Autorijschool Metropool

Contactgegevens Autorijschool Metropool: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Autorijschool Metropool: address, phone, fax, email, website, opening hours

Autorijschool Metropool

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Noorderlaan 85; 2030; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 541 41 01 (+32-03 541 41 01) 03 541 41 01 (+32-03 541 41 01)

Fax (fax): 03 541 41 71 (+32-03 541 41 71) 03 541 41 71 (+32-03 541 41 71)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Autorijschool Metropool: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Autorijschool Metropool"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Autorijschool Metropool"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Autorijschool Metropool, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Autorijschool Metropool. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Autorijschool Metropool, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Autorijschool Metropool. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Autorijschool Metropool
Products information Autorijschool Metropool

BTW identificatienummer (tax): BE02888824462
Ondernemingsnummer: 3158813476
Hoofdstad (capital): 364,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 149,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Autorijschool Metropool zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile driving schools - Officially recognized

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Autorijschool Metropool
(Get full report from official database of BE for Autorijschool Metropool)

Aanvulling soorten activiteiten voor Autorijschool Metropool
Addition kinds of activities for Autorijschool Metropool

3491. Industriële afsluiters | Industrial valves
333401. Aluminium ingots en platen | Aluminum ingots and slabs
829901. Kunst en ambachtsscholen | Arts and crafts schools
27520000. Commercieel drukwerk, lithografisch | Commercial printing, lithographic
30110203. Autobanden, pneumatisch | Automobile tires, pneumatic
32969902. Glaswol | Glass wool
38250206. Digitale paneelmeters, elektriciteitsmeting | Digital panel meters, electricity measuring
61410102. Consumentenfinanciering bedrijven | Consumer finance companies
87310102. Biotechnisch onderzoek, commercieel | Biotechnical research, commercial
92119903. Staatsrechtbanken | State courts

Werken bij Autorijschool Metropool: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Autorijschool Metropool: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Autorijschool Metropool. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Autorijschool Metropool. Looking for open vacancies in other companies

  • Slachter runderen (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Het slachten van runderen begeleiden in de slachtcel. - Het bedienen van de machines. - Villen van de runderen m.b.v. specifieke messen. - Het kuisen en reinigen van je werkplaats m.b.v. hogedrukreiniger en borstel.

  • Animator Sint/Piet Flex-job m/v (KORBEEK-LO)

    Regio: KORBEEK-LO

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Sinterklaas of Hulppiet ben je de hele dag entertainer in je lokale Fun. Je ontvangt bezoekertjes en luistert naar hun speelgoedwensen. Je bent vriendelijk en hartelijk tegen de mama's en de papa's. Als Hulppiet ben je de sfeermaker van dienst en kan er zeker al eens een knipoog vanaf.

  • Monteur middenspanning (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Als monteur middenspanning help je bij het installeren, renoveren en onderhouden van de cabines. - Je wordt ingeschakeld in een team dat verantwoordelijk is voor het saneren van middenspanningscabines.

  • Technieker slachthuis - dagwerk (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    o Je zal deel uitmaken van de technische dienst en samen met jouw collega's sta je in voor het optimaal functioneren van alle technische installaties. o Je werkt mee aan het preventieve onderhoud, depannages en installatie van nieuwe machines en technieken. o Wij zijn op zoek naar een technieker die bereid is om vroeg op te staan en die graag de handen uit de mouwen steekt. o Kennis of ervaring in de voeding is een pluspunt, maar geen must. Ook schoolverlaters krijgen bij ons altijd een kans om zich te bewijzen, mits ze over een goede ingesteldheid en motivatie beschikken

  • Bekister (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Diksmuide zijn wij op naar een BEKISTER / BETONARBEIDER (M/V) Een polyvalente aanbieding in de bouwsector waarbij geen enkele dag hetzelfde is en waar er geen repetitief werk wordt uitgevoerd.

  • Productiemedewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hamont-Achel, zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Takenpakket: - Bedienen van de machine - Grondstoffen toevoegen in de machine - Inpakwerk van afgewerkte producten - Kwaliteitscontrole - Ponsen, knippen, strippen maken, ...

  • Klusjesman (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze polyvalente functie mag je rekenen op een afwisselende jobinhoud. Je taken omvatte onder meer : - Het algemeen onderhoud van het bedrijf (parking, koer, refter, trappenhal...). Dit houdt in vuilnisbakken en asbakken ledigen, vegen, toiletpapier aanvullen etc... - Je staat in voor het uitkuisen van regenereermachines en het kuisen van de omgeving rond de machines. - Je helpt mee met de technische dienst voor het lossen van tankwagens. - Je helpt mee buiten op de koer om afval met de heftruck te sorteren. - Je houdt een maandelijkse controle van de heftrucks (waterpeil en tellers nazien, controle van de banden, bijhouden data onderhoud...), alle luchtfilters van het bedrijf en de verschillende waterbehandelingen.

  • Jobstudent verkoop slagerij met ervaring (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak regio Ingelmunster zijn wij op zoek naar een jobstudent om te starten 4/8. Je kan ook af en toe bijspringen tijden het schooljaar. Je bedient de klanten in de winkel met de glimlach. Daarnaast help je mee bereidingen te maken. Je hebt reeds ervaring in een slagerij.

