Van Heuverzwijn-Heerman

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • Van Heuverzwijn-Heerman
Private companiesRailroad Transportation • Van Heuverzwijn-Heerman

Contactgegevens Van Heuverzwijn-Heerman: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Heuverzwijn-Heerman: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Heuverzwijn-Heerman

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Duinenstraat 296; 8450; Bredene, België

Telefoon (phone): 059 32 18 87; 0475 23 26 63 (+32-059 32 18 87; 0475 23 26 63) 059 32 18 87; 0475 23 26 63 (+32-059 32 18 87; 0475 23 26 63)

Fax (fax): 059 32 18 87 (+32-059 32 18 87) 059 32 18 87 (+32-059 32 18 87)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Heuverzwijn-Heerman: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Heuverzwijn-Heerman"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Heuverzwijn-Heerman"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Heuverzwijn-Heerman, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Heuverzwijn-Heerman. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Heuverzwijn-Heerman, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Heuverzwijn-Heerman. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Heuverzwijn-Heerman
Products information Van Heuverzwijn-Heerman

BTW identificatienummer (tax): BE08428131103
Ondernemingsnummer: 6316284179
Hoofdstad (capital): 404,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 870,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Automobile - Wrecking

Product categorie (product category): Automobile dealers - Used cars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Heuverzwijn-Heerman
(Get full report from official database of BE for Van Heuverzwijn-Heerman)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Heuverzwijn-Heerman
Addition kinds of activities for Van Heuverzwijn-Heerman

253199. Openbare bouw- en bijbehorend meubilair, nec | Public building and related furniture, nec
24410000. Nagelde houten dozen en schudden | Nailed wood boxes and shook
28340405. Siroop, farmaceutisch | Syrups, pharmaceutical
32290500. Glasbuizen en buizen | Glass tubes and tubing
39490603. Zwembaden, plastic | Swimming pools, plastic
51720100. gassen | Gases
72190401. Chinese handwas | Chinese hand laundry

Werken bij Van Heuverzwijn-Heerman: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Heuverzwijn-Heerman: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Heuverzwijn-Heerman. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Heuverzwijn-Heerman. Looking for open vacancies in other companies

  • Vrachtwagenmecanicien (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf in Ertvelde zijn we op zoek naar een vrachtwagenmechanieker! Dit bedrijf is een familiale onderneming met 180 werknemers en gespecialiseerd in transport van vloeistoffen in tankwagens, stockage en cleaning. Samen met zusterbedrijven sturen ze dagelijks een 120-tal vrachtwagens de baan op. Voor het onderhoud van al deze vrachtwagen hebben ze een interne werkplaats waar een vijftal mechaniekers werken. Hier zijn ze nog op zoek naar versterking. Je staat in voor het onderhoud en voor de herstellingen aan de vrachtwagens (o.a. remmen, banden, motoren, verlichting, maar ook grote reparaties zoals koppeling vervangen,..) Je doet de opbouw van nieuwe trekkers Je doet aanpassingen aan bestaand materiaal om conform te zijn met de nieuwe eisen Je maakt vrachtwagens klaar voor keuring Je voert diagnoses uit Je lost technische, elektrische en elektronische problemen op Je werkt met de merken: DAF en MAN

  • Tapijtafwerkster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor  een textielbedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een tapijtafwerkster met ervaring

  • Service koeltechnieker (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als service technieker ben je het uithangbord van onze firma Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief onderhoud, depannages en herstellingen aan koelinstallaties Je stelt van elke job een servicerapporten op ter ondertekening van de klant Verder ben je verantwoordelijk voor het updaten van logboeken en technische plannen Je neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie

  • HUISHOUDHULP (M/V) MERENDREE (deeltijds - zelf te kiezen) (MERENDREE)

    Regio: MERENDREE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HUISHOUDHULP BORGLOON (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Student Tuinarbeider (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student? Heb je groene vingers? Zin om als tuinarbeider te werken in Hoeilaart? Wij zoeken nog één of meerdere studenten die enthousiast zijn om te werken als tuinarbeider (gras maaien, onkruid uitdoen, snoeiafval opruimen, ...). Werkuren: 6u30 - 15u.

