Silverberg BVBA

Contactgegevens Silverberg BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Silverberg BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Silverberg BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Meensesteenweg 456; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 24 26 31 (+32-051 24 26 31) 051 24 26 31 (+32-051 24 26 31)

Fax (fax): 051 22 30 92 (+32-051 22 30 92) 051 22 30 92 (+32-051 22 30 92)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Silverberg BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Silverberg BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Silverberg BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Silverberg BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Silverberg BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Silverberg BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Silverberg BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Silverberg BVBA
Products information Silverberg BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04972106933
Ondernemingsnummer: 2843780517
Hoofdstad (capital): 978,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 691,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Automobile - Import, export & transit

Product categorie (product category): Automobile dealers - Used cars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Silverberg BVBA
(Get full report from official database of BE for Silverberg BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Silverberg BVBA
Addition kinds of activities for Silverberg BVBA

32590104. Rioolpijp of fittingen, klei | Sewer pipe or fittings, clay
33989903. Metalen brandend | Metal burning
34790215. Schilderen van metaalproducten | Painting of metal products
34829907. Shot, lead | Shot, lead
37110409. Street flushers, assemblage van | Street flushers, assembly of
39310503. Klokken en delen (muziekinstrumenten) | Chimes and parts (musical instruments)
51690600. Aromatische chemicaliën | Aromatic chemicals
83610105. Groepsverpleeghuis | Group foster home

Werken bij Silverberg BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Silverberg BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Silverberg BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Silverberg BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • WERFLEIDER m/v (Hasselt) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een gemotiveerde werfleider die het dagdagelijkse reilen en zeilen van de werf coördineert. Je rapporteert aan de projectleider. - Werfvoorbereiding en administratie: o.a.: calculatiedossier bestuderen, planning opstellen, opmetingen uitvoeren, vorderingsstaten voorbereiden,... - Coördinatie werfuitvoering, vb: controleren van de plannen, materiaalkeuzes verfijnen, controle gepresteerde werk, deelnemen aan werfvergaderingen, ... - People management: personeel motiveren en aansturen - Consequent toepassen van de voorgeschreven veiligheids- en milieurichtlijnen

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio's Kapellen, Berendrecht en Stabroek.

  • Medewerker schoonmaak (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DEVOGEL SCHOONMAAK DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt ingeschakeld om schoon te maken bij particuliere klanten thuis. Je werkt voor één vaste klant te Roeselare (met mogelijkheid tot uitbreiding klantenbestand).

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Opvelp, 8 uur per week (OPVELP)

    Regio: OPVELP

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Opvelp. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Scherpenheuvel-zichem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhelden regio ZANDHOVEN. Solliciteer per SMS! (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Pulle, Viersel. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Chauffeur CE GA ADR pendelritten (VAC140B) (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Pendelchauffeur CE gezocht die zelf kan/wil laden en lossen. Dagritten tussen de depots en de verwerkers. Als chauffeur sta je in voor het ophalen van gevaarlijk afval op de verschillende sites van onze klant. Je dag begint tussen 05.00 en 06.00 uur en je werkt ca. 10 tot 12 uur per dag. Je laadt zelf of je wordt door de klant dmv een heftruck geladen. Je lost op de verwerking te Beerse, Luik of in het buitenland. Jij draagt zorg voor de administratie van de goederen en het leeggoed. Laden en lossen van de palletgoederen gebeurt met een transpallet. Je rijdt met een combinatie trekker-oplegger. Voor deze functie heb je ADR I (colli) nodig. Opleiding gebeurt ‘on the job’ Je gaat mee met een peterchauffeur die jou de kneepjes van het vak leert. Interesse, bel dan.

  • Recruitment Officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Als specialist Rekrutering en Selectie ben je verantwoordelijk voor verschillende rekruteringsopdrachten binnen onze verzekeringsmaatschappij;Je rekruteert hierbij alle mogelijke profielen, zoals IT, Sales, Marketing, Finance, verzekeringstechnische profielen, ...Je beheert je dossiers van A tot Z (van de behoeftenanalyse bij de Hiring Manager tot bespreking van het salarisvoorstel) ; In je functie ben je het aanspreekpunt inzake aanwerving voor de hiring managers, kandidaten en externe rekruteringspartners ; Je wordt betrokken bij verschillende HR projecten en neemt deel aan jobbeurzen; Je maakt deel uit van het HR departement en rapporteert rechtstreeks aan de HR Director.

