Berardis & Fils SPRL

Contactgegevens Berardis & Fils SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Berardis & Fils SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Berardis & Fils SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Mathieu de Lexhy 20; 4460; Gr?ce-Hollogne (Gr?ce-Berleur), België

Telefoon (phone): 04 263 63 61 (+32-04 263 63 61) 04 263 63 61 (+32-04 263 63 61)

Fax (fax): 04 247 28 55 (+32-04 247 28 55) 04 247 28 55 (+32-04 247 28 55)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Berardis & Fils SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Berardis & Fils SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Berardis & Fils SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Berardis & Fils SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Berardis & Fils SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Berardis & Fils SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Berardis & Fils SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Berardis & Fils SPRL
Products information Berardis & Fils SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07925506591
Ondernemingsnummer: 2660583496
Hoofdstad (capital): 600,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 347,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Garages; Automobile dealers - Used cars

Product categorie (product category): Automobile-body repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Berardis & Fils SPRL
(Get full report from official database of BE for Berardis & Fils SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Berardis & Fils SPRL
Addition kinds of activities for Berardis & Fils SPRL

011900. Cash korrels, nec | Cash grains, nec
201100. Vleesverpakkingsinstallaties | Meat packing plants
22110804. kaasdoek | Cheesecloth
32610105. Handdoekhouders, glanzend china | Towel bar holders, vitreous china
36489906. Reflectors, voor verlichtingsapparatuur: metaal | Reflectors, for lighting equipment: metal

Werken bij Berardis & Fils SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Berardis & Fils SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Berardis & Fils SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Berardis & Fils SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader/Losser (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: Adecco Onsite Schenker

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DB Schenker te Tisselt (Willebroek) zijn wij dringend op zoek naar enthousiaste Laders/Lossers. Je bent verantwoordelijk voor het stapelen van dozen op paletten. Je werkt op oproepbasis op basis van een 3 ploegen systeem. (vroege, late, nacht)

  • Verkoopsadviseur interieur FT of PT m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verkoopadviseur gezocht voor interieurzaak regio Limburg! Beschik jij over uitstekende communicatieve en commerciële skills? Ben jij een echte initiatiefnemer? Ben je bovendien gebeten door alles wat met inrichting, decoratie en design te maken heeft? Dan is deze job ongetwijfeld ééntje voor jou! Als verkoopsadviseur zorg je ervoor de klanten zich meteen welkom voelen in de winkel. Je maakt hen wegwijs in de toonzaal en stelt de juiste vragen om zo hun specifieke wensen en behoeften te ontdekken. Door jouw uitstekende interieuradvies op maat, slaag je erin om de juiste artikelen te presenteren en aan de man te brengen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem,combineren met andere gezinnen mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken,en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt,dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Tweetalige medewerker webshop (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Vaste Job

    Functie: •U doet de begeleiding van de e-commerce orders. •U bent productspecialist voor de online webshop. •U beantwoordt specifieke vragen van de Franstalige webklanten. •U werkt full time. (5 dagen per week: van maandag tem vrijdag van 08.30 tem 17.00).

  • Productiemedewerk(st)ers staalvlechten 3-ploegen (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: BELTEC

    Type: Vaste Job

    Op de vlechterijafdeling (PTFE-slangen machinaal omvlechten met staaldraad) sta je in voor: Manuele metingen Kwaliteitscontroles Machinebediening In/afstellen van bobijnen Kleine storingen oplossen -...

  • Test & Support Engineer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Optimile

    Type: Vaste Job

    Over ons Optimile is een Gents softwarebedrijf dat Mobiliteit-als-een-dienst aanbiedt. Het innovatieve MaaS (Mobility-as-a-Service)-concept, ligt aan de grondslag van het bedrijf. MaaS zorgt ervoor dat gebruikers overstappen van persoonlijke transportmiddelen naar mobiliteitsoplossingen die aangeboden worden als een dienst. Door alle mobiliteitsoplossingen te combineren in één app, kunnen klanten van het ene transportmiddel naar de andere overschakelen en worden ze zo geïnformeerd over de meest efficiënte, economische of ecologische manier om hun eindbestemming te bereiken. Optimile creëert een innovatief product in een nieuwe markt en internationale context. We bieden onze software (zoals een platform, app, …) niet alleen white-labeled aan externe partijen, tevens bestaat er ons eigen merk ‘Mobiflow’. Via dit merk lanceren we onze mobiliteitsdienst op de Belgische markt. Hoe zal je werkdag eruit zien? U bent de sleutelpersoon voor het beheren, testen en meten van de functionaliteiten in front-end systemen zoals het webplatform en de mobiele applicatie De klanten van Optimile ondersteunen en de klanten van Mobiflow helpen bij technische problemen Evalueren van onze producten en waardevolle feedback geven aan het ontwikkelteam om onze dienstverlening te optimaliseren Het delen van onze verworven kennis door onze interne documentatie regelmatig bij te werken

