Brussels Motors

Contactgegevens Brussels Motors: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Brussels Motors: address, phone, fax, email, website, opening hours

Brussels Motors

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de Louvain 574; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 732 14 00 (+32-02 732 14 00) 02 732 14 00 (+32-02 732 14 00)

Fax (fax): 02 734 32 56 (+32-02 734 32 56) 02 734 32 56 (+32-02 734 32 56)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Brussels Motors: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Brussels Motors"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Brussels Motors"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Brussels Motors, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Brussels Motors. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Brussels Motors, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Brussels Motors. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Brussels Motors
Products information Brussels Motors

BTW identificatienummer (tax): BE06931518554
Ondernemingsnummer: 7947479248
Hoofdstad (capital): 218,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 664,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Brussels Motors zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile dealers - Used cars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Brussels Motors
(Get full report from official database of BE for Brussels Motors)

Aanvulling soorten activiteiten voor Brussels Motors
Addition kinds of activities for Brussels Motors

327203. Precast terrazo of betonproducten | Precast terrazo or concrete products
20119908. Verscheidenheid van vleeswaren, vers eetbare organen | Variety meats, fresh edible organs
23370200. Vrouwen en missen 'capes en jassen | Women's and misses' capes and jackets
30890103. Emmers, kunststoffen | Buckets, plastics
34979901. Koperfolie | Copper foil
36120312. Ratio transformatoren | Ratio transformers

Werken bij Brussels Motors: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Brussels Motors: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Brussels Motors. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Brussels Motors. Looking for open vacancies in other companies

  • verantwoordelijke administratie en onthaal (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: OCMW ALGEMEEN BESTUUR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    De verantwoordelijke administratie en onthaal staat aan het hoofd van het team administratie en onthaal van de sociale dienst van het OCMW. Hij/zij organiseert en coördineert het onthaal van het OCMW en de administratieve ondersteuning van de sociale dienst. Bovendien haalt hij/zij als gedreven coach het beste uit het team teneinde de algemene werking en de kwaliteit van de dienstverlening te optimaliseren.

  • Magazijniers met heftruck attest (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar magazijniers met Heftruck attest (m/v) Heb je ervaring als magazijnier /lader/losser? Ben je in het bezit van een geldig heftruckattest? Heb je een goede kennis van het Nederlands? Dan zoeken wij jou!!! taken : 40% manueel werk : laden en lossen van containters 60% heftruck werk.

  • Hoofdverpleegkundige interim revalidatie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als hoofdverpleegkundige op de dienst revalidatie: - ben je leidinggevende van een twintigtal medewerkers - werk je mee aan het beleid op de dienst - optimaliseer je mede de zorgprocessen die de neurologische patiënten doorlopen - werk je in team met de leidinggevenden van de diensten acute neurologische en neurochirurgische - sta je in voor een efficiënt beheer van logistiek en middelen van de dienst - ... Bedrijfsprofiel: Ben jij een hoofdverpleegkundige die weet van aanpakken? Heb je bovendien affiniteit met revalidatie en zoek je een tijdelijke uitdaging? Dan is deze vacature op jouw lijf geschreven!

  • Proeven van een job in de chocolade? (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als inpakker ben je een belangrijke schakel in het productieproces! Je bent o.a. verantwoordelijk voor: De kwaliteitscontrole van de afgewerkte producten (vb. Zit het correcte aantal pralines in de doos? Klopt de houdbaarheidsdatum?) Het behandelen van de materialen volgens de geldende HACCP-normen Het inpakken van allerlei chocoladeproducten in de aangewezen verpakkingen (zeevruchten, truffels, pralines,...) Als productiemedewerker ben je ook verantwoordelijk voor: Het etiketteren van de verpakkingen op een manuele of geautomatiseerde manier Het palletiseren van de dozen op het einde van de productielijn De orde en netheid op de werkplaats behouden

  • Medewerker Money Market (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Axis

