Rodenbach Garage

Contactgegevens Rodenbach Garage: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rodenbach Garage: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rodenbach Garage

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bruanestraat 78-82; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 20 22 86 (+32-051 20 22 86) 051 20 22 86 (+32-051 20 22 86)

Fax (fax): 051 24 52 35 (+32-051 24 52 35) 051 24 52 35 (+32-051 24 52 35)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rodenbach Garage: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rodenbach Garage"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rodenbach Garage"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rodenbach Garage, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rodenbach Garage. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rodenbach Garage, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rodenbach Garage. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rodenbach Garage
Products information Rodenbach Garage

BTW identificatienummer (tax): BE05067413330
Ondernemingsnummer: 4102539062
Hoofdstad (capital): 828,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 266,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Garages

Product categorie (product category): Automobile dealers - Used cars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rodenbach Garage
(Get full report from official database of BE for Rodenbach Garage)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rodenbach Garage
Addition kinds of activities for Rodenbach Garage

14590106. Plastic vuurklei mijnbouw | Plastic fire clay mining
24991404. Politieagents clubs, hout | Policemen's clubs, wood
28360302. Bacteriële vaccins | Bacterial vaccines
30839903. Retroflectieve lakens, kunststoffen | Retroflective sheeting, plastics
34320000. Armaturen armaturen en trim | Plumbing fixture fittings and trim
36259908. Elektromagnetische koppelingen of remmen | Electromagnetic clutches or brakes
37310203. Offshore supply boten, bouw en reparatie | Offshore supply boats, building and repairing
38250103. Batterij testers, elektrisch | Battery testers, electrical
38290600. Automatische draaibanken en verwante apparaten | Automatic turnstiles and related apparatus
39440301. Vliegtuigmodellen, speelgoed en hobby | Airplane models, toy and hobby

Werken bij Rodenbach Garage: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rodenbach Garage: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rodenbach Garage. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rodenbach Garage. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker/maintenance engineer M/V (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In eerste instantie (als inwerkperiode) zal je ingezet worden voor volgende taken: - Uitvoeren van preventief onderhoudstaken volgens FOM 044 planning en volgens de uitgeschreven preventief onderhoudsinstructie per machine - Uitvoeren van taken, losse opdrachten die binnen het kennisdomein vallen en opgelijst staat FOM 187 (lopende projecten) - Uitvoeren van de mondelinge opdrachten Head Maintenance - Uitvoeren van ondersteunende taken voor de storingstechnieker - Uitvoeren van de administratie hieromtrent: inschrijven uitgevoerde taken: aftekenen op datum  Inschrijven van verbruikte goederen en melding van minimum stock - Detecteren van abnormiteiten en feedback geven aan Head Maintenance - Eventueel in orde brengen van gedetecteerde abnormaliteiten - Meewerken S5 Het doel is dat je wordt ingezet als storingstechnieker/maintenance engineer.  Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opstoren, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.  Dit ongeacht de discipline: elektrisch, mechanisch, pneumatisch, hydraulisch, elektronisch, PLC, ... Bij niet beschikare onderdelen, ga je op zoek naar de geschikte vervangingsonderdelen. Gezien de tijdsdruk ben je in staat om de juiste prioriteiten te stellen en waar nodig eventueel te werken met tussen oplossingen die je mogelijks zelf uitwerkt. Je kan ook ingezet worden voor allerlei verbeterwerken, zeker binnen jouw specilisatie.  Concreet is de klant bezig met een transformatie naar automatisering en kunnen bepaalde automatiseringsprojecten aan jou toevertrouwd worden. Je staat in om de administratie op punt te houden van je activiteiten (registratie van problem solving, voorraad spare parts, preventief onderhoudsschema's, nieuwe machines, ....)

  • Verkoopmedewerker Supermakt (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je wordt ingeschakeld voor de verschillende afdelingen: brood en banket, verse afdeling, kassa, ... - Je houdt een overzicht over de winkel: orde en netheid - Informeren en helpen van klanten

  • Verpleegkundige gezocht voor het FPC (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met jouw collega's creëer je een leefklimaat op de afdeling waarbinnen structuur, veiligheid en begeleiding wordt geboden aan patiënten met een complexe psychiatrische en/of ontwikkelingsstoornis. Zo draag je bij aan een optimale behandeling, beveiliging en resocialisatie. Je maakt deel uit van het multidisciplinair team en neemt deel aan het teamoverleg; Je staat in voor de medicatiebedeling en -controle; Je volgt de medische toestand van patiënten op en voert verpleegtechnische handelingen uit; Je neemt de communicatie met de medische dienst voor jouw rekening; Je werkt met de patiënten op de leefgroep, begeleidt hen bij hun dagelijks functioneren, gaat met hen in gesprek, motiveert hen om deel te nemen aan een dagprogramma, etc.; Je observeert en rapporteert;

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - Merelbeke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: 't POETSHUISJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Ieper-Poperinge-Heuvelland zoeken wij een gemotiveerde kracht om kwaliteitsvolle dienstverlening bij vaste gezinnen te garanderen. Je staat in voor het poetsen, boodschappen doen, wassen en strijken, bereiden van maaltijden enz... Ben je flexibel en mobiel? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Munte (MUNTE)

