Autobedrijf De Jonghe en Co NV

Contactgegevens Autobedrijf De Jonghe en Co NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Autobedrijf De Jonghe en Co NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Autobedrijf De Jonghe en Co NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bisschoppenhoflaan 641 2100 Deurne (Antwerpen), België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Autobedrijf De Jonghe en Co NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Autobedrijf De Jonghe en Co NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Autobedrijf De Jonghe en Co NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Autobedrijf De Jonghe en Co NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Autobedrijf De Jonghe en Co NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Autobedrijf De Jonghe en Co NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Autobedrijf De Jonghe en Co NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Autobedrijf De Jonghe en Co NV
Products information Autobedrijf De Jonghe en Co NV

BTW identificatienummer (tax): BE07904907226
Ondernemingsnummer: 3322235107
Hoofdstad (capital): 306,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 786,000 EUR
Werknemers (employees): 40 to 100
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Bicycles; Bought-in parts for motor vehicles; Garage systems; Sales vans

Product categorie (product category): Automobile Accessories

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Autobedrijf De Jonghe en Co NV
(Get full report from official database of BE for Autobedrijf De Jonghe en Co NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Autobedrijf De Jonghe en Co NV
Addition kinds of activities for Autobedrijf De Jonghe en Co NV

236199. Meisjes en kinderen's jurken, blouses, nec | Girl's and children's dresses, blouses, nec
355200. Textielmachines | Textile machinery
01610201. Engelse Erwtboerderij | English pea farm
27549910. Letter, cirkelvormig en vorm: gravure printing | Letter, circular and form: gravure printing
27919901. Typesetting, computer gestuurd | Typesetting, computer controlled
28190904. Chromaten en bichromaten | Chromates and bichromates

Werken bij Autobedrijf De Jonghe en Co NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Autobedrijf De Jonghe en Co NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Autobedrijf De Jonghe en Co NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Autobedrijf De Jonghe en Co NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Support Administratif Crédits (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Missie Binnen het departement « Kredieten », bestaat uw missie er in om een administratieve bijstand te bieden aan de kredietanalysten en de dossierbeheerders. Sleuteltaken Polyvalente administratieve ondersteuning aan de teams die de aanvragen voor kredieten behandelen: Concreet betekent dit : - Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers - Encodage van de dossiers die via het bank werden ingediend - Opvolging van verscheidene mailboxen - Registratie van contracten bij de Nationale Bank - Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement - Archivering van documenten - Telefonische contacten - Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst

  • Verkoop / kassa / onthaal (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent medeverantanwoordelijke voor de afdeling ruitersport en zwemmen. Je vult de rekken aan en zorgt dat de afdeling er altijd tip top uit ziet. Je leert alle producten kennen, zodat je klanten met jouw advies kan verderhelpen.

  • ADMINISTRATIEF LOGISTIEK MEDEWERKER PETROCHEMIE (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de petrochemie zijn wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF EN LOGISTIEK MEDEWERKER (M/V). Je werkt vanop de site bij de klant in Geel en staat in voor alles mbt de voorbereiding en uitvoering van de Turnaround (TAR). Taken: PRE TAR Opzet en beheer (up to date houden) van de TAR opvolgingsfile (lijst met scope en alle info over deze scope). Track SAP info en zet dit over in excel Kost estimaties per job opzoeken (ifv actuals vorige TAR's) en aanvullen in de file Het samenstelling transmittal pakketten voor de TAR Main contractoren (ISO; P&ID; Foto’s; Locatie aanduiding plotplan; datasheet…) Logistiek coördinatie: verzamel info van alle logistieke noden en bundelen in een overzicht + reservatie/bestellingen plaatsen (inclusief coördinatie bij levering) Het maken van picklisten voor TAR’s op basis van availability rapporten en de status documenteren Administratieve hulp bij het opstellen van het TAR execution plan Het verwerken van TAR gerelateerde gegevens in een TAR Milestone plan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde logistieke bestellingen Opstellen van lijst van verschillende firma’s die werken komen uitvoeren tijdens de TAR (vermelding: aantal personen; aanmeldingen; hoe kostenboeking; ...) TAR Logistieke ondersteuning verlenen voor bepaalde uitvoerende disciplines Field/job coördinatie van bepaalde disciplines Verzamelen en documenteren van lessons learned POST TAR Opzeggen van alle gehuurde items tijdens de TAR en coördinatie bij het terug ophalen van deze items Verzamelen en documenteren van lessons learned Verwerkt en documenteert de aangeboden TAR gerelateerde contractor werkvoorbereiding op een georganiseerde manier en past op basis hiervan de SAP takenlijsten aan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde jobs Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België, Nederland en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.  

  • Monteur-Demonteur Parasols (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een handig persoon die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Voor onze klant te Beveren zoeken we momenteel iemand om parasols te (de)monteren en kleine herstellingen uit te voeren. Het werk is in daguren en al zeker voor een drietal weken. Indien het positief verloopt is zeker verlenging mogelijk. Je werkt in daguren: Maandag tot donderdag van 8u tot 16u30, vrijdag 8u tot 14u30. Je komt terecht in een klein team.

