Boussu Motor SPRL

Contactgegevens Boussu Motor SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Boussu Motor SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Boussu Motor SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Valenciennes 459; 7300; Boussu, België

Telefoon (phone): 065 78 45 25 (+32-065 78 45 25) 065 78 45 25 (+32-065 78 45 25)

Fax (fax): 065 78 45 25; 065 77 92 80 (+32-065 78 45 25; 065 77 92 80) 065 78 45 25; 065 77 92 80 (+32-065 78 45 25; 065 77 92 80)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Boussu Motor SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Boussu Motor SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Boussu Motor SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Boussu Motor SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Boussu Motor SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Boussu Motor SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Boussu Motor SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Boussu Motor SPRL
Products information Boussu Motor SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02612518310
Ondernemingsnummer: 2673767089
Hoofdstad (capital): 591,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 419,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Garages; Automobile - L.P.G. systems

Product categorie (product category): Automobile-body repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Boussu Motor SPRL
(Get full report from official database of BE for Boussu Motor SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Boussu Motor SPRL
Addition kinds of activities for Boussu Motor SPRL

204602. Maïsolieproducten | Corn oil products
14810102. Mijnverkenning, nonmetallic mineralen | Mine exploration, nonmetallic minerals
20320304. Kippenbouillon: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chicken broth: packaged in cans, jars, etc.
28190903. Calciumverbindingen en zouten, anorganisch, nec | Calcium compounds and salts, inorganic, nec
35939901. Vloeistofvermogen actuatoren, hydraulisch of pneumatisch | Fluid power actuators, hydraulic or pneumatic
50920000. Speelgoed en hobbyartikelen en benodigdheden | Toys and hobby goods and supplies

Werken bij Boussu Motor SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Boussu Motor SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Boussu Motor SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Boussu Motor SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - VERVOER HOOGTEWERKERS (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een job als chauffeur CE? En wil je werken voor een stabiel bedrijf regio Wetteren?                                          Dan hebben wij momenteel een interessante aanbieding! Want wij zoeken namelijk een CHAUFFEUR CE voor het vervoer van hoogtewerkers en aanverwante toestellen. Je krijgt op voorhand een ritschema door en gaat deze volgens een goed haalbaar tijdschema opvolgen. Je laadt en lost deze toestellen, rekening houdend met de geldende veiligheidsnormen.

  • Mig/Mag Lasser (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature Mig/Mag lasser krijg je heel wat taken toegewezen. Onderstaande taken zal jij uitvoeren: planlezen op maat lassen van diverse metaalconstructies

  • Tuinarbeider (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een tuinbouwbedrijf regio Pittem zoeken wij dringend EEN TUINARBEIDER (M/V) Functie - planten van bomen, hagen, tuinplanten, struiken en zaaien van gras - het maken van tuinelementen zoals : paden , terrassen, vijvers en afsluitingen - het snoeien en trimmen van bomen, struiken en hagen - het plaatsen van plantsteunen en plantbescherming - het rollen, maaien en verticuleren van gazons en afsteken van graskanten - het onderhouden van tuinen : vb opruimen van bladeren, sneeuw en afval verwijderen, water geven, onkruid wieden - het onderhouden en repareren van tuingereedschap en uitrusting

  • Huishoudhulp regio De Pinte/ Drongen (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Stevoort (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Student productiemedewerker (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Adient te Assenede zoekt jou! Als toeleverancier voor de automotive sector assembleert Adient in opdracht van diverse grote automerken kwaliteitsvolle zetels.

  • Bijverdiener te Aalter; avondploeg (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je bent op zoek naar een bijverdienste en kan op wekelijkse basis werken. Je staat in voor het manueel laden en lossen van pakketten tot 30kg. Je hebt de verantwoordelijkheid dat deze op een vlotte manier verhandeld worden. Je werkt in de avondploeg en werkt dagelijks van 20h-00h. Heb je interesse? Aarzel niet om ons te contacteren! Goederenbehandeling data input Laden/lossen Stapeling in de hoogte

  • Jobstudenten Alma restaurants (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ALMA Studentenrestaurants en Catering

    Type: Studentenjob

    Ben jij een enthousiaste student? Steek jij graag de handen uit de mouwen? En wil jij graag een extra centje bijverdienen? Dan zijn wij op zoek naar jouw hulp! Kan je één of meerdere dagen per week werken? Werk je liever met flexibele uren? Bij Alma kan het allemaal. Wij bieden je een divers aanbod aan taken... Je kan vlot de kassa bedienen, je staat in voor de afwas, je bereidt verschillende verse broodjes of je voorziet de klanten van een overheerlijke maaltijd achter het buffet. Aarzel dan niet en stel je kandidaat !

