WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA
Private companiesDepository Institutions • WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA

Contactgegevens WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Klein Kolmenstraat 5; 3570; Alken, België

Telefoon (phone): 011 59 64 84; 011 59 65 37 (+32-011 59 64 84; 011 59 65 37) 011 59 64 84; 011 59 65 37 (+32-011 59 64 84; 011 59 65 37)

Fax (fax): 011 59 64 85 (+32-011 59 64 85) 011 59 64 85 (+32-011 59 64 85)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA
Products information WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09374877929
Ondernemingsnummer: 7226776123
Hoofdstad (capital): 723,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 757,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Automobile - Wrecking; Automobile - Parts & Access. - Retail

Product categorie (product category): Automobile dealers - Used cars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA
(Get full report from official database of BE for WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA
Addition kinds of activities for WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA

173103. Communicatie specialisatie | Communications specialization
20910332. Zalm, gezouten | Salmon, salted
37280404. Tegenmaatregelautomaten, vliegtuigen | Countermeasure dispensers, aircraft
37320209. Zeilboten, bouw en reparatie | Sailboats, building and repairing
37690000. Ruimteauto-uitrusting, nec | Space vehicle equipment, nec
51629902. Kunststoffolie | Plastics film
70320203. Zomerkamp, ​​behalve dag en sport instructie | Summer camp, except day and sports instructional
76990908. Scherpscherpen | Skate sharpening
83619903. Halve groepshuis, personen met sociale of persoonlijke problemen | Halfway group home, persons with social or personal problems

Werken bij WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulptechnieker (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in het bedenken van creatieve multimediaconcepten zijn wij op zoek naar een tijdelijke hulptechnieker voor het team installatie. Je helpt mee met de hardware installaties op de verschillende werven. Jouw job bestaat uit volgende taken: - Bekabelen, plaatsen en aansluiten van audiovisueel materiaal - Testen van de volledige installatie voor oplevering - Premontage van audiovisuele apparaten - Logistieke ondersteuning

  • Operator voeding | weekend | nacht | Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Olen zijn wij op zoek naar operatoren voor het weekend. Je zal tijdens de nacht werken in de productie. Jouw taken zijn het ombouwen, instellen en afstellen van de machines en het opvolgen van het productieproces.

  • Grondwerker (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar grondwerkers! Je taken: klinkers en boorstenen leggen rioleringen Je komt terecht in een groeiend, stabiel bedrijf die investeert in hun werknemers.

  • Heftruckchauffeur - Gent (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om met de heftruck te rijden in Gent? Klaar voor een afwisselende job als heftruckchauffeur, waarin je je verantwoordelijkheid kan nemen? Ja!? Lees dan zeker verder: Voor Suez zoeken we een allround heftruckchauffeur die instaat voor het interne afvalbeheer bij één van hun klanten. Jij zorgt ervoor dat het afval bij de klant onder controle is. Je zal bijvoorbeeld met de heftruck (mét rotator) zaken opruimen, maar af en toe ook rolcontainers met de hand verplaatsen. Je houdt dus van afwisseling in je job en neemt ook je verantwoordelijkheid. Als er bijvoorbeeld voldoende afval verzameld is, dan verwittig jij de dispatcher om dit te komen ophalen. Tijdens je eerste week zal je intern een opleiding krijgen. Na deze opleiding kan je zelfstandig werken.

  • CNC Operator (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt ervaring met CNC operator ? Je kijkt uit naar een voltijdse job in dag, regio Oostende? Dan ben jij de persoon die wij zoeken om het team van dit groeiend familiebedrijf te versterken! Als cnc operator sta je in voor het plooien en snijden van metaal, alsook het instellen van de cnc machine. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het realiseren van metaalwerken op maat, metalen trappen en balustrades. Als cnc machinebediener werk je op zowel klein-als grootschalige projecten.

  • CARROSSIER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Mechelen zijn we opzoek naar een carrossier met ervaring. 

  • Lader (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lader zorg je voor een correcte invoer van het order in de computer om het juiste type varkenskarkassen uit de frigo te halen, de varkenskarkassen op de juiste manier verhaken en klasseren op de vrachtwagen. Daarnaast kan je ook de juiste vrachtwagens afroepen om te laden, waarbij je deze gaat inwegen, de haken lost en de vrachtwagen aan de juiste laadkade laat plaatsnemen om geladen te worden.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Studenten voor BIS-Beurs 2018 te Gent weekends (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Hostess en begeleiden van potentiële klanten.

