Somati Equipment NV

Contactgegevens Somati Equipment NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Somati Equipment NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Somati Equipment NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrielaan 17A; 9320; Aalst (Erembodegem), België

Telefoon (phone): 053 83 16 16; 053 83 32 32 (+32-053 83 16 16; 053 83 32 32) 053 83 16 16; 053 83 32 32 (+32-053 83 16 16; 053 83 32 32)

Fax (fax): 053 84 06 86 (+32-053 84 06 86) 053 84 06 86 (+32-053 84 06 86)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Somati Equipment NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Somati Equipment NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Somati Equipment NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Somati Equipment NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Somati Equipment NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Somati Equipment NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Somati Equipment NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Somati Equipment NV
Products information Somati Equipment NV

BTW identificatienummer (tax): BE02860534667
Ondernemingsnummer: 8387481689
Hoofdstad (capital): 248,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 750,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Fire protection equipment

Product categorie (product category): Automobile bodies - Construction

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Somati Equipment NV
(Get full report from official database of BE for Somati Equipment NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Somati Equipment NV
Addition kinds of activities for Somati Equipment NV

289901. Oliën en etherische oliën | Oils and essential oils
26319902. Chipboard | Chip board
32720610. Rioolpijp, beton | Sewer pipe, concrete
33650201. Lucht- en ruimtevaart gietstukken, aluminium | Aerospace castings, aluminum
57129900. Meubelwinkels, nec | Furniture stores, nec
59990601. Audiovisuele apparatuur en benodigdheden | Audio-visual equipment and supplies
79229903. Verlichting, theatraal | Lighting, theatrical

Werken bij Somati Equipment NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Somati Equipment NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Somati Equipment NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Somati Equipment NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Samsonite zoekt magazijniers ! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de beste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons snel op 056/620590 Samsonite te Oudenaarde is op zoek naar magazijnsmedewerkers. Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens of zet bestellingen klaar. Dit in 2-ploegen of nacht.

  • Mecanicien (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Flexpoint Staffing

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant, een auto dealer met vestigingen te Aarschot en Leuven, zijn we op zoek naar een ervaren mecanicien die zijn inzicht, kennis en kunde nuttig wenst in te zetten en verder te verruimen. In deze functie zal je niet enkel instaan voor het onderhoud en de herstellingen van wagens, maar wordt ook verwacht dat je probleemstellingen analyseert en actief meedenkt over de correcte oplossing ervoor.

  • Bijverdienste weekend horeca (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Plopsaland De Panne heeft verschillende gethematiseerde restaurants met de studio 100 figuren. Jij krijgt een gevarieerde functie waar je in de verschillende restaurants of mobiele verkooppunten: Zorgt voor een vriendelijk onthaal aan de kassa (bestelling opnemen) Zorgt voor een vlotte bediening (buffet) en juiste afrekening van de bestellingen. Klantencontact en kassawerk schrikt je dus niet af. Ervaring aan de kassa is een positief pluspunt maar is geen must. Daarnaast kan je af en toe ook eens in de keuken ingeschakeld worden. Je wordt dus 'ambassadeur' van het Plopsa restaurant team.

  • Lasgroepmedewerkers (Assen) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent vertrouwd met meerdere soorten laswerk (halfautomaten, menggas, robotlassen) en je hebt inzicht in lasdraadvariaties en draadgeleiders. Je stelt zelfstandig lastoestellen en werkposten met behulp van hecht-, las- of afstelmallen. Je controleert de eerste producten volgens tekening en brengt waar nodig correcties aan. Buiten het lassen sta je ook in voor een aantal nevenbewerkingen (opstarten/stoppen, procescontrolemetingen, ingrijpen bij storingen, snijbranden, afwerken, slijpen, schuren, monteren).

  • Dakwerker (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf in onze Leuvense regio zoekt momenteel een dakdekker. Als ervaren dakwerker zal je worden ingezet in diverse opdrachten, zowel platte als schuine daken maar ook restauratie van erkende gebouwen behoort tot de taken. Er wordt verwacht dat je ervaring hebt, in die zin dat je ook echt zelfstandig kan meewerken.

