Bouvy Motor SA

Contactgegevens Bouvy Motor SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bouvy Motor SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bouvy Motor SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSSEE DE BRUXELLES 24; 6041; GOSSELIES, België

Telefoon (phone): 071 85 35 35 (+32-071 85 35 35) 071 85 35 35 (+32-071 85 35 35)

Fax (fax): 071 87 04 21; 071 85 36 94 (+32-071 87 04 21; 071 85 36 94) 071 87 04 21; 071 85 36 94 (+32-071 87 04 21; 071 85 36 94)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bouvy Motor SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bouvy Motor SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bouvy Motor SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bouvy Motor SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bouvy Motor SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bouvy Motor SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bouvy Motor SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bouvy Motor SA
Products information Bouvy Motor SA

BTW identificatienummer (tax): BE04187133789
Ondernemingsnummer: 3577117919
Hoofdstad (capital): 127,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 567,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Garages; Automobile-body repair; Motorhomes & accessories

Product categorie (product category): Automobile dealers - Used cars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bouvy Motor SA
(Get full report from official database of BE for Bouvy Motor SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bouvy Motor SA
Addition kinds of activities for Bouvy Motor SA

321199. Vlak glas | Flat glass, nec
20799900. Eetbare vetten en oliën, oa | Edible fats and oils, nec
22980301. Camouflage netten, niet gemaakt in weefmolens | Camouflage nets, not made in weaving mills
28690105. Ethyleenglycolen | Ethylene glycols
32910504. Slijpballen, keramiek | Grinding balls, ceramic
45130000. Luchtkoerierdiensten | Air courier services
50840510. Metaalbewerkingsmachines | Metalworking machinery
57199900. Diverse huishoudelijke winkels, nec | Miscellaneous homefurnishings stores, nec
91210400. Wetgevende instanties, niveau van overheid | Legislative bodies, level of government

Werken bij Bouvy Motor SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bouvy Motor SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bouvy Motor SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bouvy Motor SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopster (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in een orthopedische schoenwinkel regio Kortrijk waar comfortschoenen worden verkocht. Met jouw glimlach ontvang jij dagelijks de klanten in de winkel. Door jouw leergierigheid ken je ook al snel verschillende soorten schoenen en steunzolen, en kan je de klant op een correcte manier adviseren. Soms spring je ook bij bij de zaakvoerder, die ook podoloog is. Je ontvangt klanten, zet hun voetbad klaar en na de behandeling zorg je ook dat alles terug netjes is.

  • Magazijnbediende NL (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnbediende sta je in voor een reeks verschillende taken: - je staat in voor het laden en lossen van de artikelen die het magazijn binnenkomen en controleert de producten - je bent verantwoordelijk voor het stockbeheer en de opslag van de artikelen in het magazijn - je vult de rekken bij - je zorgt voor de afrekening aan de kassa - je helpt klanten verder

  • Procesoperator (m/v) - vaste nacht (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Diksmuide, gespecialiseerd in het produceren van grondstoffen voor pvc, zijn wij op zoek naar een procesoperator voor de vast nacht. Je staat in voor: volgen en sturen van geautomatiseerde productieprocessen bewaking van continuïteit van volledige proces verschillende kwaliteitscontroles rapportage naar brigadier en het nemen van corrigerende maatregelen het opsporen van storingen en 1ste lijnonderhoud het opvolgen van afgesproken procedures met betrekking tot kwaliteit, veiligheid en milieu een klein stuk administratie

  • Senior Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf gelegen in Antwerpen is op zoek naar een autonome Senior Accountant. Heb je ervaring in de boekhouding van A tot Z en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Jouw takenpakket als Senior Accountant: Je neemt de volledige verantwoordelijkheid voor de boekhouding van A tot Z, gevoerd in Microsoft Dynamics AX (Axapta), van diverse vennootschappen en tijdelijke handelsvennootschappen voor je rekening. verwerken van de inkomende facturen dagelijks verwerken van de financiële verrichtingen beheer van het betalingsverkeer in KBC Reach inboeking van lonen, afschrijvingen etc. opvolgen van de grootboekrekeningen Je dient correct en tijdig de BTW- en intrastataangiften in (zowel België als Frankrijk); Je bent het intern aanspreekpunt voor de collega's voor boekhoudkundige en BTW gerichte problemen; Je beheert in samenspraak met de Financial Controller het cash management, en bereidt de betalingen voor ; Je assisteert de Financial Controller bij de maand- en jaarafsluitingen, begrotingen en forecasts, fiscale aangiften, interne en externe audits.. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Financial Controller en werk je als rechterhand met hem samen. Naast de operationele taken dien je door te groeien in je expertise én in je people skills om te evolueren naar een leidinggevende functie.