    Regio: MUNTE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Bilzen/Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Bijverdienste in de horeca - studenten/flexi (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een restaurant in Menen zijn wij op zoek naar iemand om telkens op vrijdag van 10u tot 15u te komen helpen, om: - te poetsen - af te wassen - te helpen in de zaal en keuken

  • QUALITY ASSURANCE ENGINEER TE ZELE (55-469) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Als gemotiveerde werknemer kom je terecht in een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van apparatuur voor niveau- en debietmeting. Je verbetert voortdurend processen en productkwaliteit en je promoot de kwaliteitsvereisten in de hele organisatie. Je ontwikkelt, documenteert en implementeert kwaliteitsnormen voor producten en processen. Je doet de follow-up van de klachtenbehandeling. Je werkt samen met andere afdelingen om product- en procesproblemen te bepalen en op te lossen. Je organiseert en voert interne audits uit en initieert vervolgacties.

  • Winkelverantwoordelijke colora gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: BOSS paints

    Type: Vaste Job

    Breng kleur in je job bij colora! Je bent gebeten door winkelverkoop of winkelmanagement? Maar je wil niet eender wat verkopen? Maak kennis met c olora, dé verfwinkel. Bij Colora verkoop je niet zomaar verf. Je helpt de dromen van onze klanten te verwezenlijken, met duurzame verf, maar vooral met heel veel passie en persoonlijk advies. Als winkelverantwoordelijke sta je in voor allerhande taken: Je staat samen met jouw team in voor een actieve verkoop naar de verschillende klantengroepn. Je zorgt ervoor dat elke klant met de juiste technische oplossing, producten en een goed gevoel van vertrouwen zijn/haar project kan starten. Je adviseert klanten op technisch en esthetisch vlak. Je haalt het beste uit jouw team. Je coacht en begeleid jouw medewerkers, stuurt en evalueert hen. Administratief help je de winkel optimaal runnen. Je zorgt voor een efficiënte stock- en assortiment opvolging.

  • Wij zoeken zelfstandige monteurs met reeds ervaring in het plaatsen van garagepoorten! (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: VACO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze groeiende KMO legt zich reeds 15 jaar toe op de productie en plaatsing van poorten en hekken. Wij werken zowel voor particuliere als industriële klanten in de regio. Wij leveren steeds maatwerk en streven ernaar om met de beste materialen te werken. Om onze klanten de vereiste kwaliteit te kunnen blijven garanderen kijken wij uit naar extra collega’s voor ons montageteam: Jouw uitdaging: Als monteur ben je van A tot Z verantwoordelijk voor het plaatsen van garagepoorten. A tot Z betekent: · Ophangsystemen aanbrengen · Motoren bevestigen en regelen · Aanbrengen van elektrische bedradingen · Assemblage · Eventueel de oude poort uitbreken bij renovatie · Plaatsen en aansluiten van toebehoren, dit zowel mechanisch als elektrisch · De werking uitleggen aan de klant · … Onze monteurs leveren eveneens service en voeren herstellingen uit op de geplaatste installaties: · De werking van het materiaal en de kritieke punten controleren · Mechanische onderdelen schoonmaken, bijstellen, smeren, aandraaien, … · Opvolggegevens van interventies registreren · Defecte onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen · Technische ondersteuning bieden aan collega’s · Luisteren naar de behoeften van de klant en extra werkzaamheden uitvoeren indien nodig · …

Zoek naar antwoorden van Rodenbach Garage in sociale netwerken
Look for responds of Rodenbach Garage in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rodenbach Garage. Laat een reactie achter voor Rodenbach Garage. Rodenbach Garage bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rodenbach Garage. Leave a respond for Rodenbach Garage. Rodenbach Garage on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rodenbach Garage op de google maps. Adres en contacten Rodenbach Garage
Location of Rodenbach Garage on the google maps. Address and contacts of Rodenbach Garage

Andere gerelateerde bedrijven als come Rodenbach Garage Rodenbach Garage: BUEZ | VAN HEKKEN | ERWIN MARAITE | GERT HUYSMANS | PETER PETERS

Other related companies as Rodenbach Garage: BUEZ | VAN HEKKEN | ERWIN MARAITE | GERT HUYSMANS | PETER PETERS

Rodenbach Garage is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rodenbach Garage, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05067413330. Het bedrijf Rodenbach Garage bevindt zich op het adres: Bruanestraat 78-82; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 828,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 266,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Automobile dealers - Used cars. Lijst met producten zijn Garages.
De hoofdactiviteit van Rodenbach Garage is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rodenbach Garage is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rodenbach Garage, openstaande posities, locatie van Rodenbach Garage op de kaart.

Rodenbach Garage is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rodenbach Garage, company assigned to the tax number BE05067413330. The company Rodenbach Garage is located at the address: Bruanestraat 78-82; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 828,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 266,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Automobile dealers - Used cars. List of products are Garages.
The main activity of Rodenbach Garage is Insurance Agents, Brokers and Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Rodenbach Garage is not available. You also can look at reviews of Rodenbach Garage, open positions, location of Rodenbach Garage on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rodenbach Garage, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rodenbach Garage, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rodenbach Garage, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rodenbach Garage, employees, financial statistics.