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor de uitstaande leningen en deposito's van Belgische klanten in de diamant sector en je volgt hiervan de looptijd en vervaldata op. - Met deze klanten sta je telefonisch in contact voor het aangaan van nieuwe deposito's en leningen alsook het mogelijks verlengen van deposito's en leningen op vervaldata. - Je voert hierbij de nodige controles uit betreffende toegestane krediet- en valuta limieten, tarifering etc. en je maakt telefonisch een offerte aan met de klant in lijn hiermee. - Je staat in voor het opvolgen van de correcte boeking van de lening. - Je bent het communicatiekanaal en het verbindingspunt tussen de klant, de relatiebeheerders, de Markets desk, de Funding desk en de Treasury administratie. - Je bent de verantwoordelijke voor de administratieve organisatie van de verschillende comités. Je draagt zorg voor de agenda en de opmaak van de notulen op vastgestelde tijdstippen. Je coördineert ook de opvolging en de actiepunten. - Je kan worden ingeschakeld in ad hoc specifieke krediet- en compliance gerelateerde projecten.

  • Assistent(e) winkelverantwoordelijke bouwmaterialen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vakhandel voor professionals gespecialiseerd in bouwmaterialen en gereedschappen zijn we op zoe naar een assistent- winkelverantwoordelijke. Heb je een grote affiniteit met de bouwsector dan is dit miscchien wel iets voor jou! Wat houdt je functie in? Je staat de winkelverantwoordelijke bij in alle commerciële en operationele taken. Je bent bij afwezigheid van de verantwoordelijke het aanspreekpunt voor medewerkers en klanten. Je springt bij in de winkel waar nodig. Je ondersteunt de initiatieven tot naamsbekendheid van de zaak.

  • Chauffeur B - distributie (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in regio Sint-Katelijne-Waver, zijn we dringend op zoek naar een distributiechauffeur B. Hierbij is het belangrijk dat je reeds ervaring hebt opgedaan in de distributie of als B2B-vertegenwoordiger. Verder spreek je vloeiend Nederlands en behoorlijk Frans of omgekeerd: Vloeiend Frans en behoorlijk Nederlands. Op termijn krijg je de mogelijkheid om intern je rijbewijs C te behalen. Indien je bezig bent met je C te behalen, krijg je ook de mogelijkheid om stages via dit bedrijf te te lopen Kun je je zelf hierin terugvinden en beschik je over een stabiel CV? Solliciteer vandaag nog via [email protected] of via de website.

  • ADVISEUR ROND ENERGIE EN KLIMAAT MET BREDE INTERESSE IN POLITIEK (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Jouw taken: Je maakt deel uit van het team Energie & Klimaat en verleent sectorbedrijven actief advies over de relevante wet- en regelgeving inzake energie en klimaat. Je ontwikkelt ook, in samenwerking met je collega-experten, onderbouwde standpunten op de beleidsdomeinen energie en klimaat om zo de belangen van de Belgische chemie en life sciences te behartigen bij regionale, federale en Europese overheden. Je volgt de totstandkoming en implementatie van nieuwe Europese, nationale en regionale wetgevingen betreffende energie en klimaat zeer nauw op. Hierbij heb je in het bijzonder aandacht voor de impact hiervan op de bedrijven in de chemie en life sciences. Je bouwt expertise op door grondige analyse en sythese van relevante informatie uit beleidsdocumenten, wetenschappelijke studies, academisch onderzoek, bedrijfseconomisch nieuws, enz. Je werkt onderbouwde en maatschappelijk verantwoorde standpunten en visienota's uit, die gebaseerd zijn op geverifieerde feiten en cijfers. Deze kennis deel je met sectorbedrijven en externen (beleidsmakers, zusterfederaties, Europese koepelorganisatie, …). Je communiceert sectorale standpunten op een respectvolle manier en onderhoudt constructieve relaties met alle relevante stakeholders (bedrijven, (sector)federaties, administraties, politieke kabinetten, ngo’s, ...). Bedrijfsprofiel: Onze klant (federatie) groepeert Belgische bedrijven, actief in de chemische industrie, kunststoffen en life sciences (biotech en farma). Ze vertegenwoordigen en verdedigen de belangen van deze ondernemingen bij de federale en regionale regeringen en overheden, de media en de sociaal-economische partners in België. Zij zijn dringend op zoek naar een Adviseur Energie en Klimaat.

