BIESMANS CARROSSERIE

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • BIESMANS CARROSSERIE
Private companiesFurniture and Fixtures • BIESMANS CARROSSERIE

Contactgegevens BIESMANS CARROSSERIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BIESMANS CARROSSERIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BIESMANS CARROSSERIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrielaan 27; 3730; Hoeselt, België

Telefoon (phone): 089 41 22 68 (+32-089 41 22 68) 089 41 22 68 (+32-089 41 22 68)

Fax (fax): 089 41 22 68; 089 41 22 71 (+32-089 41 22 68; 089 41 22 71) 089 41 22 68; 089 41 22 71 (+32-089 41 22 68; 089 41 22 71)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BIESMANS CARROSSERIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BIESMANS CARROSSERIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BIESMANS CARROSSERIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BIESMANS CARROSSERIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BIESMANS CARROSSERIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BIESMANS CARROSSERIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BIESMANS CARROSSERIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BIESMANS CARROSSERIE
Products information BIESMANS CARROSSERIE

BTW identificatienummer (tax): BE05782073974
Ondernemingsnummer: 5267639160
Hoofdstad (capital): 350,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 283,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Garages

Product categorie (product category): Automobile-body repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BIESMANS CARROSSERIE
(Get full report from official database of BE for BIESMANS CARROSSERIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BIESMANS CARROSSERIE
Addition kinds of activities for BIESMANS CARROSSERIE

355601. Zuivelindustrie | Dairy and milk machinery
382903. Surveying en drafting apparatuur | Surveying and drafting equipment
502101. Kantoor- en openbare bouwmeubilair | Office and public building furniture
15319900. Operatieve bouwers, nec | Operative builders, nec
20979902. Ijsblokjes | Ice cubes
22950200. Kunststofcoating of stoffen | Plastic coated yarns or fabrics
23819905. Veters, geweven of gebreid: gemaakt van aangekochte materialen | Mittens, woven or knit: made from purchased materials
38290202. barografen | Barographs
38410415. retractors | Retractors
50130114. Verwarmers, motorvoertuig | Heaters, motor vehicle

Werken bij BIESMANS CARROSSERIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BIESMANS CARROSSERIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BIESMANS CARROSSERIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BIESMANS CARROSSERIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker Labo M/V (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Diepgevroren pulpstalen van op de proefvelden worden op verschillende parameters gemeten en geanalyseerd, dit gebeurt hoofdzakelijk machinaal. -        2 toestellen, bediend door 3 personen x 2 ploegen = 6 interimkrachten -        Voorbereiden van de stalen, oplossingen maken, aflossen bij de machines door 1 persoon x 2 ploegen = 2 interimkrachten -        Vaste test die moet gebeuren op alle stalen

  • Werkvoorbereider (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de Gentse haven zijn we op zoek naar een werkvoorbereider, in het kader van veelzijdige technische projecten. Deze projecten zijn hoofdzakelijk van mechanische en lastechnische aard, die dienen uitgevoerd en opgevolgd te worden volgens de voorgeschreven normen. De opvolging en de actualisatie van databanken met referenties, stuklijsten, ... superviseren Voorraadbeheer en de bevoorrading van werkplaatsen, productielijnen en machines superviseren Productietijd en productiekosten evalueren en becijferen Prijsstandaarden en prijsopgaven bepalen Je doet de werkvoorbereiding samen en in opdracht van de klant Je verzamelt alle data en zorgt voor een efficiënte en correcte uitvoering Je maakt lastenboeken op Je volgt de bestellingen van het materiaal op Je kan offertes calculeren Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in de Gentse haven, opgericht in 1992 is een industriële totaalleverancier . Het bedrijf is turn key leverancier van op- en overslag installaties en transportsystemen voor de bulk handling en recycling industrie.

  • Monteur staalconstructies (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Hamont is één van de belangrijkste Europese bedrijven op het gebied van hoogwaardige staalconstructies. Door hun enorme knowhow en het toepassen van de hoogste kwaliteitsstandaards zoeken onze ingenieurs iedere keer opnieuw de grenzen op van staal in internationale projecten. Hierdoor is CSM in staat om de meest ingewikkelde en technisch hoogstaande projecten in domeinen als hoogbouw, bruggen, pretparkattracties, architectonische en industriële constructies, tot een goed einde te brengen. Om al deze projecten mee tot een goed einde te brengen, zijn we momenteel op zoek naar een montagemedewerker/monteur.

  • Orderpicker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wommelgem zoeken we gedreven orderpickers / receivers / verpakkers. Je staat in voor het klaarmaken van bestellingen. orderpick inpak Je werkt in daguren van maandag tot vrijdag. Het is zeer belangrijk dat je nauwkeurig werkt zodat je de juiste producten uit het magazijn haalt en klaarmaakt voor verzending (labels checken).

  • Huishoudhulp regio Beernem - voltijds / deeltijds (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Beernem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten.

  • Huishoudhulp met dienstencheques - net@werk - Dikkebus (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: NETATWERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ons team van ruim 100 werknemers versterken? Kook je graag? Sta je graag in voor het onderhoud van woningen? Hou je van sociaal contact? Dan is dit je nieuwe uitdaging want Net'antwerk is op zoek naar je ! Wij zijn een heel betrouwbare werkgever. Binnen ons bedrijf is er een open communicatie. In ons bedrijf is er GEEN personeelsverloop. Lees ons aanbod en voordelen hieronder. Wij bieden je een planning op maat (uren zijn bespreekbaar), maaltijdcheques, kilometervergoeding, aangepaste werkkledij, begeleiding op maat... aan. Mail je cv vandaag nog uw CV naar: [email protected]

  • Studentenjob verkoop supermarkt - Nijlen - avondwerk en/of weekendwerk (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die minstens 18 jaar is en wil je graag in de verkoop werken? Dan hebben wij misschien wel dé ideale studentenjob voor jou. Voor een supermarkt in Nijlen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die mee zal werken in de winkel. Je staat in voor: verkoop, kassawerk, aanvullen van de rekken, sorteren van de producten,... Je werkt doorheen de week (vb. avonduren na school, of op woensdagnamiddag) of tijdens het weekend (zaterdag/en of zondag).