  • Junior automechanieker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    It’s you we care about! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Vlieg jij mee? Voor onze klant te Lokeren ben is Itzu jobs op zoek naar een junior automechanieker. Snelle opstart verzekerd

  • Chauffeur CE m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een stabiele onderneming gevestigd in Ieper zoeken we een chauffeur CE trekker-oplegger! Uurrooster is bespreekbaar! Vooral rijden regio Duitsland - keuze tussen dagritten of uitslapen in de vrachtwagen.

  • Ondersteuning installateur zonnepanelen - Regio Kempen - Voltijds - optie vast (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, actief in de elektriciteitssector, zijn wij op zoek naar een installateur zonnepanelen regio Kempen. Je werkt voltijds, namelijk 38 uur per week. Je takenpakket omvat: Aansluiten van zekeringkasten en het nakijken ervan Installeren van zonnepanelen op hellende en platte daken Opmaken van elektrische schema's Fout-opsporing

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Magazijnier (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: CHAUVET EUROPE

    Type: Vaste Job

    - Controle van binnenkomende goederen - Order picking met reachtruck - Verpakken van uitgaande bestellingen - Laden en lossen van vrachtwagens - Dagelijks overleg van te nemen acties met de magazijnverantwoordelijke - Tijdelijk inspringen bij andere afdelingen o.a. kwaliteitscontrole

  • Gemotiveerde Medewerker Eigen Regio (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: PRESENCE EVENTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Bent u een commercieel talent dat wij zoeken ? - Op zoek naar een 2de inkomen naast je huidige job of op zoek naar een fulltime inkomen ? - Ben jij gemotiveerd en wil je er volledig voor gaan ? - Internationaal bedrijf in dienstensector - Je kan diensten voorstellen en promoten, of je kan kiezen een eigen netwerk uit te bouwen en mensen te begeleiden. Beiden kun je ook combineren. - Droom je ervan zelfstandige te zijn in hoofd of bijberoep zonder risicovolle investeringen van een zelfstandige, dan ben jij de geknipte persoon die wij zoeken. - 50 plussers van harte welkom, ook studenten.

  • Logopedist(e) op zelfstandige basis (Tervuren) (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: HANNA BELMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    LOGOPEDIST (M/V) (TERVUREN) - Wij zoeken een collega om ons team van zeven logopedisten zo snel mogelijk te versterken! - Je onderzoekt en behandelt voornamelijk kinderen met leerstoornissen, taalstoornissen en articulatieproblemen. - Je kan starten met vijftien uren. De hoeveelheid uren kan worden uitgebreid naar eigen wens. Een voltijds uurrooster is op korte termijn mogelijk. - De therapieën zullen doorgaan in de praktijkruimte. - Neem gerust eens een kijkje op onze website: www.detaaltuin.be

Zoek naar antwoorden van Autobedrijf De Jonghe en Co NV in sociale netwerken
Look for responds of Autobedrijf De Jonghe en Co NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Autobedrijf De Jonghe en Co NV. Laat een reactie achter voor Autobedrijf De Jonghe en Co NV. Autobedrijf De Jonghe en Co NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Autobedrijf De Jonghe en Co NV. Leave a respond for Autobedrijf De Jonghe en Co NV. Autobedrijf De Jonghe en Co NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Autobedrijf De Jonghe en Co NV op de google maps. Adres en contacten Autobedrijf De Jonghe en Co NV
Location of Autobedrijf De Jonghe en Co NV on the google maps. Address and contacts of Autobedrijf De Jonghe en Co NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Autobedrijf De Jonghe en Co NV Autobedrijf De Jonghe en Co NV: Aktual BVBA | LION INFORMATIQUE | Kuypers V | FRITUUR TERMINUS | FIRMIN DE MAITRE

Other related companies as Autobedrijf De Jonghe en Co NV: Aktual BVBA | LION INFORMATIQUE | Kuypers V | FRITUUR TERMINUS | FIRMIN DE MAITRE

Autobedrijf De Jonghe en Co NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Autobedrijf De Jonghe en Co NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07904907226. Het bedrijf Autobedrijf De Jonghe en Co NV bevindt zich op het adres: Bisschoppenhoflaan 641 2100 Deurne (Antwerpen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 306,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 786,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Automobile Accessories. Lijst met producten zijn Bicycles; Bought-in parts for motor vehicles; Garage systems; Sales vans.
De hoofdactiviteit van Autobedrijf De Jonghe en Co NV is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Autobedrijf De Jonghe en Co NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Autobedrijf De Jonghe en Co NV, openstaande posities, locatie van Autobedrijf De Jonghe en Co NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Autobedrijf De Jonghe en Co NV is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Autobedrijf De Jonghe en Co NV, company assigned to the tax number BE07904907226. The company Autobedrijf De Jonghe en Co NV is located at the address: Bisschoppenhoflaan 641 2100 Deurne (Antwerpen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40 to 100 employees work in this company. Capital - 306,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 786,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Automobile Accessories. List of products are Bicycles; Bought-in parts for motor vehicles; Garage systems; Sales vans.
The main activity of Autobedrijf De Jonghe en Co NV is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Autobedrijf De Jonghe en Co NV is not available. You also can look at reviews of Autobedrijf De Jonghe en Co NV, open positions, location of Autobedrijf De Jonghe en Co NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Autobedrijf De Jonghe en Co NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Autobedrijf De Jonghe en Co NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Autobedrijf De Jonghe en Co NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Autobedrijf De Jonghe en Co NV, employees, financial statistics.