CARROSSERIE CASIER NV

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • CARROSSERIE CASIER NV
Private companiesEating and Drinking Places • CARROSSERIE CASIER NV

Contactgegevens CARROSSERIE CASIER NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARROSSERIE CASIER NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARROSSERIE CASIER NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mitswegestraat 45; 8480; Ichtegem (Eernegem), België

Telefoon (phone): 051 58 89 24 (+32-051 58 89 24) 051 58 89 24 (+32-051 58 89 24)

Fax (fax): 051 58 35 82 (+32-051 58 35 82) 051 58 35 82 (+32-051 58 35 82)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARROSSERIE CASIER NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARROSSERIE CASIER NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARROSSERIE CASIER NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARROSSERIE CASIER NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARROSSERIE CASIER NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARROSSERIE CASIER NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARROSSERIE CASIER NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARROSSERIE CASIER NV
Products information CARROSSERIE CASIER NV

BTW identificatienummer (tax): BE09553680419
Ondernemingsnummer: 9043640136
Hoofdstad (capital): 182,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 157,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in CARROSSERIE CASIER NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile bodies - Construction

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARROSSERIE CASIER NV
(Get full report from official database of BE for CARROSSERIE CASIER NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARROSSERIE CASIER NV
Addition kinds of activities for CARROSSERIE CASIER NV

521199. Timmerhout en andere bouwmaterialen, nec | Lumber and other building materials, nec
14590205. Sillimaniet mijnbouw | Sillimanite mining
20150506. Ganzen, geslacht en gekleed | Geese, slaughtered and dressed
28430200. Afwerkingsmiddelen | Finishing agents
36480200. Stage verlichting apparatuur | Stage lighting equipment
38269916. Oppervlakteanalysatoren | Surface area analyzers
39110108. Ringen, vinger: edelmetaal | Rings, finger: precious metal
39429901. Gevulde speelgoed, inclusief dieren | Stuffed toys, including animals
59429901. Boeken, buitenlands | Books, foreign
59959901. Contactlenzen, voorschrift | Contact lenses, prescription

Werken bij CARROSSERIE CASIER NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARROSSERIE CASIER NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARROSSERIE CASIER NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARROSSERIE CASIER NV. Looking for open vacancies in other companies

  • customer service medewerker - Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Inkomende oproepen van klanten behandelen. E-mails van klanten beantwoorden. Chatberichten van klanten beantwoorden. Afspraken voor leveringen plannen. Problemen rapporteren aan Team Leaders om een oplossing te zoeken. Samen met het team zorgen dat de klant ook voor zijn volgende aankoop terugkeert naar de winkel

  • Operator Vulbedrijf (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf te Tessenderlo zijn wij op zoek naar verantwoordelijke werkkrachten die het team wensen te versterken! Ben jij iemand die weet van aanpakken maar daarbij altijd zorgt dat er veilig gewerkt wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je zal instaan voor het bedienen van installaties in de vulhal en het selecteren + vullen van gasflessen hierbij neem je altijd alle eisen op gebied van veiligheid en kwaliteit in acht! De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: *Bij het uitvoeren van de werkzaamheden: - Werken volgens de veiligheidsrichtlijnen en procedures. - Selecteren van gasflessen volgens de geldende criteria en vullen van deze gasflessen/cilinders met Propaan of Butaan. - Verzegelen en stickers plakken op de flessen. - Kleine reparaties. Verder heb je oog voor orde en netheid op de werkvloer, je zal als medewerker vulbedrijf rapporteren aan de teamleider.Bij deze functie is het erg belangrijk dat je over een grote hoeveelheid verantwoordelijkheidszin beschikt: je zal bij hevig onweer of een onveilige situatie de productie moeten stilleggen door middel van de noodknop in te drukken, correct het Noodplan uitvoeren en altijd zorgen dat de persoonlijke beschermingsmiddelen juist gedragen worden. Kortom een boeiende functie met de nodige verantwoordelijkheid!

