J.P.C. Motor SA

Contactgegevens J.P.C. Motor SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.P.C. Motor SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.P.C. Motor SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grand'Route 69; 7000; Mons, België

Telefoon (phone): 065 35 55 81; 065 36 22 41 (+32-065 35 55 81; 065 36 22 41) 065 35 55 81; 065 36 22 41 (+32-065 35 55 81; 065 36 22 41)

Fax (fax): +32 (87) 718-52-76 +32 (87) 718-52-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.P.C. Motor SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.P.C. Motor SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.P.C. Motor SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.P.C. Motor SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.P.C. Motor SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.P.C. Motor SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.P.C. Motor SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.P.C. Motor SA
Products information J.P.C. Motor SA

BTW identificatienummer (tax): BE06904876708
Ondernemingsnummer: 4483215332
Hoofdstad (capital): 449,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 430,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in J.P.C. Motor SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile dealers - Used cars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.P.C. Motor SA
(Get full report from official database of BE for J.P.C. Motor SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.P.C. Motor SA
Addition kinds of activities for J.P.C. Motor SA

3731. Scheepsbouw en reparatie | Shipbuilding and repairing
349600. Diverse vervaardigde draadproducten | Miscellaneous fabricated wire products
26750102. Stichtingen, karton, sterven: van aangekochte materialen | Foundations, cardboard, die-cut: from purchased materials
28920219. Squibbs, elektrisch | Squibbs, electric
36949901. Armaturen, auto | Armatures, automotive
41510000. Schoolbussen | School buses
57369900. Muziekinstrumenten winkels, nec | Musical instrument stores, nec
59630100. Drankdiensten, directe verkoop | Beverage services, direct sales
80110103. Gastronoom | Gastronomist

Werken bij J.P.C. Motor SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.P.C. Motor SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.P.C. Motor SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.P.C. Motor SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnicus/ mechanieker (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een maalderij gelegen te Merksem zijn wij op zoek naar een voltijdse kandidaat. Bij storingen wordt er van je verwacht dat je meteen reageert en het probleem gaat oplossen. Daarnaast voer je geregeld een controle uit op de productieapperatuur. Je bent gekend met onderhoudswerken op een geautomatiseerd proces. Je lost de problemen op volgens de veiligheids- en kwaliteitsprocedures en je behandelt de bijhorende administratie. Je probeert buiten het herstellen en het controleren van het materiaal ook het materiaal te optimaliseren om wederkerende storingen te elimineren. Je maakt deel uit van een renovatieproject. Je hebt de nodige ervaring of een toepasselijk diploma. Kennis hebben van pneumatica of PLC is een pluspunt. Je bent verantwoordelijk,een initiatiefnemer en hebt oog voor detail. Je bent bereid om in twee ploegen te werken.

  • Bijverdienste in Evergem: Chauffeur CE die regelmatig op zaterdag kan bijwerken (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf in Evergem is Randstad Transport op zoek naar 3 extra bijverdieners om de ritten op zaterdag op te vangen. Als bijverdiener bepaal je zelf welke zaterdagen je kan werken en hoe vaak je dit doet. De opdracht betreft het vervoer van voeding naar winkels. Je rijdt met een frigowagen naar de klanten, waar je palletgoederen zal lossen. Je start rond 6 uur en je werkt ongeveer 8u per zaterdag.

  • Afvalverwerker-heftruckchauffeur (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het bedienen van een afvalverwerkend machine. Daarnaast verpak en weeg je rollen textiel en zet je ze aan de kant. Stapelen van paletten en andere kleine onderhoudstaken behoren ook tot u takenpakket.

  • Project Engineeer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een QC/Project Engineer - Elektrische Installaties Offshore Constructies - tewerkstelling regio Hoboken Als QC/project engineer assisteer je de projectleider elektrische installaties offshore constructies (E-pakket) Je bent vooral gefocust op de technische gedetailleerde aspecten en op de correcte uitvoering tijdens de productie. Jou takenpakket bevat ondermeer : Intensieve samenwerking met de project engineer verantwoordelijk voor het secundair staal met het oog op een optimale integratie van de elektrische pakket te krijgen in de stichting Ontwerp review of feitelijke uitvoering van detaillering ontwerp van de elektrische installatie Vertaling van het ontwerp in duidelijke instructies voor de productie Voorbereiding van de testprocedures / programma Actieve begeleiding van / follow up tijdens de productie (intensief tijdens opstarten) Assisteren bij het vinden van oplossingen voor technische en / of kwaliteit uitdagingen Inspectie van de installatiewerkzaamheden incl. rapportage Organisatie en actieve participatie in de hand-over proces

  • DRINGENDE POETSHULP TE ZOTTEGEM (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Zottegem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • HUISHOUDHULP OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) voor tijdelijke opdracht (ook studenten) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een tijdelijk Receptionist(e)/Telefonist(e) om aan de slag te gaan van maandag 17/12 t.e.m. woensdag 9/01 in een vast uurrooster (9u00-17u30). Jouw takenpakket bestaat daarbij uit volgende verantwoordelijkheden: Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

  • Logistiek administratief bediende regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi bedrijf in Lokeren ben ik op zoek naar een gemotiveerd logistiek administratief bediende die graag nauw in contact staat met anderen! Jouw taken als logistiek administratief bediende: Dagelijkse communicatie met klanten  Opmaak van offertes voor projecten en transport Ondersteuning bieden bij de dispatching units ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Teamleader goederenverzameling (m/v) Gullegem (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Distributiecentrum LCL (Leie)

