Auto-Afbraak Wemar Cars SPRL

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • Auto-Afbraak Wemar Cars SPRL
Private companiesRailroad Transportation • Auto-Afbraak Wemar Cars SPRL

Contactgegevens Auto-Afbraak Wemar Cars SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Auto-Afbraak Wemar Cars SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Auto-Afbraak Wemar Cars SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Klein Kolmenstraat 5; 3570; Alken, België

Telefoon (phone): 011 59 64 84; 011 59 65 37 (+32-011 59 64 84; 011 59 65 37) 011 59 64 84; 011 59 65 37 (+32-011 59 64 84; 011 59 65 37)

Fax (fax): 011 59 64 85 (+32-011 59 64 85) 011 59 64 85 (+32-011 59 64 85)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Auto-Afbraak Wemar Cars SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Auto-Afbraak Wemar Cars SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Auto-Afbraak Wemar Cars SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Auto-Afbraak Wemar Cars SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Auto-Afbraak Wemar Cars SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Auto-Afbraak Wemar Cars SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Auto-Afbraak Wemar Cars SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Auto-Afbraak Wemar Cars SPRL
Products information Auto-Afbraak Wemar Cars SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02123352050
Ondernemingsnummer: 9025787353
Hoofdstad (capital): 476,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 411,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Automobile - Wrecking

Product categorie (product category): Automobile dealers - Used cars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Auto-Afbraak Wemar Cars SPRL
(Get full report from official database of BE for Auto-Afbraak Wemar Cars SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Auto-Afbraak Wemar Cars SPRL
Addition kinds of activities for Auto-Afbraak Wemar Cars SPRL

0741. Veterinaire diensten voor vee | Veterinary services for livestock
17519902. Lichtgewicht stalen frame (metalen stok) installatie | Lightweight steel framing (metal stud) installation
20410201. Biscuitdeeg | Biscuit dough
31990300. Leren riem en strapping | Leather belting and strapping
38449905. Bestralingsapparatuur, niet inbegrepen | Irradiation equipment, nec
87339903. Veiligheidsonderzoek, niet-commercieel | Safety research, noncommercial

Werken bij Auto-Afbraak Wemar Cars SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Auto-Afbraak Wemar Cars SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Auto-Afbraak Wemar Cars SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Auto-Afbraak Wemar Cars SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser gietvloeren - ervaring niet nodig! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * U beschikt over een technische kennis, achtergrond carrosserie of schilderwerken * U bent flexibel naar werkuren toe * U kan zelfstandig werken * U heeft oog voor detail * Verantwoordelijkheid schrikt U niet af * U beschikt over een eigen wagen

  • Magazijnier / receptie voeding (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een goede magazijnmedewerker (m/v) voor de receptie. - afdeling opstarten en afsluiten - stockbeheer: dagelijkse opvolging - zorgen voor orde en netheid frigo's, afdeling, werkomgeving en buitenomgeving - ingangskeuring groenten - controle van inkomende en uitgaande bestellingen - controle van kwaliteit en hygiëne - administratieve opvolging en registratie tijdens productie - organiseren van de werkplaats

  • Veldmedewerker rijbewijs G (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Deinze zijn we op zoek naar een veldmedewerker die in het bezit is van een rijbewijs G (tractor) en een fytolicentie.

  • Inkoopassistent te Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt te werken in een snelle, dynamische, commerciële en resultaatgerichte omgeving, waarin je snel moet schakelen. Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn het: - voeren van de inkoopadministratie voor één inkoper; - accuraat en tijdig verwerken, controleren en bevestigen van orders; - onderhouden van contacten met leveranciers in binnen- en buitenland, filialen en interne afdelingen; - aanleveren van juiste artikelgegevens voor verdere verwerking; - adequaat afhandelen van klachten omtrent producten; - uitwerken en controleren van advertentieteksten voor onze succesvolle magazine en folder.

