GARAGE DE DIJLE BVBA

Contactgegevens GARAGE DE DIJLE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE DE DIJLE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE DE DIJLE BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Keerbergsesteenweg 40; 3150; Haacht, België

Telefoon (phone): 016 60 58 10; 016 60 18 51 (+32-016 60 58 10; 016 60 18 51) 016 60 58 10; 016 60 18 51 (+32-016 60 58 10; 016 60 18 51)

Fax (fax): +32 (61) 637-28-79 +32 (61) 637-28-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE DE DIJLE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE DE DIJLE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE DE DIJLE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE DE DIJLE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE DE DIJLE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE DE DIJLE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE DE DIJLE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE DE DIJLE BVBA
Products information GARAGE DE DIJLE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05690338134
Ondernemingsnummer: 3174194335
Hoofdstad (capital): 803,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 633,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

All terrain vehicles

Product categorie (product category): Automobile dealers - Used cars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE DE DIJLE BVBA
(Get full report from official database of BE for GARAGE DE DIJLE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE DE DIJLE BVBA
Addition kinds of activities for GARAGE DE DIJLE BVBA

161100. Weg en straatbouw | Highway and street construction
20539900. Bevroren bakkerijproducten, behalve brood, nec | Frozen bakery products, except bread, nec
27419906. Racing vormen en programma's: uitgeverij en drukwerk | Racing forms and programs: publishing and printing
37280111. Nacellen, vliegtuigen | Nacelles, aircraft
50510208. Smeden, ferro | Forgings, ferrous
59450100. Hobby en ambachtelijke benodigdheden | Hobby and craft supplies
59619924. Farmaceutische producten, postorder | Pharmaceuticals, mail order
82110104. Katholieke hogere middelbare school | Catholic senior high school
92239900. Correctionele instellingen, nec | Correctional institutions, nec
95120402. Land-, minerale- en natuurbescherming, staatsregering | Land, mineral, and wildlife conservation, state government

Werken bij GARAGE DE DIJLE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE DE DIJLE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE DE DIJLE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE DE DIJLE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopsmedewerker beenhouwerij (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal in supermarkt op de afdeling beenhouwerij klanten bestellen. Je taken zijn vlees versnijden, sates maken, slaatjes bereiden. Je staat ook in voor de afwas en helpt mee aan de opkuis.

  • Industrieel Mecanicien regio Antwerpern M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als allround Onderhoudsmecanicien bij SPIE ben je verantwoordelijk voor mechanisch onderhoud en herstellingen aan apparaten, machines en installaties. In deze functie word je tewerkgesteld in een productieomgeving of een procesinstallatie bij één van onze klanten regio Antwerpen. Tot je takenpakket behoort o.a. : -Monteren, demonteren en vervangen van apparaten -In- en uitbouwen van pompen -Herstellingen (mechanisch) aan pompen, kleppen, reductiekasten en andere mechanische onderdelen. -Herstellingen en vervanging van allerlei mechanische constructies

  • Chauffeur elektrische transpallet (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in de afdeling van de verzending. Je staat in voor het laden van de vrachtwagens. De dag begint met bestellingen klaarzetten. Je plaatst de goederen volgens klant en vrachtwagen. De goederen worden ingescand voordat ze in de vrachtwagens worden geladen. Zo weet je welke pallet voorzien is voor welke vrachtwagen. Je werkt van 15u tot 21u. Je werkt steeds in dezelfde ploeg. Je werkt grotendeels alleen. De temperatuur waar je in werkt is rond de 7°.

  • Schadebeheerder BRAND (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt als schadebeheerder terecht in het team BRAND. In deze functie bent je verantwoordelijk voor het beheer van schadedossiers van A tot Z Jouw taken; Je beheert de toegewezen schadedossiers en staat in voor een snelle, correcte en kwalitatieve afhandeling. Je bent een aanspreekpunt voor makelaars, klanten en slachtoffers en zorgt voor een duidelijke en correcte communicatie aan alle partijen. Binnen jouw regelingsvolmacht neem je juridisch onderbouwde en geargumenteerde standpunten in en werk je zelfstandig en op proactieve wijze je dossiers af. Je bouwt een goede samenwerking op met derde partijen en beheert autonoom je dossiers. Je past onze schadeprocessen toe en hebt een signaalfunctie i.v.m. mogelijke verbeteringen van procedures, werkwijzen en samenwerking met externe medewerkers. Desgevallend neem je deel aan projecten die bijdragen tot de implementatie van vernieuwings- en verbeteringstrajecten.

  • Customer Service Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (M/V). Je zaal deel uitmaken van het customer service team, bestaande uit 2 andere collega's. Samen zullen jullie actief zijn op het verre Oosten & Amerika. Je staat in voor het verzorgen van contact met klanten, en met de collega's van het sales team. Takenpakket: Aannemen, invoeren en verweken van boekingen, alsook opvolgen van A tot Z. Behandelen van nodige documenten (o.a. bij gevarengoed). ​Ontbrekende informatie opvragen bij klanten (telefonisch en schriftelijk). Verzorgen van het contact met klanten, en collega's van het sales departement. Door een goede communicatie en samenwerking, een correcte administratieve afhandeling van het dossier verzekeren. Klant tijdig informeren bij problemen of vertragingen.

  • Administratief medewerker klantendienst (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ASAP IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende sta je in voor volgende taken: - Opname van de binnenkomende bestellingen alsook de opvolging ervan - Klanten te woord staan en helpen, dit zowel telefonisch als via mail - Allround administratieve taken Je staat hierbij in nauw contact met de productieafdeling.

