PORSCHE KAMINSKI

Contactgegevens PORSCHE KAMINSKI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PORSCHE KAMINSKI: address, phone, fax, email, website, opening hours

PORSCHE KAMINSKI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Emile Royer 161; 4101; Seraing (Jemeppe-sur-Meuse), België

Telefoon (phone): 04 234 61 27; 0475 44 30 68 (+32-04 234 61 27; 0475 44 30 68) 04 234 61 27; 0475 44 30 68 (+32-04 234 61 27; 0475 44 30 68)

Fax (fax): 04 234 61 27 (+32-04 234 61 27) 04 234 61 27 (+32-04 234 61 27)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PORSCHE KAMINSKI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PORSCHE KAMINSKI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PORSCHE KAMINSKI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PORSCHE KAMINSKI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PORSCHE KAMINSKI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PORSCHE KAMINSKI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PORSCHE KAMINSKI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PORSCHE KAMINSKI
Products information PORSCHE KAMINSKI

BTW identificatienummer (tax): BE02443328857
Ondernemingsnummer: 4148132324
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 814,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Garages

Product categorie (product category): Automobile - Wrecking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PORSCHE KAMINSKI
(Get full report from official database of BE for PORSCHE KAMINSKI)

Aanvulling soorten activiteiten voor PORSCHE KAMINSKI
Addition kinds of activities for PORSCHE KAMINSKI

34440201. Cowls of scoops, lucht (schip ventilatoren): plaatwerk | Cowls or scoops, air (ship ventilators): sheet metal
38450115. Patient Monitoring Apparatuur, NIET | Patient monitoring apparatus, nec
50120300. Recreatieve voertuigen, motorhomes en aanhangwagens | Recreational vehicles, motor homes, and trailers
59990801. Landbouwmachines, nec | Farm machinery, nec
75390103. Axle straightening, automotive | Axle straightening, automotive

Werken bij PORSCHE KAMINSKI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PORSCHE KAMINSKI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PORSCHE KAMINSKI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PORSCHE KAMINSKI. Looking for open vacancies in other companies

  • Planner (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dispatching van technische interventies. Orderverwerking in combinatie met back-up voor de uitgaande facturatie. Je bent verantwoordelijk voor het telefonisch onthaal. Je bent verantwoordelijk voor klachtenbehandeling. Je plant de opdrachten in voor de techniekers. Je hebt veel telefonische klantencontact via mail en telefoon. Je bent ook verantwoordelijk voor de facturatie van de verschillende serviceopdrachten.

  • Ateliermedewerker assemblage (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor montage en assemblage van panelen; hierbij zal je taak vnl. bestaan uit montage van rubber/glas in panelen, voorzien van gaten dmv boormachine, ... dit alles aan de hand van een plan waarop je je baseert.

  • Huishoudhulp in Jabbeke - Varsenare (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Student tolk Nederlands - Frans / 60u werken, verspreid tussen september en december / regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Studeer jij momenteel nog verder? En heb jij tijd over om een extra centjes te verdienen? Dan is deze vacature zeker iets voor jou ! Voor onze klant in de regio van Menen zoeken wij een student tolk Nederlands - Frans. Je zal helpen bij het vertalen van de onthaalbrochure (40-tal pagina's) en de nieuwe website.

  • Spelhost dinerspellen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Genk studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Elektricien in duurzame energie systemen (Roosendaal)

    Regio: Roosendaal

    Bedrijf: E-POINT ENERGY SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Ervaren, zelfstandige elektricien- zie pdf bestand

  • Account Manager (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JobIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van de Business 2 Business klanten in jouw regio. Dit doe je door zelf afspraken te maken en deze ook zelfstandig af te ronden. Je volgt de gemaakte afspraken goed op en zorgt ervoor dat administratief alles correct verloopt. Later krijg je ook de mogelijkheid om een team voor je regio uit te bouwen.

