VANASSCHE DOMINIEK

Contactgegevens VANASSCHE DOMINIEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANASSCHE DOMINIEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANASSCHE DOMINIEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Eierstraat 36; 8530; Harelbeke, België

Telefoon (phone): 056 71 10 46 (+32-056 71 10 46) 056 71 10 46 (+32-056 71 10 46)

Fax (fax): 056 72 66 85 (+32-056 72 66 85) 056 72 66 85 (+32-056 72 66 85)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANASSCHE DOMINIEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANASSCHE DOMINIEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANASSCHE DOMINIEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANASSCHE DOMINIEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANASSCHE DOMINIEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANASSCHE DOMINIEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANASSCHE DOMINIEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANASSCHE DOMINIEK
Products information VANASSCHE DOMINIEK

BTW identificatienummer (tax): BE03599090576
Ondernemingsnummer: 9505065917
Hoofdstad (capital): 759,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 260,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Garages

Product categorie (product category): Automobile dealers - Used cars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANASSCHE DOMINIEK
(Get full report from official database of BE for VANASSCHE DOMINIEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANASSCHE DOMINIEK
Addition kinds of activities for VANASSCHE DOMINIEK

874802. Stedelijke planning en adviesdiensten | Urban planning and consulting services
17940000. Uitboren | Excavation work
22960202. Stof voor het versterken van industriële riemmen | Fabric for reinforcing industrial belting
24490201. Vaten: hout, gecoördineerd | Barrels: wood, coopered
32720501. Areaways, keldervenster: beton | Areaways, basement window: concrete
35599933. Tegelmakende machines | Tile making machines
50940103. Edelmetaalfabrieken | Precious metal mill shapes

Werken bij VANASSCHE DOMINIEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANASSCHE DOMINIEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANASSCHE DOMINIEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANASSCHE DOMINIEK. Looking for open vacancies in other companies

  • Dringende huishoudhulpen te Berlare (UITBERGEN)

    Regio: UITBERGEN

    Bedrijf: ANNEKE'S HOME ASSIST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen in particuliere woningen. - Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis - Werken op dagen en uren die je zelf wil. - Zowel voltijds als deeltijds werken mogelijk.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Beverlo (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.

  • Studenten taxivervoer Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Studentenjob

    Je werkt doorheen de week van 14u00-19u00. Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een uitdagende studentenjob met veel verantwoordelijkheid gedurende het academiejaar? Een Gents taxibedrijf zoek jobstudenten die tijdens de week beschikbaar zijn. Dus, ben je graag op de baan en in contact met klanten, waag je kans !

  • Productiemedewerker (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE IZICO

    Type: Studentenjob

    Wist je dat de enige echte Bicky Burger in Bocholt wordt gemaakt? Izico is internationaal marktleider op het gebied van frikandellen, hamburges en frituursnacks. Voor dit bedrijf zijn we dringend op zoek naar medewerkers die 2 dagen (donderdag en vrijdag) per week willen werken. Dit voor de komende 6 weken. Heb je zin om je tanden te zetten in een smakelijke job in een supertoffe werkomgeving? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Je zal instaan voor: Het op de band leggen van de mini frikandellen Het van de band halen van de mini frikandellen en in kratten tasten Opbouwen van palletten Labelen, temperatuur en de olie in de gaten houden Eventueel help je bij het reinigen van het olie bad Je werkt in de nacht of in de vaste morgenpost.

  • Student bijrijder - Sint-Niklaas (bijverdienste gedurende het schooljaar) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een postorderbedrijf in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar studenten die doorheen het jaar één volledige dag per week willen werken als vaste bijverdienste. Dit betekent dat je dus minstens één lesvrije dag hebt gedurende het schooljaar. Je gaat als bijrijder/convoyeur mee met de chauffeur en je gaat bij de klanten thuis grote paketten afleveren en eventueel monteren (meubels e.d.). Wij bieden een interessante, wekelijks terugkerende, bijverdienste aan met mooie verloning.

  • Machine omsteller (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: DE STER

    Type: Vaste Job

    DOEL VAN DE FUNCTIE Het ondersteunen in en het uitvoeren van technische werkzaamheden aan machines alsook het vervaardigen en verpakken van producten volgens de aangegeven receptuur. BELANGRIJKSTE VERANTWOORDELIJKHEDEN Techniek Uitvoeren omstellingen en afstellen machines en randapparatuur Tuningsactiviteiten Bedienen en opstarten van machines Inpakken van producten Administratie Vrijgave productie bij orderwissel Rapporteren van storingen en omsteltijden Kwaliteit Controleren productkwaliteit Melden en oplossen van kwaliteitsproblemen Veiligheid Melden van onveilige situaties Orde en netheid naleven van hygiëne-en werkinstructies binnen BRC-Iop reglementering 5S programma In stand houden van gemaakte afspraken

  • Software Engineer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Ieper zijn wij op zoek naar een software engineer. U wordt betrokken bij verschillende aspecten van software ontwikkeling zoals het ontwikkelen van nieuwe tools, het onderhouden van de bestaande software, ed. U werkt mee aan projecten in house en bij de klant. U test en documenteert de ontwikkelde software. U wordt betrokken bij het ontwikkelen van software voor zowel desktop als HMI toepassingen, tools binnen een 3D omgeving, automatisatie en optimalisatieprocesssen.

