Autos Pi猫ces & Industries SA

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • Autos Pi猫ces & Industries SA
Private companiesUnited States Postal Service • Autos Pi猫ces & Industries SA

Contactgegevens Autos Pi猫ces & Industries SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Autos Pi猫ces & Industries SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Autos Pi猫ces & Industries SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Longwy 3; 6790; Aubange, België

Telefoon (phone): 063 37 10 35 (+32-063 37 10 35) 063 37 10 35 (+32-063 37 10 35)

Fax (fax): 063 37 01 27 (+32-063 37 01 27) 063 37 01 27 (+32-063 37 01 27)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Autos Pi猫ces & Industries SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Autos Pi猫ces & Industries SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Autos Pi猫ces & Industries SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Autos Pi猫ces & Industries SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Autos Pi猫ces & Industries SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Autos Pi猫ces & Industries SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Autos Pi猫ces & Industries SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Autos Pi猫ces & Industries SA
Products information Autos Pi猫ces & Industries SA

BTW identificatienummer (tax): BE05365417480
Ondernemingsnummer: 7130645751
Hoofdstad (capital): 227,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 335,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Automobile - Parts & Access. - Retail; Maintenance & cleaning equipment (Industrial); Exhaust systems; Tools - General; Paints, lacquers, enamels & varnishes - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Automobile body equipment and supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Autos Pi猫ces & Industries SA
(Get full report from official database of BE for Autos Pi猫ces & Industries SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Autos Pi猫ces & Industries SA
Addition kinds of activities for Autos Pi猫ces & Industries SA

01390200. Voedselgewassen | Food crops
48999904. Radio-omroepen die worden uitgevoerd door taxibedrijven | Radio broadcasting operated by cab companies
52310300. Muurbedekkingen | Wallcoverings
54210101. Vismarkten | Fish markets
87119901. Akoestische techniek | Acoustical engineering

Werken bij Autos Pi猫ces & Industries SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Autos Pi猫ces & Industries SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Autos Pi猫ces & Industries SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Autos Pi猫ces & Industries SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Start People Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een handig persoon die graag dingen in elkaar steekt? Kan je fijn en nauwkeurig werken? Werk je graag in een leuke sfeer met topcollega's? Dan is dit de job voor jou! Bij de klant Roxell te Maldegem zijn we op zoek naar arbeiders te Maldegem. productie assamblageafdeling voor het monteren van onderdelen voor voeder -en drinksystemen. Jouw takenpakket als productiearbeider op de assemblageafdeling: Op de afdeling Assemblage wordt aan de hand van een eenvoudige technische assemblagetekening kleine onderdelen in elkaar gestoken, geassembleerd of gemonteerd. Je bent zelf verantwoordelijk voor uw eigen werkpost. Zo werk je erg zelfstandig. Alles wordt stap voor stap aangeleerd door een collega die je de eerste weken zal bijstaan.

  • Insurance Officer (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Aan jou om de schadedossiers van A tot Z af te handelen voor de voertuigen die tot ons wagenpark behoren. Hieronder een greep uit je takenpakket: • contacten met bestuurders, makelaars, verzekeraars, herstellers en experts • beoordeling van de aangifte en verdere opvolging van je eigen schadedossiers • verwerking en recuperatie van de facturen • monitoring van de doorlooptijd • proactieve communicatie en service verlening naar de klant/bestuurder • ...

  • Logistiek medewerker met Reachtruck attest (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Houthalen zijn wij opzoek naar een Reachtruckchauffeur Jouw takenpakket: - Wegzetten van bestellingen met de reahtruck - Laden en lossen van bestellingen - Bestellingen verplaatsen in het magazijn met de reachtruck - Gegevens verwerken in een computersysteem - etc. #tdljobs

  • ateliermedewerker rubber (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let's Work is op zoek naar een ateliermedewerker voor onze klant actief in de rubbersector. U bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de orders, kwaliteitscontrole en voorraadbeheer. bedienen van machines/ plaatsen van snaren/ bekleden van trommels Uw doel is om afgewerkte producten af te leveren met oog op precisie en kwaliteit. U werkt in dagregimeµ U ziet werk

