O.V.A. SPRL NISSAN RECUP SPRL

Contactgegevens O.V.A. SPRL NISSAN RECUP SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data O.V.A. SPRL NISSAN RECUP SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

O.V.A. SPRL NISSAN RECUP SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Bien Etre 9; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 411 16 81 (+32-02 411 16 81) 02 411 16 81 (+32-02 411 16 81)

Fax (fax): 02 411 16 81 (+32-02 411 16 81) 02 411 16 81 (+32-02 411 16 81)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) O.V.A. SPRL NISSAN RECUP SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "O.V.A. SPRL NISSAN RECUP SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "O.V.A. SPRL NISSAN RECUP SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van O.V.A. SPRL NISSAN RECUP SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen O.V.A. SPRL NISSAN RECUP SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of O.V.A. SPRL NISSAN RECUP SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees O.V.A. SPRL NISSAN RECUP SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti O.V.A. SPRL NISSAN RECUP SPRL
Products information O.V.A. SPRL NISSAN RECUP SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06169067382
Ondernemingsnummer: 6877410888
Hoofdstad (capital): 517,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 863,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in O.V.A. SPRL NISSAN RECUP SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile - Wrecking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor O.V.A. SPRL NISSAN RECUP SPRL
(Get full report from official database of BE for O.V.A. SPRL NISSAN RECUP SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor O.V.A. SPRL NISSAN RECUP SPRL
Addition kinds of activities for O.V.A. SPRL NISSAN RECUP SPRL

33150101. Chain link fencing | Chain link fencing
34529901. Bouten, metaal | Bolts, metal
36630200. Televisie-omroep- en communicatieapparatuur | Television broadcasting and communications equipment
38410213. sphygmomanometers | Sphygmomanometers
51690205. Droog ijs | Dry ice
87420503. Materialen mgmt. | Materials mgmt. (purchasing, handling, inventory) consultant
96519902. Bureaus van normen, overheid | Bureaus of standards, government

Werken bij O.V.A. SPRL NISSAN RECUP SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in O.V.A. SPRL NISSAN RECUP SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor O.V.A. SPRL NISSAN RECUP SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for O.V.A. SPRL NISSAN RECUP SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Dossierbeheerder Logistiek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP Maritiem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volledig afhandelen dossiers import-export en distributie. Aanmaken en opvolgen van dossiers A-Z. Orderverwerking. Interne en externe diensten opvolgen. Telefonische klantencontacten. Input van gegevens in diverse systemen. Aanmaken bill of loading, oorsprongcertificaten, diverse attesten en paklijsten. Facturatie.

  • TUINARBEIDER (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tuinbedrijf te Otegem zijn we op zoek naar een tuinarbeider.

  • Winkelmedewerker supermarkt Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Zoersel zijn we op zoek naar een voltijdse winkelmedeewerker. Het gaat om een functie met optie vast je vult de winkel aan en spiegelt de producten volgens houdbaarheidsdatum je rekent af aan de kassa je helpt klanten verder en geeft hen advies over kortingen je helpt bij het maken van de online bestellingen

  • Tijdelijke huishoudhulp/verzorgende (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een tijdelijke hulp voor een periode van 3 maanden. Taken : huishoudelijk werk -> koken, poetsen, boodschappen doen, maar ook begeleiding en verzorging van 1 oudere persoon. Werkuren : bespreekbaar Loon : bespreekbaar Opstart voorzien november/december 2018. Kennis Nederlands vereist

  • Ploegbaas (Bed) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Genk, actief in containertransport zijn we op zoek naar een werkplaatsverantwoordelijke leiding nemen over de werkplaats: het werk van 45 mechaniekers opvolgen, lassers en poetsers planning regelen werkplaats planning onderhoud van 145 voertuigen: wat moet er juist gebeuren van onderhoud, onderdelen bestellen, zo kostenefficiënt  mogelijk zijn in uw aankopen van onderdelen, kosten van de vrachtwagens bijhouden enz... ervaring in de mechaniek is een grote pluspunt ervaring in administratief werk is een pluspunt: opmaken facturen, afspraken maken, schades opstellen, enz...

  • Administratief Wonder (M/V) met kennis boekhouding (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens uitbreiding bij één van onze klanten te Hasselt, zoeken we een Nauwkeurig Administratief Wonder (M/V) ter ondersteuning van de boekhouding. Je komt terecht in een team van 4 personen waarbij jij stoel nummer 5 zal invullen. Een greep uit je taken: - Je ondersteunt samen met je collega’s de boekhoudkundige afdeling. Zo maak je creditnota’s op, verstuur je rappels, … ; -Je controleert leveringen en bijbehorende facturatie. Indien je een fout ziet zorg jij ervoor dat deze fout wordt rechtgezet of het probleem wordt uitgezocht en opgelost; - Je maakt o.a. transportvergoedingen en commisienota’s op voor onderaannemers en houdt rekening met de contractuele afspraken; - Je beheert verder ook tankkaarten, tankkaartfacturen en accijnzen; - Je biedt bijkomende administratieve ondersteuning waar het nodig is; - Indien je verbeterideeën hebt voor de administratieve flow rapporteer je deze;

  • Operator nachtploeg m/v (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We bieden je een job aan als technisch operator in de nachtploeg voor een bedrijf in de kunststofsector te Erembodegem. Je staat in voor het instellen van de machines, bijsturen van de productieparameters, kwaliteitscontrole, opmetingen uitvoeren en administratieve verwerking van de resultaten.

  • Koeltechnieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een logistiek bedrijf in de Antwerpse haven zijn wij op zoek naar een technieker gespecialiseerd in de herstelling van koelcontainers.  Je zal instaan voor het onderhoud en de herstellingen aan koelcontainers. Je controleert de staat, de installatie en de besturing ervan. Daarnaast sta je in voor het solderen van koper en het maken van estimates. Je zal kleine onderhoudswerkzaamheden uitvoeren en reinigt containers in de wasplaats. Licht administratieve taken kunnen eveneens tot de job behoren.

  • Exclusieve Home Manager (M/V) in Temse 16u/week (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, strijken, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een exclusieve Home Manager (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende in Temse. De uren mag je verdelen over 4 dagen van 4 uur. Je bent discreet, oog voor detail, werkt nauwkeurig. Je hebt respect voor de materialen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • PHP Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Striktly Business Software - DTI-M

    Type: Vaste Job

    Striktly Business Software is een snel groeiend Hip en Trendy IT Bedrijf dat een CRM heeft geschreven voor en door ondernemers. Om ons team van developers te ondersteunen zijn wij op zoek naar een PHP Developer. Takenpakket: Meewerken aan de ontwikkeling van onze CRM; Onderhoud van bestaande modules; Ontwikkeling van nieuwe modules voor onze Striktly Software Zelf de problemen identificeren en aanpassingen in de code aanbrengen om deze Bug's te verhelpen in samenspraak met het team van developers; Mee brainstormen over vernieuwing; Nieuwste technologieen op de voet volgen en kijken of deze interessant kunnen zijn voor Striktly Pro-actief problemen in de software opsporen en oplossen; Testing; Tickets loggen en opvolgen;

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Vlaams-Brabant - Regio Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

Zoek naar antwoorden van O.V.A. SPRL NISSAN RECUP SPRL in sociale netwerken
Look for responds of O.V.A. SPRL NISSAN RECUP SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor O.V.A. SPRL NISSAN RECUP SPRL. Laat een reactie achter voor O.V.A. SPRL NISSAN RECUP SPRL. O.V.A. SPRL NISSAN RECUP SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for O.V.A. SPRL NISSAN RECUP SPRL. Leave a respond for O.V.A. SPRL NISSAN RECUP SPRL. O.V.A. SPRL NISSAN RECUP SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie O.V.A. SPRL NISSAN RECUP SPRL op de google maps. Adres en contacten O.V.A. SPRL NISSAN RECUP SPRL
Location of O.V.A. SPRL NISSAN RECUP SPRL on the google maps. Address and contacts of O.V.A. SPRL NISSAN RECUP SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come O.V.A. SPRL NISSAN RECUP SPRL O.V.A. SPRL NISSAN RECUP SPRL: Assenti BVBA | KAPPERSCENTRALE FASOEL | Bogaert Herman | SIDON DEVOS BVBA | ETIENNE DE CALUWE

Other related companies as O.V.A. SPRL NISSAN RECUP SPRL: Assenti BVBA | KAPPERSCENTRALE FASOEL | Bogaert Herman | SIDON DEVOS BVBA | ETIENNE DE CALUWE

O.V.A. SPRL NISSAN RECUP SPRL is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is O.V.A. SPRL NISSAN RECUP SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06169067382. Het bedrijf O.V.A. SPRL NISSAN RECUP SPRL bevindt zich op het adres: Rue du Bien Etre 9; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 517,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 863,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Automobile - Wrecking. Producten gemaakt in O.V.A. SPRL NISSAN RECUP SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van O.V.A. SPRL NISSAN RECUP SPRL is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van O.V.A. SPRL NISSAN RECUP SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van O.V.A. SPRL NISSAN RECUP SPRL, openstaande posities, locatie van O.V.A. SPRL NISSAN RECUP SPRL op de kaart.

O.V.A. SPRL NISSAN RECUP SPRL is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is O.V.A. SPRL NISSAN RECUP SPRL, company assigned to the tax number BE06169067382. The company O.V.A. SPRL NISSAN RECUP SPRL is located at the address: Rue du Bien Etre 9; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 517,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 863,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Automobile - Wrecking. Products created in O.V.A. SPRL NISSAN RECUP SPRL were not found.
The main activity of O.V.A. SPRL NISSAN RECUP SPRL is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of O.V.A. SPRL NISSAN RECUP SPRL is not available. You also can look at reviews of O.V.A. SPRL NISSAN RECUP SPRL, open positions, location of O.V.A. SPRL NISSAN RECUP SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over O.V.A. SPRL NISSAN RECUP SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf O.V.A. SPRL NISSAN RECUP SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about O.V.A. SPRL NISSAN RECUP SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company O.V.A. SPRL NISSAN RECUP SPRL, employees, financial statistics.