RIJSCHOOL HERNE

Contactgegevens RIJSCHOOL HERNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RIJSCHOOL HERNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

RIJSCHOOL HERNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstraat 14B; 1540; Herne, België

Telefoon (phone): 02 396 22 38 (+32-02 396 22 38) 02 396 22 38 (+32-02 396 22 38)

Fax (fax): 02 396 22 38 (+32-02 396 22 38) 02 396 22 38 (+32-02 396 22 38)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RIJSCHOOL HERNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RIJSCHOOL HERNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RIJSCHOOL HERNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RIJSCHOOL HERNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RIJSCHOOL HERNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RIJSCHOOL HERNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RIJSCHOOL HERNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RIJSCHOOL HERNE
Products information RIJSCHOOL HERNE

BTW identificatienummer (tax): BE01364196777
Ondernemingsnummer: 8569854736
Hoofdstad (capital): 570,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 539,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in RIJSCHOOL HERNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile driving schools - Officially recognized

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RIJSCHOOL HERNE
(Get full report from official database of BE for RIJSCHOOL HERNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor RIJSCHOOL HERNE
Addition kinds of activities for RIJSCHOOL HERNE

703300. Trailerparken en campings | Trailer parks and campsites
17999929. Teken installatie en onderhoud | Sign installation and maintenance
20350103. Mayonaise | Mayonnaise
28330403. Endocriene producten | Endocrine products
34999909. Drainproppen, magnetisch | Drain plugs, magnetic
38250332. Wattmeters | Wattmeters
47290102. Buskaartjes kantoren | Bus ticket offices
73639904. Industriële hulpdienst | Industrial help service

Werken bij RIJSCHOOL HERNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RIJSCHOOL HERNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RIJSCHOOL HERNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RIJSCHOOL HERNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeiders vleesverwerkend bedrijf (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in één of meerdere afdelingen van het bedrijf: * aanhang: Je hangt handmatig de kippen aan de slachtlijn en voert eventueel containers aan. * Panklaar: In deze afdeling worden de kippen met behulp van een 10-tal machines panklaar gemaakt. * sorteer- en snijzaal: Hier worden de kippen eventueel gerekkerd of versneden, in kratten of dozen gelegd, voorzien van een etiket en op een interntransportsysteem gelegd. * inpak: Hier worden kippen en kippedelen verpakt in een doos, op schaal omwikkelt met folie en verpakt onder beschermende atmosfeer. * sorteerfrigo: Via het intern transportsysteem worden kratten en dozen vanuit de sorteer- en snijzaal naar de sorteerfrigo gebracht. Je producten worden hier per product en gewichtsklasse handmatig gestapeld op paletten. * krattenwas: Je bedient de wasmachine voor de kratten zodat alle kratten telkens weer proper kunnen hetgebruikt worden.

  • Bandemonteur (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Sint-Truiden zijn we op zoek naar een bandenmonteur M/V Als bandenmonteur sta je in voor de volgende taken: Banden monteren, demonteren en balanceren aan personenwagens Je kan banden uitlijnen  

  • Monteur staalconstructies (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Hamont is één van de belangrijkste Europese bedrijven op het gebied van hoogwaardige staalconstructies. Door hun enorme knowhow en het toepassen van de hoogste kwaliteitsstandaards zoeken onze ingenieurs iedere keer opnieuw de grenzen op van staal in internationale projecten. Hierdoor is CSM in staat om de meest ingewikkelde en technisch hoogstaande projecten in domeinen als hoogbouw, bruggen, pretparkattracties, architectonische en industriële constructies, tot een goed einde te brengen. Om al deze projecten mee tot een goed einde te brengen, zijn we momenteel op zoek naar een montagemedewerker/monteur.

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Groot Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • student verkoper herfstvakantie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een studentenjob tijdens de herstvakantie 2018? Voor een zeer mooie koekjes- en chocolade winkel te Brugge zoeken wij dynamische studenten Taken klantenonthaal, degustaties van producten, advies winkelinrichting, productuitstalling, ontvangst leveringen, voorraadbeheer afrekenen aan de kassa

  • JOBSTUDENT MAGAZIJNMEDEWERKER SEPTEMBER (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: MALU NV

    Type: Studentenjob

    Je staat samen met je collega's in voor het laden en lossen van containers (bulk goederen) en vrachtwagens. Alsook het palletiseren van de goederen. Je werkt van maandag tot en met vrijdag, van 8u tot 17u. Geen weekendwerk.