  • CHAUFFEUR C NATIONALE EXPRESSDIENST (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een goede kennis van het Nederlands of het Frans. Je beschikt over een geldig rijbewijs C en bestuurderskaart. Mensen die net hun rijbewijs C behaald hebben zijn zeker welkom om te solliciteren! Je hebt een passie voor de job als chauffeur en je bent een voorbeeldchauffeur. Je bent stressbestendig en een initiatiefnemer. Je kan je flexibel opstellen bij gevallen van overmacht. Je bent bereid om uit te slapen als de werksituatie dat vereist. ELKE SOLLICITATIE WORDT STEEDS DISCREET BEHANDELD.

  • Ploegchef productie nacht (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: T-INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent het dagelijks aanspreekpunt - het aansturen van een team medewerkers - het coördineren en organiseren van dagelijkse activiteiten voor een succesvolle productieplanning - het volgen van kwaliteits- en storingsgegevens - het verhelpen van problemen en een correcte analyse overbrengen Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een ploegchef productie voor de nachtploeg/overbrugging/ 2 ploegen.

  • Tekenaar - min 1 dag per week - Regio Gent (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Tijdens deze studentenjob ga je aan de slag met AUTOCAD, STABICAD en eventueel REVIT. Je verricht tekenwerk (grondplannen, principeschema's, ...) en helpt jouw collega's waar nodig.

  • iCT SUPPORT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG REAL ESTATE

    Type: Vaste Job

    Teneinde de continue werking van het informaticanetwerk binnen onze organisatie te verzekeren, werk je met de gebruikers en de service desk van AG Insurance en zal je er over waken dat de dagelijkse operationele taken correct worden uitgevoerd: Je superviseert de installatie van hard- en software, met inbegrip van “master upgrades” geleverd door onze dienstverlener. Je superviseert en coördineert aanpassingen aan het “thin client” programma voor de gebruikers in onze winkelcentra. Je coördineert het verwelkomingsproces op IT-niveau voor nieuwe medewerkers. Je staat in voor de invoer en de opvolging van de procedures voor de uitbating van de infrastructuur alsook de updates van deze procedures. Je identificeert, kwalificeert en lost eenvoudige problemen verbonden aan de infrastructuur (die geen gebruik vereisen van een administrator account) op. Je biedt ondersteuning aan de eindgebruikers in geval van technische informatica problemen, in geval van meer complexe problemen overdracht aan de betrokken personen en update via de ticketing applicatie. Je staat in voor het beheer van de systemen - controle van de toepassing van de regels in verband met paswoorden, bijhouden van de toelatingsmatrix en de SAP print queues en update van gebruikersaccounts, beheer van de configuratie van Office 365 voor de gebruikers van onze winkelcentra. Je bent SPOC van de internet site voor de ontwikkelaars, de hosts en uitvoering van de backup procedures.

  • Business Unit Manager Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VM Vastgoedbeheer

    Type: Vaste Job

    Als Business Unit Manager ben je verantwoordelijk voor het organiseren en structureren van jouw Business Unit en je streeft ernaar om samen met jouw team onze klanten de best mogelijke service te garanderen. Je geeft jouw medewerkers advies en de nodige ondersteuning bij de behandeling van hun dossiers. Je neemt indien nodig acties met het oog op efficiëntie verbetering van jouw business unit Je bouwt mee aan de continuïteit en het verder uitbreiden van zowel het team als het klantenbestand binnen de regio Gent Je superviseert een technische 24/7 service voor onze klanten Je staat in voor het coachen en begeleiden van een team van enthousiaste Property Managers en (administratieve) Technical Property Managers. Je bent een echte People Manager en kan je team enthousiasmeren Je bent tevens verantwoordelijk voor de administratieve en operationele opvolging van de medewerkers Je hebt voor jouw Business Unit de P&L verantwoordelijkheid In samenwerking met de Start-up cel begeleid je de opstart van nieuwe dossiers en zorgt voor een gedegen overdracht binnen het bestaande team Je maakt deel uit van het operationeel management team en rapporteert rechtstreeks aan de CEO

