Demeyer Autobedrijf BVBA

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • Demeyer Autobedrijf BVBA
Private companiesFood and Kindred Products • Demeyer Autobedrijf BVBA

Contactgegevens Demeyer Autobedrijf BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Demeyer Autobedrijf BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Demeyer Autobedrijf BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boerderijstraat 8; 8720; Dentergem (Wakken), België

Telefoon (phone): 09 388 87 18 (+32-09 388 87 18) 09 388 87 18 (+32-09 388 87 18)

Fax (fax): 09 388 93 62 (+32-09 388 93 62) 09 388 93 62 (+32-09 388 93 62)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Demeyer Autobedrijf BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Demeyer Autobedrijf BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Demeyer Autobedrijf BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Demeyer Autobedrijf BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Demeyer Autobedrijf BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Demeyer Autobedrijf BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Demeyer Autobedrijf BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Demeyer Autobedrijf BVBA
Products information Demeyer Autobedrijf BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02845428466
Ondernemingsnummer: 7072692871
Hoofdstad (capital): 212,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 271,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Garages

Product categorie (product category): Automobile dealers - Used cars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Demeyer Autobedrijf BVBA
(Get full report from official database of BE for Demeyer Autobedrijf BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Demeyer Autobedrijf BVBA
Addition kinds of activities for Demeyer Autobedrijf BVBA

701103. hotels | Hotels
953200. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling | Urban and community development
24110305. Sliding logs | Skidding logs
35770400. Keypunch apparatuur | Keypunch equipment
50829903. Voorladers | Front end loaders

Werken bij Demeyer Autobedrijf BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Demeyer Autobedrijf BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Demeyer Autobedrijf BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Demeyer Autobedrijf BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator nachtploeg m/v (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator nacht gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en je maakt de bereidingen klaar.

  • Winkelbediende afdeling baby-artikelen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende. Takenpakket Klanten adviseren over producten op eigen afdeling Aanvullen rayons en visual merchandising Stock controleren Sporadisch kan je ingeschakeld worden aan de kassa Opstellen en opvolgen van geboortelijsten Werken met PC-programma voor geboortelijsten

  • Kok (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende, dynamische zaak gelegen in de regio van St - Niklaas zijn we op zoek naar een kok met ervaring. Als kok sta je in voor de bereiding van al de koude en warme gerechten van de kaart.

  • Junior medewerker garage (afleveren wagens) - tweetalig (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een junior mechanieker voor de afdeling nieuwe wagens. Onze klant is behoort tot het premium autosegment. Je taken zijn voornamelijk het klaar maken van nieuwe wagens. * afstellen lichten * afstellen boordcomputer * nakijken en bijvullen van vloeistoffen * op druk zetten van banden * instellen specifieke configuraties

  • Onderhoudstechnieker (logistiek) nachtploeg (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker logistiek sta je in voor het optimaal technisch functioneren van de geautomatiseerde logistieke afdeling tijdens de nacht. Na een degelijke interne opleiding voer je het nodige preventieve onderhoud van de installaties uit, zodat eventuele technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden en de continue goede werking van de installatie verzekerd kan worden. Dankzij jouw interventies worden storingen aan installaties vermeden of op vakkundige wijze hersteld en logistieke stilstanden tot een minimum herleid. Jouw correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van elektriciteit, elektronica, meet- & regeltechniek, PLC-sturingen, mechanica, … kan je zelfstandig je taken uitvoeren.

  • Huishoudhulp Eernegem! Uren te bespreken! (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp regio Wijgmaal (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Voor onze site te Wijgmaal zijn we op zoek naar geschikte huishoudhulpen. U wordt tewerkgesteld in assistentiewoningen op de site. De uren die je wenst te werken zijn bespreekbaar. Het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Studenten kerstmarkt De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Oostende en ben je vrij in de periode van 15/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • Verkoper Non Food (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kledijzaak in Melle zijn wij op zoek naar studenten die op woensdagnamiddag beschikbaar zijn om te werken. Jouw taken: Alarmeren van kleding Kleding plooien en goed zetten Af en toe bijspringen met de kassa

  • Bijlesgever chemie (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Gemotiveerde jobstudenten - Onthaal, ontbijt, ... (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Jobstudent die ons jeugdig & enthousiaste team kan komen versterken. Je taken bestaan voornamelijk uit: • Check-in & check-out • Aanmaken van reservaties • Beantwoorden van telefoontjes + e-mails • Verstrekken van toeristische informatie • Verzorgen van het ontbijt • ... Zeer leerzaam!

Zoek naar antwoorden van Demeyer Autobedrijf BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Demeyer Autobedrijf BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Demeyer Autobedrijf BVBA. Laat een reactie achter voor Demeyer Autobedrijf BVBA. Demeyer Autobedrijf BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Demeyer Autobedrijf BVBA. Leave a respond for Demeyer Autobedrijf BVBA. Demeyer Autobedrijf BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Demeyer Autobedrijf BVBA op de google maps. Adres en contacten Demeyer Autobedrijf BVBA
Location of Demeyer Autobedrijf BVBA on the google maps. Address and contacts of Demeyer Autobedrijf BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Demeyer Autobedrijf BVBA Demeyer Autobedrijf BVBA: SPORTHAL HANSAN | Anseel Informatique SPRL | DENIS VERLEYSEN | Baele Isabelle | GRAND MAIRE LIB'EXPRESS

Other related companies as Demeyer Autobedrijf BVBA: SPORTHAL HANSAN | Anseel Informatique SPRL | DENIS VERLEYSEN | Baele Isabelle | GRAND MAIRE LIB'EXPRESS

Demeyer Autobedrijf BVBA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Demeyer Autobedrijf BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02845428466. Het bedrijf Demeyer Autobedrijf BVBA bevindt zich op het adres: Boerderijstraat 8; 8720; Dentergem (Wakken). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 212,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 271,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Automobile dealers - Used cars. Lijst met producten zijn Garages.
De hoofdactiviteit van Demeyer Autobedrijf BVBA is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Demeyer Autobedrijf BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Demeyer Autobedrijf BVBA, openstaande posities, locatie van Demeyer Autobedrijf BVBA op de kaart.

Demeyer Autobedrijf BVBA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Demeyer Autobedrijf BVBA, company assigned to the tax number BE02845428466. The company Demeyer Autobedrijf BVBA is located at the address: Boerderijstraat 8; 8720; Dentergem (Wakken). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 212,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 271,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Automobile dealers - Used cars. List of products are Garages.
The main activity of Demeyer Autobedrijf BVBA is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Demeyer Autobedrijf BVBA is not available. You also can look at reviews of Demeyer Autobedrijf BVBA, open positions, location of Demeyer Autobedrijf BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Demeyer Autobedrijf BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Demeyer Autobedrijf BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Demeyer Autobedrijf BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Demeyer Autobedrijf BVBA, employees, financial statistics.