  • Projectvoorbereider / Project Engineer (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: STRUKTON RAIL

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een projectteam met een werfleider en een projectleider voor spoor-of kabel of boveneleidingsafdeling. Je detecteert en vervult de wettelijke en administratieve bepalingen van het bestek. Samen met het projectteam sta je in voor het opstellen van het draaiboek alsook van het uitvoeringsbudget van het project. Je maakt de planning op middellange en lange termijn op van het project, teneinde een correcte inschatting van de nodige middelen en tijd voor de uitvoering voor de realisatie van het project (mankracht, grond- en hulpstoffen) te kunnen maken. Je bedenkt en werkt de technische uitvoeringsmethode uit volgens het contract en in samenwerking met de werfleider en het projectteam. Je onderhoudt contacten met jouw collega’s teneinde de nodige resources te kunnen vrijmaken of bestellen. Je legt contact met (onder)aannemers en leveranciers om offertes op te vragen en op basis van de bestekeisen coördineer je de aankopen. Je monitort de rendementen in vergelijking met het uitvoeringsbudget en signaleert mogelijke verrekeningen en meerwerken aan de projectleider. In samenwerking met het projectteam beheer je het kwaliteitsborgingssysteem om te kunnen aantonen dat er gewerkt wordt volgens de regelgeving en technische eisen van de aanbesteding. Om optimaal zicht te hebben op de gebruikte resources ga je heel regelmatig werven bezoeken. Je rapporteert aan de projectleider met wie je een open communicatie onderhoudt. Meer info vind je op : http://www.struktonrail.com/

  • Carrosserier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als carrossier sta je in voor de herstellingen aan beschadigde carrosserie- of structuurelementen door ze weer in vorm te brengen of te vervangen. Je werkt aan de hand van een bestelorder en rapport na afwerking van de herstellingen. Je houdt je werkruimte proper en zorgt voor een perfecte afwerking.

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - MOOIE VERLONING EN BALANS - OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit gezellige Accountantskantoor gelegen in Oostende is momenteel op zoek naar een ervaren Dossierbeheerder om hun 12-koppige team te komen versterken. Ze werken met een mooi klantenportfolio, in een modern kantoor met flexibele werkuren. Jouw verantwoordelijkheden Dossierbeheerder / Boekhouder - taken Je zal binnen dit kantoor de mogelijkheid krijgen om stabiel door te kunnen groeien. Uiteindelijk zal je doorgroeien tot volwaardig Dossierbeheerder met veel klantencontact. Een greep uit jouw takenpakket: Het inboeken van de facturen; De fiscale aangiftes (BTW, vennootschaps- en personenbelasting); Het opstellen van de balansen en jaarrekening; Eindbesprekingen met klanten voeren

  • Bachelor/Master in de podologie (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Freelance projectverpleegkundige regio Halle (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Hierbij kan je ook kiezen of je voltijds, deeltijds en/of flexibele uren kan werken. Heb je zin in afwisseling, wil je graag werken met een zelfstandig statuut, wil je veel bijleren, ...? Dan is dit wellicht ideaal voor jou. Voor meer informatie contacteer ons zeker en dan gaan we verder aan de slag.

Zoek naar antwoorden van VANASSCHE DOMINIEK in sociale netwerken
Look for responds of VANASSCHE DOMINIEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANASSCHE DOMINIEK. Laat een reactie achter voor VANASSCHE DOMINIEK. VANASSCHE DOMINIEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANASSCHE DOMINIEK. Leave a respond for VANASSCHE DOMINIEK. VANASSCHE DOMINIEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANASSCHE DOMINIEK op de google maps. Adres en contacten VANASSCHE DOMINIEK
Location of VANASSCHE DOMINIEK on the google maps. Address and contacts of VANASSCHE DOMINIEK

Andere gerelateerde bedrijven als come VANASSCHE DOMINIEK VANASSCHE DOMINIEK: MEDIA ASSISTANCE | Rose SA | GARAGE VAN HOUTTE | S. SARTORI | Hermans Saskia

Other related companies as VANASSCHE DOMINIEK: MEDIA ASSISTANCE | Rose SA | GARAGE VAN HOUTTE | S. SARTORI | Hermans Saskia

VANASSCHE DOMINIEK is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANASSCHE DOMINIEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03599090576. Het bedrijf VANASSCHE DOMINIEK bevindt zich op het adres: Eierstraat 36; 8530; Harelbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 759,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 260,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Automobile dealers - Used cars. Lijst met producten zijn Garages.
De hoofdactiviteit van VANASSCHE DOMINIEK is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANASSCHE DOMINIEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANASSCHE DOMINIEK, openstaande posities, locatie van VANASSCHE DOMINIEK op de kaart.

VANASSCHE DOMINIEK is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANASSCHE DOMINIEK, company assigned to the tax number BE03599090576. The company VANASSCHE DOMINIEK is located at the address: Eierstraat 36; 8530; Harelbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 759,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 260,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Automobile dealers - Used cars. List of products are Garages.
The main activity of VANASSCHE DOMINIEK is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VANASSCHE DOMINIEK is not available. You also can look at reviews of VANASSCHE DOMINIEK, open positions, location of VANASSCHE DOMINIEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANASSCHE DOMINIEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANASSCHE DOMINIEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANASSCHE DOMINIEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANASSCHE DOMINIEK, employees, financial statistics.