  • Enthousiaste huishoudhulp regio Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: AMBY WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp Dienstencheques NINOVE - GERAARDSBERGEN (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te bepalen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 055/75.93.40

  • Studenten voor Black Friday bij Bleckmann | Grobbendonk | van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Orderpicker tuinbouw - enkel tewerkstelling op dinsdagen (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Studentenjob

    Voor een tuinbouwbedrijf zijn we op zoek naar een arbeider die 1 dag per week kan werken. Deze tewerkstelling zal voornamelijk op dinsdagen vallen (bij uitzondering kan dit aangepast worden naar een andere dag) U zal meehelpen in het magazijn, het etiketteren, het herverdelen van de planten, ... U bent arbeider of student en kan u 1 dag per week vrijmaken.

  • verkoop (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Oudenaarde zijn we op zoek naar een student  die  vrijdag 26 oktober  kan werken van  10h tot 16h: je helpt mee op een schoenenverkoop  je zet de schoenen terug in het rek  je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft je helpt klanten verder met vragen je zoekt de 2de schoen voor klanten 

  • JOBSTUDENTEN INTERIEURARTIKELEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te Kontich die tijdens de week beschikbaar zijn. Taken: algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen. Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten.

  • Ploegbaas wegeniswerken (klinkers ) (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: SEKOLI

    Type: Vaste Job

    - U geeft leiding aan en werkt mee met een werfteam van wegenbouwarbeiders - Zelfstandig kunnen uitzetten en planlezen - Riolering aansluiten - Wegeniswerken en ad hoc taken hierbij - Rapporteren aan projectleider van de werf

  • Teamleiders 2 ploegen/weekend/nacht bij ARDO Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES ARDO

    Type: Vaste Job

    Instaan voor de dagelijkse organisatie van de activiteiten van een groep arbeiders en het productieproces/verpakkingsproces om toe te zien op de naleving van enerzijds de planning en anderzijds de kwaliteit van het werk. Technische interventies bij het productieproces/verpakkingsproces Algemeen onderhoud Onthaal en opleiding van nieuwe mensen ondersteunen Inplannen en instaan voor orde, hygiëne en veiligheid in de werkomgeving (aansturen van het team ...) Evaluaties van medewerkers

Zoek naar antwoorden van Bouvy Motor SA in sociale netwerken
Look for responds of Bouvy Motor SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bouvy Motor SA. Laat een reactie achter voor Bouvy Motor SA. Bouvy Motor SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bouvy Motor SA. Leave a respond for Bouvy Motor SA. Bouvy Motor SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bouvy Motor SA op de google maps. Adres en contacten Bouvy Motor SA
Location of Bouvy Motor SA on the google maps. Address and contacts of Bouvy Motor SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Bouvy Motor SA Bouvy Motor SA: R.S.T. Elec SPRL | SOBERI INTERNATIONAL | AIME DECONINCK | MICHEL WINTGENS | Tuvo B.V.B.A.

Other related companies as Bouvy Motor SA: R.S.T. Elec SPRL | SOBERI INTERNATIONAL | AIME DECONINCK | MICHEL WINTGENS | Tuvo B.V.B.A.

Bouvy Motor SA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bouvy Motor SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04187133789. Het bedrijf Bouvy Motor SA bevindt zich op het adres: CHAUSSEE DE BRUXELLES 24; 6041; GOSSELIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 127,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 567,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Automobile dealers - Used cars. Lijst met producten zijn Garages; Automobile-body repair; Motorhomes & accessories.
De hoofdactiviteit van Bouvy Motor SA is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bouvy Motor SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bouvy Motor SA, openstaande posities, locatie van Bouvy Motor SA op de kaart.

Bouvy Motor SA is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bouvy Motor SA, company assigned to the tax number BE04187133789. The company Bouvy Motor SA is located at the address: CHAUSSEE DE BRUXELLES 24; 6041; GOSSELIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 127,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 567,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Automobile dealers - Used cars. List of products are Garages; Automobile-body repair; Motorhomes & accessories.
The main activity of Bouvy Motor SA is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Bouvy Motor SA is not available. You also can look at reviews of Bouvy Motor SA, open positions, location of Bouvy Motor SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bouvy Motor SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bouvy Motor SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bouvy Motor SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bouvy Motor SA, employees, financial statistics.