  • Procurement Officer regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als Procurement Officer ? Dan heb je zeker volgende taken uitgevoerd : Doel : Efficiënt en tijdig omzetten van aankoopaanvragen in orders met het in acht nemen van het aankoopbeleid en geldende procedures met support van de verantwoordelijke aankopers. 1. Orderverwerking : Toezien op het gebruik van juiste materiaalgroepen betalingscondities incoterms...bij opmaak van de aanvragen. Leveranciers contacteren ivm forecasts leveringstermijnen prijzen incoterms.. indien van toepassing. Zeker stellen van OTIF levering van materialen/diensten/projecten binnen de verantwoordelijke domeinen en hiervoor de nodige afstemmingen doen met interne klanten en leveranciers. Ondersteuning bij de selectie van de juiste leveranciers. Communiceren van richtlijnen (best practices) aan de interne klanten met betrekking tot prijsafspraken contracten bestelaanvragen... Spot buy voor beperkte spend / voorgedefinieerde zaken De bestellingen verder opvolgen : orderbevestigingen nakijken daar waar er afwijkingen zijn (prijs leveringsdatum..) de interne klanten op de hoogte brengen facturen controleren... 2. drijvende kracht voor het behalen van de vooropgestelde KPI's binnen de aankooporganisatie en hiervoor de nodige acties nemen binnen de dagelijkse verwerking van aanvragen.4 3. Helpdesk functie en support voor de processen en systemen binnen aankoop (Rectiquest P2P proces...) 4. Master databeheer (leveranciers catalogen artikelen inforecords contracten aankoopdatabase...) 5. Operationele rapportering /dataverwerking (analyses volumes opvolgen check/controle van richtlijnen jaarbonus..) 6. Category purchasers support geven en bijdragen tot optimalisatieprojecten.

  • HUISHOUDHULP (M/V) SINT-KRUIS (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • DRINGEND studenten gezocht inventaris (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    MOVE is dringend op zoek naar studenten die nog een centje willen bijverdienen. - helpen bij de inventaris voor een mooie winkel regio Vichte ( 03/09-15/09)

  • Afdelingsmanager (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als afdelingsmanager beschik je over de gave om jouw team zo te leiden dat alles op rolletjes loopt. Je hebt een passie voor voeding en brengt deze passie over op jouw medewerkers. Op drukke tijdstippen werk je mee op het terrein. Hoofdzakelijk ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van jouw afdelingen. Daarnaast streef je elke dag naar tevreden klanten. Je bent op de hoogte van de wensen en noden van de klanten en stemt je afdeling hier op af. Commercieel denken en handelen zit in jouw natuur. Je speelt vlot in op opportuniteiten die zich voordoen. Je neemt beslissingen op basis van de resultaten van je afdelingen en durft meedenken met de keten op lange termijn. Om jouw afdelingen efficiënt te beheren, voer je de bijhorende administratieve taken met plezier uit. Zo stel je de planningen en uurroosters van jouw team op en zorgt voor een optimale voorraadbeheer.

  • JAVA developer (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: onepoint Belgium North

    Type: Vaste Job

    Onepoint Belgium North maakt deel uit van de internationale groep Onepoint. Ondertussen zijn we al meer dan 30 jaar actief op de Belgische ICT markt. Vandaag de dag zijn we terug te vinden in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, USA, Canada, Tunesië en China. Onze groep telt 2000 medewerkers. Je kunt wel stellen dat we een stabiele ICT groep zijn. In België zijn we zowel in North als in South terug te vinden en hebben we 150 ICT consultants aan het werk zowel bij klanten als interne projecten. Onze specialisatie is outsourcing en totaaloplossingen rond Microsoft (.NET), JAVA, Testing, Infrastructuur en Oracle. We implementeren ook software en hardware oplossingen bij klanten en/of interne projecten. Verder leveren we een breed gamma aan diensten: van consultancy tot haalbaarheidsstudies, analyses en programmatie, Security tests, detachering en support tot opleiding via ons training center. Wij zijn steeds op zoek naar gedreven, gepassioneerde mensen om onze teams te versterken. Momenteel zouden we graag nog extra JAVA developers en/of Architecten aanwerven om ons team te versterken en ons nog beter te positioneren binnen de JAVA community. Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling het verschil kan en wil maken. Je bent actief bezig met het bijhouden en verbeteren van je JAVA kennis en vaardigheden. Het ontwikkelen van applicaties door middel van een projectmatige aanpak is voor jou geen onbekende. Werken volgens Agile of Scrum methodologie heb je onder de knie.

