JB MOTORSPORT

Contactgegevens JB MOTORSPORT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JB MOTORSPORT: address, phone, fax, email, website, opening hours

JB MOTORSPORT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zwaaikomstraat 1; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 25 01 54 (+32-051 25 01 54) 051 25 01 54 (+32-051 25 01 54)

Fax (fax): +32 (61) 393-87-45 +32 (61) 393-87-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JB MOTORSPORT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JB MOTORSPORT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JB MOTORSPORT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JB MOTORSPORT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JB MOTORSPORT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JB MOTORSPORT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JB MOTORSPORT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JB MOTORSPORT
Products information JB MOTORSPORT

BTW identificatienummer (tax): BE09483917236
Ondernemingsnummer: 8044433593
Hoofdstad (capital): 769,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 840,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Garages

Product categorie (product category): Automobile racing and accessories

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JB MOTORSPORT
(Get full report from official database of BE for JB MOTORSPORT)

Aanvulling soorten activiteiten voor JB MOTORSPORT
Addition kinds of activities for JB MOTORSPORT

221199. Breedgeweven stofmolens, katoen, nec | Broadwoven fabric mills, cotton, nec
563200. Accessoires voor vrouwen en specialiteiten | Women's accessory and specialty stores
22580000. Kant- en warpbreedtefabrieken | Lace and warp knit fabric mills
33410204. Silver smelting en raffinage (secundair) | Silver smelting and refining (secondary)
37110301. Amfibische motorvoertuigen, assemblage van | Amphibian motor vehicles, assembly of
54319900. Groenten- en fruitmarkten, nec | Fruit and vegetable markets, nec
92110400. Courts, niveau van overheid | Courts, level of government

Werken bij JB MOTORSPORT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JB MOTORSPORT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JB MOTORSPORT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JB MOTORSPORT. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur / plaatser industriebouw (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt op verplaatsing als monteur in de industriebouw, dit houdt in dat je samen met de ploeg de ruwbouw zet van de gebouwen alsook de dakconstructies.

  • Teamleider Verpakking Vaste Nacht M/V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de dagelijkse organisatievan de activiteiten van een groep arbeiders (10-15 mensen) in het verpakkingsproces en ziet toe op het naleven van planning en kwaliteit van het werk Je helpt bij technische interventies, onderhoud en herstellingen Je staat in voor de orde en netheid van de werkomgeving Je stuurt een groep mensen aan om een efficiënte verpakking van producten te realiseren

  • Magazijnarbeider - 2 ploegen (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende unit in de Waaslandhaven ben ik op zoek naar gemotiveerde magazijniers.  Je takenpakket kan bestaan uit:  Instaan als handlanger bij de verbulking Ondersteunen bij het labelen en bestickeren van zakkengoed Herstellen van palletten  Onderhoud binnen het magazijn  Schrikt zwaar werk jou niet af? Wil jij graag werken? Solliciteer dan snel! 

  • Jobstudent kippenkraam (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar job tijdens het weekend? Dan is dit misschien iets voor jou! Voor een kippenkraam in de regio van Houthulst zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent op zondag! Takenpakket: helpen bij verkoop van kippen op de markt opkuisen van kippenkraam

  • Student magazijn Zulte (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

    Type: Studentenjob

    Voor TNT te Zulte zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die willen werken in de avondploeg. Je zal werken als magazijnier, en dit tussen 17u en 21u. Taken: ° Het laden/lossen van pakketten op transportband ° Het uitsorteren van pakketten (tot 30kg) ° Het scannen en labelen van dozen/ documenten ° Het magazijn op orde houden

  • Student verkoopster (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een weekend job als student? Ben je op zoek naar de lekkerste job? Zoek dan niet verder want die hebben wij voor u.! Taken: - de klanten bedienen - aanspreekpunt van de klanten - kassawerk - bakkerij proper houden

  • Studierelevante bijbaan IT - regio Waregem (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat binnen bedrijf in voor het implementeren van maintenance KPI's in PowerBI. Concreet doe je dit door volgende taken: Definiëren van de data sets uit verschillende systemen. Aanmaken van de rapporten in PowerBI Samen overleggen met onderhoud en/of productie om de nodige data aan te vullen of de kwaliteit te verbeteren.

  • Tractorbestuurders CE - landbouwsector (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: BUYSSE GEERT

    Type: Vaste Job

    Ons kleine familiebedrijf zoekt tractorbestuurders met aanhangwagen. Je taak bestaat voor 95% uit grondverzet. Op de werven staat je ook in voor het contact met de klanten. Je komt terecht in een boerderij omgeving, dus het is wel belangrijk dat je enige voeling met de landbouwsector hebt.

  • Logopedist (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LOGOPEDIE & ADVIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Logopedie & Advies breidt uit en is op zoek naar een bekwame, enthousiaste logopedist met een groot hart voor de patiënten.