  • Overname franchise-uitbating | O-Vl (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hou je van vintage, antiek, meubelen en allerlei ander zo goed als nieuw gerief? Herbruiken is voor jou geen vies woord maar ecologisch en economisch verstandig? Je droomt ervan een eigen zaak te runnen, en ziet de meerwaarde van een bewezen en gecertifieerd concept incluis coaching in? Dan moeten we eens babbelen (denk qua eigen kapitaalsinbreng voor dit concept aan een € 50 K).

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) DENDERMONDE (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • Security Reception Officer M/V - Geel - Werfreserve (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor het onthaal en de receptie van bezoekers en leveranciers en je bent aldus het eerste aanspreekpunt voor een wereldbefaamd bedrijf. Je bent vooral een “host”(gastheer) die weet hoe je personen op een zeer klantvriendelijke manier dient aan te spreken maar dit wel met de nodige aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat in voor het onthaal van bezoekers in een internationale omgeving. Je bent verantwoordelijk allerhande administratieve taken. Je ontvangt de bezoeker, controleert zijn gegevens, je contacteert de lokale contactpersoon, neemt de nodige acties wanneer de bezoeker niet correct is aangemeld in het bezoekerssysteem... Je staat in voor het registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Je geeft duidelijke informatie aan bezoekers over de geldende veiligheidsregels op de site en je maakt hen wegwijs Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security

  • Interim Zorgkundige BLANKENBERGE (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Blankenberge zijn we op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen die graag willen bijwerken. Je bepaalt zelf of en wanneer je werkt.

  • flexijob kelner (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VOLTAIRE

    Type: Flexijob

    klanten bedienen

Zoek naar antwoorden van PORSCHE KAMINSKI in sociale netwerken
Look for responds of PORSCHE KAMINSKI in social networks

Lees alle opmerkingen voor PORSCHE KAMINSKI. Laat een reactie achter voor PORSCHE KAMINSKI. PORSCHE KAMINSKI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PORSCHE KAMINSKI. Leave a respond for PORSCHE KAMINSKI. PORSCHE KAMINSKI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PORSCHE KAMINSKI op de google maps. Adres en contacten PORSCHE KAMINSKI
Location of PORSCHE KAMINSKI on the google maps. Address and contacts of PORSCHE KAMINSKI

Andere gerelateerde bedrijven als come PORSCHE KAMINSKI PORSCHE KAMINSKI: JOSEPHUS NUYTS | MARIJKE MOERMANS | Coiffure Aline | Pozzolo R | GENTIEL DEKLERCK

Other related companies as PORSCHE KAMINSKI: JOSEPHUS NUYTS | MARIJKE MOERMANS | Coiffure Aline | Pozzolo R | GENTIEL DEKLERCK

PORSCHE KAMINSKI is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PORSCHE KAMINSKI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02443328857. Het bedrijf PORSCHE KAMINSKI bevindt zich op het adres: Rue Emile Royer 161; 4101; Seraing (Jemeppe-sur-Meuse). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 814,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Automobile - Wrecking. Lijst met producten zijn Garages.
De hoofdactiviteit van PORSCHE KAMINSKI is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PORSCHE KAMINSKI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PORSCHE KAMINSKI, openstaande posities, locatie van PORSCHE KAMINSKI op de kaart.

PORSCHE KAMINSKI is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is PORSCHE KAMINSKI, company assigned to the tax number BE02443328857. The company PORSCHE KAMINSKI is located at the address: Rue Emile Royer 161; 4101; Seraing (Jemeppe-sur-Meuse). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 814,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Automobile - Wrecking. List of products are Garages.
The main activity of PORSCHE KAMINSKI is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PORSCHE KAMINSKI is not available. You also can look at reviews of PORSCHE KAMINSKI, open positions, location of PORSCHE KAMINSKI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PORSCHE KAMINSKI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PORSCHE KAMINSKI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PORSCHE KAMINSKI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PORSCHE KAMINSKI, employees, financial statistics.