  • CALCULATOR BOUWWERKEN - Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als Calculator word je ingezet in een team verantwoordelijk voor het opmaken van aanbestedingsdossiers en ben je en spilfiguur binnen de onderneming. Je staat in voor de prijscalculatie en de volledige aanbesteding. Voor het tijdig en correct opmaken van het dossier analyseer je de lastenboeken, de uitvoeringsmethodes en de plannen van het project Je vraagt offertes op bij mogelijke leveranciers en onderaannemers Je geeft een optimaal antwoord op de technische en administratieve eisen van het bestek. Je wordt betrokken bij de verder onderhandelingen na het indienen van het bestek, bij het goedkeuren van de aanbesteding verzeker je de overdracht naar de uitvoering

  • Lassers (SCHENDELBEKE)

    Regio: SCHENDELBEKE

    Bedrijf: bvba db welding

    Type: Vaste Job

    Onze lassers werken bij verschillende klanten Wat houd de job in: Je taak bestaat uit zowel laswerk (tig, mig-mag, halfautomaat, elektrode..) als montagewerk. Plan kunnen lezen, weten welke materialen nodig zijn voor de te doene laswerken Tevens kan je ingeschakeld worden voor onderhoudswerken. Welke kwaliteiten moet je bij ons hebben als lasser? Als lasser moet je vooral veilig werken, flexibel, representatief en betrouwbaar zijn. Maar ook willen wij stiptheid, motivatie. Tot slot is het niet onbelangrijk om over goede communicatievaardigheden te beschikken, dit zowel om zelfstandig te werken alsook met collega's. Welke diploma’s heb je nodig Lascertificaten vereist. Als je voldoende 'hands-on ervaring' op de werkvloer kunt voorleggen en kunt aantonen dat je over de bovenvermelde kwaliteiten beschikt, maak je ook veel kans om een job als lasser in de wacht te slepen. Ook helpen wij jou graag te doen groeien, dit in een bedrijf waar we niet enkel als collega's werken, maar meer werken als '1 grote familie' Zin gekregen om je kans te wagen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

  • Gemotiveerde hulpontkister (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken dringend een hulpontkister Onze klant is actief als handelaar in bouw- en afwerkingsmaterialen; Taken: Je maakt bekistingsstukken los en je maakt ze schoon Je ruimt de tafels af door het overblijvend beton en de lijmresten los te maken Je helpt de ontkister als dit nodig is Je legt het ijzer en andere producten klaar en je zorgt voor een propere werkruimte

  • English language trainer (company - sector: SW engineering) (m/w) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL Language Centres (www.cll.be), founded by the Catholic University of Louvain (UCL), is a Belgian Institute for ongoing language training. For over 30 years CLL has organised language courses for companies, public institutions, adults, as well as kids and teens. CLL offers 37 languages and collaborates with over 600 qualified trainers.*******CLL is looking for an English language trainer to provide courses in a company (sector: software engineering and space systems). = = > 1 full day of teaching (4 smalls groups - Tuesdays from 9am until 4:15pm) - You will lead in-company courses that focus on business English in a professional context (business and professional needs, practice of the oral aspects of the language, grammatical refreshment) - You will coach and motivate learners in their learning path - You will ensure lessons are based on communicative activities that focus on speaking, oral expression and interaction

Zoek naar antwoorden van Boussu Motor SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Boussu Motor SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Boussu Motor SPRL. Laat een reactie achter voor Boussu Motor SPRL. Boussu Motor SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Boussu Motor SPRL. Leave a respond for Boussu Motor SPRL. Boussu Motor SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Boussu Motor SPRL op de google maps. Adres en contacten Boussu Motor SPRL
Location of Boussu Motor SPRL on the google maps. Address and contacts of Boussu Motor SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Boussu Motor SPRL Boussu Motor SPRL: JACQUELINE SAUSSU | GOLFCLUB BEVEREN | Bornebeek | Reynaert R & Kinders NV | DIANE

Other related companies as Boussu Motor SPRL: JACQUELINE SAUSSU | GOLFCLUB BEVEREN | Bornebeek | Reynaert R & Kinders NV | DIANE

Boussu Motor SPRL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Boussu Motor SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02612518310. Het bedrijf Boussu Motor SPRL bevindt zich op het adres: Rue de Valenciennes 459; 7300; Boussu. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 591,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 419,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Automobile-body repair. Lijst met producten zijn Garages; Automobile - L.P.G. systems.
De hoofdactiviteit van Boussu Motor SPRL is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Boussu Motor SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Boussu Motor SPRL, openstaande posities, locatie van Boussu Motor SPRL op de kaart.

Boussu Motor SPRL is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Boussu Motor SPRL, company assigned to the tax number BE02612518310. The company Boussu Motor SPRL is located at the address: Rue de Valenciennes 459; 7300; Boussu. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 591,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 419,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Automobile-body repair. List of products are Garages; Automobile - L.P.G. systems.
The main activity of Boussu Motor SPRL is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Boussu Motor SPRL is not available. You also can look at reviews of Boussu Motor SPRL, open positions, location of Boussu Motor SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Boussu Motor SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Boussu Motor SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Boussu Motor SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Boussu Motor SPRL, employees, financial statistics.