  • Sales Manager (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jobomschrijving Verkoopovereenkomsten opzetten, ontwikkelen en onderhouden via lange termijn partnerships met vendors en klanten teneinde de positie van Advanced Solutions als preffered verdeler/partner uit te bouwen en te verzekeren en omzet te realiseren dit specifiek gericht naar IBM en Lenovo. Verantwoordelijkheidsgebieden • Identificeren van marktpotentieel en kwalificeren van accounts, in de vorm van een strategisch accountplan. • Initiëren van het verkoopproces door het plannen van afspraken en het bezoeken van potentiële en bestaande klanten. • Actief prospecteren naar nieuwe klanten voor IBM en Lenovo op basis van gestructureerde input. • Overeenkomsten afsluiten door een relatie op te bouwen, een gedegen uitleg van product en service te geven en nieuwe toepassingen te ontwikkelen en te initiëren. • Een sterke relatie uitbouwen met de contactpersonen bij de vendor en cliënteel. • De omzet vergroten van bestaande accounts door nieuwe producten en diensten aan te bieden, kansen in de markt te spotten en deze verder te ontwikkelen. • Bijdragen leveren aan het verzamelen van strategische marktinformatie door producten van concurrenten en reacties van klanten te volgen. • Nieuwe producten en diensten proactief promoten; signaleren van behoeften. • Bijhouden van een correcte administratie en opvolging van bezoeken, offertes, klanten contactgegevens in CRM • In nauw contact met Inside Sales de pipeline opvolgen en vragen van klanten beantwoorden. • Up-to-date houden van vakkennis • Voldoen aan de salesresultaten door het behalen van de verwachte omzet, gross profit en targets.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Pittem voor 8 u ,combineren met andere gezinnen is zeker mogelijk (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Veerle-Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP regio Oostduinkerke (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • Student host/hostess (m/v) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, gespecialiseerd in ondergronden voor stallingen, zijn wij op zoek naar een student host/hostess. Tijdens jouw tewerkstelling sta je mensen te woord en geeft de nodige informatie aan de bezoekers.

  • Student/flexijob horeca in Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Unique Menen is op zoek naar een student(e) voor een horecazaak in Wevelgem. Je taak bestaat voornamelijk uit bediening van klanten; opdienen en afruimen van gerechten.

  • signmaker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: SIGNTS

    Type: Vaste Job

    Je plaatst samen met je collega's buitenreclame zoals projectborden, spandoekframes, bouwschuttingen, stellingen en lichtreclames.

  • CHAUFFEUR DISTRIBUTIE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DEG TANKING

    Type: Vaste Job

    Afwisselend werk : ritten meestal binnen België. In het bezit zijn van rijbewijs CE en vakbekwaamheid code 95

  • Podoloog (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DEVOS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog, loopbaan- en jongerencoach en logopedisten. Wij zoeken een podoloog die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

Zoek naar antwoorden van CARROSSERIE CASIER NV in sociale netwerken
Look for responds of CARROSSERIE CASIER NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARROSSERIE CASIER NV. Laat een reactie achter voor CARROSSERIE CASIER NV. CARROSSERIE CASIER NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARROSSERIE CASIER NV. Leave a respond for CARROSSERIE CASIER NV. CARROSSERIE CASIER NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARROSSERIE CASIER NV op de google maps. Adres en contacten CARROSSERIE CASIER NV
Location of CARROSSERIE CASIER NV on the google maps. Address and contacts of CARROSSERIE CASIER NV

Andere gerelateerde bedrijven als come CARROSSERIE CASIER NV CARROSSERIE CASIER NV: BAKKERIJ FRANاOIS | IJSSALON WILLY & M.J. | Anite Belgium NV | ERIC GERARDS SPRL | Engelen Car Service BVBA

Other related companies as CARROSSERIE CASIER NV: BAKKERIJ FRANاOIS | IJSSALON WILLY & M.J. | Anite Belgium NV | ERIC GERARDS SPRL | Engelen Car Service BVBA

CARROSSERIE CASIER NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARROSSERIE CASIER NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09553680419. Het bedrijf CARROSSERIE CASIER NV bevindt zich op het adres: Mitswegestraat 45; 8480; Ichtegem (Eernegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 182,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 157,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Automobile bodies - Construction. Producten gemaakt in CARROSSERIE CASIER NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARROSSERIE CASIER NV is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARROSSERIE CASIER NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARROSSERIE CASIER NV, openstaande posities, locatie van CARROSSERIE CASIER NV op de kaart.

CARROSSERIE CASIER NV is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARROSSERIE CASIER NV, company assigned to the tax number BE09553680419. The company CARROSSERIE CASIER NV is located at the address: Mitswegestraat 45; 8480; Ichtegem (Eernegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 182,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 157,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Automobile bodies - Construction. Products created in CARROSSERIE CASIER NV were not found.
The main activity of CARROSSERIE CASIER NV is Eating and Drinking Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CARROSSERIE CASIER NV is not available. You also can look at reviews of CARROSSERIE CASIER NV, open positions, location of CARROSSERIE CASIER NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARROSSERIE CASIER NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARROSSERIE CASIER NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARROSSERIE CASIER NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARROSSERIE CASIER NV, employees, financial statistics.