  • Student als voedingsassistent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Studentenjob

    Als Voedingsassistente help je bij het rondbrengen van de maaltijden naar de patiënten. Je controleert of de maaltijden overeenkomen met de noden van de patiënten die je kan terugvinden in de patiëntenfiche. Tijdens de schoolvakanties wordt je ook ingezet om te helpen bij de verzorging.

  • winkelbediende weekend (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een drukbezocht benzinestation, zijn we op zoek naar een extra medewerker voor het weekend. Je kan je vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Je start 's morgens vroeg met het afbakken van koeken en desserts. je rekent ook af met de klanten, je vult de artikelen in de winkel aan en zorgt er voor dat de winkel er netjes bij ligt. Er wordt niet verwacht dat je helpt bij het tanken.

  • Student 1 dag/week of herfstvakantie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een houtverwerkend bedrijf regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een student. Je zal instaan voor het maken van pakketten van vijzen en bouten.

  • Operator volcontinu - Chemische sector- Directe aanwerving (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je staat aanvankelijk in voor het inpakken, controleren en wegzetten met de heftruck van de afgewerkte producten. Daarnaast krijg je ook een opleiding om de bediening van verschillende machines onder de knie te krijgen met als einddoel om in de controlekamer als operator aan de slag te gaan. Dit in een volcontinu systeem: 4ploegen - hiertegenover staan extra compensatiedagen en een aantrekkelijk salaris Je bent bereid interne en externe opleidingen te volgen om verder opgeleid te worden tot operator/beeldschermoperator. Werkregime: 7 dagen in de nacht, 3 dagen thuis; 7 dagen in de vroege ploeg en 2dagen thuis; 7 dagen in de namiddagploeg en 2dagen thuis. Mooie verloning: +20€/u Bedrijfsprofiel: Voor een chemisch bedrijf regio groot Gent, ben ik op zoek naar operatoren die in een volcontinu systeem willen werken.  

  • Grondwerker (regio Zellik) (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enterprises ( www.verstraete-ent.com) is actief in de elektrotechnische sector. Tot de activiteiten behoren werken aan openbare verlichting, telecom, het verlichten van sportvelden, het plaatsen van sfeerverlichting,... Om ons team te versterken, kijken we op dit moment uit naar een grondwerker met rijbewijs B (rijbewijs C is een pluspunt) In deze functie komen onder meer volgende taken aan bod: Je gaat op zoek naar kabels en kabelfouten onder de grond Je herstelt de gevonden fouten onder andere door het maken van een werkput en het plaatsen van moffen Je breekt het voetpad open om bij de nodige kabels te kunnen en herstelt dit terug na de werkzaamheden.

Zoek naar antwoorden van BIESMANS CARROSSERIE in sociale netwerken
Look for responds of BIESMANS CARROSSERIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BIESMANS CARROSSERIE. Laat een reactie achter voor BIESMANS CARROSSERIE. BIESMANS CARROSSERIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BIESMANS CARROSSERIE. Leave a respond for BIESMANS CARROSSERIE. BIESMANS CARROSSERIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BIESMANS CARROSSERIE op de google maps. Adres en contacten BIESMANS CARROSSERIE
Location of BIESMANS CARROSSERIE on the google maps. Address and contacts of BIESMANS CARROSSERIE

Andere gerelateerde bedrijven als come BIESMANS CARROSSERIE BIESMANS CARROSSERIE: AB & Co International SA | CINDY VAN EESVELDE | ROGER PIETERS | FRANKY DIERICKX | Fool Moon

Other related companies as BIESMANS CARROSSERIE: AB & Co International SA | CINDY VAN EESVELDE | ROGER PIETERS | FRANKY DIERICKX | Fool Moon

BIESMANS CARROSSERIE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BIESMANS CARROSSERIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05782073974. Het bedrijf BIESMANS CARROSSERIE bevindt zich op het adres: Industrielaan 27; 3730; Hoeselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 350,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 283,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Automobile-body repair. Lijst met producten zijn Garages.
De hoofdactiviteit van BIESMANS CARROSSERIE is Meubels en uitrustingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BIESMANS CARROSSERIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BIESMANS CARROSSERIE, openstaande posities, locatie van BIESMANS CARROSSERIE op de kaart.

BIESMANS CARROSSERIE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is BIESMANS CARROSSERIE, company assigned to the tax number BE05782073974. The company BIESMANS CARROSSERIE is located at the address: Industrielaan 27; 3730; Hoeselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 350,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 283,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Automobile-body repair. List of products are Garages.
The main activity of BIESMANS CARROSSERIE is Furniture and Fixtures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BIESMANS CARROSSERIE is not available. You also can look at reviews of BIESMANS CARROSSERIE, open positions, location of BIESMANS CARROSSERIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BIESMANS CARROSSERIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BIESMANS CARROSSERIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BIESMANS CARROSSERIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BIESMANS CARROSSERIE, employees, financial statistics.