Car Service Hollevoet

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • Car Service Hollevoet
Private companiesTextile Mill Products • Car Service Hollevoet

Contactgegevens Car Service Hollevoet: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Car Service Hollevoet: address, phone, fax, email, website, opening hours

Car Service Hollevoet

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Driekoningenstraat 92; 8820; Torhout, België

Telefoon (phone): 050 21 74 70 (+32-050 21 74 70) 050 21 74 70 (+32-050 21 74 70)

Fax (fax): +32 (4) 395-34-72 +32 (4) 395-34-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Car Service Hollevoet: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Car Service Hollevoet"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Car Service Hollevoet"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Car Service Hollevoet, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Car Service Hollevoet. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Car Service Hollevoet, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Car Service Hollevoet. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Car Service Hollevoet
Products information Car Service Hollevoet

BTW identificatienummer (tax): BE01417480468
Ondernemingsnummer: 6498382568
Hoofdstad (capital): 108,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 207,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Car Service Hollevoet zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile-body repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Car Service Hollevoet
(Get full report from official database of BE for Car Service Hollevoet)

Aanvulling soorten activiteiten voor Car Service Hollevoet
Addition kinds of activities for Car Service Hollevoet

525101. Gereedschap | Tools
10310100. Loodertsmijnen | Lead ores mining
17719904. Stichting en voetondernemer | Foundation and footing contractor
26210504. Poster papier | Poster paper
26550000. Vezelbakjes, drums en soortgelijke producten | Fiber cans, drums, and similar products
27910104. Typografische samenstelling, voor de drukkerij | Typographic composition, for the printing trade
30890504. Pontoons, nonrigid: kunststoffen | Pontoons, nonrigid: plastics
35590404. Petroleumraffinaderij apparatuur | Petroleum refinery equipment

Werken bij Car Service Hollevoet: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Car Service Hollevoet: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Car Service Hollevoet. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Car Service Hollevoet. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektriciens (m/v) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SEA-INVEST

    Type: Vervanging brugpensioen

    GST NV maakt deel uit van de groep Sea-Invest NV. Sea-Invest, met hoofdkantoor in Gent, is één van de grootste overslagbedrijven van bulkgoederen en fruit in de wereld en telt ondertussen meer dan 2500 medewerkers. Voor ons bedrijf GST NV, gelegen te Gent (Desteldonk), zijn we op zoek naar een flexibele en gemotiveerde medewerker met gevoel voor verantwoordelijkheid. Uw taken bestaan uit het onderhoud van de verschillende installaties op de terminal (havenkranen, transportbanden,...) U staat in voor het opsporen en herstellen van elektrische pannes. De functie bevat een zeer gevarieerde waaier aan werkzaamheden, naast het elektrisch onderhoud helpt u mee met het algemeen onderhoud en een efficiënte werking van de terminal. Elke dag is anders aan de haven.

  • Schilder Pontons/schepen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aangenaam familiebedrijf dat gespecialiseerd is in scheepsherstellingen zijn we op zoek naar iemand die instaat voor het schilderen van de schepen en de pontons. Als hier niet voldoende te doen is, of het weer laat dit niet toe zal je ook gevraagd worden om af en toe wat onderhoudswerken te doen.

  • Technisch vertegenwoordiger (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je komt bij voorkeur uit de sector en heeft de nodige ervaring op zak hetzij door plaatsing van de buitenschrijnwerk door technisch tekenaar of door een eerdere verkoopgeschiedenis. Je staat in voor de opmaak van offertes en de opvolging ervan klantenbezoek en opmeting van het aangeboden product.

  • ORDERPICKER DAGPLOEG - WOMMELGEM (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Wommelgem zijn we op zoek naar gemotiveerde en ervaren orderpickers. Jouw taken zullen bestaan uit het klaarzetten van de bestellingen d.m.v. een scanner en een elektrische transpalet.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Herent en omgeving

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lemberge (LEMBERGE)

    Regio: LEMBERGE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Arbeider tuinaanleg en onderhoud (TESTELT)

    Regio: TESTELT

    Bedrijf: TUINEN PEETERS

    Type: Vaste Job

    Je werkt met klinkers, boordplaten, hout en natuursteen om het ontworpen plan zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren. Beplanting en snoeiwerk verzorg je volgens het seizoen en met de nodige zorgen. Aanleggen en onderhoud van tuinen.

  • Ervaren Carrossier (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je wordt als Koetswerkhersteller... Tewerkgesteld bij een gerenommeerd carosseriebedrijf in Antwerpen. Wij zoeken ervaren Carrossiers (monteurs en demonteurs, voorbewerkers, plaatbewerkers en spuiters – m/v). Onze klanten hebben steeds behoefte aan geschoolde Koetswerkherstellers die hun ervaring willen inzetten in een team van enthousiaste vakmensen.