  • Dispatch officer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Na ontvangst van de bestellingen, plan je de zendingen op de meest efficiënte en rendabele manier. Je verdeelt de ritten onder de beschikbare chauffeurs in samenspraak met de transportfirma's. Je zorgt voor de nodige transportdocumenten. Je volgt de transporten nauw op, stuurt bij waar nodig. Je informeert de klanten, en werkt probleemoplossend. Je werkt nauw samen met het customer service team. Je werkt in twee werkroosters, 07.00-15.30 en 08.30-17.00, in samenspraak met jouw team. Je rapporteert aan de Logistiek Manager.

  • Customer Support medewerker (ziekenhuizen) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Xperthis

    Type: Vaste Job

    Als Customer Support medewerker voor onze administratieve toepassingen sta je in voor de functionele afhandelingvan incidenten/requests van klanten (ziekenhuizen) binnen de vastgelegde procedures en service level agreements. Je bent de eerste of tweede contactpersoon van onze klanten inzake functioneel support van onze OAZIS toepassing (patiëntadministratie/facturatie/tarificatie). Je ondersteunt, stuurt en begeleidt gebruikers en lost zoveel mogelijk incidenten/requests zelfstandig op. Je werkt mee aan het problem management van de ondersteunde toepassingen. Je werkt in een team van +10 medewerkers en je rapporteert aan de teamleader Customer Support.

  • Allround planning officer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Progress HR

    Type: Vaste Job

    Je maakt zelf de planningen en de verhuringen van A tot Z op. Je bent het aanspreekpunt voor onze Nederlandstalige en Franstalige klanten. Je behandelt bestellingen van klanten die binnenkomen. Je volgt de klachten van klanten op.

  • BIJVERDIENSTE Nachtverpleegkundige (Machelen) - Zelfstandige basis (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor verschillende woonzorgcentra en ziekenhuizen in Gent zoeken wij verpleegkundigen voor nachten. Aan jou om ons door te geven wat je interesseert! Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

Zoek naar antwoorden van Silverberg BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Silverberg BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Silverberg BVBA. Laat een reactie achter voor Silverberg BVBA. Silverberg BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Silverberg BVBA. Leave a respond for Silverberg BVBA. Silverberg BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Silverberg BVBA op de google maps. Adres en contacten Silverberg BVBA
Location of Silverberg BVBA on the google maps. Address and contacts of Silverberg BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Silverberg BVBA Silverberg BVBA: JOHAN VAN MIERLO | Lepèe J | Draulans W | ANDRE FEUILLIEN | A PIP'S MUSIC

Other related companies as Silverberg BVBA: JOHAN VAN MIERLO | Lepèe J | Draulans W | ANDRE FEUILLIEN | A PIP'S MUSIC

Silverberg BVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Silverberg BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04972106933. Het bedrijf Silverberg BVBA bevindt zich op het adres: Meensesteenweg 456; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 978,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 691,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Automobile dealers - Used cars. Lijst met producten zijn Automobile - Import, export & transit.
De hoofdactiviteit van Silverberg BVBA is Food and Kindred Products, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Silverberg BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Silverberg BVBA, openstaande posities, locatie van Silverberg BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Silverberg BVBA is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Silverberg BVBA, company assigned to the tax number BE04972106933. The company Silverberg BVBA is located at the address: Meensesteenweg 456; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 978,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 691,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Automobile dealers - Used cars. List of products are Automobile - Import, export & transit.
The main activity of Silverberg BVBA is Food and Kindred Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Silverberg BVBA is not available. You also can look at reviews of Silverberg BVBA, open positions, location of Silverberg BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Silverberg BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Silverberg BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Silverberg BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Silverberg BVBA, employees, financial statistics.