deeltijds (SINT-LAUREINS)

    Regio: SINT-LAUREINS

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Sint-Laureins zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO KNOKKE-HEIST (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • STUDENT SUPERMARKT Juli/Aug Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Middelkerke zijn we op zoek naar een student om te werken in de maand Juli of Augustus als aanvuller in de winkel. Je staat in voor het meehelpen uitladen van de leveringen Je helpt mee om de leveringen op de karren te vertrekken naar het magazijn Je vult de winkel aan, droogvoeding, voeding en drankenafdeling Je bent polyvalent inzetbaar waar nodig, maar je taak zal hoofdzakelijk als aanuvller in de winkel zijn Alles kan met de lift naar het magazijn worden gebracht en alles zit tevens in kooien om te vervoeren en te verplaatsen.

  • Jobstudent hulp slagersatelier (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een nieuwe studentenjob? Kun je werken op zaterdagen in regio Kortemark? Werk je graag met vlees? Dan ben jij de jobstudent slagershulp die wij zoeken! Als jobstudent slagershulp sta je in voor volgende zaken: Verpakken van vlees Maken van hamburgers, brochetten, blinde vinken... Je hebt hierbij oog voor hygiëne.

  • Team Leader Magazijn - Nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Team Leader Magazijn sta je in voor een groot aantal taken; - Je bent verantwoordelijk voor het realiseren en plannen van alle werkzaamheden m.b.t. de opslag, de order picking en het verpakken van de goederen, zodanig dat de goederen kwalitatief verantwoord en op tijd bij klanten worden afgeleverd. - Je geeft leiding aan een team van 5 à 6 magazijnmedewerkers en zorgt ervoor dat gestelde doelstellingen behaald worden. - Je maakt de personeelsplanning (team van 6-tal mensen) op en coacht, motiveert en stuurt je team. Je bent verantwoordelijk voor het goed en gemotiveerd functioneren van je team en tilt hen naar een hoger niveau door jouw coaching. - De dagdagelijkse problemen los je zelf op, organisatorische of structurele problemen neem je proactief op met de logistiek verantwoordelijke. - Je beoordeelt dagdagelijks de werking en draagt je steentje bij om te streven naar optimalisatie en efficiëntie. - Tenslotte laat je regelmatig de voorraden inventariseren, zoek je de verschillen uit en communiceer je hierover met de logistiek verantwoordelijke. - Je geeft input voor de evaluatiemomenten en functioneringsgesprekken van je teamgenoten aan de logistiek verantwoordelijke. - Je bent steeds alert betreffende hygiëne en veiligheid en ziet toe op een goed en veilig gebruik van alle arbeidsmiddelen.

  • Lasser regio Oudenaarde - Ronse - Brakel (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: ACTUM SERVICES

    Type: Vaste Job

    Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf met uitvalsbasissen te Wetteren, Poperinge & Brugge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven, anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies. In deze functie sta je in voor het lassen en monteren van metaalconstructies. Bij de klant ben je zelf verantwoordelijk voor de opstelling, de plaatsing en de definitieve montage van een structuur volgens de montageplannen- en richtlijnen. Daarnaast sta je ook in voor het controleren van afmetingen, vormen, lasnaden en voer je de nodige bijwerkingen en aanpassingen door bij vervormingen of fouten. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen. Er zijn mogelijkheden in de regio van Oost- en West-Vlaanderen

  • Docent Engels (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • plaatser ventilatie en uitvoering betonboringen (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TRAININGSTATION

    Type: Zelfstandige activiteit

    mWij zijn op zoek naar een harde werker die samen met ons projecten wil uitvoeren in de bouw. (in opdracht van verschillende aannemers) Specifief zijn wij op zoek naar zelfstandigen (hoofd-of bijberoep) om samen te werken op gebied van plaatsing van ventilatie en het uitvoeren van betonboringen. Ons werkterrein ligt meestal in de Kempen dus iemand van de streek zou handig zijn. U dienst geen eigen materiaal te hebben, wij kunnen dat voor u voorzien. Mocht u liever met uw eigen materiaal werken, dan compenseren wij dat.

Zoek naar antwoorden van Carrosserie C.P.M. in sociale netwerken
Look for responds of Carrosserie C.P.M. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Carrosserie C.P.M.. Laat een reactie achter voor Carrosserie C.P.M.. Carrosserie C.P.M. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Carrosserie C.P.M.. Leave a respond for Carrosserie C.P.M.. Carrosserie C.P.M. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Carrosserie C.P.M. op de google maps. Adres en contacten Carrosserie C.P.M.
Location of Carrosserie C.P.M. on the google maps. Address and contacts of Carrosserie C.P.M.

Andere gerelateerde bedrijven als come Carrosserie C.P.M. Carrosserie C.P.M.: FLEDO SHOE NV | GEMEENTEBESTUUR | Den Driehoek Fernandez | PROOST FLEURUS SA | Afwerkingsbedrijf A2 BVBA

Other related companies as Carrosserie C.P.M.: FLEDO SHOE NV | GEMEENTEBESTUUR | Den Driehoek Fernandez | PROOST FLEURUS SA | Afwerkingsbedrijf A2 BVBA

Carrosserie C.P.M. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Carrosserie C.P.M., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06664276123. Het bedrijf Carrosserie C.P.M. bevindt zich op het adres: Chauss茅e de Mons 159; 7060; Soignies. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 107,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 742,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Automobile-body repair. Producten gemaakt in Carrosserie C.P.M. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Carrosserie C.P.M. is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Carrosserie C.P.M. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Carrosserie C.P.M., openstaande posities, locatie van Carrosserie C.P.M. op de kaart.

Carrosserie C.P.M. is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Carrosserie C.P.M., company assigned to the tax number BE06664276123. The company Carrosserie C.P.M. is located at the address: Chauss茅e de Mons 159; 7060; Soignies. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 107,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 742,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Automobile-body repair. Products created in Carrosserie C.P.M. were not found.
The main activity of Carrosserie C.P.M. is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Carrosserie C.P.M. is not available. You also can look at reviews of Carrosserie C.P.M., open positions, location of Carrosserie C.P.M. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Carrosserie C.P.M., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Carrosserie C.P.M., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Carrosserie C.P.M., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Carrosserie C.P.M., employees, financial statistics.