  • Zaalbediende student (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: DE WITTE VLEUGEL

    Type: Studentenjob

    klanten bedienen: bestelling opnemen, eten en drank serveren. toogwerk, opruimen na sluiting toe. Verantwoordelijkheid en ordelijkheid. Beleefdheidsvorm goed onder de knie hebben.

  • Assistant -Shopmanager+ Assistant -B2B Manager M/V Computer Checkpoint Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: COMPUTER CHECKPOINT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste Assistant-shopmanager die tevens ook de B2B Manager zal assisteren voor regio Gent. Als Assistant-Shopmanager ben je de rechterhand van de Shopmanagers van de filialen te Gent zijnde Oostakker en Sint-Denijs-Westrem. Bij afwezigheid van de Shopmanager, zorg je voor de taakverdeling en praktische zaken van de winkel. Je vindt het belangrijk dat de winkel er piekpijn uit ziet en elk lid van het verkoopsteam op de hoogte is van de meest recente promoties en acties van Telenet, Eneco, Apple, HP en alle andere merken. Je bent, samen met de Shopmanagers, de drijvende kracht voor de commerciële en financiële resultaten van de winkel. Je laat geen klant naar buiten gaan zonder dat hij/zij uitstekend werd geholpen. Jouw collega's kunnen bij jou terecht indien er escallaties zouden zijn of indien ze vragen hebben over de producten en diensten. Je zal een aantal administratieve taken uitvoeren, maar staat net zoals je filiaalverantwoordelijke steeds naast je teamleden mee in de verkoop. Het grootste deel van je takenpakket bestaat dan ook uit zelf mee verkopen want jouw hart gaat sneller slaan van verkopen.Je communiceert op een duidelijke manier met de zaakvoerder en je team! Als Assistant-B2B Manager ben je tevens de rechterhand van de B2B Manager voor onze zakelijke klanten en scholen regio Gent. Je maakt afspraken met de zaakvoerders mbt telecom, energie of it projecten en doet ook aan prospectie. Dit alles in samenspraakt met de B2B Manager.

  • Retail Sales Officer voor ziekteverzekeringen in 1000 Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Customer Care

    Type: Vaste Job

    Als retail sales officer adviseer je klanten en prospecten over allerlei types van ziekteverzekeringen. Jouw doel is dan ook deze producten en diensten te verkopen. Je adviseert de klant goed over het product waar zij geïnteresseerd in zijn. Je beantwoordt de telefonische oproepen van potentiële nieuwe klanten en voert verkoopsgesprekken aan de telefoon. Je bent verantwoordelijk voor de offertes (opmaak, verzending, opvolging en archivering) van de aanvragen die binnenkomen via DKV contactformulier. Je beheert de offertemailbox en zorgt ervoor dat de klanten snel een correct en klantvriendelijk antwoord ontvangen. Je volgt klanten/prospecten actief op nadat ze een offerte hebben aangevraagd of via de online portals hun interesse in onze producten hebben getoond.

  • Magazijnier /kruidenkamer (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Ontvangen, inboeken, stockeren en afwegen en identificeren van kruiden, additieven en hulpstoffen.