  • Tekenaar/Grafisch designer, vormgever (NIEUWENRODE)

    Regio: NIEUWENRODE

    Bedrijf: ENERGY RETAIL REMODELING

    Type: Vaste Job

    Droom jij van een job die je met passie kan uitvoeren, je dagelijks met goesting op uit trekt, een job waarin je uw skills kan gebruiken? ERR is een gepassioneerd groeiend technologiebedrijf dat dagelijks het leven van honderden mensen verbetert door zinvolle best in class LED- verlichting innovaties en totaal remodeling projecten in retail en kantoor en industrie. Wij ontwikkelden zelf een uniek gamma aan producten waar geen enkele van onze collega's aan kan tippen. De zaakvoerder heeft al zijn ervaring opgedaan binnen een multinational, gedurende 8 jaar alvorens hij dit bedrijf heeft opgestart. Dit is de rede waarom het zo'n snel groeiend succesvol bedrijf is. Werken bij ERR is meer dan een baan , het is een een roeping om net zoals je enthousiaste collega's er dagelijks voor te zorgen dan onze klanten een geweldige belevenis ervaren. Onze medewerkers krijgen kansen die ze nergens anders gekregen hebben, dat zeggen ze zelf. We geloven in een persoonlijke aanpak waarbij prestaties gewaardeerd worden. Bij ons heerst een positieve aangename sfeer tussen de collega's, zonder geroddel en dat vinden ze geweldig. Onze klanten zijn toonaangevende multinationals die we écht vooruit helpen. Onze voldoening halen we uit perfecte realisaties en gelukkige klanten. solliciteer nu! - Je zal verantwoordelijk zijn voor het maken van promotie flyers, leaflets, catalogus. - Je maak lichtstudies in Dialux. - je tekent basis lichtplannen in Autcad. - je maakt video's in Videoscribe - Je zal de website en webshop onderhouden en aanvullen. Nieuwe producten toevoegen en/of aanpassen - we staan open voor jou eigen creatieve inbreng - je kan deel uitmaken van een succesverhaal in een snelgroeiend bedrijf.

  • Export Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een rederij in de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een Export Medewerker. Je hebt hierbij dagelijks contact met klanten en zorgt voor de administratieve afhandeling van een boeking. - Je onderhoudt de interne en externe contacten betreffende een boeking. - Je volgt de boekingen op en beantwoordt vragen van klanten. - Je vraagt ontbrekende informatie op. - Je zorgt voor een goede administratieve afhandeling van het dossier. - Je verwittigt klanten tijdig bij problemen of vertragingen. - Je staat in nauw contact met de commerciële afdeling voor het registeren en opvolgen van boekingen. - Je volgt voortransporten op en geeft referenties door aan klanten aangaande de af te halen of aan te leveren containers. Dit in samenwerking met de transportafdeling. - Je controleert laadlijsten en volgt dossiers op betreffende manifesten, B/L's,.. Trefwoorden: customer service, maritiem bediende, logistiek bediende.

  • Docent Engels (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Medewerker schilder- en renovatiewerken (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: J & W SCHILDER- EN RENOVATIEBEDRIJF

    Type: Leercontract

    Binnen ons bedrijf zal je ingezet worden voor volgende taken: Schilderwerken Behangen Plamuren Gyproc plaatsen Vloeren plaatsen Kortom de complete binnenafwerking van gebouwen.

Zoek naar antwoorden van Autorijschool Metropool in sociale netwerken
Look for responds of Autorijschool Metropool in social networks

Lees alle opmerkingen voor Autorijschool Metropool. Laat een reactie achter voor Autorijschool Metropool. Autorijschool Metropool bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Autorijschool Metropool. Leave a respond for Autorijschool Metropool. Autorijschool Metropool on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Autorijschool Metropool op de google maps. Adres en contacten Autorijschool Metropool
Location of Autorijschool Metropool on the google maps. Address and contacts of Autorijschool Metropool

Andere gerelateerde bedrijven als come Autorijschool Metropool Autorijschool Metropool: FLNEW SKILL SA | Noël-Breulheid | BACOB | INSTITUT DOMINIQUE | HILARUS GROES

Other related companies as Autorijschool Metropool: FLNEW SKILL SA | Noël-Breulheid | BACOB | INSTITUT DOMINIQUE | HILARUS GROES

Autorijschool Metropool is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Autorijschool Metropool, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02888824462. Het bedrijf Autorijschool Metropool bevindt zich op het adres: Noorderlaan 85; 2030; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 364,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 149,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Automobile driving schools - Officially recognized. Producten gemaakt in Autorijschool Metropool zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Autorijschool Metropool is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Autorijschool Metropool is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Autorijschool Metropool, openstaande posities, locatie van Autorijschool Metropool op de kaart.

Autorijschool Metropool is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Autorijschool Metropool, company assigned to the tax number BE02888824462. The company Autorijschool Metropool is located at the address: Noorderlaan 85; 2030; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 364,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 149,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Automobile driving schools - Officially recognized. Products created in Autorijschool Metropool were not found.
The main activity of Autorijschool Metropool is Insurance Agents, Brokers and Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Autorijschool Metropool is not available. You also can look at reviews of Autorijschool Metropool, open positions, location of Autorijschool Metropool on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Autorijschool Metropool, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Autorijschool Metropool, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Autorijschool Metropool, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Autorijschool Metropool, employees, financial statistics.