  • Technisch afsteller rolstoelwagens, Heverlee, fulltime (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een specialist inzake ortopedische hulpmiddelen zijn we momenteel op zoek naar een technieker. Je staat in voor het technisch onderhoud en het configureren van de rolwagens die ter beschikking gesteld worden in woon-zorgcentra, multifunctionele centra en andere instellingen. Verantwoordelijkheden: Technische controle van manuele rolstoelen die binnen worden gebracht Beschadigde onderdelen vervangen of herstellen Aanpassen van rolstoelen zoals aangegeven op de bestelbon Administratief verwerken van bestellingen van in- en uitgaande rolstoelen Nauw samenwerken met collega's van andere departementen

  • Lasser/ijzervlechter (m/v) (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een lasser/ijzervlechter voor onze klant te Putte. Uw taken omvatten het vlechten van wapeningsbalken, het bedienen van een plooimachine, het voorbereiden van wapeningstaal. Verder komen er ook nog de volgende zaken bij zoals gaten frezen, kopplaten lassen en allerlei laswerk aan stalen balken. Er wordt ook verwacht dat u de klanten op een snelle en vriendelijke manier verderhelpt.

  • ROLBRUGBESTUURDER MULTINATIONAL 2PL TOPVERDIENSTE! (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een marktleider in de metaalsector zoekt Forum een rolbrugbestuurder die in 2ploegen kan werken. Je manipuleert constructies of onderdelen ervan met behulp van een rolbrug.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Gierle (GIERLE)

    Regio: GIERLE

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • Student weekdagen (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Onze klant, actief in het distribueren van fitnessproducten zoals sportdranken en voeding zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste student om 1 dag in de week (op maandag) te werken. Je zal instaan voor de uitpak van de goederen, het maken van de bestellingen, het labelen van de producten, het vullen van de verschillende dozen. Kortom orderpick- en magazijnswerk.

  • Magazijnier avond shift! (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het sorteren, het scannen en het labelen van (zware) pakketten, alsook het sorteren & het in- en uitladen van vrachtwagens, Wil je iets bijverdienen en schrikt zwaar werk je niet af? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • flexijob keuken (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Flexijob

    afwas en keuken hulp

Zoek naar antwoorden van Somati Equipment NV in sociale netwerken
Look for responds of Somati Equipment NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Somati Equipment NV. Laat een reactie achter voor Somati Equipment NV. Somati Equipment NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Somati Equipment NV. Leave a respond for Somati Equipment NV. Somati Equipment NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Somati Equipment NV op de google maps. Adres en contacten Somati Equipment NV
Location of Somati Equipment NV on the google maps. Address and contacts of Somati Equipment NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Somati Equipment NV Somati Equipment NV: CULTUREEL CENTRUM BELGICA | Smik en Smak | Sepulchre Distillerie | VANHEUSDEN JOSEPH | LINCHET MICHEL SPRL

Other related companies as Somati Equipment NV: CULTUREEL CENTRUM BELGICA | Smik en Smak | Sepulchre Distillerie | VANHEUSDEN JOSEPH | LINCHET MICHEL SPRL

Somati Equipment NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Somati Equipment NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02860534667. Het bedrijf Somati Equipment NV bevindt zich op het adres: Industrielaan 17A; 9320; Aalst (Erembodegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 248,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 750,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Automobile bodies - Construction. Lijst met producten zijn Fire protection equipment.
De hoofdactiviteit van Somati Equipment NV is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Somati Equipment NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Somati Equipment NV, openstaande posities, locatie van Somati Equipment NV op de kaart.

Somati Equipment NV is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Somati Equipment NV, company assigned to the tax number BE02860534667. The company Somati Equipment NV is located at the address: Industrielaan 17A; 9320; Aalst (Erembodegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 248,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 750,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Automobile bodies - Construction. List of products are Fire protection equipment.
The main activity of Somati Equipment NV is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Somati Equipment NV is not available. You also can look at reviews of Somati Equipment NV, open positions, location of Somati Equipment NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Somati Equipment NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Somati Equipment NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Somati Equipment NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Somati Equipment NV, employees, financial statistics.