  • Allround medewerker met technisch inzicht (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees(verwerking) zijn we op zoek naar een allround medewerker. Je zal in eerste instantie leren om machines van de afdeling "conserven", om te bouwen (instellen van de lijn op verschillende formaten) en helpt aan de(deels) geautomatiseerde inpaklijn van de conserven. Hiervoor is een interne opleiding mogelijk.... De andere uren zou je ingezet worden op de loskade!

  • Huishoudhulp regio Roeselare (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Project Account Manager Keukens (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

    Type: Studentenjob

    Dovy Keukens is een vooruitstrevende KMO, die reeds 37 jaar gespecialiseerd is in de productie van maatkeukens. Dovy heeft zowel de verkoop als de volledige productie in eigen beheer. Er werd over gans Vlaanderen en Wallonië een eigen netwerk uitgebouwd van 24 toonzalen. De uitbreiding is mogelijk dankzij 300 vakmensen die achter de waarden van Dovy staan: afleveren van kwalitatief hoogwaardige en betaalbare maatkeukens. Door de aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een verkoper/project- en accountmanager voor onze toonzaal te Maasmechelen en Hasselt. U beschikt over de gave om de dromen van potentiële klanten om te zetten in een keukenontwerp op maat van hun wensen. U geeft advies en weet als geen ander de kwaliteiten van een DOVY-keuken aan de juiste persoon over te brengen. Na het afronden van de verkoop staat u in voor het opmeten ter plaatse en de opvolging van uw dossiers.

  • Studenten horeca voor het plezantste land in Lichtaart! (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker zorg je ervoor dat de bezoekers in een proper restaurant een lekkere maaltijd kunnen eten. Je helpt mee met het bereiden van deze maaltijden, volgens de geldende HACCP-normen. Daarnaast spring je in waar nodig zoals afruimen en afwassen. Je zorgt mee voor de netheid van het restaurant. Je bedient de bezoekers met de grootste zorg.

  • zaalmedewerker - student/flexijob (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: LA FRECHA

    Type: Studentenjob

    U bent verantwoordelijk voor de totale zaalbediening en verzorgt de communicatie naar de keuken toe. Ook de afwas behoort tot uw taken, samen met het onderhoud van de toog, de daarbijhorende toestellen, de kasten en de zaal.

  • Senior Project Engineer – Regio Kempen (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Wat houdt deze functie in? Als Project Engineer kom je terecht bij een internationale klant in de Kempen, een productiebedrijf gespecialiseerd in de automotive. Deze functie houdt volgende in: Je fungeert als contactpersoon voor projecten binnen de centrale productie engineering en beheert de technische scope, het budget en de timing van het project van concept tot en met industrialisatie. Je schrijft de nodige specificaties uit. Je bent verantwoordelijk voor de engineering, opbouw en afname van installaties bij de leveranciers. Je verzorgt de opbouw en indienstname van de installatie t.e.m. overdracht aan productie. Je neemt hierbij de leiding over het projectteam met leden uit de verschillende afdelingen. Je bent de spilfiguur binnen de organisatie die de nodige communicatie verzorgt zowel richting leveranciers als interne stakeholders.

Zoek naar antwoorden van GARAGE DE DIJLE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE DE DIJLE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE DE DIJLE BVBA. Laat een reactie achter voor GARAGE DE DIJLE BVBA. GARAGE DE DIJLE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE DE DIJLE BVBA. Leave a respond for GARAGE DE DIJLE BVBA. GARAGE DE DIJLE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE DE DIJLE BVBA op de google maps. Adres en contacten GARAGE DE DIJLE BVBA
Location of GARAGE DE DIJLE BVBA on the google maps. Address and contacts of GARAGE DE DIJLE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE DE DIJLE BVBA GARAGE DE DIJLE BVBA: M.S. Interieur | GIULIO L'ERARIO | Haarstylist Tony | MAINT. ASSISTANCE DESIGN | bird-export

Other related companies as GARAGE DE DIJLE BVBA: M.S. Interieur | GIULIO L'ERARIO | Haarstylist Tony | MAINT. ASSISTANCE DESIGN | bird-export

GARAGE DE DIJLE BVBA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE DE DIJLE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05690338134. Het bedrijf GARAGE DE DIJLE BVBA bevindt zich op het adres: Keerbergsesteenweg 40; 3150; Haacht. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 803,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 633,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Automobile dealers - Used cars. Lijst met producten zijn All terrain vehicles.
De hoofdactiviteit van GARAGE DE DIJLE BVBA is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE DE DIJLE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE DE DIJLE BVBA, openstaande posities, locatie van GARAGE DE DIJLE BVBA op de kaart.

GARAGE DE DIJLE BVBA is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE DE DIJLE BVBA, company assigned to the tax number BE05690338134. The company GARAGE DE DIJLE BVBA is located at the address: Keerbergsesteenweg 40; 3150; Haacht. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 803,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 633,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Automobile dealers - Used cars. List of products are All terrain vehicles.
The main activity of GARAGE DE DIJLE BVBA is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE DE DIJLE BVBA is not available. You also can look at reviews of GARAGE DE DIJLE BVBA, open positions, location of GARAGE DE DIJLE BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE DE DIJLE BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE DE DIJLE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE DE DIJLE BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE DE DIJLE BVBA, employees, financial statistics.