  • Stagiair(e) Monitoring hybride systemen (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Meer en meer bedrijven verwachten dat hun hybride platform continu onderworpen wordt aan monitoring en rapportering over de “health status” ervan. Onderzoeksvraag: Wat zijn de mogelijkheden en de meerwaarde voor bedrijven van monitoring voor hybride systemen? Doel: Onderzoek naar de mogelijkheden en implementatie van monitoring AD FS health, Azure AD Connect health for sync en monitoring AD DS health. Effectieve testen uitvoeren om op basis hiervan gegronde beslissingen te kunnen nemen voor de klanten en hun behoeftes.

  • Service Techniekers rolbruggen en hijstoestellen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: KONECRANES NV

    Type: Vaste Job

    Konecranes, een multinational met hoofdzetel in Finland, is wereldleider in het fabriceren, onderhouden en het moderniseren van rolbruggen en hijstoestellen. In de afgelopen decennia is Konecranes N.V. in de Benelux uitgegroeid tot de grootste serviceorganisatie voor hijsinstallaties en zijn één van de marktleiders voor de verkoop en installatie van deze producten. Ons kantoor is gevestigd in Lummen. Wegens uitbreiding zijn we momenteel op zoek naar techniekers voor de installatie, onderhoud en herstelling van hijsinstallaties. Dit voor heel België. Doel: Je zal samen met collega’s instaan voor: * het uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud op verschillende types kranen * het doen van interventies en herstellingen bij storingen aan kranen * het analyseren en oplossen van problemen

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Hulpkapster (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: VANHEE GERDA

    Type: Flexijob

    haar wassen, kleuring aanbrengen,permanent neutraliseren,brushing en watergolf uitvoeren...wij bieden U een gezellige ,huiselijke werkomgeving

  • Flexijob zaalhulp (middag) voor vegetarisch restaurant (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: MARKIES DE SALADE

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het ontvangen van de klanten, het opnemen van de bestellingen, het uitschenken en brengen van dranken en gerechten aan tafel en afrekenen. Tussendoor, of op het einde van de shift wordt er afgewassen met een professionele vaatwasmachine. We zijn geopend dinsdag t.e.m. vrijdag voor de lunch

  • Flexi-jobs nieuwe Wok-A-Way (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Wok-a-Way

    Type: Flexijob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Wok-A-Way Express met een aanbod van heerlijke take-a-way Aziatische gerechten geopend. Als medewerker heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Bereiden van wokgerechten Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

Zoek naar antwoorden van RIJSCHOOL HERNE in sociale netwerken
Look for responds of RIJSCHOOL HERNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor RIJSCHOOL HERNE. Laat een reactie achter voor RIJSCHOOL HERNE. RIJSCHOOL HERNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RIJSCHOOL HERNE. Leave a respond for RIJSCHOOL HERNE. RIJSCHOOL HERNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RIJSCHOOL HERNE op de google maps. Adres en contacten RIJSCHOOL HERNE
Location of RIJSCHOOL HERNE on the google maps. Address and contacts of RIJSCHOOL HERNE

Andere gerelateerde bedrijven als come RIJSCHOOL HERNE RIJSCHOOL HERNE: JEAN-CLAUDE CARTIGNY | BLOKKER | SECURLOCK | Urlings M | JMPCH SPRL

Other related companies as RIJSCHOOL HERNE: JEAN-CLAUDE CARTIGNY | BLOKKER | SECURLOCK | Urlings M | JMPCH SPRL

RIJSCHOOL HERNE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RIJSCHOOL HERNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01364196777. Het bedrijf RIJSCHOOL HERNE bevindt zich op het adres: Stationsstraat 14B; 1540; Herne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 570,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 539,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Automobile driving schools - Officially recognized. Producten gemaakt in RIJSCHOOL HERNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RIJSCHOOL HERNE is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RIJSCHOOL HERNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RIJSCHOOL HERNE, openstaande posities, locatie van RIJSCHOOL HERNE op de kaart.

RIJSCHOOL HERNE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is RIJSCHOOL HERNE, company assigned to the tax number BE01364196777. The company RIJSCHOOL HERNE is located at the address: Stationsstraat 14B; 1540; Herne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 570,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 539,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Automobile driving schools - Officially recognized. Products created in RIJSCHOOL HERNE were not found.
The main activity of RIJSCHOOL HERNE is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of RIJSCHOOL HERNE is not available. You also can look at reviews of RIJSCHOOL HERNE, open positions, location of RIJSCHOOL HERNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RIJSCHOOL HERNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RIJSCHOOL HERNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RIJSCHOOL HERNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RIJSCHOOL HERNE, employees, financial statistics.