  • Tweetalig commercieel vastgoedtalent regio Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de groei van ons Dewaele kantoor in Brussel zijn we op zoek naar een enthousiaste vastgoedmakelaar om het team te vervoegen. Is dit jouw droomjob? Als commercieel talent maak je jou thuis in de regio van Brussel: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop en te huur uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

  • Architecte Conception expérimenté(e) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FAST FORWARD ARCHITECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ce que nous recherchons avant tout, un(e) chouette collègue vous faites partie de la cellule initiation et conception du projet. Cette cellule initialise les projets, travaille sur des concours, définit les budgets, élabore des plans jusqu’au et y compris le permis d’urbanisme quelqu'un qui souhaite donner forme aux écoles, hôpitaux et autres bâtiments publics mais aussi au projets haut de gamme vous travaillez à différentes échelles et envergures (allant de 1,5MIO à 40MIO EUR) vous élaborez des masterplans et des plans de maintenance pour les bâtiments et sites publics, tant en termes de timing, de budgétisation, de phasage, de mesure, de conception et de programme de construction en collaboration avec le maître d’ouvrage un concepteur avec une vision « Fast Forward » de l'architecture, à savoir, ayant une attention pour l'intégration du projet dans le contexte, la qualité spatiale des intérieurs, l’incidence lumineuse, le vieillissement des façades et la robustesse des intérieurs, et ayant une attention pour le dialogue avec le maître d’ouvrage vous rédigez les rapports des réunions avec le maître d’ouvrage vous aidez à la visualisation des concepts en 3D vous êtes responsable pour l’élaboration du matériel de présentation un concepteur qui peut également ajouter une dimension architecturale aux rénovations

  • WERKVOORBEREIDER - MAGAZIJNIER LOSKADE (OPTIE VAST!) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT-AMANDSBERG

    Type: Werfreserve

    Voor een voedingsbedrijf in regio Gent zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider/magazijnier loskade. Je werktzelfstandig in afwisselende ploegen binnen onderstaand takenpakket. Als werkvoorbereider in de vroege ploeg ben je verantwoordelijk voor verschillende taken. - Je bent verantwoordelijk voor het correct aanbrengen van de grondstoffen bij de koks. - Je helpt mee op de loskade: receptioneren van goederen. - Je helpt mee bij de stockopname van frigo's en diepvriezers. - Je haalt de afvalbakken in Low Care leeg. Als magazijnier loskade in de late ploeg ben je ook verantwoordelijk voor verschillende taken. - Je helpt mee op de loskade: receptioneren van de goederen. - Je helpt mee bij kwaliteitscontroles van inkomende goederen. - Je helpt mee bij het beheer van frigo's en diepvriezers. - Je helpt mee bij het wegvoeren van interne afvalcontainers en bewaken van de orde en netheid van het containerpark en diverse loodsen met goederen. Een volledig overzicht van onze vacatures vindt u op http://www.forumjobs.be

Zoek naar antwoorden van JB MOTORSPORT in sociale netwerken
Look for responds of JB MOTORSPORT in social networks

Lees alle opmerkingen voor JB MOTORSPORT. Laat een reactie achter voor JB MOTORSPORT. JB MOTORSPORT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JB MOTORSPORT. Leave a respond for JB MOTORSPORT. JB MOTORSPORT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JB MOTORSPORT op de google maps. Adres en contacten JB MOTORSPORT
Location of JB MOTORSPORT on the google maps. Address and contacts of JB MOTORSPORT

Andere gerelateerde bedrijven als come JB MOTORSPORT JB MOTORSPORT: Gemeentekrediet | SNACKBAR SMOEFELGATJE | FE. KOBE PEARL CO | RS-Classics | Westhof

Other related companies as JB MOTORSPORT: Gemeentekrediet | SNACKBAR SMOEFELGATJE | FE. KOBE PEARL CO | RS-Classics | Westhof

JB MOTORSPORT is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JB MOTORSPORT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09483917236. Het bedrijf JB MOTORSPORT bevindt zich op het adres: Zwaaikomstraat 1; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 769,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 840,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Automobile racing and accessories. Lijst met producten zijn Garages.
De hoofdactiviteit van JB MOTORSPORT is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JB MOTORSPORT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JB MOTORSPORT, openstaande posities, locatie van JB MOTORSPORT op de kaart.

JB MOTORSPORT is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is JB MOTORSPORT, company assigned to the tax number BE09483917236. The company JB MOTORSPORT is located at the address: Zwaaikomstraat 1; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 769,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 840,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Automobile racing and accessories. List of products are Garages.
The main activity of JB MOTORSPORT is Electric, Gas and Sanitary Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JB MOTORSPORT is not available. You also can look at reviews of JB MOTORSPORT, open positions, location of JB MOTORSPORT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JB MOTORSPORT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JB MOTORSPORT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JB MOTORSPORT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JB MOTORSPORT, employees, financial statistics.