  • Projectleider machinebouw (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TecQuality Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in machinebouw regio Roeselare, zijn we momenteel op zoek naar een projectleider. Takenpakket: - je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en coördineren van verschillende projecten - je start vanaf het eerste klantencontact waarbij je ter plaatse de vraag van de klant analyseert, opmeet en aansluitend de lay-out of machine uittekent - je volgt het project op van A tot Z en stuurt bij waar nodig

  • Customer Service Quality Advisor (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Quality Advisor: Adviseer en ondersteun je de rekruteringscampagnes van jouw klanten tijdens de volledige loopduur van hun contract Hou je proactief en regelmatig contact de klanten uit je eigen portefeuille Waak je erover dat onze klanten de best mogelijke resultaten boeken Geef je jouw klanten efficiënt en proactief raad Vind je een passend antwoord op al hun vragen Organiseer en geef je online of ter plaatse bij klanten opleidingen over de tools zodat ze perfect vertrouwd zijn met onze producten. Wat maakt deze job zo boeiend? Je beheert samen met de Key Account Manager jouw klanten en bouwt een echte vertrouwensrelatie op met hen Je maakt optimaal gebruik van jouw communicatievaardigheden en jouw analytische geest Je werkt samen met de verschillende afdelingen Je wordt een expert Je woont onze legendarische bedrijfsavonden bij!

  • Officer HR Services Europe met Nederlands en Duits (Berlijn)

    Regio: Berlijn

    Bedrijf: BASF ANTWERPEN

    Type: Vaste Job

    Binnen ons internationaal HR inquiry team ben je de eerste aanspreekpartner voor de medewerkers van de BASF Groep in België en Nederland voor vragen met betrekking tot HR gerelateerde onderwerpen. Ook ben je eerste aanspreekpartner voor Europese BASF sollicitanten tijdens hun sollicitatie proces. Je geeft telefonisch, via email en via chat advies, behandelt aanvragen en verwerkt deze zelfstandig, of waar nodig, ook in samenwerking met de relevante afdelingen (Payroll, Personal Administration, Talent Management, etc.). Hierbij hou je rekening met bedrijfsinterne regels aslook met CAO-overeenkomsten en algemene wetgeving. Je verbetert de kwaliteit van onze service door de knowledge database bij te houden en te aktualiseren en door actief mee te werken aan de uitwisseling van informatie en ervaring onder de collega's. Verder krijg je ook de kans mee te werken aan verschillende projecten en meer verantwoordelijkheid op je te nemen.

  • TAALTRAINERS IN BEDRIJVEN (Regio Mouscron)

    Regio: Regio Mouscron

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft Nederlands aan kleine groepjes volwassen en geeft ook privé les.

Zoek naar antwoorden van Brussels Motors in sociale netwerken
Look for responds of Brussels Motors in social networks

Lees alle opmerkingen voor Brussels Motors. Laat een reactie achter voor Brussels Motors. Brussels Motors bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Brussels Motors. Leave a respond for Brussels Motors. Brussels Motors on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Brussels Motors op de google maps. Adres en contacten Brussels Motors
Location of Brussels Motors on the google maps. Address and contacts of Brussels Motors

Andere gerelateerde bedrijven als come Brussels Motors Brussels Motors: RESTAURANT LE MARIGOT | DU COEUR ? L?AUBIER | EMILIUS VAN DE WEERD | MOHAMMAD HADJI ABOLGHASEM RIAHI | XAVIER DELAHAUT

Other related companies as Brussels Motors: RESTAURANT LE MARIGOT | DU COEUR ? L?AUBIER | EMILIUS VAN DE WEERD | MOHAMMAD HADJI ABOLGHASEM RIAHI | XAVIER DELAHAUT

Brussels Motors is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Brussels Motors, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06931518554. Het bedrijf Brussels Motors bevindt zich op het adres: Chauss茅e de Louvain 574; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 218,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 664,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Automobile dealers - Used cars. Producten gemaakt in Brussels Motors zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Brussels Motors is Food and Kindred Products, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Brussels Motors is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Brussels Motors, openstaande posities, locatie van Brussels Motors op de kaart.

Brussels Motors is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Brussels Motors, company assigned to the tax number BE06931518554. The company Brussels Motors is located at the address: Chauss茅e de Louvain 574; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 218,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 664,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Automobile dealers - Used cars. Products created in Brussels Motors were not found.
The main activity of Brussels Motors is Food and Kindred Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Brussels Motors is not available. You also can look at reviews of Brussels Motors, open positions, location of Brussels Motors on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Brussels Motors, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Brussels Motors, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Brussels Motors, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Brussels Motors, employees, financial statistics.