  • INTERNATIONALE SALES ENGINEER (BE768612) (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: MARELEC FOOD TECHNOLOGIES

    Type: Vaste Job

    Marelec Food Technologies in Nieuwpoort ontwerpt en produceert hoogtechnologische weeg-, sorteer- en portioneersystemen voor de voedingsindustrie (vis, vlees en gevogelte). Hun jarenlange ervaring en knowhow resulteren in op maat gemaakte systemen, die wereldwijd ingezet worden. Een dynamisch team van 89 medewerkers en een internationaal netwerk van agenten dragen bij aan de sterke marktpositie in meer dan 30 landen. Om hun verdere groei te ondersteunen, zijn zij op zoek naar een (m/v) INTERNATIONALE SALES ENGINEER Farmer of Hunter met internationale verkoopervaring en technische affiniteit Functie Als Sales Engineer sta je in voor de verkoop van ‘custom made’ projecten binnen een vooraf bepaalde regio (Amerika, Azië, Midden-Oosten). Na een grondige technische opleiding ondersteun je de lokale distributeurs tijdens het verkoopproces bij eindklanten. Dit zowel op technisch vlak (mechanisch & applicaties/software), op vlak van toepassingsmogelijkheden als naar prijszetting toe. Je tracht een oplossing op maat te bieden. Je treedt in nauw overleg met de projectleiders om de haalbaarheid van potentiële projecten te beoordelen. Ook tijdens de uitvoering van het project blijf je het aanspreekpunt voor de distributeur en/of eindklant. Je streeft naar een optimale en proactieve opvolging na installatie. Je bezoekt op zeer regelmatige basis je rechtstreekse klanten (distributie), met het oog op het uitbouwen van sterke klantenrelaties. Je informeert hen over nieuwe mogelijkheden en productspecificaties, o.a. door het geven van demonstraties (ook aan eindklanten, indien nodig). Je vertegenwoordigt Marelec op internationale beurzen binnen machinebouw en voeding en gebruikt die momenten om up to date te blijven over tendenzen, de concurrentie en andere evoluties in de markt. Je deelt best practices met je collega-sales engineers & business development en werkt nauw samen met je backoffice collega, die in staat voor de uitwerking van offertes. Je maakt verslag van je ondernomen acties en resultaten. Je volgt proactief de ‘hangende’ offertes op. Je rapporteert aan de Commercieel Directeur.

  • Ploegbaas schrijnwerker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als ploegbaas van de schrijnwerkers stuur je een team van een 2 à 3 tal mensen aan. Uiteraard werk je zelf mee op de werf. Je staat in voor het plaatsen van interieurelementen zoals ramen, deuren, meubilair, plafonds, gyprocwanden,... Je kan planlezen. Je stuurt de andere schrijnwerkers bij waar nodig. Je neemt de starters mee onder jouw vleugels.

  • VRACHTWAGENCHAUFFEUR - VUILNISOPHALER TE BEERSE (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IOK AFVALBEHEER

    Type: Vaste Job

    Je zamelt afval in huis aan huis volgens een route via een GPS systeem. Je bestuurt de ophaalwagen en wisselt af met een collega chauffeur. Een belangrijk deel van je taak bestaat uit het ophalen zelf. Je zorgt voor de orde en netheid van de vrachtwagen. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van jezelf, je collega-ophalers en de omgeving. Je start als reserve-chauffeur en groeit door tot chauffeur. Een ophaalploeg bestaat uit een chauffeur, reserve-chauffeur en een ophaler. Het ophalen blijft altijd een deel uitmaken van je taak. Je wordt tewerkgesteld op het Milieubedrijf Beerse Oost, Steenbakkersdam 16-18 in 2340 Beerse.

Zoek naar antwoorden van WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA. Laat een reactie achter voor WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA. WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA. Leave a respond for WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA. WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA op de google maps. Adres en contacten WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA
Location of WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA on the google maps. Address and contacts of WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA: De Vogelaere K | ETS. RENARD | CIT? DE L'ESPOIR | Lisec Milieulabo | CHEOPS

Other related companies as WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA: De Vogelaere K | ETS. RENARD | CIT? DE L'ESPOIR | Lisec Milieulabo | CHEOPS

WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09374877929. Het bedrijf WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA bevindt zich op het adres: Klein Kolmenstraat 5; 3570; Alken. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 723,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 757,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Automobile dealers - Used cars. Lijst met producten zijn Automobile - Wrecking; Automobile - Parts & Access. - Retail.
De hoofdactiviteit van WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA is Depotinstellingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA, openstaande posities, locatie van WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA, company assigned to the tax number BE09374877929. The company WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA is located at the address: Klein Kolmenstraat 5; 3570; Alken. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 723,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 757,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Automobile dealers - Used cars. List of products are Automobile - Wrecking; Automobile - Parts & Access. - Retail.
The main activity of WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA is Depository Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA is not available. You also can look at reviews of WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA, open positions, location of WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA, employees, financial statistics.