  • Professional Support Lawyer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Axis

    Type: Vaste Job

    Uw verantwoordelijkheden : - Met uw juridische kennis helpt u de advocaten in hun praktijk en biedt u hen een optimale ondersteuning. - U volgt de juridische evoluties in uw vakgebied op de voet en communiceert de relevante informatie aan de advocaten. - U verzamelt interne documenten en know-how en voert deze in een database in (modellen). - U bent nauw betrokken bij de dossiers en initiatieven van de praktijkgroep (nieuwsbrieven, client seminars, publicaties,…) en u volgt de relevante actualiteit in de algemene en economische pers.

  • Medische Pedicure (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: PEDICOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Koekelare : Zelfstandige medische pedicure om ons team te versterken gedurende 2 dagen per week. Met kans op uitbreiding.

  • KELNER (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: GASTHOF 1618

    Type: Flexijob

    Met al je ervaring sta je in voor de bediening van onze klanten. Je zorgt voor het onthaal en adviseert bij de keuze van de gerechten en dranken. Je dient op en rekent af.

Zoek naar antwoorden van Auto-Afbraak Wemar Cars SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Auto-Afbraak Wemar Cars SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Auto-Afbraak Wemar Cars SPRL. Laat een reactie achter voor Auto-Afbraak Wemar Cars SPRL. Auto-Afbraak Wemar Cars SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Auto-Afbraak Wemar Cars SPRL. Leave a respond for Auto-Afbraak Wemar Cars SPRL. Auto-Afbraak Wemar Cars SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Auto-Afbraak Wemar Cars SPRL op de google maps. Adres en contacten Auto-Afbraak Wemar Cars SPRL
Location of Auto-Afbraak Wemar Cars SPRL on the google maps. Address and contacts of Auto-Afbraak Wemar Cars SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Auto-Afbraak Wemar Cars SPRL Auto-Afbraak Wemar Cars SPRL: ENTREPOT | Hupez P.E | Spitael Leleu CV | LEOPOLD VERKENS | Hegge NV

Other related companies as Auto-Afbraak Wemar Cars SPRL: ENTREPOT | Hupez P.E | Spitael Leleu CV | LEOPOLD VERKENS | Hegge NV

Auto-Afbraak Wemar Cars SPRL is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Auto-Afbraak Wemar Cars SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02123352050. Het bedrijf Auto-Afbraak Wemar Cars SPRL bevindt zich op het adres: Klein Kolmenstraat 5; 3570; Alken. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 476,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 411,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Automobile dealers - Used cars. Lijst met producten zijn Automobile - Wrecking.
De hoofdactiviteit van Auto-Afbraak Wemar Cars SPRL is Spoorwegvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Auto-Afbraak Wemar Cars SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Auto-Afbraak Wemar Cars SPRL, openstaande posities, locatie van Auto-Afbraak Wemar Cars SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Auto-Afbraak Wemar Cars SPRL is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Auto-Afbraak Wemar Cars SPRL, company assigned to the tax number BE02123352050. The company Auto-Afbraak Wemar Cars SPRL is located at the address: Klein Kolmenstraat 5; 3570; Alken. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 476,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 411,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Automobile dealers - Used cars. List of products are Automobile - Wrecking.
The main activity of Auto-Afbraak Wemar Cars SPRL is Railroad Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Auto-Afbraak Wemar Cars SPRL is not available. You also can look at reviews of Auto-Afbraak Wemar Cars SPRL, open positions, location of Auto-Afbraak Wemar Cars SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Auto-Afbraak Wemar Cars SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Auto-Afbraak Wemar Cars SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Auto-Afbraak Wemar Cars SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Auto-Afbraak Wemar Cars SPRL, employees, financial statistics.