  • Junior Front-end Superman (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: aariXa

    Type: Vaste Job

    Ben je pas afgestudeerd, enthousiast en ambitieus? Kom ons team versterken! aariXa mikt naar de sterren en we hebben jou nodig om ons daar te krijgen! Je werkt supermangewijs als consultant voor de top 500 bedrijven van België. Je klant tevreden houden, dat is je doel. Je missie? Het team van front-end developers inspireren en hen naar een hoger niveau tillen. aariXa is jouw JOR-EL Opgestart in 2005 is aariXa ondertussen een groeiend bedrijf dat stabiliteit en kwaliteit verkiest boven kwantiteit. Met als focus front-end, .NET en Java technologieën, bepalen en optimaliseren we zowel oplossingen voor KMO’s als voor grote, internationale bedrijven. “ Je bent niet gewoon een nummer” is onze belangrijkste waarde. “Niet enkel mooi, maar praktisch.” Een responsive ontwerp is uiterst belangrijk. Ervaring met cross-browser en cross-platform zijn daarom je basis skills.

  • Ontwerper machines met 3D inzicht (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant kijken we uit naar een ontwerper met inzicht binnen 3D-ontwerp. Samen met een team van collega's sta je in voor het mechanisch ontwerp van machines en installaties. Op termijn zal je instaan voor de opvolging van je eigen projecten van A tot Z.

  • International Sales Spaanse markten | W-Vl (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: STERKERAVEN

    Type: Vaste Job

    Nederlands, maar vooral Spaans en Engels zijn de talen die je moet kennen om succesvol binnen deze wereld van interieur(architectuur) te gedijen. Je hebt al een stevige rugzak vol opgedane internationale saleservaring. Frequent reizen vind je geen probleem. En voor de rest beantwoord je aan alle aspecten van onze Sterke Raaf.

  • Werkvoorbereider / technisch tekenaar (3D) metaalsector (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Jouw hoofdtaak bestaat uit de opmaak van uitvoeringstekeningen van metalen onderdelen en verschillende metaalconstructies, dit op basis van schetsen en modellen. Om dit te realiseren maak je vooral gebruik van 3D-ontwerpsoftware (CREO / Spaceclaim), maar ook van enkele 2D toepassingen (ME10) Rekening houdend met de interne productiemogelijkheden ga je tekeningen en plannen omzetten in productielijsten en bruikbare werkplaats-tekeningen Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van de productie Je vormt het directe aanspreekpunt voor de klanten Werfinspecties uitvoeren behoort eveneens tot jouw takenpakket Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische KMO actief binnen de metaalverwerkende industrie, hun specialiteit is voornamelijk las- laser en plaatwerk.

  • Logopedist(e) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: OP WIELTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandelen van kinderen met taal- spraak- en leermoeilijkheden.

  • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Vlaamse Ardennen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1654061-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

Zoek naar antwoorden van Berardis & Fils SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Berardis & Fils SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Berardis & Fils SPRL. Laat een reactie achter voor Berardis & Fils SPRL. Berardis & Fils SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Berardis & Fils SPRL. Leave a respond for Berardis & Fils SPRL. Berardis & Fils SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Berardis & Fils SPRL op de google maps. Adres en contacten Berardis & Fils SPRL
Location of Berardis & Fils SPRL on the google maps. Address and contacts of Berardis & Fils SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Berardis & Fils SPRL Berardis & Fils SPRL: Goddeeris | K.I.H. | VAN ROYEN RAOUL | VERITAS | DANNY LAPEERE

Other related companies as Berardis & Fils SPRL: Goddeeris | K.I.H. | VAN ROYEN RAOUL | VERITAS | DANNY LAPEERE

Berardis & Fils SPRL is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Berardis & Fils SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07925506591. Het bedrijf Berardis & Fils SPRL bevindt zich op het adres: Rue Mathieu de Lexhy 20; 4460; Gr?ce-Hollogne (Gr?ce-Berleur). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 600,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 347,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Automobile-body repair. Lijst met producten zijn Garages; Automobile dealers - Used cars.
De hoofdactiviteit van Berardis & Fils SPRL is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Berardis & Fils SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Berardis & Fils SPRL, openstaande posities, locatie van Berardis & Fils SPRL op de kaart.

Berardis & Fils SPRL is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Berardis & Fils SPRL, company assigned to the tax number BE07925506591. The company Berardis & Fils SPRL is located at the address: Rue Mathieu de Lexhy 20; 4460; Gr?ce-Hollogne (Gr?ce-Berleur). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 600,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 347,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Automobile-body repair. List of products are Garages; Automobile dealers - Used cars.
The main activity of Berardis & Fils SPRL is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Berardis & Fils SPRL is not available. You also can look at reviews of Berardis & Fils SPRL, open positions, location of Berardis & Fils SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Berardis & Fils SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Berardis & Fils SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Berardis & Fils SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Berardis & Fils SPRL, employees, financial statistics.