    Type: Vaste Job

    Samen met jouw team van 10-60 arbeiders sta je dagelijks borg voor de vlotte doorstroming van de retours en de bestellingen. Je waakt over de correcte controle en sortering van de uitgestuurde paletten en de toepassing van voorschriften met betrekking tot palethoogte en veilige stapeling. Je zorgt voor een punctuele opvolging van de artikelen- en documentenstroom waarbij het stockrapport steeds foutloos bijgehouden wordt. Je assisteert onze Chef Goederenverzameling in al zijn verantwoordelijkheden en bent het aanspreekpunt van alle arbeiders tijdens zijn afwezigheid. Naast de dagelijkse werkplanning en opvolging van jouw medewerkers draag je zorg voor de aanwerving, interne opleiding en begeleiding van nieuwe teamleden. Bovendien slaag je erin door motivatie en sociaal leiderschap jouw het team tot optimale resultaten en kwaliteit te brengen. Daarnaast detecteer je verbeteringspotentieel bij de werkprocessen van jouw team. Zo slaag je erin dat jouw team alle bestellingen correct, snel en efficiënt klaar maakt voor de expeditie. Je bent tewerkgesteld in Gullegem en rapporteert rechtstreeks aan de Chef Goederenverzameling

  • Paswerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een kunststofbedrijf in de regio van Tielt zoeken we een paswerker. Als paswerker ben je een uiterst belangrijke schakel om het productieproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen Jouw taken bestaan uit het verantwoordelijk zijn voor het preventief onderhoud, herstellingen en optimalisatie van de matrijzen. Alsook ben je op termijn verantwoordelijk voor enkele bewerkingen a.d.h.v. de CNC machine.

  • AUTOMEKANIEKER Schelle Vaste Job (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: A12 AUTOMOBILE

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving Als Mekanieker beheers je automekaniek in al zijn aspecten (mechanisch en elektronisch) en voer je onder meer volgende taken uit : Je staat in voor het correct uitvoeren van het onderhoud en de mechanische en elektronische herstellingen aan wagens; Je bent in staat om heldere diagnoses te stellen; Je hebt oog voor de wagen in zijn geheel en voor wat er nog nuttig zou kunnen zijn voor de klant buiten de initiële opdracht; Je verleent een perfecte service en voert je werkorders snel en nauwkeurig uit. Profiel Een diploma A2 automechanica of gelijkwaardig door ervaring Je hebt minstens 2 jaar relevante ervaring Auto's vormen voor jou een passie Persoonsgebonden competenties Resultaatgerichtheid Regels en afspraken nakomen Leervermogen hebben Klantgerichtheid Zelfstandig werken Zin voor nauwkeurigheid hebben Vereiste studies TSO 3de graad Autotechnieken of gelijkwaardig door ervaring. Talenkennis Nederlands (goed) Werkervaring Minstens 2 jaar ervaring Contract Vaste Job Contract van onbepaalde duur Voltijds Plaats tewerkstelling: Boomsesteenweg 73b,Schelle

  • Akros Solutions - Business / IT Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nous recherchons, pour notre client situé à Bruxelles, un Business Analyst / IT Analyst. Vous rejoignez l'équipe dans le cadre de la transformation digitale de la société. La fonction L'identification des besoins de changement avec les représentants du métier et les clients de la société. L'analyse de tous les besoins ainsi que l'identification des impacts sur les processus et les applications concernées. La conception des processus cibles. La réalisation des analyses fonctionnelles. La coordination et le suivi des changements. La participation aux tests. La rédaction de la documentation fonctionnelle. La résolution des incidents et des problèmes. Votre profil Vous avez 3 ans ou plus d'expérience comme Business / IT Analyst. Vous avez de l'expérience avec UML et BPMN. Vous avez de l'expérience dans un contexte Agile. Vous parlez couramment le Français (l'Anglais et/ou le Néerlandais est un plus). Vous avez un esprit critique et pouvez proposer des solutions innovantes. Intéressé(e)? Envoyez-nous votre CV au plus vite !

Zoek naar antwoorden van J.P.C. Motor SA in sociale netwerken
Look for responds of J.P.C. Motor SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.P.C. Motor SA. Laat een reactie achter voor J.P.C. Motor SA. J.P.C. Motor SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.P.C. Motor SA. Leave a respond for J.P.C. Motor SA. J.P.C. Motor SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.P.C. Motor SA op de google maps. Adres en contacten J.P.C. Motor SA
Location of J.P.C. Motor SA on the google maps. Address and contacts of J.P.C. Motor SA

Andere gerelateerde bedrijven als come J.P.C. Motor SA J.P.C. Motor SA: Rivière Y | SCIERIE WILLAME | L. HEYLEN | PELSERS GEBRS | HENDRIK VAN OSSEL

Other related companies as J.P.C. Motor SA: Rivière Y | SCIERIE WILLAME | L. HEYLEN | PELSERS GEBRS | HENDRIK VAN OSSEL

J.P.C. Motor SA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J.P.C. Motor SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06904876708. Het bedrijf J.P.C. Motor SA bevindt zich op het adres: Grand'Route 69; 7000; Mons. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 449,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 430,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Automobile dealers - Used cars. Producten gemaakt in J.P.C. Motor SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J.P.C. Motor SA is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.P.C. Motor SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.P.C. Motor SA, openstaande posities, locatie van J.P.C. Motor SA op de kaart.

J.P.C. Motor SA is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is J.P.C. Motor SA, company assigned to the tax number BE06904876708. The company J.P.C. Motor SA is located at the address: Grand'Route 69; 7000; Mons. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 449,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 430,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Automobile dealers - Used cars. Products created in J.P.C. Motor SA were not found.
The main activity of J.P.C. Motor SA is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of J.P.C. Motor SA is not available. You also can look at reviews of J.P.C. Motor SA, open positions, location of J.P.C. Motor SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.P.C. Motor SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.P.C. Motor SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.P.C. Motor SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.P.C. Motor SA, employees, financial statistics.