Vanooteghem Gino BVBA

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • Vanooteghem Gino BVBA
Private companiesEating and Drinking Places • Vanooteghem Gino BVBA

Contactgegevens Vanooteghem Gino BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanooteghem Gino BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanooteghem Gino BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gullegemsestraat 181; 8880; Ledegem (Sint-Eloois-Winkel), België

Telefoon (phone): 056 50 49 69; 0475 47 86 64 (+32-056 50 49 69; 0475 47 86 64) 056 50 49 69; 0475 47 86 64 (+32-056 50 49 69; 0475 47 86 64)

Fax (fax): 056 50 61 06; 056 50 49 69 (+32-056 50 61 06; 056 50 49 69) 056 50 61 06; 056 50 49 69 (+32-056 50 61 06; 056 50 49 69)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanooteghem Gino BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanooteghem Gino BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanooteghem Gino BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanooteghem Gino BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanooteghem Gino BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanooteghem Gino BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanooteghem Gino BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanooteghem Gino BVBA
Products information Vanooteghem Gino BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02036834716
Ondernemingsnummer: 6404724121
Hoofdstad (capital): 679,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 649,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Garages; Garages for trucks - Mainten. & Repair

Product categorie (product category): Automobile dealers - Used cars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanooteghem Gino BVBA
(Get full report from official database of BE for Vanooteghem Gino BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanooteghem Gino BVBA
Addition kinds of activities for Vanooteghem Gino BVBA

5949. Naaien, naaldwerk en stukgoed | Sewing, needlework, and piece goods
22111001. Crinoline | Crinoline
30691505. Loodgieters 'rubberartikelen | Plumbers' rubber goods
34960112. Spiraal doek, gemaakt van aangekochte draad | Spiral cloth, made from purchased wire
35230111. Hulling machines, landbouw | Hulling machinery, agricultural
39990809. Miniaturen | Miniatures
93110401. Financiën, belastingen en monetair beleid, federale overheid | Finance, taxation, and monetary policy, federal government
96519901. Alcoholische drank controle board, overheid | Alcoholic beverage control board, government

Werken bij Vanooteghem Gino BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanooteghem Gino BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanooteghem Gino BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanooteghem Gino BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Electricien (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Takenpakket: - opbouwen en aansluiten van de technische installaties, - het plaatsen van kabelbanen, bekabelen, het kableren van industriële kasten, aansluiten, testen,… van elektrische onderdelen. - Je voert hierbij ook controles uit op de goede werking van de installatie. - Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit.

  • Productiemedewerkers voeding (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Zonhoven zijn wij op zoek naar productiemedewerkers in de voedingssector. Je zal werken in twee ploegen of in een vaste nachtpost. Je start altijd via dagcontracten!

  • Profileerder metaal - nacht (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voel je je aangetrokken tot de metaalsector? Solliciteer dan nu voor deze vacature en wie weet ga je binnenkort aan de slag in je droomjob!Waar? Je gaat aan de slag bij een metaalfirma die topkwaliteit biedt op vlak van metalen dakprofielen en wandbekleding in metaal. Al jaren leveren ze bij klanten actief in de bouwsector, maar ook architecten, landbouwers, kleine en grote ondernemingen, ... Werken bij dit bedrijf is werken in een aangename werksfeer en met een mooie verloning en maaltijdcheques. Bovendien is dit een job op lange termijn en zijn er doorgroeimogelijkheden.Wat? Als profileur sta je in voor het opvolgen van een productielijn, samen met je collega. Deze lijn produceert metalen golfplaten. Volgende taken komen hierbij kijken: Slijtstukken vervangen en controles uitvoeren. De machine instellen en ze bedienen. De nodige registraties doen in SAP. Bestellingen inpakken en wegbrengen met de heftruck. Je staat in voor de aanvoer van coils (rollen staalplaten) door middel van een rolbrug naar de profileerlijn. Zoals je kan zien heb je een uitgebreid takenpakket!