  • Dispatcher (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een Dispatcher voor het inplannen van machines. Als planner ben je verantwoordelijk voor het toewijzen van de juiste machines aan de klant die hier op vraagt. tot jouw takenpakket behoort: het toewijzen van de machines aan de verhuurcontracten. Je houdt er dan ook rekening mee dat de machines op de juiste plaats beschikbaar zijn je speelt met de planningen en kan snel wijzigingen aan brengen je overlegt met de technische dienst over te herstellen machines je onderhoudt contact met externe leveranciers indien je voor een klant een bepaalde machine niet voorradig hebt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een technische bedrijf waar klant, ambitie en innovatie centraal staat.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in de regio Leuven - Kessel-Lo (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in de regio Leuven - Kessel-Lo. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

  • Polyvalente supermarktmedewerker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: AD DELHAIZE

    Type: Flexijob

    Je werkt mee aan de kassa en vult de rayons aan. Je bent klantvriendelijk en hebt passie voor voeding en de klanten.

Zoek naar antwoorden van Autos Pi猫ces & Industries SA in sociale netwerken
Look for responds of Autos Pi猫ces & Industries SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Autos Pi猫ces & Industries SA. Laat een reactie achter voor Autos Pi猫ces & Industries SA. Autos Pi猫ces & Industries SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Autos Pi猫ces & Industries SA. Leave a respond for Autos Pi猫ces & Industries SA. Autos Pi猫ces & Industries SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Autos Pi猫ces & Industries SA op de google maps. Adres en contacten Autos Pi猫ces & Industries SA
Location of Autos Pi猫ces & Industries SA on the google maps. Address and contacts of Autos Pi猫ces & Industries SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Autos Pi猫ces & Industries SA Autos Pi猫ces & Industries SA: DEXIA | ANDRE VAN DE WALLE | ECOLE FOND. COMMUNALE | PIERRE ALLIET | SHETLANDHOEVE

Other related companies as Autos Pi猫ces & Industries SA: DEXIA | ANDRE VAN DE WALLE | ECOLE FOND. COMMUNALE | PIERRE ALLIET | SHETLANDHOEVE

Autos Pi猫ces & Industries SA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Autos Pi猫ces & Industries SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05365417480. Het bedrijf Autos Pi猫ces & Industries SA bevindt zich op het adres: Rue de Longwy 3; 6790; Aubange. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 227,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 335,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Automobile body equipment and supplies. Lijst met producten zijn Automobile - Parts & Access. - Retail; Maintenance & cleaning equipment (Industrial); Exhaust systems; Tools - General; Paints, lacquers, enamels & varnishes - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van Autos Pi猫ces & Industries SA is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Autos Pi猫ces & Industries SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Autos Pi猫ces & Industries SA, openstaande posities, locatie van Autos Pi猫ces & Industries SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Autos Pi猫ces & Industries SA is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Autos Pi猫ces & Industries SA, company assigned to the tax number BE05365417480. The company Autos Pi猫ces & Industries SA is located at the address: Rue de Longwy 3; 6790; Aubange. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 227,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 335,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Automobile body equipment and supplies. List of products are Automobile - Parts & Access. - Retail; Maintenance & cleaning equipment (Industrial); Exhaust systems; Tools - General; Paints, lacquers, enamels & varnishes - Mfg. & Whol..
The main activity of Autos Pi猫ces & Industries SA is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Autos Pi猫ces & Industries SA is not available. You also can look at reviews of Autos Pi猫ces & Industries SA, open positions, location of Autos Pi猫ces & Industries SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Autos Pi猫ces & Industries SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Autos Pi猫ces & Industries SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Autos Pi猫ces & Industries SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Autos Pi猫ces & Industries SA, employees, financial statistics.