  • Lasser monteur (M/V) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: LAG TRAILERS

    Type: Vaste Job

    LAG Trailers heeft zijn hoofdzetel te Bree waar momenteel ca. 420 ervaren vakmensen tewerkgesteld zijn. Het bedrijf ontstond in 1947 en is al gedurende 70 jaar een stabiele werkplaats voor gemotiveerde werknemers. LAG biedt een ruim assortiment opleggers aan, met de focus op tankwagens en intermodale producten. Het bedrijf is Benelux marktleider in bulkopleggers en brandstofopleggers. Bulkcontainers, containerchassis, kipcontainerchassis, kippers en algemene opleggers vervolledigen het aanbod. LAG onderscheidt zich van de markt dankzij een zeer uitgewerkte en klantgerichte service. Mede door de sterke groei, zoekt het bedrijf extra ondersteuning in de functie van een: lasser monteur met volgende taken: Je monteert, op basis van technische tekeningen en plannen, onderdelen van industriële voertuigen (Tankwagens RVS en aluminium, Tankcontainers aluminium) en last deze constructies met de halfautomaat Monteren en/of lassen in en rond de tankwagens Tankwagen verplaatsen met behulp van een loopbrug Eenvoudige maar ook complexere taken kunnen uitvoeren Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt kunnen uitvoeren

  • Management Assistant (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Als Management Assistant zal je een belangrijke rol spelen in de dagelijkse organisatie en ondersteuning van je Partners. Je kan terechtkomen op de Consulting, Risk Advisory of Tax afdeling volgens je competenties en voorkeur. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de klanten, collega’s en leveranciers. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je staat in voor het agendabeheer van de partner; - Je plant vergaderingen in; - Je organiseert team events en meetings (locatie, catering, parking,...); - Je staat in voor het boeken van vluchten, hotels, wagens en regelt de essentiële reisdocumenten; - Je bent verantwoordelijk voor een feilloze administratieve opvolging; - Je behandelt inkomende en uitgaande e-mails en correspondentie; - Je maakt documenten en presentaties op; - Je staat in voor het klasseren van documenten; - Je kijkt de lay-out en de spelling na van dossiers, bereidt het administratieve deel van proposals voor en zorgt dat deze op tijd worden ingediend.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Chef De Partie (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Assisteren van keukenverantwoordelijke • Kennis van snijtechnieken • Meewerken aan bereidingen • Assisteren bij alle keukenactiviteiten • Waarborgen van kwaliteit en smaak • Respecteren van keukenwetten • Degelijke productkennis

Zoek naar antwoorden van Car Service Hollevoet in sociale netwerken
Look for responds of Car Service Hollevoet in social networks

Lees alle opmerkingen voor Car Service Hollevoet. Laat een reactie achter voor Car Service Hollevoet. Car Service Hollevoet bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Car Service Hollevoet. Leave a respond for Car Service Hollevoet. Car Service Hollevoet on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Car Service Hollevoet op de google maps. Adres en contacten Car Service Hollevoet
Location of Car Service Hollevoet on the google maps. Address and contacts of Car Service Hollevoet

Andere gerelateerde bedrijven als come Car Service Hollevoet Car Service Hollevoet: T.C.Iris | Goffings W | Multi-Cut | A BRUWIER | RONNY'S FRUIT

Other related companies as Car Service Hollevoet: T.C.Iris | Goffings W | Multi-Cut | A BRUWIER | RONNY'S FRUIT

Car Service Hollevoet is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Car Service Hollevoet, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01417480468. Het bedrijf Car Service Hollevoet bevindt zich op het adres: Driekoningenstraat 92; 8820; Torhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 108,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 207,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Automobile-body repair. Producten gemaakt in Car Service Hollevoet zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Car Service Hollevoet is Textielmolenproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Car Service Hollevoet is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Car Service Hollevoet, openstaande posities, locatie van Car Service Hollevoet op de kaart.

Car Service Hollevoet is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Car Service Hollevoet, company assigned to the tax number BE01417480468. The company Car Service Hollevoet is located at the address: Driekoningenstraat 92; 8820; Torhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 108,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 207,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Automobile-body repair. Products created in Car Service Hollevoet were not found.
The main activity of Car Service Hollevoet is Textile Mill Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Car Service Hollevoet is not available. You also can look at reviews of Car Service Hollevoet, open positions, location of Car Service Hollevoet on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Car Service Hollevoet, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Car Service Hollevoet, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Car Service Hollevoet, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Car Service Hollevoet, employees, financial statistics.