  • OUTBOUND CALLAGENT REGIO ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze functie als outbound call agent beschik je over de nodige verbale vaardigheden om de personen die je opbelt te overtuigen van de voordelen van je product. Hierbij pas je de nodige empathie toe en beschik je over een zeer goede kennis van de Nederlandste taal om commercieel overtuigend te zijn. Je takenpakket bestaat uit het telefonisch contacteren van bestaande en potentiële klanten. Als outbound call agent ga je de personen overtuigen van de voordelen van het product. Onze klant heeft uiteenlopende projecten lopende waaronder tijdschriften kranten thuis levering van voedsel ... Is een job als Outbound Call Agent iets voor jou? In regio Antwerpen zoeken we een kandidaat die zich wil ontplooien tot een ware expert. Dit zijn jouw taken: je overtuigt klanten van de meerwaarde van jouw product de telefoon is jouw beste vriend aangezien je communiceert met verschillende types personen je werkt op uiteenlopende projecten met producten zoals tijdschriften kranten voedsel… er komt ook een deel administratie bij kijken

  • Industrieel elektricien (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gemotiveerde elektriciens Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een gemotiveerd elektricien;

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Huishoudhulp M/V regio Zwevezele PT of FT (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: PICO BELLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringende opstart! Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende klanten in uw regio. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • keukenmedewerker studentenjob (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MISTARA

    Type: Studentenjob

    Graag een studentenjob in de keuken? Je staat in voor de koude keuken. Dagen en uren bespreekbaar.

  • Jobstudent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • (Junior) Industrieel Elektricien (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in industriële elektriciteitswerken, zoeken we elektriciens met al dan niet enige ervaring in een industriële omgeving. Jouw takenpakket: - Je gaat met alleen of met een team van collega's ter plaatse bij bedrijven, supermarkten, ziekenhuizen enz. - Daar analyseer je het probleem van de klant of indien er nieuwe elektriciteit voorzien moet worden, werk je volgens plan verder. - Je voorziet alle kabels door deze te bevestigen in de kabelgoten. Indien nodig kap en slijp je de nodige sleuven. - Je werkt regelmatig met een hoogtewerker voor het monteren van de kabelgoten en het leggen van de kabels. Indien je geen ervaring mee hebt, is een opleiding hoogtewerker wel mogelijk. - Je hebt kennis van bordenbouw en je past deze toe bij installeren van de elektrische installaties.

  • Productiemedewerker / magazijnmedewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: HEVADEX

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het afvullen en verpakken van coatingproducten, zoals o.a. luchtdichting coatings en beschermfolies. Daarnaast sta je ook in voor magazijnwerk: Je ontvangt de goederen en verpakkingen. Je controleert de leveringen. Je plaatst de goederen op de daarvoor voorziene plaats.

Zoek naar antwoorden van Vanooteghem Gino BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vanooteghem Gino BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanooteghem Gino BVBA. Laat een reactie achter voor Vanooteghem Gino BVBA. Vanooteghem Gino BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanooteghem Gino BVBA. Leave a respond for Vanooteghem Gino BVBA. Vanooteghem Gino BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanooteghem Gino BVBA op de google maps. Adres en contacten Vanooteghem Gino BVBA
Location of Vanooteghem Gino BVBA on the google maps. Address and contacts of Vanooteghem Gino BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanooteghem Gino BVBA Vanooteghem Gino BVBA: Wylants | G?RARD BAETENS | PATRICE PETIT VOYAGES | Access Security SPRL | Beaumeer BVBA

Other related companies as Vanooteghem Gino BVBA: Wylants | G?RARD BAETENS | PATRICE PETIT VOYAGES | Access Security SPRL | Beaumeer BVBA

Vanooteghem Gino BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanooteghem Gino BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02036834716. Het bedrijf Vanooteghem Gino BVBA bevindt zich op het adres: Gullegemsestraat 181; 8880; Ledegem (Sint-Eloois-Winkel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 679,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 649,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Automobile dealers - Used cars. Lijst met producten zijn Garages; Garages for trucks - Mainten. & Repair.
De hoofdactiviteit van Vanooteghem Gino BVBA is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanooteghem Gino BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanooteghem Gino BVBA, openstaande posities, locatie van Vanooteghem Gino BVBA op de kaart.

Vanooteghem Gino BVBA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vanooteghem Gino BVBA, company assigned to the tax number BE02036834716. The company Vanooteghem Gino BVBA is located at the address: Gullegemsestraat 181; 8880; Ledegem (Sint-Eloois-Winkel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 679,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 649,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Automobile dealers - Used cars. List of products are Garages; Garages for trucks - Mainten. & Repair.
The main activity of Vanooteghem Gino BVBA is Eating and Drinking Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanooteghem Gino BVBA is not available. You also can look at reviews of Vanooteghem Gino BVBA, open positions, location of Vanooteghem Gino BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanooteghem Gino BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanooteghem Gino BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanooteghem Gino BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanooteghem Gino BVBA, employees, financial statistics.