  • ALL ROUND ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: DEPANNAGE LELEU

    Type: Vaste Job

    Uw takenpakket Telefonische oproepen beantwoorden en uitvoeren – permanent in contact staan met officiële instanties waaronder de politie Call intake van de takelopdrachten Takelopdrachten dispatchen Dossiers navolgen (verzekeringsbijstanden) Administratieve taken uitvoeren aan de hand van onze database en computersoftware Geven en terugnemen van een vervangwagen + wassen Uw profiel U bent stressbestendig en in staat om verschillende taken op u te nemen U heeft teamspirit en kan goed communiceren U bent flexibel en sterk in organiseren U bent vriendelijk, beleefd en professioneel naar klanten toe U bent betrouwbaar en eerlijk Geografische kennis van de omgeving is een plus U woont het liefst in het Antwerpse We bieden aan Voltijds vast contract van onbepaalde duur

  • WERKVOORBEREIDER - MAGAZIJNIER LOSKADE (OPTIE VAST!) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT-AMANDSBERG

    Type: Werfreserve

    Voor een voedingsbedrijf in regio Gent zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider/magazijnier loskade. Je werktzelfstandig in afwisselende ploegen binnen onderstaand takenpakket. Als werkvoorbereider in de vroege ploeg ben je verantwoordelijk voor verschillende taken. - Je bent verantwoordelijk voor het correct aanbrengen van de grondstoffen bij de koks. - Je helpt mee op de loskade: receptioneren van goederen. - Je helpt mee bij de stockopname van frigo's en diepvriezers. - Je haalt de afvalbakken in Low Care leeg. Als magazijnier loskade in de late ploeg ben je ook verantwoordelijk voor verschillende taken. - Je helpt mee op de loskade: receptioneren van de goederen. - Je helpt mee bij kwaliteitscontroles van inkomende goederen. - Je helpt mee bij het beheer van frigo's en diepvriezers. - Je helpt mee bij het wegvoeren van interne afvalcontainers en bewaken van de orde en netheid van het containerpark en diverse loodsen met goederen. Een volledig overzicht van onze vacatures vindt u op http://www.forumjobs.be

Zoek naar antwoorden van Van Heuverzwijn-Heerman in sociale netwerken
Look for responds of Van Heuverzwijn-Heerman in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Heuverzwijn-Heerman. Laat een reactie achter voor Van Heuverzwijn-Heerman. Van Heuverzwijn-Heerman bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Heuverzwijn-Heerman. Leave a respond for Van Heuverzwijn-Heerman. Van Heuverzwijn-Heerman on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Heuverzwijn-Heerman op de google maps. Adres en contacten Van Heuverzwijn-Heerman
Location of Van Heuverzwijn-Heerman on the google maps. Address and contacts of Van Heuverzwijn-Heerman

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Heuverzwijn-Heerman Van Heuverzwijn-Heerman: FORTIS | ARIJS | MAISON CONFECTIA | WEZEMBEEK MOTORS | ZAKENKANTOOR AUGUST NIJS

Other related companies as Van Heuverzwijn-Heerman: FORTIS | ARIJS | MAISON CONFECTIA | WEZEMBEEK MOTORS | ZAKENKANTOOR AUGUST NIJS

Van Heuverzwijn-Heerman is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Heuverzwijn-Heerman, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08428131103. Het bedrijf Van Heuverzwijn-Heerman bevindt zich op het adres: Duinenstraat 296; 8450; Bredene. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 404,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 870,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Automobile dealers - Used cars. Lijst met producten zijn Automobile - Wrecking.
De hoofdactiviteit van Van Heuverzwijn-Heerman is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Heuverzwijn-Heerman is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Heuverzwijn-Heerman, openstaande posities, locatie van Van Heuverzwijn-Heerman op de kaart.

Van Heuverzwijn-Heerman is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Heuverzwijn-Heerman, company assigned to the tax number BE08428131103. The company Van Heuverzwijn-Heerman is located at the address: Duinenstraat 296; 8450; Bredene. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 404,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 870,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Automobile dealers - Used cars. List of products are Automobile - Wrecking.
The main activity of Van Heuverzwijn-Heerman is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Heuverzwijn-Heerman is not available. You also can look at reviews of Van Heuverzwijn-Heerman, open positions, location of Van Heuverzwijn-Heerman on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Heuverzwijn-Heerman, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Heuverzwijn-Heerman, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Heuverzwijn-Heerman, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Heuverzwijn-Heerman, employees, financial statistics.